n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 18, 2016 Tu erai...
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 http://traiesteconstient.ro/wp-content/uploads/2013/04/maharshi-apr-s.jpg 2
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 18, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 18, 2016 topic inchis Ti-a intrat in reflex,de dincolo? Acum fara caterinca,te-au huşchit ei sau ai renuntat tu?
miskin in ghearele plictiselii Reputație: 54 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 topic inchis Cine se scoala de dimineata, departe ajunge. Azi maine esti expat in Mauritius.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 18, 2016 Nu mai are rost.
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 Nu mai are rost.ia-ti un job corect, apoi sa vezi ce frumoasa e viata. PS : ce idiot e omu', chiar asa pe față o spune )
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 19, 2016 Postat Mai 19, 2016 ceo face amada , ce viseaza ea ?))http://media.rtv.net/image/201403/full/grownup_corner_102_640_28_75679400.jpg 1 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 19, 2016 ia-ti un job corect, apoi sa vezi ce frumoasa e viata. image.jpeg PS : ce idiot e omu', chiar asa pe față o spune ) Chiar nu te lasi pana te injur si eu de morti, este?Stai tu fericit planton sa tii toata administratia si contabilitatea cu 15 mil pe luna si chirie.Fii tu fericit cu o retardata care te trezeste la 5 dimineata si te intreaba apoi cum ai dormit... Idioti garla, dar se cred destepti pana nu le zbor ifosele!Ma-tii sa dai sfaturi!Poftim, urmatoarea o sa fie despre morti.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 19, 2016 Postat Mai 19, 2016 neataneata si tie https://lh3.googleusercontent.com/-m_G-P1tkC7A/UkOy9I8mRCI/AAAAAAAAAiI/TYSK3LwyysU/w426-h568/36532_538162322923987_264343749_n.jpg 3 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Mai 19, 2016 Postat Mai 19, 2016 Chiar nu te lasi pana te injur si eu de morti, este?Stai tu fericit planton sa tii toata administratia si contabilitatea cu 15 mil pe luna si chirie.Fii tu fericit cu o retardata care te trezeste la 5 dimineata si te intreaba apoi cum ai dormit... Idioti garla, dar se cred destepti pana nu le zbor ifosele!Ma-tii sa dai sfaturi!Poftim, urmatoarea o sa fie despre morti.Incredibil ) Nu e bine nici cand omul iti da un sfat bun. Mira-m-as sa tii tu administratia si contabilitatea cuiva. Injura, amada.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 19, 2016 Incredibil ) Nu e bine nici cand omul iti da un sfat bun. Mira-m-as sa tii tu administratia si contabilitatea cuiva. Injura, amada. Bineinteles ca ramai mirat.Te crezi peste toti. Ce sa crezi tu, incredibl nu mai spun cati cretini sunt pe lumea asta carora le merge cumva si-si asuma meritul...Am vazut ca tine ca prea multi, tu ca mine nu.Stiu prea bine de ce spun asta cu toata modestia.Am vazut prea multe si prea multi "destepti" sa ai tu ce sa-mi spui.Vad mai mult decat crezi si stiu de ce faci urat...Am ajuns la mult mai rau cand m-am enevrat in final si m-am schimbat la fatza sa fie malc...Ca sunt eu mai breaza, nu, elementar ca mi-a ajuns la limita si doar atunci s-a oprit.Asta este o psihologie atat de simpla si tot nu o intelegi, nici nu-ti mai explic cum e cand e complicat.Vezi de ce te roade, lasa ca eu zbier cand nu mai pot, doar de asta o fac, dar sunt mai normala decat aproape tot forumul la gramada.Doar nu ma stresau cei normali, ma lupt cu bolnavi de cand am inteles ca sor-mea a fost...Mi-a luat peste 30 ani sa-i vad lumina in ochi ca nu-i sunt dusman.Cand imi scriai tu de dusmani... spune merci ca mi-am ales oricum vocabularul specific, nu vreau sa fiu in jegul tau.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 19, 2016 L aparere de rau... imi pare rau sa supun si eu...La scuze... sunt primite.La rautate ieftina... manca-mi-ai, dar nu pasa...Daca-ti fut eu una nu te vezi si nu ai ce sa-mi faci, eu pot, nu o fac ca m-am crescut singura.... Cum sunt? Am ajuns sa vorbesc despre lumea animalelor sa nu las sa mai scape o... te doare mintea! Nu vrei sa stii.Bines, cum se spune.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 19, 2016 Nu ma mananca lupii ca sunt prea deschisa si spun prea multe, prea direct...Asta a fost zero, a fost ca m-am implicat aiurea si mi-a pasat de cei loviti...La cativa ani nu ma mai suporta nimeni ca le spuneam ce nu le place, adevarul.Se plang ca nu suporta minciuna, dar pentru ca nu au puterea sa infrunte adevarul, eu am fost si deseori sunt insuportabila pentru ca nu mint frumos.N-au decat. Nu ma face asta mai prejos, nu ma consider prea sus, sunt cum sunt. 2 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 19, 2016 Sunt pe naiba, sunt cine sunt.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 19, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 19, 2016 Sunt pe naiba, sunt cine sunt. Corect
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 19, 2016 Postat Mai 19, 2016 Sunt pe naiba, sunt cine sunt. la cat te culci ?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 19, 2016 la cat te culci ?Ii tot cade erectia motanului sau eu sunt cu probleme de net? Nu mai dorm. Nu continuam.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 19, 2016 A uitat sa plateasca o inca iubire net-ul... nu mai sunt sigura ca sunt pe te miri ce net... Pupici!Se rezolva, orice, oricum.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 19, 2016 Postat Mai 19, 2016 plm , mi-e somn nu mai zic de celelalte , as fute , as bea ))) peseu: vezi , PLM seamana cu KLM , nu te enezveaza PLM?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 19, 2016 plm , mi-e somn nu mai zic de celelalte , as fute , as bea ))) peseu: vezi , PLM seamana cu KLM , nu te enezveaza PLM? Nu mai cadea asa...Bine, nu as avea dreptul sa spun asta. Cu banii in mana a uitat si asta sa plateasca net-ul, nu e prima data...La ce sa ma mai enervez? Ai cu cine? Pe o parte disperare sa nu plec, pe lta sa vin mai repede... as alege daca vedeam ceva bun, o sa plec doar pentru ca nu e de stat, apoi mai vedem...
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 19, 2016 Postat Mai 19, 2016 trezeste-te in plm si apuca-te de treaba , fa ceva
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 19, 2016 trezeste-te in plm si apuca-te de treaba , fa ceva Iti raspundeam pacific ca am rezolvat, dar m-am si complicat...Vine, in sensul ca daca eu nu fac, cine? Stiu ce spui, doar ca... rezolv ce pot.Pas cu pas, as vrea eu tot, daca ma arunc la tot... ma pierd iar...Nu-mi mai pun baza, azi am sunat legat de UK, pleaca pe 4 cica, trebuia sa plece si anul trecut, dar m-a incurcat...Vedem, nu depinde numai de mine, ce a depins...Sa vad daca e ceva de capul lui... ajunsa acolo, dupa ce i-am bagat nu mai putin de zece mii euro in chirie... as zice ca mi-e dator, i-am dat sa schimbe si patul... Eheeeeee, e multe si complicate, deci vedem.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 19, 2016 Postat Mai 19, 2016 Iti raspundeam pacific ca am rezolvat, dar m-am si complicat...Vine, in sensul ca daca eu nu fac, cine? Stiu ce spui, doar ca... rezolv ce pot.Pas cu pas, as vrea eu tot, daca ma arunc la tot... ma pierd iar...Nu-mi mai pun baza, azi am sunat legat de UK, pleaca pe 4 cica, trebuia sa plece si anul trecut, dar m-a incurcat...Vedem, nu depinde numai de mine, ce a depins...Sa vad daca e ceva de capul lui... ajunsa acolo, dupa ce i-am bagat nu mai putin de zece mii euro in chirie... as zice ca mi-e dator, i-am dat sa schimbe si patul... Eheeeeee, e multe si complicate, deci vedem. deci o iei pe urmele lu` roberta ))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum