Sari la conținut

Alina 0737049440

Postări Recomandate

Postat

Am fost la Alina cu mult timp in urma,avea locatia in cartierul Tei pe Titeica ultimul bloc pe stanga.Era frumusica si cand radea facea gropite in obraji.O tipa sociabila cu un gfe ridicat,oralul fara ajutorul mainilor o notez cu 8 dupa ce resuscita soldatelul monta prezervativul cu gura si foarte ascultatoae statea in ce pozitie o puneai fara sa comenteze nota 8.Locatia la parter si foarte saracacioasa o notez cu 5.Una peste alta este o fata de vizitat pentru ca raportul servicii pret este bun 

• Oras:Bucuresti
Postat

am fost mai devreme la Alina, aveam nevoie de un pretext sa ajung prin zona si am hotarat sa ajung si la cumparaturi in kaufland. Alina, ochiometric, are undeva la 40 de ani, arata foarte bine pentru varsta ei, mie imi plac foarte mult maturele, prefer o femeie matura decat una de 19-20. actiunea a fost oral eu si 69 cu anilingus ( ea oral, eu ani ) pana am finalizat in gura ei, nu am cerut sa finalizez in gura ei dar s-a intamplat, nu stiu daca a inghitit sau nu, nu am fantezii de genul asta. igiena impecabila. de revenit, categoric DA, dar as vrea la ora sau la 30 de minute. 

isi da interesul ca clientul sa revina, un mare plus si aici.

• Like 3
  • Oras:bucuresti
Postat

am fost mai devreme la Alina, aveam nevoie de un pretext sa ajung prin zona si am hotarat sa ajung si la cumparaturi in kaufland. Alina, ochiometric, are undeva la 40 de ani, arata foarte bine pentru varsta ei, mie imi plac foarte mult maturele, prefer o femeie matura decat una de 19-20. actiunea a fost oral eu si 69 cu anilingus ( ea oral, eu ani ) pana am finalizat in gura ei, nu am cerut sa finalizez in gura ei dar s-a intamplat, nu stiu daca a inghitit sau nu, nu am fantezii de genul asta. igiena impecabila. de revenit, categoric DA, dar as vrea la ora sau la 30 de minute.

La ce ora ai fost bagabondule?...ca pe la 11 am vizitat-o si eu!
  • Like 2
Postat

La ce ora ai fost bagabondule?...ca pe la 11 am vizitat-o si eu!

salut mathis, pe agenda vad 4 apelari si unul a fost la 10.45, la 1 si 2 nu mi-a raspuns, la al 3-lea mi-a spus sa revin in 15 minute pentru ca era ocupata si era aproape 11, al 4-lea si ultimul telefon cred ca a fost la 11.15 cand am si urcat, insa acum vad ca nu corespund numerele, eu am sunat la 0737049440 si in titlu vad  0728997055

cand am urcat nu m-am intalnit cu nimeni, cand am coborat l-am vazut pe cel care o sunase cand ieseam de la ea, i-a spus ea sa mai astepte doua minute la scara. are clienti si un mare plus este ca e foarte interesata ca clientul sa revina, mie asa mi-a spus.

• Like 1
Postat

salut mathis, pe agenda vad 4 apelari si unul a fost la 10.45, la 1 si 2 nu mi-a raspuns, la al 3-lea mi-a spus sa revin in 15 minute pentru ca era ocupata si era aproape 11, al 4-lea si ultimul telefon cred ca a fost la 11.15 cand am si urcat, insa acum vad ca nu corespund numerele, eu am sunat la 0737049440 si in titlu vad 0728997055

cand am urcat nu m-am intalnit cu nimeni, cand am coborat l-am vazut pe cel care o sunase cand ieseam de la ea, i-a spus ea sa mai astepte doua minute la scara. are clienti si un mare plus este ca e foarte interesata ca clientul sa revina, mie asa mi-a spus.

Pai ai fost imediat dupa mine ca la 11.10 am intrat eu si la 11.25 dejea ma grabeam sa ajung la munca.... Oricum a fost ok la ea,pret-servici si comportament ok!
  • Like 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Am fost la Alina cu mult timp in urma,avea locatia in cartierul Tei pe Titeica ultimul bloc pe stanga.Era frumusica si cand radea facea gropite in obraji.O tipa sociabila cu un gfe ridicat,oralul fara ajutorul mainilor o notez cu 8 dupa ce resuscita soldatelul monta prezervativul cu gura si foarte ascultatoae statea in ce pozitie o puneai fara sa comenteze nota 8.Locatia la parter si foarte saracacioasa o notez cu 5.Una peste alta este o fata de vizitat pentru ca raportul servicii pret este bun 

Te pup,intotdeauna ai fost un domn,esti clientul meu preferat  :kiss3

• Like 1
Vizitator
Postat

salut mathis, pe agenda vad 4 apelari si unul a fost la 10.45, la 1 si 2 nu mi-a raspuns, la al 3-lea mi-a spus sa revin in 15 minute pentru ca era ocupata si era aproape 11, al 4-lea si ultimul telefon cred ca a fost la 11.15 cand am si urcat, insa acum vad ca nu corespund numerele, eu am sunat la 0737049440 si in titlu vad  0728997055

Da,doresc ca sa revina clientii la mine.Te pup si te astept oricand  :kiss3

• Like 2
Vizitator
Postat

Multumesc,pentru recenzie

• Like 1
Vizitator nicky_deme
Postat

Buna ,astazi esti in locatie?..de la ce ora? O zi frumoasa!

Vizitator
Postat

Da sunt azi până la ora 01.00

Postat

mi-a placut foarte mult la tine si as veni numai la ora daca ora ar fi macar 50 de minute si fara sa se auda telefoanul sunand.

imi plac foarte mult maturele care arata bine si tu esti cam preferata mea.

• Like 1
Vizitator
Postat

mi-a placut foarte mult la tine si as veni numai la ora daca ora ar fi macar 50 de minute si fara sa se auda telefoanul sunand.

imi plac foarte mult maturele care arata bine si tu esti cam preferata mea.

Buna,ora la mine tine 60 de minute si ai incluse doua finalizari iar telefonul il tin pe silence pentru ca trebuie sa primesc mesajele de confirmare a programarilor,deci nu o sa-l auzi sunand

• Like 2
Vizitator
Postat

Am o colega de 19 ani nu are anunț că vine doar 2 zile pe săptămână și momentan iese pe anunțul meu

• Like 1
Vizitator
Postat

Păi atunci pune si tu câteva poze cu ea , si numarul tău de telefon

Numarul de telefon apare la semnatura,da pe versiunea full si il vei vedea

• Like 1
Vizitator
Postat

Am sunat pe ambele numere 0737049440 0728997055

Am schimbat titlul topicului si acolo este trecut si numarul pe care raspund cand nu sunt ocupata

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...