Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

cred ca e vorba de genunchiul ”carasei”; ala din poza e genunchi feminin.

Se cheama dorada

Postat

Nu prea e feminin...e imbracat im bermude:-)

Caras, știuca ce o fi, dar arată bine in poze! Dacă ar avea caracter frumos e de luat in calcul.
  • Like 1
  • Oras:buzau
  • Oras:buzau
Postat

Am fost eu la ea de doua ori.în blocul turn de la națiunile unite.prima data când am fost era cu o colega care tocmai ce ieșise de la belit cu un prosop pe ea și imediat iese și vizitatorul care am dat nas în nas cu el.domnisoara e cea din poze cam tăcută distanta.futi la ea și ea sforăie. O sugestie mecanic și doar protejat.într-adevăr acel miros de pizda nespălata îl simți mai ales când o pui capra.a doua oara am fost la ea și spunea ca deabea ce se trezise și mirosea la subrat.eu nu înțeleg un lucru suni pula doar cu prezervativ și mirosi la pizda a cacat.în fine e greu cu apa.prețul pt o ora este de 150 lei.atât am dat eu.de recomandat nu știu ce sa zic.......poate o prinde vreunul spălată.

• Like 1
Postat

Am fost eu la ea de doua ori.în blocul turn de la națiunile unite.prima data când am fost era cu o colega care tocmai ce ieșise de la belit cu un prosop pe ea și imediat iese și vizitatorul care am dat nas în nas cu el.domnisoara e cea din poze cam tăcută distanta.futi la ea și ea sforăie. O sugestie mecanic și doar protejat.într-adevăr acel miros de pizda nespălata îl simți mai ales când o pui capra.a doua oara am fost la ea și spunea ca deabea ce se trezise și mirosea la subrat.eu nu înțeleg un lucru suni pula doar cu prezervativ și mirosi la pizda a cacat.în fine e greu cu apa.prețul pt o ora este de 150 lei.atât am dat eu.de recomandat nu știu ce sa zic.......poate o prinde vreunul spălată.

Mulțumim frate! Am scos-o din lista.

• Telefon: shendu506
  • Oras:bucuresti
  • Telefon: shendu506
  • Oras:bucuresti
Postat

ce se mai aude de ea,s-a mai spalat,merita ceva?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.