miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 9, 2016 motane, tu ai posibilitatea sa verifici ip-ul nene, nu te mai lua dupa toti idiotii!haoleuuuuu si pe tine "te-a botezat " bulangiul ala de "ULTIMUL PROST" pe cale de disparitie? Am impresia ca este invadat forumul asta de 'fetite" fara pula de s-au multiplicat pe zi ce trece .Lu' motan ii convine atata timp cat boschetarii astia platesc doar ca sa faca atmosfera degeaba , dar uita ca i-au fugit de pe site si Fetele adevarate ceea ce va deveni la un moment dat neinteresant . Multi au inteles deja ideea si si-au sters conturile sau nu le mai acceseaza de ceva vreme. 8 18
saffron pnk Reputație: 389 Postat Mai 9, 2016 Oras:.... Oras:.... Postat Mai 9, 2016 Te-ai dus sa te distrezi si doar ceilalti s-au distrat pe seama ta, iar tu stai cu vanatai acum...Ti-a postat pizda asta mail-ul... Il iubesti zici?! Ce iubesti exact? Felul in care stie sa-si bata joc? Cand o sa vada o femeie care merita... tu te bagi pe gat cu sila!io cred ca esti cu capul...... am plecat 3 cupluri si am fost cu omul cu care am fost in o relatie stabila si imi cunoaste familia mai mult de un an am fost.si ma super iubeste si ingrijeste omuletu asta.dar cand ne jucam suntem tampiti.asa am facut si entorsa la vara-mea cand jucam toti baba oarba si am czazut de p mobila pe glezna ori acu gandesti ca rudele mele isi bat joc de mine cu tot cu mama si tata care erau si ei acolo ?TOTI eram beti si intram in copaci in timp ce ne alergak si ideea a fost a mea.cine mi-a publicat mailul unde? mailu m2u il au doar pisicuts,thecat,killbill si daywalker.zi unde si nu te mai cauta tu cu nesimtirea sa ma jignesti. eu nu ma bag cu nimeni nimic daca te referi la pisicuts l.am cautat in masura egala cat m-a cautat el.acu cateva luni la inceput eu mai mult ,dar dupa la fel ambiizi odata cu toti dintii daca te-ai apucat de mail ca-s mahmura tare si nu am chef d forum
saffron pnk Reputație: 389 Postat Mai 9, 2016 Oras:.... Oras:.... Postat Mai 9, 2016 las ca am inteles acu,nevermind
Administrator pisicuts Reputație: 114393 Postat Mai 9, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 9, 2016 Te-ai dus sa te distrezi si doar ceilalti s-au distrat pe seama ta, iar tu stai cu vanatai acum...Ti-a postat pizda asta mail-ul... Il iubesti zici?! Ce iubesti exact? Felul in care stie sa-si bata joc? Cand o sa vada o femeie care merita... tu te bagi pe gat cu sila!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2016 io cred ca esti cu capul...... am plecat 3 cupluri si am fost cu omul cu care am fost in o relatie stabila si imi cunoaste familia mai mult de un an am fost.si ma super iubeste si ingrijeste omuletu asta.dar cand ne jucam suntem tampiti.asa am facut si entorsa la vara-mea cand jucam toti baba oarba si am czazut de p mobila pe glezna ori acu gandesti ca rudele mele isi bat joc de mine cu tot cu mama si tata care erau si ei acolo ?TOTI eram beti si intram in copaci in timp ce ne alergak si ideea a fost a mea.cine mi-a publicat mailul unde? mailu m2u il au doar pisicuts,thecat,killbill si daywalker.zi unde si nu te mai cauta tu cu nesimtirea sa ma jignesti. eu nu ma bag cu nimeni nimic daca te referi la pisicuts l.am cautat in masura egala cat m-a cautat el.acu cateva luni la inceput eu mai mult ,dar dupa la fel ambiizi odata cu toti dintii daca te-ai apucat de mail ca-s mahmura tare si nu am chef d forum Faaaa, taratura!!! Esti cu un barbat care-ti face si drege... si stai ca un pres la mila lui Pizdi?!Esti ultima speta de femeie! Cea care subliniaza ca femeile ar fi tarfe in general. 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum