MUIEDOREL Reputație: -4 Postat Septembrie 18, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 18, 2021 Acum 1 minut, doreluluiflore a spus: Pentru ce bai sclavete, ma cunosti cumva? Citeste username-ul...😂😂😂🖕 1 Link spre comentariu
doreluluiflore Reputație: 55 Postat Septembrie 18, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 18, 2021 3 minutes ago, MUIEDOREL said: Citeste username-ul...😂😂😂🖕 Pai si te intreb la ce pui usernameul daca nu ma cunosti? Link spre comentariu
doreluluiflore Reputație: 55 Postat Septembrie 18, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 18, 2021 Nu mai injura aiurea oameni pe care nu i cunosti de pe internet. Invata sa scrii. 1 Link spre comentariu
MUIEDOREL Reputație: -4 Postat Septembrie 18, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 18, 2021 Acum 2 minute, doreluluiflore a spus: Nu mai injura aiurea oameni pe care nu i cunosti de pe internet. Invata sa scrii. Citeste username-ul...😂😂😂🖕...tu ai jignit primul.....mai citeste odata username-ul. Sau cereti scuze si gata! 1 Link spre comentariu
doreluluiflore Reputație: 55 Postat Septembrie 18, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 18, 2021 2 minutes ago, MUIEDOREL said: Citeste username-ul...😂😂😂🖕...tu ai jignit primul.....mai citeste odata username-ul. Sau cereti scuze si gata! Nu mai imi bat capul, seara buna ! Link spre comentariu
MUIEDOREL Reputație: -4 Postat Septembrie 18, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 18, 2021 Acum 4 minute, doreluluiflore a spus: Nu mai imi bat capul, seara buna ! Pai ai cap pe umeri?🤔nu cred....cereti scuze si gata daca nu .... Citeste username-ul...😂😂😂🖕 Link spre comentariu
doreluluiflore Reputație: 55 Postat Septembrie 18, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 18, 2021 Nu ma mir ca nu te ai inteles ok cu Lavinia. Nu orice psihopat ar trebui sa mearga la masaj erotic. Ma retrag si cer scuze celorlalti useri ca trebuie sa primeasca notificari cu ce am discutat cu dereglatul asta scapat de la sanatoriu. Noapte buna ! 1 Link spre comentariu
MUIEDOREL Reputație: -4 Postat Septembrie 18, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 18, 2021 Acum 9 minute, doreluluiflore a spus: Nu ma mir ca nu te ai inteles ok cu Lavinia. Nu orice psihopat ar trebui sa mearga la masaj erotic. Ma retrag si cer scuze celorlalti useri ca trebuie sa primeasca notificari cu ce am discutat cu dereglatul asta scapat de la sanatoriu. Noapte buna ! Iar jignesti iar te bagi in seama si iar... Citeste username-ul...😂😂😂🖕 Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 638 Postat Septembrie 20, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Septembrie 20, 2021 Vad ca exista Inca siteul salonului. Doar activ la Baneasa. 3 4 Link spre comentariu
uniquewoman Reputație: 4 Postat Septembrie 20, 2021 Partajează Postat Septembrie 20, 2021 Bună ziua, am observat că sunteți nedumeriți cu privire la activitatea salonului Sweet Pleasure...suntem deschiși, ne-am întors. Vă așteptăm! 1 Link spre comentariu
cristi ccd Reputație: 167 Postat Septembrie 20, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 20, 2021 Se pare ca si Sweetpleasure are mai nou departament de comunicare & PR. O interactiune mai buna cu "consumatorii", de acum inainte, ar fi de bun augur. 😉 Link spre comentariu
mrjuvette Reputație: 6 Postat Septembrie 20, 2021 Oras:Oriunde e nevoie Oras:Oriunde e nevoie Partajează Postat Septembrie 20, 2021 Acum 6 minute, cristi ccd a spus: Se pare ca si Sweetpleasure are mai nou departament de comunicare & PR. O interactiune mai buna cu "consumatorii", de acum inainte, ar fi de bun augur. 😉 ...este contul Adelei, nu al salonului. 1 Link spre comentariu
cristi ccd Reputație: 167 Postat Septembrie 20, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 20, 2021 Acum 6 minute, mrjuvette a spus: ...este contul Adelei, nu al salonului. Parea cam ireal, totusi... Link spre comentariu
doreluluiflore Reputație: 55 Postat Septembrie 20, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 20, 2021 Foarte bine !! Link spre comentariu
MUIEDOREL Reputație: -4 Postat Septembrie 20, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 20, 2021 Acum 50 minute, doreluluiflore a spus: Foarte bine !! Stimabile tu te exprimi de parca ai fi un guru al acestui salon......pentru ca iti acord respect la fiecare postare care nu va contine ceva concret vei primi cadoul....😂😂😂 Citeste username-ul...😂😂😂🖕 Link spre comentariu
doreluluiflore Reputație: 55 Postat Septembrie 20, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 20, 2021 2 hours ago, MUIEDOREL said: Stimabile tu te exprimi de parca ai fi un guru al acestui salon......pentru ca iti acord respect la fiecare postare care nu va contine ceva concret vei primi cadoul....😂😂😂 Citeste username-ul...😂😂😂🖕 Deci de asta ma injuri ? Dobitocule🤣🤣🤣nu sunt vreun guru la salonul asta, nu lucrez si nu fac nicio chestie de genul. Am lasat recenzii aici cand am fost si nu cred ca am gresit nimanui cu nimic. Din momentul asta nu ti mai raspund. Devine penibila discutia. Link spre comentariu
MUIEDOREL Reputație: -4 Postat Septembrie 20, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 20, 2021 Acum 43 minute, doreluluiflore a spus: Deci de asta ma injuri ? Dobitocule🤣🤣🤣nu sunt vreun guru la salonul asta, nu lucrez si nu fac nicio chestie de genul. Am lasat recenzii aici cand am fost si nu cred ca am gresit nimanui cu nimic. Din momentul asta nu ti mai raspund. Devine penibila discutia. Bărzoi mic ai băgat degetele in rahat ? Că vad ca iar ai inceputsa scrii prostii.....sper sa nu iti bagi degetelele in gura ca vei puti mult mai mult decat puti acum. Pentru a te mai calma putin si pentru a te învața sa vorbesti frumos 😂😂😂....iti recomand😂😂😂 .... Citeste username-ul...😂😂😂🖕 1 Link spre comentariu
doreluluiflore Reputație: 55 Postat Septembrie 20, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 20, 2021 Bai sclavule nici nu ma cunosti si faci trolleala ieftina pe aici🤣🤣 esti obsedat ? Mars in mortii tai de psihopat ce esti ca treci strada daca ma vezi fata n fata. Muie de om ce esti. Nu ma cunosti si devii obsedat ca prostu. Zi sclavule cine esti? Link spre comentariu
doreluluiflore Reputație: 55 Postat Septembrie 20, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 20, 2021 18 minutes ago, MUIEDOREL said: Bărzoi mic ai băgat degetele in rahat ? Că vad ca iar ai inceputsa scrii prostii.....sper sa nu iti bagi degetelele in gura ca vei puti mult mai mult decat puti acum. Pentru a te mai calma putin si pentru a te învața sa vorbesti frumos 😂😂😂....iti recomand😂😂😂 .... Citeste username-ul...😂😂😂🖕 Zi ma jeg ordinar cine esti si de ce ma injuri? Ai minim de demnitate. De asemenea @cafea_mare si cine mai e activ aici va rog dati report psihopstului asta care e clar ca e un pericol public si doar ne strica dispozitia pe aici. Link spre comentariu
lavoar Reputație: 23 Postat Septembrie 20, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 20, 2021 Acum 6 ore, uniquewoman a spus: Bună ziua, am observat că sunteți nedumeriți cu privire la activitatea salonului Sweet Pleasure...suntem deschiși, ne-am întors. Vă așteptăm! Bună! Ne poți spune te rog dacă se va deschide și Brâncoveanu? Mulțumesc frumos și o seară minunată! Link spre comentariu
uniquewoman Reputație: 4 Postat Septembrie 20, 2021 Partajează Postat Septembrie 20, 2021 Acum 3 minute, lavoar a spus: Bună! Ne poți spune te rog dacă se va deschide și Brâncoveanu? Mulțumesc frumos și o seară minunată! Nu dețin această informație și nu vreau să ofer detalii greșite, cert este că acum funcționează salonul din Pipera. Link spre comentariu
MUIEDOREL Reputație: -4 Postat Septembrie 20, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 20, 2021 1 oră în urmă, doreluluiflore a spus: Zi ma jeg ordinar cine esti si de ce ma injuri? Ai minim de demnitate. De asemenea @cafea_mare si cine mai e activ aici va rog dati report psihopstului asta care e clar ca e un pericol public si doar ne strica dispozitia pe aici. Tu mai jignit Bărzoi....treaba ta.... Citeste username-ul...😂😂😂🖕 Link spre comentariu
doreluluiflore Reputație: 55 Postat Septembrie 20, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 20, 2021 3 hours ago, uniquewoman said: Nu dețin această informație și nu vreau să ofer detalii greșite, cert este că acum funcționează salonul din Pipera. Tu nu figurezi inca pe site, o sa apari maine? Link spre comentariu
uniquewoman Reputație: 4 Postat Septembrie 21, 2021 Partajează Postat Septembrie 21, 2021 Acum 13 ore, doreluluiflore a spus: Tu nu figurezi inca pe site, o sa apari maine? Bună, nu, nu mai lucrez la ei ( și nici în altă parte :)) ). Link spre comentariu
cristi ccd Reputație: 167 Postat Septembrie 21, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 21, 2021 Acum 5 minute, uniquewoman a spus: Bună, nu, nu mai lucrez la ei ( și nici în altă parte :)) ). Si totusi ai informatii din interior... Daca nu mai lucrezi la ei si nici in alta parte, cum demonstrezi ca esti o sursa credibila, draga noastra? 🤔 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum