sharkyboss Reputație: 384 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Februarie 16, 2017 Voi care o tot ridicați in slavi pe țiganca asta borata, cu siguranță n ati avut femei fără a le platii in viața voastră. Atitudine infecta, o fata încărcată de machiaj care ar concura cu succes la titlul de miss muma pădurii... cu greu m.am abținut sa nu o plesnesc si asta pentru ca...e și ea "femeie". Iar pentru cei care o sa săriți ca arși, păstrați va comentariile,știți și voi ca am dreptate,chair daca nu recunoașteți. SporIar spune talica ce s-a întâmplat?Hai!Cumva ti-a zis prețul pentru servicii iar când ai ajuns la ea ai descoperit ca nu aveai toți banii la tine și te-ai apucat de negocieri?Cumva nu ai mai fost primit pentru vreo alta chestie pe care ai comis-o mai demult iar acum ai zis ca vrei sa i-o plătești la rândul tău?Cumva fata te-o fi rugat sa îți faci un dus ceva iar tu ai refuzat?Cumva te-ai dus acolo crezând ca ție ți se cuvin toate și ca ești "miez"?Probabil ca da,ca ai avut grija sa o jignești aici pe forum dar ai omis sa spui și DE CE!Noroc ca noi ăștia de o ridicam în slavi nu te credem și continuam sa o ridicam în continuare în slavi.Știm noi de ce 6 Link spre comentariu
in_putza_goala Reputație: 154 Postat Februarie 16, 2017 Partajează Postat Februarie 16, 2017 Voi care o tot ridicați in slavi pe țiganca asta borata, cu siguranță n ati avut femei fără a le platii in viața voastră. Atitudine infecta, o fata încărcată de machiaj care ar concura cu succes la titlul de miss muma pădurii... cu greu m.am abținut sa nu o plesnesc si asta pentru ca...e și ea "femeie". Iar pentru cei care o sa săriți ca arși, păstrați va comentariile,știți și voi ca am dreptate,chair daca nu recunoașteți. Spor Pestisor... 4 Link spre comentariu
havana Reputație: 336 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Cuba Oras:Cuba Partajează Postat Februarie 16, 2017 Sigur nu merita o asemenea caracterizare , faptul ca intr-adevar se fardeaza si se pregateste inaintea intanlirii cu un client denota respect atat fata de ea cat si fata de client , am vizitat-o si la noua locatie si a fost la fel de aranjata ca si prima data , se preocupa de aspectul ei si asta poate fi ceva mai vizibil , ma refer la machiaj .Pana la urma nu ma pricep eu la asa ceva deci nu pot sa comentez calitatea si necesitatea fardurilor , presupun ca o face in primul rand pentru ea , si asta nu e nimic rau . 4 Link spre comentariu
paul pit Reputație: 30 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Februarie 16, 2017 Cat e o finalizare la Amira de spui ca a fugit asta? Link spre comentariu
supermax Reputație: 280 Postat Februarie 16, 2017 Partajează Postat Februarie 16, 2017 150. 2 Link spre comentariu
amira_creola Reputație: 2112 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Februarie 18, 2017 :bye 10 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2017 Partajează Postat Februarie 18, 2017 :bye Link spre comentariu
mogulul Reputație: 22 Postat Februarie 18, 2017 Oras:DUBAI Oras:DUBAI Partajează Postat Februarie 18, 2017 :bye ptu sa nu te deochi ! frumoasa esti pupate-as * 1 Link spre comentariu
amira_creola Reputație: 2112 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Februarie 18, 2017 ptu sa nu te deochi ! frumoasa esti pupate-as * Link spre comentariu
verdeataaa Reputație: 185 Postat Februarie 19, 2017 Partajează Postat Februarie 19, 2017 Pai, se putea tu sa nu ne faci rău cu pozele?Oricum esti frumoasa.TE PUP. 1 Link spre comentariu
amira_creola Reputație: 2112 Postat Februarie 19, 2017 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Februarie 19, 2017 15 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2017 Partajează Postat Februarie 19, 2017 Ti-ai propus sa n-e torturezi!!ðŸ˜ðŸ˜—😗 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2017 Partajează Postat Februarie 19, 2017 Ti-ai propus sa n-e torturezi!!ðŸ˜ðŸ˜—😗 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2017 Partajează Postat Februarie 19, 2017 Dar ce ma apuca nervii ca nu reusesc sa ma sincronizez cu tine... greu de prins si in acelasi timp super incitantă!! Mai incercam🤔 Link spre comentariu
lucyyano84 Reputație: 3 Postat Februarie 25, 2017 Oras:Arges Oras:Arges Partajează Postat Februarie 25, 2017 Buna esti libera intr-o ora frumoaso ? Link spre comentariu
amira_creola Reputație: 2112 Postat Februarie 25, 2017 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Februarie 25, 2017 Buna esti libera intr-o ora frumoaso ?Bună.Nu mai sunt în Pitești. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2017 Partajează Postat Februarie 25, 2017 Bună.Nu mai sunt în Pitești.Aoleu , dar unde esti? Daca poti sa spui ,bineinteles... Link spre comentariu
alexgama Reputație: 522 Postat Februarie 25, 2017 Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Partajează Postat Februarie 25, 2017 Întrebarea era pt mn,nu pt tn alexgama pfff... , am comis-o .... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2017 Partajează Postat Februarie 25, 2017 ÃŽntrebarea era pt mn,nu pt tn alexgama Pai daca tu nu ai raspuns...🤔 Revenirea, dar revenirea cand se preconizează? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2017 Partajează Postat Februarie 25, 2017 pfff... , am comis-o .... Alexgama , ms ..sunt dator cu o bere😎 Link spre comentariu
amira_creola Reputație: 2112 Postat Februarie 25, 2017 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Februarie 25, 2017 Aoleu , dar unde esti? Daca poti sa spui ,bineinteles... Pai daca tu nu ai raspuns... Revenirea, dar revenirea cand se preconizează?Dacă ai nelămuriri poți să te adresezi în PM( mesaj privat) Fără a mai face chat aici. 2 Link spre comentariu
paul pit Reputație: 30 Postat Martie 7, 2017 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Martie 7, 2017 Amira unde esti? Link spre comentariu
agricultorul Reputație: -3 Postat Martie 7, 2017 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Martie 7, 2017 Amira unde esti?Oradea Link spre comentariu
Vizitator bebitza85 Reputație: 0 Postat Martie 8, 2017 Partajează Postat Martie 8, 2017 Buna Amira si la mulți ani . In Pitești când mai ajungi ? Link spre comentariu
Vizitator elvisxxx80 Reputație: 0 Postat Martie 8, 2017 Partajează Postat Martie 8, 2017 Buna Amira si la mulți ani . In Pitești când mai ajungi ?Nu cred ca prea curand din cate am inteles de la ea! ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum