xxx.xxx Reputație: 816 Postat Mai 11, 2016 Oras:xxx Oras:xxx Partajează Postat Mai 11, 2016 0728997055 ROSCATA, Alina, 27, am revenit te astept in locatia mea sa iti ofer un masaj de relaxare si body intr-un ambient intim si placut, sunt o persoana comunicativa si intelegatoare, te astept, 11 May 11:10 50 l 2 1 Link spre comentariu
mathis27 Reputație: 1227 Postat Mai 11, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 11, 2016 Buna rau! 2 1 Link spre comentariu
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Mai 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 12, 2016 Maine sau sambata merg la ea ! A revenit dupa o pauza ! Azi am vizitat-o, am stat la un pahar de vorba ! Locatie mall vitan vis a vis benzinarie, scara cu notariatul ! Cum testez bolidul fac recenzie ! 1 3 Link spre comentariu
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Mai 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 12, 2016 Buna rau!Vezi ca are locatie fix unde a stat ANA )) ! O sa fac recenzie si iti zic cum a fost " 1 3 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Mai 13, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Mai 13, 2016 Cel mai mult pe mine ma interesează dacă este cine cred eu,sigur o sun astăzi să vad 5 7 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Mai 13, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Mai 13, 2016 Vezi ca are locatie fix unde a stat ANA )) ! O sa fac recenzie si iti zic cum a fost "Ai mai fost la ea vrodata? Sta la etj 5 ? A mai locuit acolo și la etj 4? S-a lăsat asta toamna? 6 7 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Mai 13, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Mai 13, 2016 Am sunat-o și am vorbit o recomand fără nici un pic de reținere este o țipa de notă 10 face un oral nemaipomenit și prezervativul îl montează cu gura 6 7 Link spre comentariu
mathis27 Reputație: 1227 Postat Mai 13, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 13, 2016 Vezi ca are locatie fix unde a stat ANA )) ! O sa fac recenzie si iti zic cum a fost "Astept 😉! 2 1 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Mai 13, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Mai 13, 2016 in seara asta am fost la Alina,nu am mai vazut-o de sase luni de cand a plecat din Romania, m-a recunoscut imediat si la ora 19 eram deja sus la ea imbratisati ca doi buni prieteni,cei care au fost inainte la ea pot confirma GFE ul ridicat al Alinei dupa ce te verifca la pula sa nu ai pete,bubite ( asa face si Moni77 ) si shiar daca te ceri la dus tot te sterge cu servetel umed daca decide sa faca oralul neprotejat,este o tipa inaltuta 1.70 si de data asta corpolenta, s-a mai ingrasat putin dar nu-i atarna 10 randuri de burti,oralul l-a facut ca de obicei intre picioarele mele dupa ce m-a muscat de tate usor sarutat frecat cu tatele ei de mine le are frate si se cunoaste ca a lucrat la salon de masaj erotic candva,outele le ia in gura le saruta ,limbute pe soldatel ,supt delicat fara ajutorul mainilor,ti-l scoala intr-un minut,prezervativul il monteaza cu gura, la fel fara ajutorul mainilor,am incalecat-o m-a cuprins cu picioarele ei pe dupa cur si am inceput amandoi sa facem opturi pana am terminat in prezervativ.locatie 8 usor de ajuns +locuri de parcareGfe 9oral 9normal 8O recomand numai celor care doresc femei corpolente 13 6 Link spre comentariu
darknightmare Reputație: -6 Postat Mai 13, 2016 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Partajează Postat Mai 13, 2016 in seara asta am fost la Alina,nu am mai vazut-o de sase luni de cand a plecat din Romania, m-a recunoscut imediat si la ora 19 eram deja sus la ea imbratisati ca doi buni prieteni,cei care au fost inainte la ea pot confirma GFE ul ridicat al Alinei dupa ce te verifca la pula sa nu ai pete,bubite ( asa face si Moni77 ) si shiar daca te ceri la dus tot te sterge cu servetel umed daca decide sa faca oralul neprotejat,este o tipa inaltuta 1.70 si de data asta corpolenta, s-a mai ingrasat putin dar nu-i atarna 10 randuri de burti,oralul l-a facut ca de obicei intre picioarele mele dupa ce m-a muscat de tate usor sarutat frecat cu tatele ei de mine le are frate si se cunoaste ca a lucrat la salon de masaj erotic candva,outele le ia in gura le saruta ,limbute pe soldatel ,supt delicat fara ajutorul mainilor,ti-l scoala intr-un minut,prezervativul il monteaza cu gura, la fel fara ajutorul mainilor,am incalecat-o m-a cuprins cu picioarele ei pe dupa cur si am inceput amandoi sa facem opturi pana am terminat in prezervativ.locatie 8 usor de ajuns +locuri de parcareGfe 9oral 9normal 8O recomand numai celor care doresc femei corpolentecat e tragerea, maestre? Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Mai 13, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Mai 13, 2016 cat e tragerea, maestre?50/100 dar la ora asta nu lucreaza numai pana la 21/22 sau numai cu clientii pe care ii cunoaste dupa ora 22 5 6 Link spre comentariu
darknightmare Reputație: -6 Postat Mai 13, 2016 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Partajează Postat Mai 13, 2016 50/100 dar la ora asta nu lucreaza numai pana la 21/22 sau numai cu clientii pe care ii cunoaste dupa ora 22ok ms Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Mai 14, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Mai 14, 2016 De astazi are colega noua maine ma duc sa o vad 8 7 Link spre comentariu
costichirila Reputație: -693 Postat Iunie 7, 2016 Oras:aici Oras:aici Partajează Postat Iunie 7, 2016 Am fost zilele trecute la Alina,o cunosc decand avea locatia in Militari,acum vizavi de Petfom ,Vitan.Am incelut actiunea cu sarutari pana a coborat la ala micu si l-a luat in gura fara ajutorul mainilor.Este foarte buna pe asa ceva pentru ca a lucrat inainte ?a un salon de masaj.Prezervativul il pune tot cu gura,nu se foloseste de maini,futut in cateva pozitii si am umplut balonul.Locatie 7 gasesti parcare.GFE 8 Oral 8Normal 8 O recomand numai celor care doresc o tipa meseriasa dar plinutaMultumesc 3 1 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iunie 7, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Iunie 7, 2016 Ramsay cat de bolnav poti sa fi sa dai cu minus la un coment de incurajare a unei fete bolnave,roaga-te la Dumnezeu sa nu ajungi si tu asa si sa doreasca cineva sa discute cu tine si un .... nici nu stiu cum sa catalogez prostia ta sa nu-l lase ,adica sa ramai singur si fara sprijinul unui prieten.Poti sa dai minusuri cate vrei dar citeste inainte unde dai 8 6 Link spre comentariu
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Iunie 7, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Iunie 7, 2016 De astazi are colega noua maine ma duc sa o vad Sa.i dai cu orgasme!Gata!O nenorocesti si pe asta,de nu-i mai trebuie pula o luna de zile! Link spre comentariu
pipilica Reputație: 1621 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Iunie 7, 2016 cat e tragerea, maestre?pentru tine fututul este un vis indepartat.fa o laba si taci dracul de lingau flausat Link spre comentariu
bmc8888 Reputație: 60 Postat Iunie 8, 2016 Partajează Postat Iunie 8, 2016 Ramsay cat de bolnav poti sa fi sa dai cu minus la un coment de incurajare a unei fete bolnave,roaga-te la Dumnezeu sa nu ajungi si tu asa si sa doreasca cineva sa discute cu tine si un .... nici nu stiu cum sa catalogez prostia ta sa nu-l lase ,adica sa ramai singur si fara sprijinul unui prieten.Poti sa dai minusuri cate vrei dar citeste inainte unde daiRamsay cat de bolnav poti sa fi sa dai cu minus la un coment de incurajare a unei fete bolnave,roaga-te la Dumnezeu sa nu ajungi si tu asade ce este bolnava fata liviu58? Link spre comentariu
ramsay Reputație: 210 Postat Iunie 9, 2016 Oras:? Oras:? Partajează Postat Iunie 9, 2016 Ramsay cat de bolnav poti sa fi sa dai cu minus la un coment de incurajare a unei fete bolnave,roaga-te la Dumnezeu sa nu ajungi si tu asa si sa doreasca cineva sa discute cu tine si un .... nici nu stiu cum sa catalogez prostia ta sa nu-l lase ,adica sa ramai singur si fara sprijinul unui prieten.Poti sa dai minusuri cate vrei dar citeste inainte unde dai su-geo 1 Link spre comentariu
alxbrts Reputație: 88 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2016 Salut, O sa fac o recenzie relativ scurta pentru ca sunt extra obosit Mers la Alina astazi ora 22.00, locatie vizavi de petrom vitan, a doua scara a blocului de vizavi. Sunt indrumat catre apartament si intampinat de Alina pe tocuri, intr o salopeta draguta, zambareata si vorbareata. Merg la dus, mi se dau papuci si prosop, baia curata, apa calda, gel de dus, totul ok. Apartamentul este micut, un pat mare in mijlocul camerei, aerisit, foarte curat, miros placut. Alina, frumusica, cu forme, o doamna plinuta dar pentru mine nu a fost o problema mai ales ca plin plinut ma refer doar la o oarecare burtica. Am vorbit vreo 20 de minute, tipa e super comunicativa, am fumat o tigara am ras putin dupa care am trecut la faptee. Oralul de inceput, foarte foarte dragut. Lins oua, lins pe "boss" de jos pana sus, schimbari de ritm, umezeala, cateva priviri, per total bun spre foarte bun. Normalul: pus prezervativ cu gura si asezat direct in caprita unde am putut sa observ un fundulet foarte bine proportionat care ma invita sa l incalec. Apropo, curatenia doamnei este ca la carte, fara mirosuri, decat placute. Pompat 5-7 minute, s a umezit natural, gemete dupa care trecut la tipete bai baiatule. Acum, mie nu mi s au parut false. Daca au fost, oricum m au facut sa ma simt bine. Finalizat in prez dupa care tipa s a dus direct la dusulet. Fumat o tigara, plecat acasica. Note: Locatie : 8,5 - lejer cu parcarea, curat, fosrte okeAlina : 8 - foarte ok pentru cei carora le plac doamnele putin mai plinuteGfe : 9,5 - comunicativa, placuta, saruturi pe corp multe, jucat cu sanii pe "boss" ca la masaj erotic, totul bine bineOral : 9 - mie unul mi a placut foarte foarte multNormal : 8,5 - o singura pozitie, deloc dezamagit Tarif: 50 f / 100 ora O seara frumoasa 5 Link spre comentariu
massterr Reputație: 28 Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 Revin de la tanara in cauza cu o parere foarte nashpa. mie mi s-a parut urata si grasa nu am ramas in rest nu pot sa comentez. Locatia este vav de petromul de pe sos vitan furtunos am ajuns....furtunos am plecat. pentru cine nu pune pret pe aspect merge....dar mie mie mi s-a parut f nasoala. Colega ei este mai buna dar cere 70 dar nu e cine stie ce.... 2 Link spre comentariu
amachine Reputație: 262 Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 Fata asta nu cumva a mai activat pe calea Vitan vav de Petromul de langa mall Vitan? Link spre comentariu
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Iunie 13, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Iunie 13, 2016 De astazi are colega noua maine ma duc sa o vad cine este noua colega? Ms Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iunie 14, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Iunie 14, 2016 Am vizitat-o pe domnisoara Carla,am asteptat vreo ora ca sa vina la treaba,imi spusese Alina ca are colega noua care a lucrat prin Dubai si pana pleaca inapoi presteaza in Romania.Inaltuta la 1,70 slabuta dar uratica la fata asa ca nu m-am apucat de ea,mie nu-mi place,nu o recomand nici dusmanilor. 10 6 Link spre comentariu
punctar Reputație: 29 Postat Iunie 14, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 14, 2016 saptamana trecuta am ajuna la Carla,avea anuntul cu 50 de roni si cand am ajuns la ea a cerut 70 de roni,buna de pula dar cam urata si multe harfe pe ea asa ca m-am scuzat si am plecat.Cred ca ar merita sa treaca la de evitat 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum