Sari la conținut

Cel mai bun sex oral din Bucuresti 0737439019

Postări Recomandate

Vizitator deliaro
Reputație: 0
Postat

Bună dimineața ⛄â„🌞🌟🌠â„

Vizitator deliaro
Postat

Ziua bună dragilor :*

Disponibilă pentru programări din acest moment :)

Vă aștept la un pahar de vin ,un " pahar" de vorbă și restul meniului :p

Vizitator deliaro
Postat

Disponibilă de la 13:30 până mai târziu :)

Vizitator deliaro
Postat

Buna , esti cam ocupata astazi ... te-as fute un pic in cur ... te bagi ???

Vizitator deliaro
Postat

Buna Delia,

Ceva in genul:

http://fantasti.cc/v...llection_429077

Se poate ?

sună-mă mâine sau când poți și îmi detaliezi pe îndelete fantezia ta domnule dragă :) am vizualizat clipul ca primă idee dar restul detaliilor prefer sa le aud la telefon ..explicit! Sărbători fericite!
  • Like 1
  • Oras:Middle of Nowhere
  • Oras:Middle of Nowhere
Postat

sună-mă mâine sau când poți și îmi detaliezi pe îndelete fantezia ta domnule dragă :) am vizualizat clipul ca primă idee dar restul detaliilor prefer sa le aud la telefon ..explicit! Sărbători fericite!

Pe mine doar daca ma atingi putin cu degetul pe capul penisului imi da o senzatie de discomfort nu mai vorbesc sa faci ca in videoclipul ala.It's a no-no :no2

Vizitator deliaro
Postat

Pe mine doar daca ma atingi putin cu degetul pe capul penisului imi da o senzatie de discomfort nu mai vorbesc sa faci ca in videoclipul ala.It's a no-no :no2

este fantezia omului :) fiecare cu fantezia lui ;) dacă pot fi de ajutor sa satisfac un bărbat...o fac :)

Somn ușor :D

• Like 3
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

De cateva luni imi tot “da gura” peste tot ca eu alea-alea si numai trec.. incepusera celelalte fete sa nu-mi mai raspunda la telefon si daca raspundeau gaseau repede un motiv sa ma refuse

Situatia trebuia lamurita, iau telefonul ,sun si ii propun o intalneala. La 13.30 se poate, confirmare prin sms la 12.30. sec. pac-pac.  

In gandu meu: asta e soarta presedintilor ! iar treb sa stau cu ea sculata 3 ore J

Dupa 10-15 min ma suna: ma, tu esti m@w ?! poti sa vi mai devreme J

Ce bine, ca spusesem “colegei mele” de apartament ca ma duc sa spal masina.. cata masina credeti ca am ca sa stau 3-4 ore la spalatorie ?

Faza:

Tigare, dus, hop in pat cu fata in sus (ea) si cu mana in barba (ca in emoticonul ala). La ce te gandesti ? intreb. La ce pozitie sa mai fack cu tine, zice ea si se bate cu mana intre tate: hai, sus pe calut !  tits fuck combinat cu oral (ca are pe limba nu gluma.. ) incomada pt mine pozitia ca tablia patului nu stiu cum. Deci schimbam in dean picioarele (eu, ca ea era mai jos, cu nasul sub colegul meu de haiducii). Am mai spus ca foloseste dirty-talk fara a fi insa vulgar: pe un ton ca si cum mi-ar fi spus ca afara sunt 14-15 celsiusi, zice Ce coaie mari ai ! pffuuu.. s-o cred ?

Apoi eu pe spate, pe pat ea intre picioarele mele, deepthroat consacrat Zoro, cu ea intre amigdale, limba mangaia suratele cele doua.

Dupa o vreme pune prezervativul si hop caprita, coatele si fata lipite de pat, fundul cambrat puternic: HAI ! zice..

Poi, in care gaura s-o bag ?

In aia de jos ca in ultima vreme toti au lucrat la cealalta J

Deci doggy apoi LOT pozitie in care limba ei, precum sabia lui zoro a facut “harcea-parcea” sfarcul meu stang..

Sfarseala !

Atitudine 10

Oral 10

Normal 10

Anal –

La Multi Ani, zoro ! 

• Like 7
  • Minus 2
Vizitator deliaro
Postat

De cateva luni imi tot “da gura” peste tot ca eu alea-alea si numai trec.. incepusera celelalte fete sa nu-mi mai raspunda la telefon si daca raspundeau gaseau repede un motiv sa ma refuse

Situatia trebuia lamurita, iau telefonul ,sun si ii propun o intalneala. La 13.30 se poate, confirmare prin sms la 12.30. sec. pac-pac.  

In gandu meu: asta e soarta presedintilor ! iar treb sa stau cu ea sculata 3 ore J

Dupa 10-15 min ma suna: ma, tu esti m@w ?! poti sa vi mai devreme J

Ce bine, ca spusesem “colegei mele” de apartament ca ma duc sa spal masina.. cata masina credeti ca am ca sa stau 3-4 ore la spalatorie ?

Faza:

Tigare, dus, hop in pat cu fata in sus (ea) si cu mana in barba (ca in emoticonul ala). La ce te gandesti ? intreb. La ce pozitie sa mai fack cu tine, zice ea si se bate cu mana intre tate: hai, sus pe calut !  tits fuck combinat cu oral (ca are pe limba nu gluma.. ) incomada pt mine pozitia ca tablia patului nu stiu cum. Deci schimbam in dean picioarele (eu, ca ea era mai jos, cu nasul sub colegul meu de haiducii). Am mai spus ca foloseste dirty-talk fara a fi insa vulgar: pe un ton ca si cum mi-ar fi spus ca afara sunt 14-15 celsiusi, zice Ce coaie mari ai ! pffuuu.. s-o cred ?

Apoi eu pe spate, pe pat ea intre picioarele mele, deepthroat consacrat Zoro, cu ea intre amigdale, limba mangaia suratele cele doua.

Dupa o vreme pune prezervativul si hop caprita, coatele si fata lipite de pat, fundul cambrat puternic: HAI ! zice..

Poi, in care gaura s-o bag ?

In aia de jos ca in ultima vreme toti au lucrat la cealalta J

Deci doggy apoi LOT pozitie in care limba ei, precum sabia lui zoro a facut “harcea-parcea” sfarcul meu stang..

Sfarseala !

Atitudine 10

Oral 10

Normal 10

Anal –

La Multi Ani, zoro !

Mulțumesc frumos la fel :* un domn ;)

Vizitator deliaro
Postat

Relaxarea schimbă starea :*

Bună dimineața :)

• Like 1
Vizitator deliaro
Postat

Ziua bună tuturor :)

Disponibilă pentru programări :p

Vizitator deliaro
Postat

Lasă-mă să te destresexez sa intri cu bine in Noul an :*

Vizitator deliaro
Postat

Disponibilă pentru programări mâine dimineață după 10:00 :)

Vă pup dulce

Cu stimă și respect

La

P

U

L

Ă

:*

• Like 2
Vizitator deliaro
Postat

Buna,

Primesti si baieti mai putin experimentati si ii tratezi ok ?

Sau iti bati joc de ei ?

Experimentează întâi :)

Sărbători fericite ;)

• Oras:Tennessee
  • Oras:Tennessee
Postat

Experimentează întâi :)

Sărbători fericite ;)

pai asta incearca ! da-i si lui o sansa ! =))

peste 3 zile are deja un an vechime ! =))  =))  =))

• Like 2
Vizitator deliaro
Postat

Bună dimineața :)

Vizitator deliaro
Postat

pot sa sexperimentez cu tine ? ai avea rabdare ?

știi ce zic eu?

Sa mă suni ;)

Vizitator deliaro
Postat

Get ready for the Last fuck(with me) of the year 2017  :hug1

Disponibilă pentru programări :kiss3 

Vizitator deliaro
Postat

Disponibilă :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...