Sari la conținut

Cel mai bun sex oral din Bucuresti 0737439019

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Ma "risc" eu... sambata asta :)

Abia astept, sincer. Fata e prea laudata ca sa nu vad si eu despre ce e vorba.

Am incercat deja sa fac o programare anticipat, dar mi-a spus ca face programari doar pt ziua in curs.

Nu stiu de ce, dar ii respect politica. Revin sambata cu un telefon.

Link spre comentariu
Vizitator deliaro
Reputație: 0

Am incercat deja sa fac o programare anticipat, dar mi-a spus ca face programari doar pt ziua in curs.

legat de așteptări ți-o zic din start că atât cât mă duce capul fac ,ca clientul să se simtă bine dar din păcate nu pot mulțumii pe toata lumea! Și legat de programări nu este o regulă sau politică! Pur și simplu mi-am luat prea multe țepe!
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:prin oras
  • Oras:prin oras

Sincer, prefer modul asta de ...lucru, degeaba ma însor maine daca vreau sa fut azi. Mi se pare tare mecanic fututul prestabilit. Asa, când am chef, o sun, poate, bine, nu poate, revin in câteva ore

Link spre comentariu

legat de așteptări ți-o zic din start că atât cât mă duce capul fac ,ca clientul să se simtă bine dar din păcate nu pot mulțumii pe toata lumea! Și legat de programări nu este o regulă sau politică! Pur și simplu mi-am luat prea multe țepe!

mergi la fitness!

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator deliaro
Reputație: 0

Sincer, prefer modul asta de ...lucru, degeaba ma însor maine daca vreau sa fut azi. Mi se pare tare mecanic fututul prestabilit. Asa, când am chef, o sun, poate, bine, nu poate, revin in câteva ore

corect :)
  • Like 1
Link spre comentariu

Am fost la Delia acum mai mult timp insa abia acum ma invrednicesc sa scriu recenzia, cu scuzele de rigoare pentru intarziere...

Delia mi s-a parut o fata dintr-o bucata. Nu este neaparat o frumusete, plus ca are un look cumva mai intimidant (din perspectiva mea...) insa este sincera si deschisa, fara menajamente sau artificii. M-am dus la ea curios cu privire la unicitatea experientei la oral si nu am fost deloc dezamagit - e ca si cand l-as fi dus pe cel mic la spa... :)

Experienta in sine a fost inedita, dupa o incalzire temeinica si fara menajamente facuta celui mic urmata de un oral din partea mea (unde nu prea am idee cum m-am descurcat) Delia mi-a zis scurt "Vreau sa-mi umpli gura de zloboz!", dupa care mi-a aratat cum... Ce poti sa zici? "Am inteles, sa traiti!" si a urmat o repriza de oral intens, cu mine deasupra, intors intr-o parte astfel incat sa-mi pot baga degetele in locuri, de am ramas intepenit dupa aia... :)

Dupa ce am finalizat apoteotic, pana sa ajunga la baie (cu gura plina), Delia a fost foarte draguta si m-a ajutat sa-mi deblochez muschii intzepeniti de pe spate...

Ce pot confirma este ca intradevar nu cred sa mai existe asa oral cum face Delia. Este iesit din comun, din standarde, nu am vazut nici in filme. De asemenea mi-a placut ca are initiativa si te indruma, ceea ce se potriveste de minune cu indecisi ca mine. Este foarte directa si spune lucrurilor pe nume, astfel incat nu trebuie sa va asteptati la gingasii.

Nu pun note pentru ca nu am cu ce compara experienta, este unica, prin urmare ii trebuie o scala proprie.

Delia este o femeie robusta care pare sa tina la tavaleala si chiar sa-i placa - mi-a spus ca ar fi putut sa o tina asa cu orele dar na, nu ma tine pe mine... :)

Inteleg ca sunt confrati care s-au comportat abuziv cu ea si mi-a parut rau sa aud asta - imi povestise ca tocmai traise niste experiente neplacute... Daca ea este dispusa sa suporte un tratament mai dur, ca fantezie a clientului si ca parte a serviciilor, mi se pare o chestie, dar per total sa nu o tratezi ca pe o fiinta umana mi se pare descalificant. Sper sa nu i se mai intample.

Halatul a fost 300 de RON si pot spune ca a meritat din plin experienta.

Multumesc Delia si iti urez sa ai parte de toate cele bune! :)

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 3 guests

• Creează nouă...