n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 17, 2016 Atacurile de panica nu au ratiune, am cautat eu aiurea ca tind sa nu...Ce ii spun eu rusoaicei maine?!Zau, mai bine mor!As putea sa doar plec, dar nu pot, nu pot sa-i fac asta. Trebuie sa-i rasplatesc increderea, e culmea sa dau dupa ce stiu cum e.Sunt in colt si abuzata ca se vede ca stau prost...Sa-mi reglez cu ea, de restul nu-mi pasa ca nu le-a pasat.
socrul Reputație: 2 Postat Mai 17, 2016 Postat Mai 17, 2016 Atacurile de panica nu au ratiune, am cautat eu aiurea ca tind sa nu...Ce ii spun eu rusoaicei maine?!Zau, mai bine mor!As putea sa doar plec, dar nu pot, nu pot sa-i fac asta. Trebuie sa-i rasplatgesc increderea, e culmea sa dau dupa ce stiu cum e.Sunt in colt si abuzata ca se vede ca stau prost...Sa-mi reglez cu ea, de restul nu-mi pasa ca le-a pasat. Spunei ca tia murit pisica si da vina pe picon.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 17, 2016 Spunei ca tia murit pisica si da vina pe picon. Chiar ma gandeam sa trec pe modul de diavol.Ce doleante ai? Te ajut.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 17, 2016 Pe rand ca si asa ma doare capul din cauza idiotilor!
socrul Reputație: 2 Postat Mai 17, 2016 Postat Mai 17, 2016 Vreau sati dai sutienul jos si sa te relaxezi apoi imi spui cine si de ce te supara.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 17, 2016 Vreau sati dai sutienul jos si sa te relaxezi apoi imi spui cine si de ce te supara. Ce vrei tu nu prea conteaza.N-am sutien acum, dar esti... cine mai vorbeste asa decat motanul in zile bune, altfel pune o manea!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 17, 2016 Ba pardon, pizdele motanului.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 17, 2016 Te-am enervat, asta am vrut, manca-mi-ai. Taci!
socrul Reputație: 2 Postat Mai 17, 2016 Postat Mai 17, 2016 Te-am enervat, asta am vrut, manca-mi-ai. Taci! Pe mine ma certi??? Nu sunt Bogdanel.https://www.youtube.com/watch?v=_Lpk02gmS2M
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 17, 2016 Pe mine ma certi??? Nu sunt Bogdanel.https://www.youtube.com/watch?v=_Lpk02gmS2M Vezi ultima postare...Vezi sa nu zgarii ecranul cat il freci... Basta, mai dorm si eu.Stai in banca ta, nu merita efortul ca nu ai cu ce si nu duci destul.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 17, 2016 Paradoxal ca mai devreme eram distrusa, nu?
socrul Reputație: 2 Postat Mai 17, 2016 Postat Mai 17, 2016 Paradoxal ca mai devreme eram distrusa, nu? nuti place hitul de mai de vreme???https://www.youtube.com/watch?v=1NeLtKG2Od0
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 17, 2016 nuti place hitul de mai de vreme???https://www.youtube.com/watch?v=1NeLtKG2Od0 Nu. Merci. Te crezi pizdicuts si nu stii sa pui o manea.
socrul Reputație: 2 Postat Mai 17, 2016 Postat Mai 17, 2016 Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si maicuta Domnului impreuna cu el sa nul lase singurel la greu. asculta pe asta un minut jumate maxim https://www.youtube.com/watch?v=0a5CEHFLo64 sunt uncenic e greu cu pusul de super hituri
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 17, 2016 O femeie oricum. Noapte buna!
socrul Reputație: 2 Postat Mai 17, 2016 Postat Mai 17, 2016 O femeie oricum. Noapte buna!Daca visezii o pula mica sa stii ca e a lui picon si daca visezi o pizda mare aia e a prietenilor preparatorului de fasole.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 17, 2016 Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si maicuta Domnului impreuna cu el sa nul lase singurel la greu. asculta pe asta un minut jumate maxim https://www.youtube.com/watch?v=0a5CEHFLo64 sunt uncenic e greu cu pusul de super hituri Clar ca esti, tu esti, o femeie. La propriu sau figurat.Ce dracu te manca in pizda la ora asta?!Scarpina-te, eu... maine inca am ceva de rezolvat, in modul devil le rezolv mai repede.Pa! (ca noapte buna nu mai meriti! )
socrul Reputație: 2 Postat Mai 17, 2016 Postat Mai 17, 2016 Clar ca esti, tu esti, o femeie. La propriu sau figurat.Ce dracu te manca in pizda la ora asta?!Scarpina-te, eu... maine inca am ceva de rezolvat, in modul devil le rezolv mai repede.Pa! (ca noapte buna nu mai meriti! ) Sa le spuii ca iesti nora mea sa vezi ca treci munti cu numele meu.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 18, 2016 3 oameni ma asteapta, a fost cireasa pe tort ca a uitat ca juca carti!... (Am amanat si schimbatul centralei...)O cred si pe asta, omul este retardat, fara posibila recuperare. Ia ceva direct, nu, ii plac lucrurile complicate, invarteala de 10 ori pentru o prostie! Fa un transfer de dimineata, nu, ma car cu trenul, apoi microbuzul... As zbiera daca m-ar ajuta cu ceva! O zi de liniste, fara socuri nu am. N-am voie sa cedez.Ies si din asta, dar daca mai indrazneste un retardat sa ma atinga cu o pana... dau cu orice am mai aproape de mana!What the fuck was I thinking?! Am aberat si aseara pe aici, dupa zile fara mancare, dar... Ma achit azi, apoi sa vad daca misca ceva in UK sau dau un telefon in Frankfurt... in stilul de pana acum imi sap singura groapa.Iar replica de genul ca "te-as ajuta, dar nu am" zau a fost de prisos, ma simt destul de prost deja si nu ma vezi cu vreo cutie de cersit in mana.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 18, 2016 Pisi, daca vrei, inchide porcaria asta de topic. 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 Pisi, daca vrei, inchide porcaria asta de topic. topic inchis 1 1
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat Mai 18, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 18, 2016 Pisi, daca vrei, inchide porcaria asta de topic. considera-l inchis si spune-ne ce simti in continuare 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 considera-l inchis si spune-ne ce simti in continuare simte nevoia de pula 1 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 18, 2016 considera-l inchis si spune-ne ce simti in continuare Cum sa nu, trage o dunga si la cont ca tot esti in treaba... N-am aberat destul?Nu mai simt nimic, traiesc fizic, e destul.Fericirea e a celor naivi. 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 18, 2016 Gata. Nu ma mai plang nu mai plangeti dupa mine.Nu inchide contul si topicul, asta e.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum