Sari la conținut

Amira 0732231388

Postări Recomandate

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Voi care o tot ridicați in slavi pe țiganca asta borata, cu siguranță n ati avut femei fără a le platii in viața voastră. Atitudine infecta, o fata încărcată de machiaj care ar concura cu succes la titlul de miss muma pădurii... cu greu m.am abținut sa nu o plesnesc si asta pentru ca...e și ea "femeie". Iar pentru cei care o sa săriți ca arși, păstrați va comentariile,știți și voi ca am dreptate,chair daca nu recunoașteți. Spor

Iar spune talica ce s-a întâmplat?Hai!

Cumva ti-a zis prețul pentru servicii iar când ai ajuns la ea ai descoperit ca nu aveai toți banii la tine și te-ai apucat de negocieri?

Cumva nu ai mai fost primit pentru vreo alta chestie pe care ai comis-o mai demult iar acum ai zis ca vrei sa i-o plătești la rândul tău?

Cumva fata te-o fi rugat sa îți faci un dus ceva iar tu ai refuzat?

Cumva te-ai dus acolo crezând ca ție ți se cuvin toate și ca ești "miez"?

Probabil ca da,ca ai avut grija sa o jignești aici pe forum dar ai omis sa spui și DE CE!Noroc ca noi ăștia de o ridicam în slavi nu te credem și continuam sa o ridicam în continuare în slavi.Știm noi de ce :P

• Like 6
Link spre comentariu

Voi care o tot ridicați in slavi pe țiganca asta borata, cu siguranță n ati avut femei fără a le platii in viața voastră. Atitudine infecta, o fata încărcată de machiaj care ar concura cu succes la titlul de miss muma pădurii... cu greu m.am abținut sa nu o plesnesc si asta pentru ca...e și ea "femeie". Iar pentru cei care o sa săriți ca arși, păstrați va comentariile,știți și voi ca am dreptate,chair daca nu recunoașteți. Spor

Pestisor...

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Cuba
  • Oras:Cuba

Sigur nu merita o asemenea caracterizare , faptul ca intr-adevar se fardeaza si se pregateste inaintea intanlirii cu un client denota respect atat fata de ea cat si fata de client , am vizitat-o si la noua locatie si a fost la fel de aranjata ca si prima data , se preocupa de aspectul ei si asta poate fi ceva mai vizibil , ma refer la machiaj .

Pana la urma nu ma pricep eu la asa ceva deci nu pot sa comentez calitatea si necesitatea fardurilor , presupun ca o face in primul rand pentru ea , si asta nu e nimic rau .

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...