deagosvatra Reputație: -88 Postat Decembrie 27, 2017 Postat Decembrie 27, 2017 Buna,se poate o programare pentru maine? Ce oferta de sarbatori ai? :))
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2017 Postat Decembrie 28, 2017 Bună dimineața ⛄â„🌞🌟🌠â„
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2017 Postat Decembrie 28, 2017 Ziua bună dragilor :*Disponibilă pentru programări din acest moment :)Vă aștept la un pahar de vin ,un " pahar" de vorbă și restul meniului :p
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2017 Postat Decembrie 28, 2017 Disponibilă de la 13:30 până mai târziu :)
lekkerland Reputație: 26 Postat Decembrie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 28, 2017 Buna , esti cam ocupata astazi ... te-as fute un pic in cur ... te bagi ???
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2017 Postat Decembrie 28, 2017 Buna , esti cam ocupata astazi ... te-as fute un pic in cur ... te bagi ???
mr_p_ton Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 28, 2017 Buna Delia, Ceva in genul:http://fantasti.cc/v...llection_429077Se poate ?
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2017 Postat Decembrie 28, 2017 Buna Delia, Ceva in genul:http://fantasti.cc/v...llection_429077Se poate ? sună-mă mâine sau când poți și îmi detaliezi pe îndelete fantezia ta domnule dragă :) am vizualizat clipul ca primă idee dar restul detaliilor prefer sa le aud la telefon ..explicit! Sărbători fericite! 1
badmadafaka Reputație: 1435 Postat Decembrie 28, 2017 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Decembrie 28, 2017 sună-mă mâine sau când poți și îmi detaliezi pe îndelete fantezia ta domnule dragă :) am vizualizat clipul ca primă idee dar restul detaliilor prefer sa le aud la telefon ..explicit! Sărbători fericite!Pe mine doar daca ma atingi putin cu degetul pe capul penisului imi da o senzatie de discomfort nu mai vorbesc sa faci ca in videoclipul ala.It's a no-no :no2
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2017 Postat Decembrie 28, 2017 Pe mine doar daca ma atingi putin cu degetul pe capul penisului imi da o senzatie de discomfort nu mai vorbesc sa faci ca in videoclipul ala.It's a no-no :no2 este fantezia omului :) fiecare cu fantezia lui ;) dacă pot fi de ajutor sa satisfac un bărbat...o fac :)Somn ușor :D 3
duminas Reputație: 235 Postat Decembrie 28, 2017 Oras:GreenStreet Oras:GreenStreet Postat Decembrie 28, 2017 Hmmm
man@work Reputație: -2094 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:. Oras:. Postat Decembrie 29, 2017 De cateva luni imi tot “da gura” peste tot ca eu alea-alea si numai trec.. incepusera celelalte fete sa nu-mi mai raspunda la telefon si daca raspundeau gaseau repede un motiv sa ma refuseSituatia trebuia lamurita, iau telefonul ,sun si ii propun o intalneala. La 13.30 se poate, confirmare prin sms la 12.30. sec. pac-pac. In gandu meu: asta e soarta presedintilor ! iar treb sa stau cu ea sculata 3 ore JDupa 10-15 min ma suna: ma, tu esti m@w ?! poti sa vi mai devreme JCe bine, ca spusesem “colegei mele” de apartament ca ma duc sa spal masina.. cata masina credeti ca am ca sa stau 3-4 ore la spalatorie ?Faza:Tigare, dus, hop in pat cu fata in sus (ea) si cu mana in barba (ca in emoticonul ala). La ce te gandesti ? intreb. La ce pozitie sa mai fack cu tine, zice ea si se bate cu mana intre tate: hai, sus pe calut ! tits fuck combinat cu oral (ca are pe limba nu gluma.. ) incomada pt mine pozitia ca tablia patului nu stiu cum. Deci schimbam in dean picioarele (eu, ca ea era mai jos, cu nasul sub colegul meu de haiducii). Am mai spus ca foloseste dirty-talk fara a fi insa vulgar: pe un ton ca si cum mi-ar fi spus ca afara sunt 14-15 celsiusi, zice Ce coaie mari ai ! pffuuu.. s-o cred ?Apoi eu pe spate, pe pat ea intre picioarele mele, deepthroat consacrat Zoro, cu ea intre amigdale, limba mangaia suratele cele doua.Dupa o vreme pune prezervativul si hop caprita, coatele si fata lipite de pat, fundul cambrat puternic: HAI ! zice..Poi, in care gaura s-o bag ?In aia de jos ca in ultima vreme toti au lucrat la cealalta JDeci doggy apoi LOT pozitie in care limba ei, precum sabia lui zoro a facut “harcea-parcea” sfarcul meu stang.. Sfarseala ! Atitudine 10Oral 10Normal 10Anal – La Multi Ani, zoro ! 7 2
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2017 Postat Decembrie 29, 2017 De cateva luni imi tot “da gura” peste tot ca eu alea-alea si numai trec.. incepusera celelalte fete sa nu-mi mai raspunda la telefon si daca raspundeau gaseau repede un motiv sa ma refuseSituatia trebuia lamurita, iau telefonul ,sun si ii propun o intalneala. La 13.30 se poate, confirmare prin sms la 12.30. sec. pac-pac. In gandu meu: asta e soarta presedintilor ! iar treb sa stau cu ea sculata 3 ore JDupa 10-15 min ma suna: ma, tu esti m@w ?! poti sa vi mai devreme JCe bine, ca spusesem “colegei mele” de apartament ca ma duc sa spal masina.. cata masina credeti ca am ca sa stau 3-4 ore la spalatorie ?Faza:Tigare, dus, hop in pat cu fata in sus (ea) si cu mana in barba (ca in emoticonul ala). La ce te gandesti ? intreb. La ce pozitie sa mai fack cu tine, zice ea si se bate cu mana intre tate: hai, sus pe calut ! tits fuck combinat cu oral (ca are pe limba nu gluma.. ) incomada pt mine pozitia ca tablia patului nu stiu cum. Deci schimbam in dean picioarele (eu, ca ea era mai jos, cu nasul sub colegul meu de haiducii). Am mai spus ca foloseste dirty-talk fara a fi insa vulgar: pe un ton ca si cum mi-ar fi spus ca afara sunt 14-15 celsiusi, zice Ce coaie mari ai ! pffuuu.. s-o cred ?Apoi eu pe spate, pe pat ea intre picioarele mele, deepthroat consacrat Zoro, cu ea intre amigdale, limba mangaia suratele cele doua.Dupa o vreme pune prezervativul si hop caprita, coatele si fata lipite de pat, fundul cambrat puternic: HAI ! zice..Poi, in care gaura s-o bag ?In aia de jos ca in ultima vreme toti au lucrat la cealalta JDeci doggy apoi LOT pozitie in care limba ei, precum sabia lui zoro a facut “harcea-parcea” sfarcul meu stang.. Sfarseala ! Atitudine 10Oral 10Normal 10Anal – La Multi Ani, zoro ! Mulțumesc frumos la fel :* un domn ;)
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2017 Postat Decembrie 29, 2017 Relaxarea schimbă starea :*Bună dimineața :) 1
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2017 Postat Decembrie 29, 2017 Ziua bună tuturor :)Disponibilă pentru programări :p
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2017 Postat Decembrie 29, 2017 Lasă-mă să te destresexez sa intri cu bine in Noul an :*
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2017 Postat Decembrie 29, 2017 Disponibilă pentru programări mâine dimineață după 10:00 :) Vă pup dulceCu stimă și respectLa PULĂ:* 2
baiatdotat93 Reputație: 14 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 29, 2017 Buna, Primesti si baieti mai putin experimentati si ii tratezi ok ?Sau iti bati joc de ei ?
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2017 Postat Decembrie 30, 2017 Buna,Primesti si baieti mai putin experimentati si ii tratezi ok ?Sau iti bati joc de ei ?Experimentează întâi :)Sărbători fericite ;)
manivela15 Reputație: 2691 Postat Decembrie 30, 2017 Oras:Tennessee Oras:Tennessee Postat Decembrie 30, 2017 Experimentează întâi :)Sărbători fericite ;)pai asta incearca ! da-i si lui o sansa ! =))peste 3 zile are deja un an vechime ! =)) =)) =)) 2
baiatdotat93 Reputație: 14 Postat Decembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 30, 2017 pot sa sexperimentez cu tine ? ai avea rabdare ?
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2017 Postat Decembrie 30, 2017 pot sa sexperimentez cu tine ? ai avea rabdare ? știi ce zic eu?Sa mă suni ;)
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2017 Postat Decembrie 30, 2017 Get ready for the Last fuck(with me) of the year 2017 :hug1Disponibilă pentru programări :kiss3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum