Sari la conținut

RIP Patrick Ekeng

Vizitator

Postări Recomandate

Reputație: 1615
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

a murit o maimuta plina de chimicale ce pula mea va agitati atat

daca era sanatos si normal ar fi trait

a fost doar o minus-varianta in selectia naturala

ma cac pe el 

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Da..trist..m-am uitat la meci asa printre ele, apoi la final , am vazut titlul " Tragedie in Stefan cel Mare".. Ma gandeam cat de cretini pot fi astia cu titlurile lor, numind " tragedie" faptul ca ai condus cu 3-1 iar apoi esti egalat pe final...insa dupa scurt timp am vazut ca nu era asta...pacat..

Eu sunt si dinamovist de o viata

Pacat, mare pacat..

R.I.P.

:(

• Oras:Breaza
Postat

a murit o maimuta plina de chimicale ce pula mea va agitati atat

daca era sanatos si normal ar fi trait

a fost doar o minus-varianta in selectia naturala

ma cac pe el 

Alt individ ce si-a pierdut umanitatea.  Penibil, dezamagitor, degradant pentru fiinta umana. 

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Alt individ ce si-a pierdut umanitatea.  Penibil, dezamagitor, degradant pentru fiinta umana. 

untermenschen muss gehen

Postat

Cum dom-ne sa mori sanatos la 26 de ani ?!!

Rationalul meu e complet depasit. Dumnezeu sa-l odihneasca !

era sanatos precum un hemoroid

• Oras:altundeva
  • Oras:altundeva
Postat

untermenschen muss gehen

unterkazen muss schweigen !

Cu atatea e-uri si mizerii ma simt mai plin de chimicale ...

• Minus 2
Postat

unterkazen muss schweigen !

Cu atatea e-uri si mizerii ma simt mai plin de chimicale ...

daca te-ai simti ar fi bine, pur si simplu existi, dar nu traiesti

• Oras:friends
Postat

@hodorogule : maxim de respect pentru obictivitatea si corectitudinea cu care expui adevarul, desi tinerii fesbucisti, basisti si liberi vorbesc pe nas si mananca iar cacat cu psd si plm si ....

@stau de sase : bai viermisorule de galbeaza, nu sunt psd-ist, si tin sa iti amintesc faptul ca, actualul ministru caruia ii cereti voi ca niste bivoli demisia, este pus pentru voi, tinerii cretini si liberi. eu, psd-ist cum ma faci tu, consider ca nu are de ce sa demisioneze.

P.s. - vad ca te revolta spaga. Cati ani ai? 18? Unde ai trait pana azi???

Victor, iti multumesc pt aprecieri.Catalogarea asta politica eu nu o inteleg.Este rusinos sa fii psd-ist dar nu pnl-ist sau pdl-ist?Adica au facut mai mult rau Ponta sau lulea( ca nu mai stiu alti primi psd) decat trabantian asta de acu sau Boc sau Tariceanu?Eu nu sint atat de naiv sa cred ca unii-s mai buni decat altii.Toti merita "tratamentul Voiculescu". :)

Nu-ti impartasesc insa indarjirea cu care il contrezi pe pandaci.Daca nu esti de acord cu cineva explica-i inca o data iar daca il vezi narod ca tot pe a lui o tine lasa-l asa ca oricum nu-l schimbi, doar o tii in hora pina la ziua :)

• Like 2
Postat

Victor, iti multumesc pt aprecieri.Catalogarea asta politica eu nu o inteleg.Este rusinos sa fii psd-ist dar nu pnl-ist sau pdl-ist?Adica au facut mai mult rau Ponta sau lulea( ca nu mai stiu alti primi psd) decat trabantian asta de acu sau Boc sau Tariceanu?Eu nu sint atat de naiv sa cred ca unii-s mai buni decat altii.Toti merita "tratamentul Voiculescu". :)

Nu-ti impartasesc insa indarjirea cu care il contrezi pe pandaci.Daca nu esti de acord cu cineva explica-i inca o data iar daca il vezi narod ca tot pe a lui o tine lasa-l asa ca oricum nu-l schimbi, doar o tii in hora pina la ziua :)

daca il alegeam pe Ion Ratiu in locul lui илиеску puteam fi denumiti oameni

• Like 1
Postat

daca il alegeam pe Ion Ratiu in locul lui илиеску puteam fi denumiti oameni

Presupunand ca ar fi fost asa, acum afirmatia ta ar fi fost cu siguranta in sens invers. Viata ne-o facem singuri frumoasa, indiferent de regimul politic. Eu cel putin duc o viata fara griji si nu astept nimic de la nimeni. Consider ca romanii prea asteapta pleasca..o gandire nu prea sanatoasa zic eu.

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Si totusi.... Fabrice Muamba. 78 de minute defibrilat in continuu si pe stadion si in ambulanta si intubat. Cand ajunsese la spital doctorii daca ii mai dadeau 5% sanse (a stat in coma aproximativ 2-3 luni). Astazi urmeaza cursuri de antenori la Academia lui Liverpool.

Acum, va intreb, asa ca prostul, CARE sistem medical este mai eficient ? Al nostru... nu cred... Este invechit si exista putini medici de valoare. Cei buni (ca si asistenii/asistentele, de altfel), pleaca in afara.

Si cu Schumacher cum ramane?

Eu nu am facut comparatie intre aici si afara.Ei acolo au mii de euro salarii, pe mine o consultatie care aici ma costa 380 lei la Munchen m-a costat 700 euro.Un medic german imi spunea ca are 6000 euro si vrea sa plece in Franta ca ar avea 9000.

Postat

Eu nu am facut comparatie intre aici si afara.Ei acolo au mii de euro salarii, pe mine o consultatie care aici ma costa 380 lei la Munchen m-a costat 700 euro.Un medic german imi spunea ca are 6000 euro si vrea sa plece in Franta ca ar avea 9000.

Chiar asa, Schumi mai traieste?

• Minus 2
Postat

Presupunand ca ar fi fost asa, acum afirmatia ta ar fi fost cu siguranta in sens invers. Viata ne-o facem singuri frumoasa, indiferent de regimul politic. Eu cel putin duc o viata fara griji si nu astept nimic de la nimeni. Consider ca romanii prea asteapta pleasca..o gandire nu prea sanatoasa zic eu.

romanii adevarati nu asteapta pleasca, de asta au plecat 8,5 milioane in vest, cei care asteapta pleasca sunt tiganii cu cetatenie rromana, beneficiari de ajutor social

viata frumoasa e facuta de cei in mijlocul carora traiesti, daca stai in cacat te bazaie doar mustele

Postat

Chiar asa, Schumi mai traieste?

doar exista, traiesc altii de pe urma lui

• Like 1
Postat

Daca aia se numeste viata, cica da!

am un ficus pe care se pisa cainele, oare traieste?

Postat

Educa-ti cainele sa nu se mai pise pe ficus si va trai si el :)

ficusul si cainele sunt parti nealterate ale quantumului social indestructibil

Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

@hodorogule : maxim de respect pentru obictivitatea si corectitudinea cu care expui adevarul, desi tinerii fesbucisti, basisti si liberi vorbesc pe nas si mananca iar cacat cu psd si plm si ....

@stau de sase : bai viermisorule de galbeaza, nu sunt psd-ist, si tin sa iti amintesc faptul ca, actualul ministru caruia ii cereti voi ca niste bivoli demisia, este pus pentru voi, tinerii cretini si liberi. eu, psd-ist cum ma faci tu, consider ca nu are de ce sa demisioneze.

P.s. - vad ca te revolta spaga. Cati ani ai? 18? Unde ai trait pana azi???

N-am 18 ani, dar daca tot ai intrat pe-un thread delicat sa ma jignesti total gratuit..., dar ma faci "frate"... Frate, afla ca tata a fost golan mare in tinerete pe la Constanta. Cati ani ai? Poate chiar suntem frati.

Spuneam, si ai scos din context, ca deh, te supara chestia aia "coruptia ucide", ca indiferenta, indolenta si/sau coruptia ucide. Inca nu i s-a facut autopsia nefericitului sa stim cu exactitate cauza mortii, dar cand esti doctor, esti in timpul serviciului si papi seminte si mergi agale catre un ranit aflat la pamant, da, e indiferenta si indolenta. Posibil sa aflam ca jucatorul a jucat pe proprie raspundere ( pe bune? atunci si altii sa consume droguri pe proprie raspundere, sa legalizam asta pe "proprie raspundere")sau ca un doctor a inchis ochii. Da, e coruptie si chestiile astea ucid. Daca nu sareai de cur in sus si citeai ce a scris Picon cu dezinfectantii, realizai ca acolo e coruptie. In tara asta o faci legal sau dai spaga. Nu faci nimic de capul tau la nivelul ala. In tara asta dai spaga si daca vrei sa dai laptele si cornul in scoli.

Nu fac politica, dar am dreptul sa-mi spun o parere si sa nu-mi placa personajele din politica. Mai usor cu jignirile.

• Like 1
Vizitator
Postat

Schumi, s-ar putea sa gresesc, dar din ce am auzit/citit pana acum, in cadere (ar fi ocolit un copil aflat pe partie la un moment nepotrivit ca sa nu dea peste el) s-a lovit de o bucata de roca ascutita, care i-a spart si casca si osul cranian, si i-a intrat in creier. Si da, e chiar o minune ca inca este in viata fara sa fie conectat la aparate. Nu se poate spune ca traieste, dar este in viata. Ma rog, o frantura de viata, dar sanse inca sunt.

In mod asemanator a murit celebra Ulrike Maier in 1994.

Dar de asta ce spuneti ? Tot noroc sau sistem medical serios ???

Vizitator
Postat

Schumi, s-ar putea sa gresesc, dar din ce am auzit/citit pana acum, in cadere (ar fi ocolit un copil aflat pe partie la un moment nepotrivit ca sa nu dea peste el) s-a lovit de o bucata de roca ascutita, care i-a spart si casca si osul cranian, si i-a intrat in creier. Si da, e chiar o minune ca inca este in viata fara sa fie conectat la aparate. Nu se poate spune ca traieste, dar este in viata. Ma rog, o frantura de viata, dar sanse inca sunt.

In mod asemanator a murit celebra Ulrike Maier in 1994.

Dar de asta ce spuneti ? Tot noroc sau sistem medical serios ??? (impuscata in cap cu 3 gloante care i-au penetrat creierul. Toti doctorii spun ca e o minune faptul ca s-a recuperat pana acum in 5 ani de zile 90 % fata de cum arata inainte de a fi impuscata)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.