Sari la conținut

last unicorn

Postări Recomandate

Reputație: 5026
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Rozico , tu eşti mamă ? Hai că te-ai răzbunat destul ! Iartă-ne. al"dată nu mai facem !

Reputație: -2693
  • Oras:B
  • Oras:B
Postat

alexandru69 dupa ce o sa iti alegi userul preferat (sa ramana unu singur) o sa iti fac subforumul drept cadou (impotriva dusmanilor)

motane, tu ai posibilitatea sa verifici ip-ul nene, nu te mai lua dupa toti idiotii!

• Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

motane, tu ai posibilitatea sa verifici ip-ul nene, nu te mai lua dupa toti idiotii!

Idiotii fac trafic cica.  :laugh2

Eu cred ca incepe sa vada lucrurile altfel... vedem ce face. :)

Postat

Du-te in pula mea si tunde-te!

Schimba in spanac ochelarii aia de bosorog!

Nu mai posta ca un imbecil ce esti melodii in tema discutiei ca nu ai nimic de spus, foloseste o data macar tampenia aia ce o ai mai sus de gat!

Nu sunt perfecta sa fac observatii, dar subliniez macar un common sense. 

Nu in ultimul rand, sa-ti iasa din cap ca esti special pentru mine, esti special ca la americani cand vorbesc despre retardati.

Postat

Boohoo! Sufla-ti mucii!

Nu poti nimic, nu stii nimic, nu esti capabil sa-ti asumi responsabilitati... bun, ca tine e plina tara! Dar cand vine cineva sa te ajute... si mai faci si figuri... du-te invartindu-te!

Ai vazut ca raman amica cu distrusii... nu-mi mai forta mana!

L-am maturizat pe Ciprian, ai facut si tu ceva progrese, dar nu mai sunt dispusa sa pierd ani...

Ai crescut in mediu bolnav, sa te aduc la normal... baga la cap ca eu nu ma mai sacrific.

Ma simt nevoita sa repet: Nu am nici un interes, exclus sa fiu cu tine.

• Oras:....
  • Oras:....
Postat

Rozico , tu eşti mamă ? Hai că te-ai răzbunat destul ! Iartă-ne. al"dată nu mai facem !

daca ai vaga impresie ca ating nivelul de retard in care sa postez frenetic emoticoane vadit nu ma cunosti.sunt un om al cuvintelor si nu comunic prin emoticoane ori linkuri de manele.

am fost doar plecata la munte si m-am distrat incredibil.stiu asta pt ca nu imi amintesc nimic,dar NIMIC.nu mi se intampla de ani sa fiu asa beata incat sa nu mai stiu ce s-a intamplat,dar cand se intampla si imi povestec ceilalti mor de ras. rog rog sa ma scutiti de injurii,insulte sau dulcegarii ca ma doare tot corpul si-s vanata toata de zici c'am intrat in un tren.de fapt el in mine.mi s-a explicat si de ce.sambata noaptea torpilata maxim m.a apucat cheful de jucat atinsea in bezna cu glezna sclintita si mai intram in copaci din greseala.

sa revenim la ce vreau .va rog pe toti sa imi lasati nicknamul in pace,sa nu-l mai asociati cu tot felul de proaste si in general sa nu mai vb de rozkendra.locul asta nu-mi face nicio placere si te rog gentil sa imi scoti subf

multumesc

• Administrator
Reputație: 114506
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

daca ai vaga impresie ca ating nivelul de retard in care sa postez frenetic emoticoane vadit nu ma cunosti.sunt un om al cuvintelor si nu comunic prin emoticoane ori linkuri de manele.

am fost doar plecata la munte si m-am distrat incredibil.stiu asta pt ca nu imi amintesc nimic,dar NIMIC.nu mi se intampla de ani sa fiu asa beata incat sa nu mai stiu ce s-a intamplat,dar cand se intampla si imi povestec ceilalti mor de ras. rog rog sa ma scutiti de injurii,insulte sau dulcegarii ca ma doare tot corpul si-s vanata toata de zici c'am intrat in un tren.de fapt el in mine.mi s-a explicat si de ce.sambata noaptea torpilata maxim m.a apucat cheful de jucat atinsea in bezna cu glezna sclintita si mai intram in copaci din greseala.

sa revenim la ce vreau .va rog pe toti sa imi lasati nicknamul in pace,sa nu-l mai asociati cu tot felul de proaste si in general sa nu mai vb de rozkendra.locul asta nu-mi face nicio placere si te rog gentil sa imi scoti subf

multumesc

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

multumesc

Te-ai dus sa te distrezi si doar ceilalti s-au distrat pe seama ta, iar tu stai cu vanatai acum...

Ti-a postat pizda asta mail-ul... Il iubesti zici?! Ce iubesti exact? Felul in care stie sa-si bata joc? :)

Cand o sa vada o femeie care merita... tu te bagi pe gat cu sila!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...