Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Mai 17, 2016 Postat Mai 17, 2016 Lasa ca stiu cine e Pandaru', voi va mintiti.Care-i teoria ta, Amada?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 17, 2016 Care-i teoria ta, Amada? N-am teorii.Am fapte. Pe care nu tin sa le demonstrez. Pentru? Daca m-as duce sa iau o cafea... nu vad sensul sa postez pe forum ca am platit mai mult decat merita ea.That's your job. Sa speram ca-ti dai demisia, daca nu, well, rtico consuma mai putin desi te duce exact in acelasi timp.
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Mai 17, 2016 Postat Mai 17, 2016 Cafea? Pret mare? Demisie? Da-ti o palma si explica mai concret.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 17, 2016 Cafea? Pret mare? Demisie? Da-ti o palma si mai explica mai concret. Gandeste,Cum pula mea te dai destept cand nici atat nu ai inteles? N-am nici o obligatie sa-ti explic. Intelegi un rahat si da-ti spun sa te comporti normal....Ask me nicely, i'll think abou it.
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Mai 17, 2016 Postat Mai 17, 2016 Gandeste,Cum pula mea te dai destept cand nici atat nu ai inteles? N-am nici o obligatie sa-ti explic. Intelegi un rahat si da-ti spun sa te comporti normal....Ask me nicely, i'll think abou it.nu m-am dat niciodata destept. Asa sunt toti prostii.Mi se falfaie de teoriile tale.O iei razna daca-ti spun ca sunt KaLuMea112? )
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 17, 2016 nu m-am dat niciodata destept. Asa sunt toti prostii.Mi se falfaie de teoriile tale.O iei razna daca-ti spun ca sunt KaLuMea112? )Mars, musti iar de turbat ce esti. Cate eforturi... nu am cuvinte.Multumesc!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 17, 2016 Postat Mai 17, 2016 Lasa ca stiu cine e Pandaru', voi va mintiti. de cand ai schimbat culoarea te-ai facut a dreaq ))skype ai ?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 17, 2016 de cand ai schimbat culoarea te-ai facut a dreaq ))skype ai ? Nu.
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Mai 17, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Mai 17, 2016 de cand ai schimbat culoarea te-ai facut a dreaq ))skype ai ? de la cangrena probabil
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 17, 2016 Postat Mai 17, 2016 de la cangrena probabil ai fute-o este ?
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Mai 17, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Mai 17, 2016 ai fute-o este ? feriasca dumniezo ... mi se face mila de pula me'
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 17, 2016 De 2 ori m-a facut... Felicitari! Am... o sa-mi manance ultima doza de omenire!Stiu, inteleg, nu pot si asta... Nu are cum! What a fuck was I thinking?! E mai rau! Are vreun rost sa astept niste luni? Ce e asta? Atacurile de panica despre care vorbeam...
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 17, 2016 Postat Mai 17, 2016 De 2 ori m-a facut... Felicitari! Am... o sa-mi manance ultima doza de omenire!Stiu, inteleg, nu pot si asta... Nu are cum! What a fuck was I thinking?! E mai rau! Are vreun rost sa astept niste luni? Ce e asta? Atacurile de panica despre care vorbeam... au intrat rusii ? ))
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 17, 2016 Lasati-ma, lasati topicul.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 17, 2016 Recent am inceput sa le am. Uneori tin mai mult, alta data mai putin... Frisoane noaptea...Nu vrei sa fii in locul meu.
money_talks Reputație: -236 Postat Mai 17, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Mai 17, 2016 Lasati-ma, lasati topicul.Sa vina militia!! Am zis!! 5 5
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 17, 2016 Nu mi se pare normal fatza de mine, dar da, nu stiu cum am facut pana acum sa nu-mi ia complet acoperisul in zbor...Dar nu am cum sa nu recunosc ca niste tigle nu mai gasesc.Nu ma mai regasesc.Nu vreau sa mor, departe de mine, nici n-am trait macar...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 17, 2016 Sa vina militia!! Am zis!! Crezi ca-mi arde de glume cand ma apuca aritmiile, ameteala si lipsa de ratiune? Nu ma mai fac bine, de unde? N-am fost bine 2 saptamani pe lumea asta, corpul si creierul ce spun? Cat sa duca? Va pup!
money_talks Reputație: -236 Postat Mai 17, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Mai 17, 2016 Crezi ca-mi arde de glume cand ma apuca aritmiile, ameteala si lipsa de ratiune? Nu ma mai fac bine, de unde? N-am fost bine 2 saptamani pe lumea asta, corpul si creierul ce spun? Cat sa duca? Va pup! Te pupam si noi!Keep Calm 5 5
the godfather Reputație: -1028 Postat Mai 17, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Mai 17, 2016 .... 3 8
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 17, 2016 Gata.Am cerut un imprumut, s-a dus naibii si cuvantul ala...Nu ling in kur, am spus ca e pe datorie... Acum putea sa-mi demonstreze ceva, n-are cu ce.Un leu nu am ca m-am bazat... Ce stiu eu? Prea mult, altfel nu faceam crize de panica mai devreme... Cand stiu, de ce ma mai lupt? N-are sens.Nu stiu ce fac maine, nu pot sa plec si las femeia cu datorii, a fost om cu mine.Jeguri... N-am reusit sa mananc azi, cine s-ar fi gandit la mancare?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 17, 2016 are rost? Nu.Nici cutitul nu taie, m-as mutila doar.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 17, 2016 Nu inteleg sau mai bine nu vreau sa inteleg...Am promis...E ultima cireasa pe tort.Nu vrei, nu poti, kein problem, vad ce pot face altfel...Dar cand in cuvantul tau pe langa mine sunt alte 2-3 persoane... nu mai am cum sa iert ca nu sunt iertata!Nu. De bataie de joc sunt satula.O sa gasesc altceva maine, trebuie.Peseu: Nu e nimic nou, cam asta a fost de cand ma stiu, doar ca acum... ce rost mai are?
socrul Reputație: 2 Postat Mai 17, 2016 Postat Mai 17, 2016 Nu inteleg sau mai bine nu vreau sa inteleg...Am promis...E ultima cireasa pe tort.Nu vrei, nu poti, kein problem, vad ce pot face altfel...Dar cand in cuvantul tau pe langa mine sunt alte 2-3 persoane... nu mai am cum sa iert ca nu sunt iertata!Nu. De bataie de joc sunt satula.O sa gasesc altceva maine, trebuie.Peseu: Nu e nimic nou, cam asta a fost de cand ma stiu, doar ca acum... ce rost mai are? Buna seara.Partz! Ma trecut. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum