rw7878 Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2016 Postat Iulie 29, 2016 0756803212 ea este,de asemeneaPubli 24 Noua la tine in oras
rambo 3 Reputație: -13 Postat Iulie 29, 2016 Oras:Oradea...Targu Mures Oras:Oradea...Targu Mures Postat Iulie 29, 2016 inainte...prin martie avea vreo 5-6 anunturi pe publi....
mmmsss Reputație: 410 Postat Iulie 29, 2016 Postat Iulie 29, 2016 Poate ai dreptate cu anuntul publi (noua la tine oras) daca e asa pozele sant furate,e mai plinuta
Membru Premium masterblaster Reputație: 940 Postat August 3, 2016 Membru Premium Postat August 3, 2016 Am sunat-o de mai multe ori, 2 zile la rand si nu a raspuns.Ori raspunde la telefoane doar ocazional, ori are programul prea plin.
marcel 101 Reputație: 78 Postat Septembrie 6, 2016 Postat Septembrie 6, 2016 Merita vizitata tipa e ok zambareata merge cu tine la dus poti sa pui mainile unde vrei te joci cu sfircuri nu comenteaza te saruta daca vrei deci pe langa celelalte macar te simti bine.Dar aveti grija ca din cand in cand apare o prietena cand ea nu lucreaza.Asta din urma are cicatrice pe burta sani lasati dar are pasarica stramta.
Membru Premium masterblaster Reputație: 940 Postat Septembrie 6, 2016 Membru Premium Postat Septembrie 6, 2016 O recenzie completa ar fi mai indicata pentru ca postarea ta sa nu fie confundata cu o reclama.
Vizitator etala Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2016 Postat Septembrie 7, 2016 Fratilor, eu am fost la ea saptamana trecuta. Am ramas placut surprins, ca ma asteptam la o tzeapa sincer.. dar ma bucur ca am riscat.Am sunat, a raspuns din prima, mi-a comunicat toate cele, bun. Ajuns la gara, m-a indrumat la scara. Am ajuns fata in fata cu ea, am masurat-o din cap pana in picioare si chiar e cea din poze. Arata bine, are curul mare si rotund. Si la fata e ok, e amabila si zambareata. Am platit 150 pentru o finalizare. ON+NP, toate au decurs foarte ok, fata e curata, miroase ok, simteam parfumul ei si in drum spre casa. ON: 8, bine executat, dar fara nimic extraNP: 8.50, e stramta, se umezeste, se implica, geme.. nu comenteaza la pozitii, etc.. se si misca bine.. a fost si ceva FK mai slabut, la inceput nu prea vroia dar cand am fost peste ea, si-a dat drumul Am stat vreo 20min, dar a fost exact cat imi trebuia atunci. Nu m-a grabit, nu s-a uitat la ceas, nu s-a apropiat de telefon. Eu nu cred ca o sa mai revin, dar zic ca merita incercata. Fata de ce avem prin mures, e printre cele mai ok, in special de pe publi.. Macar are poze reale. Sanatate si bafta la ciocanit!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum