Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Cum se zice, nu sufar de nebunie, ma bucur de ea clipa de clipa !

• Like 1
Reputație: -341
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Vezi că e cam cu un cap mai înaltă ca tine! :)

Stiu no_body , merci pt avertizare , dar ce sa fac , imi plac fetele inalte maxim .

Le iubesc

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Clari', păi ne mai futem și noi sau ce pula mea? :(

Iar te mananca?  :laugh2

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Clari', păi ne mai futem și noi sau ce pula mea? :(

Asa... scuze, spune 😞
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cum se zice, nu sufar de nebunie, ma bucur de ea clipa de clipa !

Este o vorbă...

Priveste, ca nimic nu-i prea departe sau prea greu, doar... ai inchis ochii o clipa.

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ah... ce-o mai lungesc asa! Vorba aia, de aceea am tot ce vreau... pentru ca mi-a lene sa cheltuiesc bani.

Sa stiti ca daca ma da afara cineva din apartament este pentru ca am dat muzica la maxim si dansez cu tocuri. Cred ca ma scot singura din casa... Dar mai ploua!?

• Like 5
  • Minus 5
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Credeam ca nu gasesc unde sa beau cafea...post-143417-0-05619800-1464103697_thumb.jpg

• Minus 1
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
Postat

Ah... ce-o mai lungesc asa! Vorba aia, de aceea am tot ce vreau... pentru ca mi-a lene sa cheltuiesc bani.

Sa stiti ca daca ma da afara cineva din apartament este pentru ca am dat muzica la maxim si dansez cu tocuri. Cred ca ma scot singura din casa... Dar mai ploua!?

Nu mai ploua....dute la plimbare! =))

• Minus 2
  • Oras:worldwide
Postat

Este o vorbă...

Priveste, ca nimic nu-i prea departe sau prea greu, doar... ai inchis ochii o clipa.

sa nu ramana lipiti :))) iar sunt sadica lol

ploua in B da. da-mi mie banii ca ii cheltui eu pt tine :))

am un talent de-a dreptul magic de a face bani sa dispara daca ma imi propun. si eu vreau sa imi instalez o bara de striptease

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu mai ploua....dute la plimbare! =))

Ehe... de o juma' de ora am ajuns. Am facut si foto de mai sus.
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mândră Kendra... hai sa o luam pe "n-am ce face acum" la o cafea. Am fi ca "cele trei care-au speriat vestul" 😀

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

sa nu ramana lipiti :))) iar sunt sadica lol

ploua in B da. da-mi mie banii ca ii cheltui eu pt tine :))

am un talent de-a dreptul magic de a face bani sa dispara daca ma imi propun. si eu vreau sa imi instalez o bara de striptease

Nici eu nu am cum sa ii iau... de lene, dar sa-i dau e si mai anevoios.
  • Minus 1
Postat

Mândră Kendra... hai sa o luam pe "n-am ce face acum" la o cafea. Am fi ca "cele trei care-au speriat vestul"

iti place de amada huh? ei bine ea ma uraste :)))

plus ca nu e in tara sau macar in oras. du-te tu numa si imi povestesti apoi :)) plus ca esti bisexuala si nu risc eu sa sari pe mine si sa ma violezi in public

Vizitator
Reputație: 0
Postat

ca esti idioata

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

plus ca nu e in tara sau macar in oras. du-te tu numa si imi povestesti apoi :)) plus ca esti bisexuala si nu risc eu sa sari pe mine si sa ma violezi in public

Nu neaparat... ca mi-ar plăcea de cineva anume, doar părea curioasă ideea. Plus ca in prezența mea, in câteva secunde se calmează orice spirit asupra căruia îmi îndrept atenția.
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

ca esti idioata

😂 De ce esti tu rău!? Chiar trebuie sa-mi luminez chipul meu serios cu-un zâmbet, sa nu-l pot dezlipi deloc. Ce logică simpla ai folosit tu!?...
  • Minus 1
  • Oras:Locatie
Postat

Nu neaparat... ca mi-ar plăcea de cineva anume, doar părea curioasă ideea. Plus ca in prezența mea, in câteva secunde se calmează orice spirit asupra căruia îmi îndrept atenția.

Dar la Iasi cand vii, Vistantric?

• Minus 2
Postat

de mine nu-ti place zici? :))) nu o mai da holistic cu mine ca nu esti maica facatoare de minuni :)))

plus ca nu ma mai agit de fel, am putiine chestii de care-mi pasa in fapt si incep sa dezvolt /reiau miserupismul

nu mai zice nonsensuri, jumatate de otra cu mine la o cafea si esti indragostita :)) sunt tare carismatica de fel. dar mai bine ne pastram prietenia asa virtual ca desi alerg rapid nu am nevoie de altii stalkeri

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dar la Iasi cand vii, Vistantric?

Nu...

• Minus 1
Postat

de mine nu-ti place zici? :))) nu o mai da holistic cu mine ca nu esti maica facatoare de minuni :)))

plus ca nu ma mai agit de fel, am putiine chestii de care-mi pasa in fapt si incep sa dezvolt /reiau miserupismul

nu mai zice nonsensuri, jumatate de otra cu mine la o cafea si esti indragostita :)) sunt tare carismatica de fel. dar mai bine ne pastram prietenia asa virtual ca desi alerg rapid nu am nevoie de altii stalkeri

Iarasi ai uitat sa-ti iei Xanax-ul?

• Minus 2
Postat

cu Diana Petra as iesi la o cafea.oare ce mai face zilele astea? tre sa ii trimit ceva pm dragut sa o intreb de sanatate

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Carisma e buna pt. altceva. De mi-ar place mie, ar însemna sa o consum... si sa pui altceva la loc. Ideea e ca mult de vei imagina, nu are rost sa imaginezi o definitie a trăsăturilor mele de caracter. Spune-mi mai bine ce sa fac sa-mi opresc amuzamentul. Ploaia gadila pe pielea goală?
  • Minus 1

Postat

Carisma e buna pt. altceva. De mi-ar place mie, ar însemna sa o consum... si sa pui altceva la loc. Ideea e ca mult de vei imagina, nu are rost sa imaginezi o definitie a trăsăturilor mele de caracter. Spune-mi mai bine ce sa fac sa-mi opresc amuzamentul. Ploaia gadila pe pielea goală?

esti o dezmatata  :laugh2

hop tzop m-ar invita ea sa ne invartim goale in ploaie.

astampara-te si nu te mai sui pe garduri :))

PS amuza-te in voie, te-a oprit careva? :) Pisicuts iarasi nu mai imi spune nimik si ma stalkuieste din umbra

nu-i destul ca imi citesti pmurile cu altii, cre ca m-ar controla si in chilotei si mi-ar umbla si prin geanta

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...