Sari la conținut

Topicul meu in care klm112 nu este invitat!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Zise cocalarul care se pozeaza zilnic cu farfuriile clientilor.  Vrei sa arati ca ai valoare, da' asa e; n-ai d'aia mare.

@Amada, orice ar fi, oriunde te-ai caza, da' sa nu ramai fara net. E greu fara tine. Astept continuarea povestii cu sor'ta care a vrut sa te omoare inca din copilarie. Trist, dar adevarat.

Trist era ca nu ma omora nimic, scapam ieftin. :)

Infloresti, Floricel, cand sunt suparata, este?  :laugh2

Diabolic wanna be, doar nu te-ai uita in tine ca n-ai sti ce sa faci, tachinare stie toata lumea.

Sor-mea a fost maritata cu varul meu, pe asta o stii?  :laugh2

Postat

Zise cocalarul care se pozeaza zilnic cu farfuriile clientilor. Vrei sa arati ca ai valoare, da' asa e; n-ai d'aia mare.

Stii de unde vine valoarea, aia mare?

De la materia cenusie, nu de la BMW.

I-am mai explicat unei panarame de prin zona ca realitatea noastra se bazeaza pe lucruri palpabile, nu vorbe infasurate in ironii fine, in cazul meu sau..ce incerci tu sa demonstrezi prin sfortarile tale..:)

Te-am nimerit de prima data cu Starbucks.Functioneaza de fiecare data.

De ce?

Pentru ca e adevarat.

:)

• Like 1
Postat

Dupa tata, am avut tati diferiti...

Varul din Minsk...

Nu i-a placut ca nu o batea, dupa un an a divortat.

A stat batuta 7 ani pana la primul copil su barbatul care m-a si molestat la 12 ani...

L-am pus in genunchi niste ani mai tarziu. :)

Postat

I-am mai explicat unei panarame de prin zona ca realitatea noastra se bazeaza pe lucruri palpabile, nu vorbe infasurate in ironii fine, in cazul meu sau..ce incerci tu sa demonstrezi prin sfortarile tale.. :)

De ce?

Pentru ca e adevarat.

Nu prea l-am agatat pana acum, daca ma apuc nu se mai satura de plans...

Imi cunosc puterile, lasa-l sa sufere de el, doar unul la acelasi nivel cu el nu vede cine e.

Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

I-am mai explicat unei panarame de prin zona ca realitatea noastra se bazeaza pe lucruri palpabile, nu vorbe infasurate in ironii fine, in cazul meu sau..ce incerci tu sa demonstrezi prin sfortarile tale.. :)

De ce?

Pentru ca e adevarat.

Zise cel-care-pozeaza-farfuriile-clientilor-care-s-a-laudat-cacastiga-8-mii-de-euro-in-Thailanda. Poate euro-thailandezi .

Ti-am mai spus ca te-am facut sa te uiti sub masa la marca de adidasi, apoi sa dai fuga pe goagal sa vezi ce-i de capu'la marca aia. Asta dupa ce ne acuzai pe noi ca-ti controlam manichiura si pedichiura din pozele postate de tine, cele gen cocalarus. Ei bine, nu era nevoie de zoom sau cautari pe goagal, era evident ca aveai unghiile naspa. Asa si cu pozele de la Starbucks, am vazut cacomentezi si am zis sa-ti tot pun.

Dragule :)

@Amada, interesant. Continua.

• Like 1
Postat

Zise cel-care-pozeaza-farfuriile-clientilor-care-s-a-laudat-cacastiga-8-mii-de-euro-in-Thailanda. Poate euro-thailandezi .

Ti-am mai spus ca te-am facut sa te uiti sub masa la marca de adidasi, apoi sa dai fuga pe goagal sa vezi ce-i de capu'la marca aia. Asta dupa ce ne acuzai pe noi ca-ti controlam manichiura si pedichiura din pozele postate de tine, cele gen cocalarus. Ei bine, nu era nevoie de zoom sau cautari pe goagal, era evident ca aveai unghiile naspa. Asa si cu pozele de la Starbucks, am vazut cacomentezi si am zis sa-ti tot pun.

Dragule :)

@Amada, interesant. Continua.

Pai si eu te-am facut sa raspunzi dupa ce am fost banat.

De 3 ori.

Si de ce crezi ca tot pui poze cu Starbucks?

Ca asa vrei tu?

Si te tot superi la vazul cuvântului cocalar.

Si joaca asta, cine e diabolic si cine nu.

Eu o fac din plictiseala.

Tu vad ca depui eforturi supraomenesti, asta inseamna ca nu prea ai sesizat nimic.Si repeti replicile.

Vizitator stau de sase
Postat

Pai si eu te-am facut sa raspunzi dupa ce am fost banat.

De 3 ori.

Tu vad ca depui eforturi supraomenesti, asta inseamna ca nu prea ai sesizat nimic.Si repeti replicile.

Te invarti ca prostul in jurul cozii, n-ai de ce sa te mai agati. Ti-am explicat pe alt topic de ce ti-am raspuns dupa ce ai fost banat si n-ai mai avut replica.

In plus ti-am mai dat recent in cap cu postarile tale in care ma acuzai pe mine ca stau de sase, da' cand colo, tu erai ala care pandeai . :)

Tocmai ti-am explicat ca tu depui eforturi , vezi chestia cu cautatul pe goagal. Macar daca stiai sa cauti...

Esti nevorbit. Trist. Am sa-ti mai raspund doar daca pui poza de la bus-ul cu te laudai ca te duci la munca.

• Like 1
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Ei, tocmai asta nu intelege!  :laugh2

Vezi si numele contului meu...

Taran!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Azi nu mai fac nimic, din alea 2 numere puse pe respins deja am N apeluri respinse...

N-are rost ca oricum nu fac nimic si rau am facut cand nu mi-am urmat intuitia...

Pandaru' s-a cam inmuiat cumva?  :laugh2

Postat

Te invarti ca prostul in jurul cozii, n-ai de ce sa te mai agati. Ti-am explicat pe alt topic de ce ti-am raspuns dupa ce ai fost banat si n-ai mai avut replica.

Tocmai ti-am explicat ca tu depui eforturi , vezi chestia cu cautatul pe goagal. Macar daca stiai sa cauti...

Esti nevorbit. Trist.

Acum ai schimbat registrul.

Parca esti mai agresiv.

Te cam invarti tu.

Cum zic eu....:)

• Like 1
Vizitator stau de sase
Postat

Acum ai schimbat registrul.

Parca esti mai agresiv.

Te cam invarti tu.

Cum zic eu.... :)

vezi ca am un later edit...considera ca asta e ultimul reply.

@Amada, nu s-a schimbat nimic. Sunt ca un pisic care e mangaiat pe burta. De ce sa te intrerup?  Continua.

Postat

@Amada, nu s-a schimbat nimic. Sunt ca un pisic care e mangaiat pe burta. De ce sa te intrerup?  Continua.

Pisic esti?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Verifica cine naiba iar are acces la calculatorul motanului ca iar e jale...  :laugh2

Jili macar era cu cap, Ramsey ala zici ca e drogat!  :laugh2

Postat

@Amada, nu s-a schimbat nimic. Sunt ca un pisic care e mangaiat pe burta. De ce sa te intrerup? Continua.

Ok.

Vezi...Si aici nu ai originalitate cu acest ultimatum.

Parca eu te rugasem sa revii cand IQ-ul e cel putin dublul masurii la picior?

Hai noroc.

Vizitator
Postat

Gata, e suficient, nu vad sensul sa ma mai lupt cu morile de vant.

Pentru moment problema e rezolvata.

Ma achit pentru apartament maine si plec in maxim 2 zile.

Ce rahat stau eu sa ma chinui?!  :slap2

sa nu te ratacesti . ai grija cum calatoresti , sa nu faci ca scufita rosie :))

vroiam sa zic te astept in plm :)

loviu

• Like 1
  • Minus 1
Postat

sa nu te ratacesti . ai grija cum calatoresti , sa nu faci ca scufita rosie :))

vroiam sa zic te astept in plm :)

loviu

:laugh2  Crezi ca numai lupu' are dinti?  :laugh2

Iar ma iei cu corason... :slap2

Nu te loviu, na!

M-as fute ce-i drept, da' mai stau deocamdata...  :laugh2

:hug1

si io tot pisicuts is  :laugh2  :laugh2  :boob

Clar.  :laugh2

Ti-au trecut dracii? :)

• Oras:worldwide
Postat

Nu te loviu, na!

Clar.  :laugh2

Ti-au trecut dracii? :)

sunt f zen,ceea ce este bine

dar sunt f lenta,ceea ce nu e ideal,dar astept fara impaciente sa imi intru-n ritm. nu trebuie sa disperam . uneori resursa e mai pregnanta, alteori precara, sunt zile si zile :)

Postat

sunt f zen,ceea ce este bine

dar sunt f lenta,ceea ce nu e ideal,dar astept fara impaciente sa imi intru-n ritm. nu trebuie sa disperam . uneori resursa e mai pregnanta, alteori precara, sunt zile si zile :)

Nici prea mult ritm nu-ti face bine.

Alergi pana uiti unde trebuia sa ajungi...  :laugh2

O zi cu spor! :)

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Nici prea mult ritm nu-ti face bine.

Alergi pana uiti unde trebuia sa ajungi...  :laugh2

O zi cu spor! :)

si voua :)

la mine o sa fie daca nu mai tot rastorn cafea. prima ceasca am rasturnat-o cu totul,nici o gura nu am luat si inainte era sa rastorn o alta ceasca.

cre ca m-a injurat miskin in gand ca l-am dojenit :))

• Like 1
Vizitator
Postat

Nu te loviu, na!

caile domnului sunt tare incurcate

http://3.bp.blogspot.com/_ZdKMKQ7BBHk/TCilDcCC22I/AAAAAAAACvU/FK7ZqTEerCk/s1600/Calories+in+vodka+cocktails.jpg

D`aia zic sa vi direct

http://www.infocs.ro/wp-content/uploads/2014/07/Vodka-Brands-533x360.jpg

loviu :)))

ne futem ca chiorii dupa doua bastarci d`astea

Postat

caile domnului sunt tare incurcate

http://3.bp.blogspot.com/_ZdKMKQ7BBHk/TCilDcCC22I/AAAAAAAACvU/FK7ZqTEerCk/s1600/Calories+in+vodka+cocktails.jpg

D`aia zic sa vi direct

http://www.infocs.ro/wp-content/uploads/2014/07/Vodka-Brands-533x360.jpg

loviu :)))

ne futem ca chiorii dupa doua bastarci d`astea

La cat de (ne)fututa sunt, n-ai nevoie de bautura.  :laugh2

Mai rau, te bag sub masa si iar raman cu buza umflata!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Picon e cu Absolut, mie imi place coniacul, si nu cel de 40%...

Complicate sunt femeile, mie-mi spui, daca erau simple schimbam demult tabara...  :laugh2

• Minus 2
Vizitator
Postat

Mai rau, te bag sub masa si iar raman cu buza umflata!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Complicate sunt femeile, mie-mi spui, daca erau simple schimbam demult tabara...  :laugh2

am inceput sa ne`ntelegem

sa curga coniacu zic , si mie imi place

cu bagatu sub masa mai vedem noi cine face ham ham  :laugh2

https://www.youtube.com/watch?v=a-Jlp0z4xOQ

• Like 1
  • Minus 1
Postat

te voi inveseli de tot :))) vb pe bune, nu glumesc. am niste modalitati de a ma distra complet tampite uneori.....

cand locuiam in Milano era pe strada unde stateam fix cum intri din corso buenos aires practic pe blv cum vine un bar super dar super trendy. imi placea sa merg ca era misto tare decorat si faceau niste cocktailuri incredibile. m-am dus eu o data, de 2 ori si crapam de ciuda ca ma ignora toti barbatii, pana si barmanii aoleu serveau pe toti barbatii si apoi pe mine

nu-mi venea sa cred asa ceva, da-o fix in colo mereu produc bauturi si flirtez din priviri macar. ma gandeam ce drq m-am slutit in halul asta? :))) pana mi-a zis al meu ca este strict de gay si barbati,dar si femei.

apoi sa vezi numai cum mergeam si lasam femeile sa se dea la mine si sa imi dea de baut. era asa comic si ma distram atat de tare ca eu chiar ma prefaceam gay. si maj femeilor eram in jur de 30 si ceva ani sa vezi ce se mai straduiau sa imi intre in gratii  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

te voi inveseli de tot :))) vb pe bune, nu glumesc. am niste modalitati de a ma distra complet tampite uneori.....

cand locuiam in Milano era pe strada unde stateam fix cum intri din corso buenos aires practic pe blv cum vine un bar super dar super trendy. imi placea sa merg ca era misto tare decorat si faceau niste cocktailuri incredibile. m-am dus eu o data, de 2 ori si crapam de ciuda ca ma ignora toti barbatii, pana si barmanii aoleu serveau pe toti barbatii si apoi pe mine

nu-mi venea sa cred asa ceva, da-o fix in colo mereu produc bauturi si flirtez din priviri macar. ma gandeam ce drq m-am slutit in halul asta? :))) pana mi-a zis al meu ca este strict de gay si barbati,dar si femei.

apoi sa vezi numai cum mergeam si lasam femeile sa se dea la mine si sa imi dea de baut. era asa comic si ma distram atat de tare ca eu chiar ma prefaceam gay. si maj femeilor eram in jur de 30 si ceva ani sa vezi ce se mai straduiau sa imi intre in gratii  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Tu te prefaceai gay, era cat pe ce sa ma decid concret in privinta asta!  :laugh2  :slap2

Pe la 18 ani cand m-am enervat pe barbati... am avut destule experiente cu femei fara sa le caut...

A fost misto, dar si acolo ceva lipsea. :)

Nu numai pula!  :laugh2

Trebuie sa incerci de toate sa stii ce-ti place... :)

As lua si rusoaica o tura, dar nu-mi permit sa bat vre-un apropos, desi ea a fost cea care ma pupa pe bot, nu pe obraz...  :laugh2

Mai bine fara ca nu mai scapam nici ea daca ii aratam cum se face un cunni!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

M-am dilit.  :slap2

• Like 3
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Tu te prefaceai gay, era cat pe ce sa zic ca si arati :)

Pe la 18 ani cand m-am enervat pe barbati... am avut destule experiente cu femei fara sa le caut...

A fost misto, dar si acolo ceva lipsea. :)

Nu numai pula!  :laugh2

Trebuie sa incerci de toate sa stii ce-ti place... :)

ai intrebat-o si tu daca s-a mai spalat in plm ??:)))

Postat

Fuck! Prima mea experienta a fost cu o femeie care mi-a facut cunni!  :laugh2  :slap2

Lasam pe cumnatul meu...

Nu-i de mirare ca sunt cam fucked up!  :laugh2  :slap2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...