n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2016 Vezi daca nu spui simptomele e mai greu sa te ajut. Nu ti se decaloteaza, ai dureri la erectie, ejaculezi interior prin alte orificii (glandele sudoripare) sau doar se pliaza intern in forma de arc in momentul erectiei? N-am auizit pana acum sa transpire barbatii cu sperma. 1 2
gentleman tb Reputație: 4 Postat Mai 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 4, 2016 Cand am penisul in erectie nu se decaloteaza singur trebuie manual si ma doare ff putin deabea daca simt.Cand e norma in fata la preput e putina mai multa piele si parca e carnoasa.
justlove Reputație: 8972 Postat Mai 4, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Mai 4, 2016 Cand am penisul in erectie nu se decaloteaza singur trebuie manual si ma doare ff putin deabea daca simt.Cand e norma in fata la preput e putina mai multa piele si parca e carnoasa.taie jos ce ii in plus 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2016 Postat Mai 4, 2016 Vezi daca nu spui simptomele e mai greu sa te ajut. Nu ti se decaloteaza, ai dureri la erectie, ejaculezi interior prin alte orificii (glandele sudoripare) sau doar se pliaza intern in forma de arc in momentul erectiei? intreaba-l daca o are demult sau acum a luat-o )) 3 1
gentleman tb Reputație: 4 Postat Mai 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 4, 2016 Caterincosi dar fara umor. 1
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Mai 4, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Mai 4, 2016 eu m-am nascut cu cucu atat de mare ca cica cand eram mic si mi s-a sculat prima data s-a belit singur capu' 1 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2016 Cand am penisul in erectie nu se decaloteaza singur trebuie manual si ma doare ff putin deabea daca simt.Cand e norma in fata la preput e putina mai multa piele si parca e carnoasa. Fugi la doctor si vezi ce zice.Eu as recomanda circumcizia, doar ca vindecarea e ca naiba la adulti, dimineata cu ea sculata, prea bine nu o sa-ti fie o perioada, dar apoi scapi complet de problema.
gentleman tb Reputație: 4 Postat Mai 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 4, 2016 Te afecteaza intr-un act sexual sau ceva? N-am chef sa dau in gol degeaba.
skyseven Reputație: 15269 Postat Mai 4, 2016 Oras:- Oras:- Postat Mai 4, 2016 Salut, am si eu o intrebare, fimoza e atunci cand penisul intra in erectie si se decaloteaza pielea singura sau trebuie ca tu sa o decalotezi? Daca ai fimoza te afecteaza intr-un act sexual? Hai ma ca nu ne batem joc de pula! Daca inlaturi semnele de intrebare si transformi intrebarile tale in simple afirmatii, inseamna ca ti-ai raspuns de unul singur. Incearca si ai sa vezi daca te afecteaza. Nu putem simti in locul tau. Pe unii ii afecteaza, pe altii nu. Depinde cum si cat se decaloteaza pula. Daca decalotarea e partiala iti dai seama si tu ca preputul se gatuie in starea de erectie si nu e da bine. Ba da-n plm toti o luati la rost, prea caterinca. Multumesc de asemenea pentru raspunsuri insa merita s-au nu? Fimoza e de apreciat sa fie de la varste fragede consultat chirurgical de asemenea circumcizia? Cauti un urolog competent si indelung rabdator si te verifica el. Vezi ca pe langa circumcizie mai e varianta de incizie dorsala (cu secționarea inelului fibros, sutura se face apoi transversal cu firicele resorbabile cu lărgirea prepuțului). Nu ai voie sa faci sex o luna de zile dupa care esti ca nou. Avantajul fata de circumcizie e ca pastreaza zonele responsabile de transmiterea placerii sexuale iar recuperarea e mai rapida. Interventia chirurgicala nu e atat de traumatizanta. Sa te taie la poola nu-i chiar indiferent. Gasesti suficiente materiale informative pe batranul google. Tine cont ca doar un medic are competenta sa-si dea cu parerea si asta numai in urma unui consult de specialitate. 5
justlove Reputație: 8972 Postat Mai 4, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Mai 4, 2016 Fugi la doctor si vezi ce zice.Eu as recomanda circumcizia, doar ca vindecarea e ca naiba la adulti, dimineata cu ea sculata, prea bine nu o sa-ti fie o perioada, dar apoi scapi complet de problema.circumcizia de la gat spune.i mai clar 6
danoneboy Reputație: 149 Postat Mai 4, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 4, 2016 No vezi ca nu toti is caterincosi ? 1
wypushka Reputație: 3 Postat Mai 4, 2016 Oras:in serveru lu pisicuts Oras:in serveru lu pisicuts Postat Mai 4, 2016 fimoza e decat la labagi care are lene sa traga pelea pan la capat si nu belste decat capu puli
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2016 Te afecteaza intr-un act sexual sau ceva? N-am chef sa dau in gol degeaba. Hmmm, pai spune asa ca esti virgin. Sunt destui cu fimoza care fac sex fara probleme.Incearca, n-ai nimic de pierdut in afara de lipsa experientei.
anamada797 Reputație: 331 Postat Mai 4, 2016 Oras:- Oras:- Postat Mai 4, 2016 Un pm iti pot trimite? Observ ca eu nu pot.Vei putea trimite mesaje private dupa ce acumulezi minim 200 de postari (poti posta la aiureala pe topicul special pentru asta).Eventual poti detalia aici problema cat mai clar. Poate din multitudinea de mistouri vei primi si un raspuns care sa te ajute. Acum serios, mi-e tipul mi se pare ori neinformat ori chiar vreun pusti cu ceva probleme. Bun venit! Ignora rautacismele, sunt traditie veche pe aici. 3
gentleman tb Reputație: 4 Postat Mai 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 4, 2016 Ce ai prefera sa faci in locu tau? Nu ma decid, jur.
wypushka Reputație: 3 Postat Mai 4, 2016 Oras:in serveru lu pisicuts Oras:in serveru lu pisicuts Postat Mai 4, 2016 Ce ai prefera sa faci in locu tau? Nu ma decid, jur.dacati scoti maseaoa da minte co ata legata de pula scapi de fimoza 1
skyseven Reputație: 15269 Postat Mai 4, 2016 Oras:- Oras:- Postat Mai 4, 2016 Ce ai prefera sa faci in locu tau? Nu ma decid, jur.Ai aici un material destul de bun. Ti l-am selectat eu ca sa nu te doara capul de la cautat.http://www.pediatrucluj.ro/2012/03/28/fimoza/ Dupa ce-l parcurgi atent, in cazul in care chiar ai o problema (si doar tu poti sa simti asta) nu ne mai pui intrebari noua. Mergi la medicul urolog la un consult. 2
skyseven Reputație: 15269 Postat Mai 4, 2016 Oras:- Oras:- Postat Mai 4, 2016 dacati scoti maseaoa da minte co ata legata de pula scapi de fimoza
gyorgye69 Reputație: 4032 Postat Mai 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2016 Prietene, abia dupa ce implinesti 18 ani poti posta aici! Pana atunci, du-te mataluta unde te indruma no_body!! 1
raffaello Reputație: -6837 Postat Mai 4, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Mai 4, 2016 Ce ai prefera sa faci in locu tau? Nu ma decid, jur.Cand iti iei buletinu'? 1 11
justlove Reputație: 8972 Postat Mai 4, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Mai 4, 2016 Prietene, abia dups ce implinesti 18 ani poto posta aici! Pama atunci, du-te mataluta unde te indruma no_body!! adica in PLM/noastra? 3
wypushka Reputație: 3 Postat Mai 4, 2016 Oras:in serveru lu pisicuts Oras:in serveru lu pisicuts Postat Mai 4, 2016 Cand iti iei buletinu'?la sectia de votare
nobel Reputație: 5960 Postat Mai 4, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Mai 4, 2016 Ce ai prefera sa faci in locu tau? Nu ma decid, jur.Fa sex linistit.Nu da banii pe urolog.Oricum ala numa te taie sa-ti ia banii.Si te vede si lumea.Dupa simptome esti in regula.Orice mai apare pe parcurs si nu esti sigur ,contacteaza-ma linistit in continuare PS.Inca un client multumit 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2016 Prietene, abia dups ce implinesti 18 ani poto posta aici! Pama atunci, du-te mataluta unde te indruma no_body!! Eheeee, unii se pastreaza virgini mai ceva ca fetele...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum