aidaexadda Reputație: 1066 Postat Mai 20, 2016 Oras:Mihai Bravu (Prosper) Oras:Mihai Bravu (Prosper) Postat Mai 20, 2016 Iti doresti o femeie care sa iti indeplineasca orice fantezie , indiferent cat de perversa ar fi ?? Ce mai astepti ? Sunt la distanta de doar un telefon ! Tot ce nu ai indraznit sa incerci acasa poti face cu mine ! Dominare pasiva sau dominare activa , in fct. de preferintele tale si bineinteles companie intima ! Bondage , spitting , swearing , slapping , facefuck , facesitting , roleplay , ponyplay , dresaj , feminizare , footfetish , URO , contact oral (neprotejat in fct. de igiena) cu fin. orala , faciala sau corporala si normal (obligatoriu protejat) in orice pozitie , deepthroat , anilingus , cunilingus si multe altele! 0737.204.401 250 ron ora ( 1 finalizare )350 ron ora ( 2 finalizari ) 2
putzache Reputație: 1141 Postat Mai 20, 2016 Telefon: mihairemus14@yahoo.com Oras:bucuresti Telefon: mihairemus14@yahoo.com Oras:bucuresti Postat Mai 20, 2016 Parca era mai bn cand era 50 tragerea,ideea e ca si tu te-ai mai schimbat si cred ca in bine,dar totusi parca e prea mult,e dreptul tau sa ceri cat vrei,doar tu stii cat costa degradarea ta fizica poate si psihica,sper sa ai bafta cu noua oferta. 1
aidaexadda Reputație: 1066 Postat Mai 21, 2016 Oras:Mihai Bravu (Prosper) Oras:Mihai Bravu (Prosper) Autor Postat Mai 21, 2016 La 20.05.2016 la 17:55, putzache a spus: Parca era mai bn cand era 50 tragerea,ideea e ca si tu te-ai mai schimbat si cred ca in bine,dar totusi parca e prea mult,e dreptul tau sa ceri cat vrei,doar tu stii cat costa degradarea ta fizica poate si psihica,sper sa ai bafta cu noua oferta.LOOOOOOOL !!În primul rând NU am avut niciodată 50 lei "tragerea"! Nu am ascuns niciodată faptul m-am apucat de acest job la bătrânețe ( 33 ani- 2013 ) si atunci am avut pt vreo câteva luni 60/fin si 120/ora , după care 70/fin si 150/ora iar în 2014 când am plecat din tara lucram pe 80/fin si 150/ora! Începând din august 2014 până în prezent am avut un singur tarif 250 ron ora (1 fin pe parcursul ei),si singurul motiv a fost faptul că așa m introdus serviciile de dominare! Dacă este prea mult sau nu , cred că nu ești în măsura să judeci asta! Iar afirmația că acesta ar fi prețul pt "degradarea mea fizica si poate psihica" denota faptul că "vorbești" când nu ai nimic de zis!!! 1
putzache Reputație: 1141 Postat Mai 21, 2016 Telefon: mihairemus14@yahoo.com Oras:bucuresti Telefon: mihairemus14@yahoo.com Oras:bucuresti Postat Mai 21, 2016 Nu stau sa intru in polemici cu tine pentru ca nu are rost,cand erai colega cu alice la vitan ti-am dat 50 ron si daca citeai cu atentie ce am scris ai fi constatat ca nu te judec si nu am spus nimic de rau. O seara minunata sa ai.
aidaexadda Reputație: 1066 Postat Mai 23, 2016 Oras:Mihai Bravu (Prosper) Oras:Mihai Bravu (Prosper) Autor Postat Mai 23, 2016 Va aștept cu drag până la ora 23.00!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum