Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Mai 28, 2018 Postat Mai 28, 2018 Programările se fac doar telefonic nu SMS :)
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Mai 28, 2018 Postat Mai 28, 2018 Fisting se poate? îți fac eu ție fisting daca vrei :)) 1
pizdatothemasses Reputație: 22 Postat Mai 28, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 28, 2018 Trecut azi si pe la Delia, ademenit de promisiunea unui oral pe cinste.M-a intampinat intr-o locatie foarte frumos amenajata, am schimbat cateva vorbe dupa care am facut un dus si am purces la actiune. Oralul este intr-adevar bestial, cu deepthroat, atentie la zonele adiacente, tot tacamul. Sanii sunt si ei maricei si frumosi, numai buni de luat in maini. La sugestia ei am trecut deasupra pentru un facefuck usor care s-a terminat cu o finalizare in gurita - a avut grija sa nu scape nicio picatura. De mentionat ca are o atitudine foarte placuta, e vorbareata si nu te grabeste deloc; am mai stat la taclale inainte sa plec. Cu siguranta de revenit!Locatie - 10Aspect - 9Oral - 10+Normal - data viitoare
emilio2006 Reputație: 171 Postat Mai 29, 2018 Postat Mai 29, 2018 Cu limba da.imi poti face un fisting)))ca la asta te pricepi
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Mai 29, 2018 Postat Mai 29, 2018 Bună dimineața :*Disponibilă pentru programări :69 :atm :pepsi :kiss3 :hug1 :feet :doggystyle :felatie :blowj0b :tittyfuck
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Mai 29, 2018 Postat Mai 29, 2018 Same old pics poze de 1 luna vechi ?:) Emilio...ce ar fii sa vii tu să îți fac o muie mișto să îți închid gura? ;)
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Mai 29, 2018 Postat Mai 29, 2018 Pentru programări, întrebări,alte detalii:0722742326 :hi3 Locație: Bulevardul unirii, Zepter! Servicii:Sex oral DeepthroatFacefuckFinalizare oralăAnal&normal protejat69, diferite pozițiifrench Kissdominare activăDirty talk,Gfe,pse,cim,cob,masaj erotic,de relaxare, prostatic!la alegerea ta sunt soft sau hard! Vă pupă Zorro aka Delia :*
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Mai 29, 2018 Postat Mai 29, 2018 Trecut azi si pe la Delia, ademenit de promisiunea unui oral pe cinste.M-a intampinat intr-o locatie foarte frumos amenajata, am schimbat cateva vorbe dupa care am facut un dus si am purces la actiune. Oralul este intr-adevar bestial, cu deepthroat, atentie la zonele adiacente, tot tacamul. Sanii sunt si ei maricei si frumosi, numai buni de luat in maini. La sugestia ei am trecut deasupra pentru un facefuck usor care s-a terminat cu o finalizare in gurita - a avut grija sa nu scape nicio picatura. De mentionat ca are o atitudine foarte placuta, e vorbareata si nu te grabeste deloc; am mai stat la taclale inainte sa plec. Cu siguranta de revenit!Locatie - 10Aspect - 9Oral - 10+Normal - data viitoare
emilio2006 Reputație: 171 Postat Mai 29, 2018 Postat Mai 29, 2018 Zoro te numesti , pe Emilio il belesti.de vrei sa i inchizi gura, nu mai fa pe nesatula.pt deep.ul cel vestit multe fete am bulit dar pe Delia vestita numai prostii sa o futa))
istrate96 Reputație: 417 Postat Mai 29, 2018 Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Postat Mai 29, 2018 Sa fiu eu prost de nu as fute-o pe Delia
emilio2006 Reputație: 171 Postat Mai 29, 2018 Postat Mai 29, 2018 Sa fim toti prosti si sa o futem pe Delia.fata chiar face ce zice.cine nu a fost inca la ea..ala e prost.cel mai bun oraldeep face fuck ce vreti voi.
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Mai 29, 2018 Postat Mai 29, 2018 Sa fim toti prosti si sa o futem pe Delia.fata chiar face ce zice.cine nu a fost inca la ea..ala e prost.cel mai bun oraldeep face fuck ce vreti voi. te rog frumos încetează cu jignirile! O zi frumoasă îți doresc!
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Mai 30, 2018 Postat Mai 30, 2018 Bună dimineața :*Disponibilă pentru programări :69 :atm :pepsi :kiss3 :hug1 :feet :doggystyle :felatie :blowj0b :tittyfuck
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Mai 30, 2018 Postat Mai 30, 2018 Mă puteți găsi până mai târziu :*
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum