Sari la conținut

Cel mai bun sex oral din Bucuresti 0737439019

Postări Recomandate

Vizitator deliaro
Reputație: 0
Postat

:hi3 Locație: Bulevardul unirii, Zepter! :) Contact: 0722742326 :*

Servicii:

Sex oral Deepthroat

Facefuck

Finalizare orală

Anal&normal protejat

69, diferite poziții

french Kiss

dominare activă

Dirty talk,Gfe,pse,cim,cob,masaj erotic,de relaxare, prostatic!

la alegerea ta sunt soft sau hard!

Vă pupă Zorro aka Delia :*

Vizitator deliaro
Postat

Disponibilă :)

Vizitator deliaro
Postat

Mă puteți găsi până mai târziu :*

Vizitator deliaro
Postat

Hellooooooooo dragilor :)

O săptămână frumoasă tuturor :*

Disponibilă pentru programări din acest moment :p

0722742326

• Like 1
Vizitator deliaro
Postat

Vizitator deliaro
Postat

Domnilor mă puteți găsi până mai târziu :p

Vizitator deliaro
Postat

Bună dimineața :)

O zi cu soare va doresc :p

Vizitator deliaro
Postat

Disponibilă pentru programări :pepsi  :kiss3 

post-204201-0-85714700-1516280524_thumb.jpg
post-204201-0-37646300-1516280498_thumb.jpg
post-204201-0-02972800-1516280425_thumb.jpg
post-204201-0-68860200-1513763627_thumb.jpg
post-204201-0-07770300-1511346258_thumb.jpg
post-204201-0-70183000-1510399633_thumb.jpg
post-204201-0-93398900-1509800082_thumb.jpg
post-204201-0-91574400-1510077893_thumb.jpg
  • Like 1
Vizitator deliaro
Postat

Disponibilă ;)

post-204201-0-26075600-1517316098_thumb.jpgpost-204201-0-54293100-1517316114_thumb.jpg

• Like 6
Vizitator deliaro
Postat

Pare ca te-ai ingrasat putin

pozele sunt făcute acum 2 ore :) și sincer sunt mândră de țâțele mele ;) eu sunt pentru cei ce preferă femei cu forme după cum vezi :) nu sunt schiloada și nu îmi doresc :*
  • Oras:Middle of Nowhere
  • Oras:Middle of Nowhere
Postat

pozele sunt făcute acum 2 ore :) și sincer sunt mândră de țâțele mele ;) eu sunt pentru cei ce preferă femei cu forme după cum vezi :) nu sunt schiloada și nu îmi doresc :*

ok

Vizitator deliaro
Postat

Ma puteți găsi până mai târziu :)

• Oras://
  • Oras://
Postat

o poza nud face cat 1000 de cuvinte

Vizitator deliaro
Postat

Programările se fac la 0722742326 sau p.m...nu SMS :)

Vizitator deliaro
Postat

:hi3 Locație: Bulevardul unirii, Zepter! :) Contact: 0722742326 :*

Servicii:

Sex oral Deepthroat

Facefuck

Finalizare orală

Anal&normal protejat

69, diferite poziții

french Kiss

dominare activă

Dirty talk,Gfe,pse,cim,cob,masaj erotic,de relaxare, prostatic!

la alegerea ta sunt soft sau hard!

Vă pupă Zorro aka Delia :*

Vizitator deliaro
Postat

De cateva luni imi tot “da gura” peste tot ca eu alea-alea si numai trec.. incepusera celelalte fete sa nu-mi mai raspunda la telefon si daca raspundeau gaseau repede un motiv sa ma refuse

Situatia trebuia lamurita, iau telefonul ,sun si ii propun o intalneala. La 13.30 se poate, confirmare prin sms la 12.30. sec. pac-pac.  

In gandu meu: asta e soarta presedintilor ! iar treb sa stau cu ea sculata 3 ore J

Dupa 10-15 min ma suna: ma, tu esti m@w ?! poti sa vi mai devreme J

Ce bine, ca spusesem “colegei mele” de apartament ca ma duc sa spal masina.. cata masina credeti ca am ca sa stau 3-4 ore la spalatorie ?

Faza:

Tigare, dus, hop in pat cu fata in sus (ea) si cu mana in barba (ca in emoticonul ala). La ce te gandesti ? intreb. La ce pozitie sa mai fack cu tine, zice ea si se bate cu mana intre tate: hai, sus pe calut !  tits fuck combinat cu oral (ca are pe limba nu gluma.. ) incomada pt mine pozitia ca tablia patului nu stiu cum. Deci schimbam in dean picioarele (eu, ca ea era mai jos, cu nasul sub colegul meu de haiducii). Am mai spus ca foloseste dirty-talk fara a fi insa vulgar: pe un ton ca si cum mi-ar fi spus ca afara sunt 14-15 celsiusi, zice Ce coaie mari ai ! pffuuu.. s-o cred ?

Apoi eu pe spate, pe pat ea intre picioarele mele, deepthroat consacrat Zoro, cu ea intre amigdale, limba mangaia suratele cele doua.

Dupa o vreme pune prezervativul si hop caprita, coatele si fata lipite de pat, fundul cambrat puternic: HAI ! zice..

Poi, in care gaura s-o bag ?

In aia de jos ca in ultima vreme toti au lucrat la cealalta J

Deci doggy apoi LOT pozitie in care limba ei, precum sabia lui zoro a facut “harcea-parcea” sfarcul meu stang..

Sfarseala !

Atitudine 10

Oral 10

Normal 10

Anal –

La Multi Ani, zoro !

salut. 

dupa ceva timp in care am vizitat pe domnisoara, zic ca e timpu sa ma si laud aici.

anul trecut prin vara, parca char cand juca halep o finala la tenis. :) am zis sa servesc si eu.

obosit  si amortit in camera de hotel vroiam sa  fiu eu vizitat. dar o aveam pe delia de ceva timp in vizor si fac curaj sa sun. 

imi da detaliile... unirii zepter, ma primeste in o ora.  zic asta-i

ajung. buna, buna. stam cateva minute de vb. si ma intreaba daca raman, eu da, daca e de acord.  daaa... :) 

din start zic ca mie imi plac mai slim , delia are 2 kg in plus dar, compenseaza cu serviciile. per total e pe plus. pt mine.

ne am calarit cum am dorit fara  sa mi zica nu la vreo ceva. fata duce. gloante sa ai ca eu am avut pistolu c- am gol.

a ramas un pic dezamagita ca nu a reuzit sa ma termine dar vina e la mine.  plus ca mia placut, ce am facut cu ea. 

imbracat, am iesit de pe camera am ramas la o tigara, ea ca eu nu fumez.

a  vb de horoscop,  am asc cu drag ca si eu il citesc. pa, pa i aia e

locatie, nu e lux dar nu ma deranjat nimic.

fata curatica, cred ca e un pic rokerita dupa asp

mai dau note.. "am chinuit-o" cum am vrut dar n am avut gloante sa termin.

de revenit . eu  as vizita-o pt servicii. mia placut tavaleala.

300 de coco o ora. parca. da 300

am fost, cu programare telefonica la plezneala, din pripa, respectata.

locatia ok, la zepter, bloc ok, baie in care gelurile erau pe sfarsite, in holul de la intrare o masuta si ceva scaune sa stam un pic sa vorbim, patul e special pt futai, dar cam scartaie in anumite pozitii... 8

ea, o fata simpatica. ochi frumosi, sani frumosi, carnea tare pe ea, pasa rasa si curata, fundul apetisant si cu acces direct. nu arata ca o diva, se poarta ca o fata din gasca, de gasca si mie mi-a placut, ca a fost directa si ca a facut ce a promis, cu dedicare. sa nu uit... limba e ceva ce nu am mai vazut si simtit si cred ca merita cel putin o data in viata un oral cu ea si un fk... pt mine o fata de 8,5-9

prestatia, dupa dus, a fost un oral neprotejat cu de toate, umed, cu viteze diverse, cu atentie la oute si cu deep, cu limba facand tot felul de chestii f interesante, ca atare primul numar a fost CIM. apreciez ca s-a mai jucat vreo 30 de secunde inainte de a-mi trimite copiii la servetel.

dupa o tigare si o discutie simpla si placuta, al 2lea numar a debutat cu mine care am explorat pasa, tate si fk, pana ce gigel s-a trezit, a trecut ea la un ON tot foarte bun, am imbracat pe gigel in cauciuc si dai la NP misionar, pe la spate, din lateral, apoi anal (protejat, bineinteles) de la spate si umeri-craci apoi din nou ON apoi din nou normal pana am terminat in cauciuc la un misionar.

note

ON cu CIM 10+++

NP 10

AP 9-10

mie unul mi-a placut f mult prestatia participarea fk-ul real si mai ales ORALUL

de revenit.

halat 300/h/2 numere

Salut! Joi am vizitat-o și eu pe Delia împins de curiozitate de contrazicerilor de pe forum. Fata este super ok, toate răutățile care se spun despre ea au doar scopul de a o defăima. Nu sunt deloc adevărate nici din punct de vedere al fizicului nici al prestației. Ajuns la ea am stat puțin de vorba, mi-a spus ca sunt primul client din acea zi, apoi am mers la dus(prosop curat). Am mers in camera unde a început un oral np fără nici o restricție, nu știu dacă este cel mai bun, dar pentru mine a fost cel mai bun încercat pana acum. Am încercat putin și normal și anal apoi am finalizat oral. Apoi dușul de rigoare, a urmat un adevărat facefuck fără nici o reținere și sex între sâni cu finalizare orală, suge tot.

Ca note nu pot sa dau decât 10 pe linie.

Cadoul 300 lei doua finalizări.

Am plecat cu dureri de burta după o așa experienta.

Merita încercată!

Vizitator deliaro
Postat

Mă puteți găsi până mai târziu :*

Vizitator deliaro
Postat

Relaxarea schimbă starea :p

Hellooooooooo domnilor dragi :)

Disponibilă pentru programări :*

post-204201-0-72944600-1517477724_thumb.jpgpost-204201-0-45070900-1517477766_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...