Sari la conținut

Andreea rond alba iulia

Postări Recomandate

• Oras:BUCURESTI
Postat

Da ce ploaie vineeeee......si lumea vorbește pana se plictisește ca Alceva nare de facut

Postat

Mai zi-ne cum este aia cu schimbarea , nu au trecut decat cateva zile...

Offf imi este asa drag de tine cand vad ca te implici pe aici pe forum of doamne doamne imi vine sa te pup in bot SATI trag o ventuza :))))
  • Like 2
Reputație: -1560
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Offf imi este asa drag de tine cand vad ca te implici pe aici pe forum of doamne doamne imi vine sa te pup in bot SATI trag o ventuza :))))

He , he , o sa ma risc , sa dea dracii sa nu pui ventuza bine si unde trebuie sa vezi ce-ti fac  :sexanal

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu stiu daca-i de ras sau de plans :slap2 ...dar spune-ne tu cum ar trebui sa fie un client in viziunea ta ca sa-i acorzi respect si atentie? Sa te comporti civilizat si sa oferi servicii de calitate! Ca de figuri gen "aia nu fac, nici aia, dar hai mai repede... etc" suntem cu totii satui de atitudini din astea sictirite.

s-a uNflat muschii pă tine  :laugh2

Postat

He , he , o sa ma risc , sa dea dracii sa nu pui ventuza bine si unde trebuie sa vezi ce-ti fac  :sexanal

fii atent ca daca nu esti cuminte scot toti dracii din tine ai inteles? Trebuie sa fii cuminte respectuos si cu bun simt ne-am inteles??! :))) alfel SATI iei adio dela ventuza ;)))
  • Like 2
  • Oras:Hell
  • Oras:Hell
Postat

La fata asta am fost prin 2011 cand inca nici nu aveam cont pe forum. Servicii jalnice, fara rabdare, atitudine f naspa. Oral sec, facut robotic, cu admonestari ca de ce nu-mi dadeam drumul mai repede. La normal a stat ca o stana de piatra grabindu-ma cu finalizarea. Pacat de ea, ca arata foarte bine, de asta am si retinut-o. Dar cine stie, poate si-o mai fi schimbat atitudinea intre timp...

• Like 1
  • Oras:In inima femeilor
Postat

Da ce ploaie vineeeee......si lumea vorbește pana se plictisește ca Alceva nare de facut

:date :X

• Like 3
  • Minus 4
  • Membru Premium
  • Oras:Bucale
Postat

Asta in ce limba este??? :slap2 :laugh2

• Like 9
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

In toate aceste 5 saptamanide cand sa deschis acest topic, sa inteleg ca nu a trecut nimeni pe la Domnisoara? Sau discutat foarte multe aici dar nici o recenzie recenta !!!!!!!!!!!!!

Postat

La fata asta am fost prin 2011 cand inca nici nu aveam cont pe forum. Servicii jalnice, fara rabdare, atitudine f naspa. Oral sec, facut robotic, cu admonestari ca de ce nu-mi dadeam drumul mai repede. La normal a stat ca o stana de piatra grabindu-ma cu finalizarea. Pacat de ea, ca arata foarte bine, de asta am si retinut-o. Dar cine stie, poate si-o mai fi schimbat atitudinea intre timp...

suntem in 2016 bby acum....mai încearcă o data poate de data asta este cu noroc ;)))
  • Like 1
Postat

Disponibilă oral nep, normal in dif pozitii, sex intre sani,masaj erotic si de relaxare suna-ma 0737.292.660

• Like 1
Postat

suntem in 2016 bby acum....mai încearcă o data poate de data asta este cu noroc ;)))

Cred ca eu voi fi norocos

• Like 2
  • Minus 4
  • Membru Premium
Postat

Pai cum dreaq,tocmai tu sa nu fii norocos,si tocmai la ea!?daca era in alta parte mai ziceam! :slap2 :rax2 :laugh2 .

• Membru Premium
Postat

Si daca mai incearca o data si traieste aceeasi sexperienta,ce se intampla?ii dai bani inapoi? :hmmm :hihat .

Postat

Si daca mai incearca o data si traieste aceeasi sexperienta,ce se intampla?ii dai bani inapoi? :hmmm :hihat .

eu zic sa mai incerce o data si sa plateasca serviciile la sfarsit, iar cand intra in casa sa se puna din nou de acord cu serviciile prestate,timpul si banii ca sa nu existe neintelegeri

• Like 3
  • Minus 4
Vizitator all_star
Postat

Trebuie sa-i dea inapoi cu dobanda, atat  pt. experienta din 2011 cat si pt. cea din 2016.  :))))

Postat

Off doamne doamne ce va mai certați voi intre voi, ce va mai contraziceți....:))) pana nu încerci nu stii ;))))

• Like 1
Postat

da sigur tu osa fii norocosul cel mai norocos Liviu credema pe mine nu te mai lua dupa lumea rea Off Off ;)
  • Like 2
Postat

Trebuie sa-i dea inapoi cu dobanda, atat  pt. experienta din 2011 cat si pt. cea din 2016.  :))))

dau si pe 2017 nu-i problema chiAr daca nai trecut pela mine eu tot iti dau si pe 2018, iti fac salariu :))))
  • Like 1
Vizitator all_star
Postat

dau si pe 2017 nu-i problema chiAr daca nai trecut pela mine eu tot iti dau si pe 2018, iti fac salariu :))))

Da draga mea, asa sa faci  :))))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...