Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Martie 29, 2018 Postat Martie 29, 2018 Serviciile ce le prestez, sunt:Sex oral DeepthroatFacefuckFinalizare oralăAnal&normal protejat69, diferite pozițiifrench Kissdominare activăDirty talk,Gfe,pse,cim,cob,masaj erotic,de relaxare, prostatic!la alegerea ta sunt soft sau hard! Vă pupă Zorro aka Delia :* Prețuri:150 de lei finalizarea250 de lei ora :atm :69 :pepsi
Vizitator elmaestro Reputație: 0 Postat Martie 29, 2018 Postat Martie 29, 2018 Am fost saptamana trecuta la Delia, la rugamintea ei revin cu recenzie. Locatia: Zepter Unirii (indicatii precise, raspunsuri prompte). un apartament cu 2 camere (cred), nu e singura in locatie dar pe parcursul actiunii a fost maxima discretieAspect fata: draguta, bruneta, tunsa un pic prea scurt pentru gusturile mele, vorbareata, destul de directa Din start am convenit pentru o finalizare, avand in vedere ca in 40 minute avea o alta programare. I-am zis din start ca am venit in urma marketing-ului de pe nimfomane "cel mai tare oral din oras". Cum sunt fan facefuck, am inceput treaba. Nu a vrut sa stea cu capul in jos la marginea patului, un minus pentru asta.In rest facefuck (aproape) fara probleme, m-a rugat pentru pauza de cateva ori dar per total nu am ce sa ii reprosez, a fost la inaltime.Mi-a zis ca am fost destul de hard dar parea un pic mai mult mirata decat deranjata. Am facut doar oral (protejat la cererea mea), am zis sa profit la maxim de facefuck in timpul avut la dispozitie. NoteLocatia: 8 (nu e 9 pt ca nu e singura, nu e 10 pt ca nu e lux)Aspect fata: 7 (draguta, mai mult de bine decat de rau)Oral: 8 (un minus pentru refuzatul pozitiei la marginea patului)GFE: 9 Halat: 150 RON De revenit: pentru o finalizare da, doua finalizari la rand pe stilul hard nu cred ca duce@Delia - daca iti mai aduci aminte de mine sa imi spui daca ma mai primesti, sa stiu daca insist cu telefoanele / sms-urile :)
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Martie 29, 2018 Postat Martie 29, 2018 Am fost saptamana trecuta la Delia, la rugamintea ei revin cu recenzie. Locatia: Zepter Unirii (indicatii precise, raspunsuri prompte). un apartament cu 2 camere (cred), nu e singura in locatie dar pe parcursul actiunii a fost maxima discretieAspect fata: draguta, bruneta, tunsa un pic prea scurt pentru gusturile mele, vorbareata, destul de directa Din start am convenit pentru o finalizare, avand in vedere ca in 40 minute avea o alta programare. I-am zis din start ca am venit in urma marketing-ului de pe nimfomane "cel mai tare oral din oras". Cum sunt fan facefuck, am inceput treaba. Nu a vrut sa stea cu capul in jos la marginea patului, un minus pentru asta.In rest facefuck (aproape) fara probleme, m-a rugat pentru pauza de cateva ori dar per total nu am ce sa ii reprosez, a fost la inaltime.Mi-a zis ca am fost destul de hard dar parea un pic mai mult mirata decat deranjata. Am facut doar oral (protejat la cererea mea), am zis sa profit la maxim de facefuck in timpul avut la dispozitie. NoteLocatia: 8 (nu e 9 pt ca nu e singura, nu e 10 pt ca nu e lux)Aspect fata: 7 (draguta, mai mult de bine decat de rau)Oral: 8 (un minus pentru refuzatul pozitiei la marginea patului)GFE: 9 Halat: 150 RON De revenit: pentru o finalizare da, doua finalizari la rand pe stilul hard nu cred ca duce@Delia - daca iti mai aduci aminte de mine sa imi spui daca ma mai primesti, sa stiu daca insist cu telefoanele / sms-urile :) fiind destul de târzie ora ..cred că am dus treaba până la capăt cu brio..daca esti tipul de la ora 23:00...m-a durut ceafa doua zile...îți mulțumesc pentru recenzie dar cred că mai bine nu ne mai vedem :) îmi place stilul hard dar nu agresiv ;) te pup! 1
Vizitator sp1nu Reputație: 0 Postat Martie 29, 2018 Postat Martie 29, 2018 fiind destul de târzie ora ..cred că am dus treaba până la capăt cu brio..daca esti tipul de la ora 23:00...m-a durut ceafa doua zile...îți mulțumesc pentru recenzie dar cred că mai bine nu ne mai vedem :) îmi place stilul hard dar nu agresiv ;) te pup!Ti-a dat de te-a julit :laugh2 :laugh2 :felatie
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Martie 29, 2018 Postat Martie 29, 2018 Ti-a dat de te-a julit :laugh2 :laugh2 :felatie nu m-a julit :) la finalul vizitei tot zâmbesc și țin fruntea sus indiferent de cum mă simt :) 3
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Martie 29, 2018 Postat Martie 29, 2018 https://youtu.be/O2GHLX-Cwp4
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 29, 2018 Oras:// Oras:// Postat Martie 29, 2018 daca te fut si eu, intri in reparatii capitale
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Martie 29, 2018 Postat Martie 29, 2018 daca te fut si eu, intri in reparatii capitale daca îți sug eu pula ti-o iau coaiele razna, nebunule ;) 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 29, 2018 Oras:// Oras:// Postat Martie 29, 2018 daca îți sug eu pula ti-o iau coaiele razna, nebunule ;) pana si celebra rahela a facut cu greu fatzatu crezi ca te compari cu ea?
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Martie 29, 2018 Postat Martie 29, 2018 pana si celebra rahela a facut cu greu fatzatu crezi ca te compari cu ea? când o să fuți real și nu din taste..să mă anunți! 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 29, 2018 Oras:// Oras:// Postat Martie 29, 2018 când o să fuți real și nu din taste..să mă anunți! :slap2intreaba-i de rahela
new bret Reputație: 259 Postat Martie 29, 2018 Oras:// Oras:// Postat Martie 29, 2018 o sug tareMars ma ! 1
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Martie 29, 2018 Postat Martie 29, 2018 https://youtu.be/kSFiqQbwn3c 2
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Martie 29, 2018 Postat Martie 29, 2018 https://youtu.be/O2GHLX-Cwp4 3
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Martie 29, 2018 Postat Martie 29, 2018 https://thumbs.gfycat.com/LiveVigilantHorsechestnutleafminer-max-1mb.gif 2
Vizitator body93 Reputație: 0 Postat Martie 30, 2018 Postat Martie 30, 2018 Te.as vizita si eu...,dar nu stiu daca ai accepta tot ce am eu de gand sa facem! :)
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Martie 30, 2018 Postat Martie 30, 2018 Bună dimineața tuturor :* https://youtu.be/8CzdFEkHfhQ
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Martie 30, 2018 Postat Martie 30, 2018 :hi3 Locație: Bulevardul unirii, Zepter! :) Contact: 0722742326 :*Servicii:Sex oral DeepthroatFacefuckFinalizare oralăAnal&normal protejat69, diferite pozițiifrench Kissdominare activăDirty talk,Gfe,pse,cim,cob,masaj erotic,de relaxare, prostatic!la alegerea ta sunt soft sau hard! Vă pupă Zorro aka Delia :*
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Martie 30, 2018 Postat Martie 30, 2018 Disponibilă din acest moment :*
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Martie 30, 2018 Postat Martie 30, 2018 https://thumbs.gfycat.com/PresentFancyIcelandicsheepdog-max-1mb.gif
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Martie 30, 2018 Postat Martie 30, 2018 În urma țepelor primite și programărilor nerespectare .. prețul revine la 200 finalizarea/300 ora începând de mâine! Nu mă fut la foc continuu sau client după client,așa că astea fiind scrise...va pup și vă doresc un weekend perfect :* 2
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 30, 2018 Oras:// Oras:// Postat Martie 30, 2018 În urma țepelor primite și programărilor nerespectare .. prețul revine la 200 finalizarea/300 ora începând de mâine! Nu mă fut la foc continuu sau client după client,așa că astea fiind scrise...va pup și vă doresc un weekend perfect :* minciuna gogonata!
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Martie 30, 2018 Postat Martie 30, 2018 minciuna gogonata! iar te bagi in seamă ca musca la kkt?Nu există oră,zi, noapte..sa nu comentezi la vreo fată.. ceva!Fute ceva că ai damblagit!Pa :* 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 30, 2018 Oras:// Oras:// Postat Martie 30, 2018 iar te bagi in seamă ca musca la kkt?Nu există oră,zi, noapte..sa nu comentezi la vreo fată.. ceva!Fute ceva că ai damblagit!Pa :* Ramane faptul ca ai mintit.
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Martie 30, 2018 Postat Martie 30, 2018 Ramane faptul ca ai mintit. tot la stadiul de grădiniță ai rămas?Faptul că unii fac programare, confirmă și nu vin..e un fapt vechi nu de ieri de azi..dar tu fiind un prăjit cu 3 facultăți și un master în labă ..nu ai cum sa înțelegi! Mergi și fute ceva ..nu purta tu grija mea și a altor fete! Ești în plus pe forumul ăsta..nu fuți..nu o recenzie..doar latri ca un tâmpit! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum