miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Ideea ESTE că nu îmi place să mă cert! Așa că mai bine ignor... Asta trebuia să fac demult,dar nici acum nu ESTE târziu Nu trebuie nici sa te certi , nici sa ignori . ....mai bine virezi elegant si cu sarm , fara sa pui la suflet orice tampenie , daca aceasta este clar indreptata in a face rau 23 8 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Nu trebuie nici sa te certi , nici sa ignori . ....mai bine virezi elegant si cu sarm , fara sa pui la suflet orice tampenie , daca aceasta este clar indreptata in a face rau Invitația rămâne valabilă, oricând ești binevenit să bem un pahar de vin împreună 3 Link spre comentariu
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Invitația rămâne valabilă, oricând ești binevenit să bem un pahar de vin împreună Mai bea şi tu apa 2 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Mai bea şi tu apa Bravo!Ai.... Stil 1 Link spre comentariu
velea999 Reputație: 4 Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 in ce zona stai? Link spre comentariu
sex_vl Reputație: 407 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Râmnicu Vâlcea Oras:Râmnicu Vâlcea Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Ideea ESTE să suni în timp util și să stabilim o eventuala programare la a mea locație (doar) dacă nu răspund,te-aș ruga sa revii asupra apelului ulterior,dat fiind faptul că s-ar putea sa fiu ocupată cu altă programare!O sa te sun din timp si o sa stabilim o intalnire maine. Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 O sa te sun din timp si o sa stabilim o intalnire maine.okay mister 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Ideea ESTE că nu îmi place să mă cert! Așa că mai bine ignor... Asta trebuia să fac demult,dar nici acum nu ESTE târziu Corect ....nu dispera , unii sunt facuti doar ptr. cearta . Invitația rămâne valabilă, oricând ești binevenit să bem un pahar de vin împreună Am sa tin cont si ti-am explicat cum sta treaba 19 8 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Corect ....nu dispera , unii sunt facuti doar ptr. cearta . Am sa tin cont si ti-am explicat cum sta treaba Treaba stă foarte bine,și gândești ca un om ce are școala vieții clădită in timp cu maximă acuratețe 1 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Miky sa-i faci recenzie, daca cedezi dorintelor ei, dar impartiala! 1 1 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Miky sa-i faci recenzie, daca cedezi dorintelor ei, dar impartiala! Nu mai purta altora grija ))) mai bine te-ai apuca tu de Recenzii! Nu ești băiat rău dar te strică gura... Pardon tastatura! 5 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Nu mai purta altora grija ))) mai bine te-ai apuca tu de Recenzii! Nu ești băiat rău dar te strică gura... Pardon tastatura! eu am facut recenzii, dar mai rar ca asa-i mai bine 1 1 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 5 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Miky sa-i faci recenzie, daca cedezi dorintelor ei, dar impartiala!Nu fac de fel niciuneia , m-am saturat sa las loc de interpretari , cum de altfel vezi ca se tot intampla zi de zi si la tot pasul .Pe multe fete le-as sfatui sa-si vada de "meseria" lor in continuare fara sa se rezume la partea asta cu Recenziile care sincer eu nu le vad rostul , ca de altfel multi altii ca si mine.. Daca isi practica meseria corect , anumiti clienti daca se simt multumiti vor continua sa le viziteze in continuare . Mai repede merge treaba pe recomandari intre baieti decat pe Recenzii de toata jena , uneori chiar false. Ultima "interpretare" de acum 6 ani , cand mi-a adus si banarea contului ...timp in care mi-am cam bagat ceva in Cloaca de pe site-ul acesta si am vizitat fete linistit de pe AT , pana anul trecut cand m-am inregistrat din nou. Oare ce am avut in cap ? 20 8 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 https://youtu.be/A-AfIDuesUU 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 https://youtu.be/A-AfIDuesUUBravo! Inteligenta face diferenta dintre oameni si animale. 1 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Nu fac de fel niciuneia , m-am saturat sa las loc de interpretari , cum de altfel vezi ca se tot intampla zi de zi si la tot pasul .Pe multe fete le-as sfatui sa-si vada de "meseria" lor in continuare fara sa se rezume la partea asta cu Recenziile care sincer eu nu le vad rostul , ca de altfel multi altii ca si mine.. Daca isi practica meseria corect , anumiti clienti daca se simt multumiti vor continua sa le viziteze in continuare . Mai repede merge treaba pe recomandari intre baieti decat pe Recenzii de toata jena , uneori chiar false. Ultima "interpretare" de acum 6 ani , cand mi-a adus si banarea contului ...timp in care mi-am cam bagat ceva in Cloaca de pe site-ul acesta si am vizitat fete linistit de pe AT , pana anul trecut cand m-am inregistrat din nou. Oare ce am avut in cap ? recenziile ajuta sa le excluzi din start pe multe tzepare ordinare.in majoritatea situatiilor e relativ usor sa-ti dai seama daca recenzorul are interese ascunse 3 1 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 recenziile ajuta sa le excluzi din start pe multe tzepare ordinare.in majoritatea situatiilor e relativ usor sa-ti dai seama daca recenzorul are interese ascunse Noapte buna! E și mâine o zi 3 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2017 Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 Bună dimineața tuturor Disponibilă pentru programări 0722742326 ! 4 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2017 Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 7 Link spre comentariu
ragno Reputație: -556 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 💶 1 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2017 Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 6 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2017 Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 1 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2017 Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 5 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2017 Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum