laury Reputație: 24071 Postat Noiembrie 5, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Noiembrie 5, 2018 Tot 60 franci fin?
laury Reputație: 24071 Postat Noiembrie 6, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Noiembrie 6, 2018 la banii ăștia e de facut abonament! Plus ca Programul de la 7 dimineata foarte puțin il au, mie unul imi place Să vin dimineata si nu Răspunde nimeni la ora aia la telefon. Fa si tu o promoție pentru membrii de aici gen la 4 vizite a 5 a este gratuită si o Să vezi ca vei best best deal pe aici.Bai fratiwere, ai fost la ea sau vorbesti pe langa recenziile celorlalti?Fata este de nota 7 per ansamblu. Intradevar face oral bun...cam sportiv....se fute destul de bine, dupa stare si chef....dar cam atat.Pretentiosii nu au ce cauta iar pretul....dai 60, primesti ce primesti de banii astia.Ce tot o lauzi Boy si ii faci atata reclama?😳 6
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Noiembrie 6, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Noiembrie 6, 2018 Bai fratiwere, ai fost la ea sau vorbesti pe langa recenziile celorlalti?Fata este de nota 7 per ansamblu. Intradevar face oral bun...cam sportiv....se fute destul de bine, dupa stare si chef....dar cam atat.Pretentiosii nu au ce cauta iar pretul....dai 60, primesti ce primesti de banii astia.Ce tot o lauzi Boy si ii faci atata reclama? eu am apreciat ca de fiecare data a fost serioasa cu programarea si mai ales ca are program de dimineata, eu doar atunci pot ajunge. Daca tu cunosti vreuna la același interval de pret disponibilă pana in 10 dimineata, astept recomandarea ta. Multumesc!
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Noiembrie 7, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Noiembrie 7, 2018 Bai fratiwere, ai fost la ea sau vorbesti pe langa recenziile celorlalti?Fata este de nota 7 per ansamblu. Intradevar face oral bun...cam sportiv....se fute destul de bine, dupa stare si chef....dar cam atat.Pretentiosii nu au ce cauta iar pretul....dai 60, primesti ce primesti de banii astia.Ce tot o lauzi Boy si ii faci atata reclama? Pai crede prostu ca da si el o buca gratis laudand-o. 60 de lei e o suma mare pt el asa ca...... 3 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2018 Postat Noiembrie 7, 2018 Eu practic aceasta meserie pe bani nu pe gratis și sinceră să fiu eu nu am nevoie de nici o recomandare cine mă cunoaște știe cum sunt și ce personalitate am PS.am 2 tel cu 2 preturi diferite amandoua cu poze reale cum au majoritatea fetelor după buzunarul fiecăruia cl 1
shark864 Reputație: 4021 Postat Noiembrie 8, 2018 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Noiembrie 8, 2018 Eu practic aceasta meserie pe bani nu pe gratis și sinceră să fiu eu nu am nevoie de nici o recomandare cine mă cunoaște știe cum sunt și ce personalitate am PS.am 2 tel cu 2 preturi diferite amandoua cu poze reale cum au majoritatea fetelor după buzunarul fiecăruia clDouă numere de telefon înțeleg,dar nu înțeleg de ce prețuri diferite!Sunt alte servicii sau altă atitudine? PS. Mă număr printre cei care te-au vizitat!Cam de mult,ce e drept,pe vremea când stăteai cu Moni77 în locație la rond! 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2018 Postat Noiembrie 8, 2018 Am doua Nr de tel cu aceleași servicii pt că sunt cl care caută fete pe preț mare și sunt cl care caută fete pe preț accesibil nu sunt singura care face asta tu abia acm ai aflat sunt fete care au și 5-10 tel 1
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Noiembrie 8, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Noiembrie 8, 2018 Am doua Nr de tel cu aceleași servicii pt că sunt cl care caută fete pe preț mare și sunt cl care caută fete pe preț accesibil nu sunt singura care face asta tu abia acm ai aflat sunt fete care au și 5-10 telCare sunt cele 2 preturi si cele 2 telefoane sa stim pe care sunam 3 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2018 Postat Noiembrie 13, 2018 40 roni doar oral și mici fantezii săpt asta
enriqe68 Reputație: 160 Postat Noiembrie 13, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 13, 2018 Ce inseamna ...mici fantezii...
laury Reputație: 24071 Postat Noiembrie 13, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Noiembrie 13, 2018 eu am apreciat ca de fiecare data a fost serioasa cu programarea si mai ales ca are program de dimineata, eu doar atunci pot ajunge. Daca tu cunosti vreuna la același interval de pret disponibilă pana in 10 dimineata, astept recomandarea ta. Multumesc!Pai stii de ce respecta programarile si e dispo dimineata la prima ora? Stii raspunsul?
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Noiembrie 13, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Noiembrie 13, 2018 Pai stii de ce respecta programarile si e dispo dimineata la prima ora? Stii raspunsul? nu are clienti?
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Noiembrie 13, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Noiembrie 13, 2018 nu are clienti? eu de câte ori am fost la ea sunau telefoanele ca la balamuc. Stii ca imi plac puștoaicele, de aceea am ținut legatura ca ea căci a avut niste colege bune yumny yumny, pacat ca nu mai are!
laury Reputație: 24071 Postat Noiembrie 13, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Noiembrie 13, 2018 eu de câte ori am fost la ea sunau telefoanele ca la balamuc. Stii ca imi plac puștoaicele, de aceea am ținut legatura ca ea căci a avut niste colege bune yumny yumny, pacat ca nu mai are!Du te acum...nu rata promotia de 40 lei.
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Noiembrie 14, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Noiembrie 14, 2018 Du te acum...nu rata promotia de 40 lei.Pai pt **spam editat** si 40 e mult asa ca asteapta blec fraidei sa prinda cu 10 lei 1 5
precar Reputație: -135 Postat Noiembrie 14, 2018 Postat Noiembrie 14, 2018 Multe fete scad pretul si fac numai oral cand sunt pe ciclu.Oricum este preferabil sa dai o muie cu pretul scazut decat sa futi una pe ciclu cu dopul in pizda si sa spui pe urma ca ti-a venit un damf in nas,deci este nespalata 3 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum