sanmiguel38501 Reputație: 394 Postat Iunie 28, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Iunie 28, 2016 Sigur ca da!Revenim cu analizele si chiar impreuna in aceeasi locatie numai sa raspunzi si la sms-uri....
djokovic1987 Reputație: 17 Postat Iunie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 28, 2016 Bineinteles ca forumul este infestat de pesti. Sau de amorezi extaziati care isi promoveaza agresiv favoritele. Si care lovesc in fetele independente care arata bine si ofera servicii de calitate.Dar, pe langa pesti si amorezi extaziati, forumul este mult mai vizitat de creduli. Care sunt foarte usor influentabili. Si care foarte repede ajung sa creada povestile astora.Plus ca fetele independente sunt atacate pe un subiect foarte sensibil. Posibila infestare cu BTS. Iar aici si oamenii de buna-credinta devin suspiciosi. Pentru ca oricine tine la sanatatea lui.Andreea si Laura, pentru a detensiona aceasta situatie, va sfatuiesc sa postati analizele aici pe forum, fiecare pe topicul ei. Pentru a arata tuturor ca nu aveti nimic de ascuns. Iar pe viitor sper ca administratorul sa ia masuri contra celor care raspandesc informatii false, denigrand nejustificat. E cazul ca de acum, sa se lase cu banari de conturi.Cam intri in categoria amorezatilor extaziati,descrisa de tine
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Iunie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 28, 2016 Cam intri in categoria amorezatilor extaziati,descrisa de tineEsti pe dinafara cu aprecierile! Lasa-te de astea ...Citeste recenziile facute de mine fetelor si vezi ca nu sunt cu nimic exagerate fata de media recenziilor pe care le primesc si de la alti confrati care le-au vizitat.Iar de laudat in postari, nu le-am laudat mai mult decat altii, stai linistit.Numai ca acum atacul asta concertat asupra Laurei mi se pare extrem de suspect.Mai ales ca prima acuza vine de la un no-name ca tine, fara recenzii, fara activitate deosebita. Doar te-ai trezit dintr-o data sa acuzi ... Si ai declansat atacul mai intai pe topicul Andreei, special sa capeti vizibilitate. Stiind ca e un topic foarte vizitat. 7 1
asylum 2016 Reputație: 9 Postat Iunie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 28, 2016 Care e problema cu fata,ca doresc sa o vizitez .Are niste sani tare frumosi in poze.
semidoct Reputație: 4 Postat Iunie 28, 2016 Oras:București Oras:București Postat Iunie 28, 2016 Am fost la Laura pe 24, pana acum n-am simptome, maine am sa merg la analize. 1
semidoct Reputație: 4 Postat Iunie 28, 2016 Oras:București Oras:București Postat Iunie 28, 2016 Recomandati-mi va rog un laborator unde pot face analize in Bucuresti.Multumesc
tudor_tgv Reputație: 52 Postat Iunie 29, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 29, 2016 Synevo
laury Reputație: 24077 Postat Iunie 29, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iunie 29, 2016 Haideti sa va zic, nu prea postez des, doar caut fete aici si nu vreau sa fac reclama buna sau proasta,dar dupa intalnirea cu Laura si eu am avut mancarimi extrem de grave si niste pete aparute peObiect,deci ce s-a comentat mai devreme e real,nu stiu cata incredere am ,dar e bine sa va puneti un semn de intrebare din moment ce 2 clienti au avut aceleasi simptome.Ai fost la medic ptr mancarimi si pete? Analize? Ce tratament ai facut? 3
adonis69 Reputație: 1066 Postat Iunie 29, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Iunie 29, 2016 Hai salut! Pentru cultura generala vin si eu cu un update.Am fost si eu la Laura pe 8 iunie, oral NP, normal si anal protejate, experienta per total cam de nota 9, A fost ultima aventura extraconjugala, dupa care am plecat in concediu si am revenit de cateva zile.Nu am avut nici un fel de simptome gen BTSSanatate si virtute! 5
laury Reputație: 24077 Postat Iunie 29, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iunie 29, 2016 Hai salut! Pentru cultura generala vin si eu cu un update.Am fost si eu la Laura pe 8 iunie, oral NP, normal si anal protejate, experienta per total cam de nota 9, A fost ultima aventura extraconjugala, dupa care am plecat in concediu si am revenit de cateva zile.Nu am avut nici un fel de simptome gen BTSSanatate si virtute!Ai imunitarea buna! 😄
adonis69 Reputație: 1066 Postat Iunie 29, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Iunie 29, 2016 M-oi fi vaccinat anti-Chlamydia cand eram mic si nu stiu eu 1
spuneadevarul Reputație: 386 Postat Iunie 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Postat Iunie 29, 2016 Trebuiau postate niste analize aici
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Iunie 29, 2016 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Iunie 29, 2016 Ai imunitarea buna! 😄Eu am fost pe 10-06 si sunt ok..ON,finalizare in gâtul frumoasei Laura!Va pup,sa-auzim de bine! 3
glavan Reputație: -176 Postat Iunie 29, 2016 Postat Iunie 29, 2016 Pare destul de periculos daca e adevarat.Cred in proportie de 80%, faptul ca ar putea sa fie probleme, restul de 20% nu exclud si alte interese.Din pacate nu am cunoscut fata inca si acum e cam greu sa ma mai intereseze.
brett Reputație: 1750 Postat Iunie 29, 2016 Postat Iunie 29, 2016 finalizare in gâtul frumoasei Laura! inghitire ... fata model
asylum 2016 Reputație: 9 Postat Iunie 29, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 29, 2016 Ai fost la medic ptr mancarimi si pete? Analize? Ce tratament ai facut?Mancarimi si pete? Nu prea se potriveste cu ce zic ceilalti.Mancarimi si pete sunt cel mai probabil semnul de candida.
laura96 Reputație: 70 Postat Iunie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 30, 2016 Dupa cum am promis, pt cei care vor sa faca rau, mai stati pe langa noi Aici nimic nu este mai esential decat sanatatea si profesionalismul! Pupiceiiii :*
refresh Reputație: 84 Postat Iunie 30, 2016 Oras:Sub Oras:Sub Postat Iunie 30, 2016 Mda, ai colesterolul bun...în rest...ce-s astea, wtf ? )) 1
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Iunie 30, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Iunie 30, 2016 Ce analize ai facut fah? Vorbesti serios? Cata nesimtire si din partea ta si a a andreei ca isi permite sa imparta locul de munca cu tine! Profesionalism??? Te-ai pisat pe tine la faza asta, mult succes la curve de evitat! 3 2
laura96 Reputație: 70 Postat Iunie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 30, 2016 Nu toate laboratoarele afiseaza analizele la fel mi s-au citit in fata inainte sa plec din cabinet. Daca nu ai alta treaba, cauta-ti in alta parte! Te pup )
hodor Reputație: 416 Postat Iunie 30, 2016 Telefon: xulescu11 Oras:Oradea Telefon: xulescu11 Oras:Oradea Postat Iunie 30, 2016 Nu toate laboratoarele afiseaza analizele la fel mi s-au citit in fata inainte sa plec din cabinet. Daca nu ai alta treaba, cauta-ti in alta parte! Te pup )Nu cred ca s-a intalnit hotul cu prostul tocmai pe topicul tau. Analizele postate sunt egale cu 0. Nu stiu cat iti influenteaza clamidia nivelul de creatina din urina, sau magneziu calciu ce mai vrei tu. Mergi si fa-ti analize special pentru BTS(preferabil toate), nu te zgarci la 3-400lei pentru ca pana acum nu faci decat sa le dai dreptate celor care te-au acuzat. 4
laura96 Reputație: 70 Postat Iunie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 30, 2016 Bai nene daca aveam ceva, apareau la sange. Imi spunea doctora... mi-aam facut absolut toate analizele posibile, nu ma zgarcesc la 3.400 de lei, d'aia am si platit cat am platit... dupa cum se vede e prima pagina din 3 daca va uitati cu atentie. Nu stau sa mai explic ceva care nu are sens... sanatatea mea e mult mai importanta decat orice altceva, inclusiv fenomenul asta de publicitate negativa. O sa ma car cu analizele dupa mine la birou sa va demonsteez ca nu aberez si nici nu ma joc cu sanatatea mea din nici un punct de vedere! Si aici am incheiat cu toate kkt-urile fara rost... 1
laura96 Reputație: 70 Postat Iunie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 30, 2016 Si nu stau sa ma justific in fata nimanui, cu atat mai putin in fata celor care nu cred. spuneti si faceti ce vreti, eu stiu care este adevarul.
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Iunie 30, 2016 Oras:București Oras:București Postat Iunie 30, 2016 Daca vroai sa inchei ceva,postai ceea ce trebuie,poate ascunzi ceva si atunci inteleg de ce ai postat tampenia aia.Pt mine esti de evitat pana nu postezi ce trebuie,posibil si andreea daca tot lucrati impreuna. 3 1
hodor Reputație: 416 Postat Iunie 30, 2016 Telefon: xulescu11 Oras:Oradea Telefon: xulescu11 Oras:Oradea Postat Iunie 30, 2016 Bai nene daca aveam ceva, apareau la sange. Imi spunea doctora... mi-aam facut absolut toate analizele posibile, nu ma zgarcesc la 3.400 de lei, d'aia am si platit cat am platit... dupa cum se vede e prima pagina din 3 daca va uitati cu atentie. Nu stau sa mai explic ceva care nu are sens... sanatatea mea e mult mai importanta decat orice altceva, inclusiv fenomenul asta de publicitate negativa. O sa ma car cu analizele dupa mine la birou sa va demonsteez ca nu aberez si nici nu ma joc cu sanatatea mea din nici un punct de vedere! Si aici am incheiat cu toate kkt-urile fara rost...In primul rand clamidia nu o testeaza din monstra de sange ci din secretie vaginala. Tu ai postat analizele de baza care se fac din urina nici macar din sange..nu intereseaza pe nimeni sa vada daca ai depuneri de calciu in urina. Daca nu vrei sa intelegi cand iti zic eu ca esti tuta...ii invit pe confratii mersi pe la medicina sa-ti zica ei....eu acum sunt in dubii daca tu faci pe proasta sa te scoti sau chiar nu intelegi ca analizele alea nu reprezinta nimic. Spor! 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum