Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2018 Postat Iunie 26, 2018 Disponibilă :)Mă puteți găsi până mai târziu :* :)
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2018 Postat Iunie 27, 2018 Disponibilă pentru programări din acest moment :)
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2018 Postat Iunie 27, 2018 https://youtu.be/o2-q5RQNZfA
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2018 Postat Iunie 27, 2018 Disponibilă :)Mă puteți găsi până mai târziu ;)
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2018 Postat Iunie 28, 2018 Disponibilă pentru programări din acest moment :)Vă pup la pulă și vă aștept :p
discoshok Reputație: 37 Postat Iunie 28, 2018 Oras:caacal Oras:caacal Postat Iunie 28, 2018 O actualizare de tarife, draga Delia? Sa nu căutăm prea mult în spate
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2018 Postat Iunie 29, 2018 Bună dimineața :)Zi faină :*
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2018 Postat Iunie 29, 2018 Disponibila pentru programări :)Vă pup la pulă cum știu eu și vă aștept cu drag :*
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2018 Postat Iunie 29, 2018 Disponibila pentru programări :)Vă pup la pulă cum știu eu și vă aștept cu drag :* :)
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2018 Postat Iunie 29, 2018 Disponibilă pentru programări mâine dimineață începând cu ora 10:00 :)Weekend fain tuturor ;) 1
incepator2017 Reputație: 416 Postat Iunie 29, 2018 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat Iunie 29, 2018 Acum ceva timp am cunoscut o tipa pe tinder, micuta, draguta, interesanta. Am avut câteva discutii soft, de "cunoastere", apoi am trecut la chestii mai intime, sex, tehnici, proceduri, lucruri mai la obiect. Totul a fost bun si frumos pana am ajuns la oral. Si la viata mea am auzit multe scuze, gen...e sub demnitatea mea, o fac numai când iubesc, mi-e scarba, nu sunt pregatita. Eh, la ea a fost "Nu fac, nu am făcut, nu voi face niciodată". A disparut din lista mea instantaneu. Dupa experienta asta, aveam cheful asta, aveam chef de un oral misto, făcut de cineva căreia sa ii placa, sa stie, sa profite in mod barbar de mine. Asa ca am ales sa o vizitez pe Deliaro. Tot avea ea chef, tot aveam si eu, a fost ceea ce tinder numeste perfect match. Detaliile sunt mai putin importante, modul in care face oral,felul in care te face sa simti ca termini si te lupti, te abtii, iti muti gândul la orice altceva in timp ce ea ti-o suge, asta conteaza cel mai mult. Apoi păsărica aia micuta, in care intri cu teama, sa nu o doara, apoi cresti ritmul si vezi ca ii place si asta...si iar te abtii, e un joc al simturilor. Bai si imi place.e ce trebuie.e cum trebuie. Asta nu e o recenzie. E modul meu de a ii multumi Deliei pentru ca face ce face si pentru ca e cum e. E modul meu de a spune....Domnilor, nu va multumiti cu putin, exista Deliaro. Daca altele au frustrări si cauta scuze pentru a face o chestie naturala si placuta, la naiba cu ele, eu o am pe Deliaro. Hai v-am pupat, Multumesc Deliaro! 2
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2018 Postat Iunie 30, 2018 Disponibilă pentru programări din acest moment :* :hi3 Locație: Bulevardul unirii, Zepter! Servicii:Sex oral DeepthroatFacefuckFinalizare oralăAnal&normal protejat69, diferite pozițiifrench Kissdominare activăDirty talk,Gfe,pse,cim,cob,masaj erotic,de relaxare, prostatic!la alegerea ta sunt soft sau hard! Vă pupă Zorro aka Delia :*
brett10 Reputație: -2329 Postat Iunie 30, 2018 Oras:// Oras:// Postat Iunie 30, 2018 Ramai repetenta in fatza Andreei DT !
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2018 Postat Iunie 30, 2018 Salutare popandailor ... asta e cea de a doua recenzie pe care o las aici , in toata " activitatea " mea pe acest forum ... si probabil ultima . Astazi am reust sa marchez si a doua tinta ... respectiv Delia . Prima a fost Eliza , cunoscatorii stiu despre ce e vorba . N-am sa va plictisesc cu detalii ... luat legatura corect ( PM / telefon ) , " coliziunea " insa a fost o ...experienta !!! Bai cioflingarilor ... daca vrei sa sa-ti suga pula o muiere , sa-ti intre cearceaful in cur , te duci la Delia ... Fata asta poate n-are " clasa " , poate e nitel asa ... mai de cartier ... da' stie meserie . Ma enerveaza sa dau note sau sa descriu intalnirea ( material de laba , pfff ... ) , asa ca ... fara . Este irelevant cat am stat , cat am platit , sau ce-am vorbit ... Eu m-am descarcat , de am vazut stele verzi ... Daca ma mai duc ? Habar n-am ... N-am idee ce-mi trasneste , nu-mi traiesc viata dupa sabloane ... Fata draga , sus papusa ! Fii tare , doar esti Zorro ! Until next time , whenever that may be .... cheers. salutare,am cunoscut-o si eu pe Delia sambata trecuta, m-am programat la 10 si la 12 am fost la ea...- locatie accesibila, Zepter, cu locuri de parcare, apartament 2 camere, curat, putin cam intunecos;- Delia, frumasa, cu forme, comunicativa, sani mari apetisanti;- am fost servit cu apa rece cat am stat la taclale;- primul numar a fost un oral demential cu accente pe zonele adiacente si un deep nemaintalnit de mine, finalizat CIM;- al doilea numar a inceput cu un oral din partea mea dupa care am fost invita la o partida de facefuck, fara cuvinte ce a iesit... am finalizat in misionar;- oral - 10 - normal - 9- anal - nu m-a interesat- Delia - 9 De revenit? cu siguranta o voi face, in special pentru oral si facefack! Acum ceva timp am cunoscut o tipa pe tinder, micuta, draguta, interesanta. Am avut câteva discutii soft, de "cunoastere", apoi am trecut la chestii mai intime, sex, tehnici, proceduri, lucruri mai la obiect. Totul a fost bun si frumos pana am ajuns la oral. Si la viata mea am auzit multe scuze, gen...e sub demnitatea mea, o fac numai când iubesc, mi-e scarba, nu sunt pregatita. Eh, la ea a fost "Nu fac, nu am făcut, nu voi face niciodată". A disparut din lista mea instantaneu. Dupa experienta asta, aveam cheful asta, aveam chef de un oral misto, făcut de cineva căreia sa ii placa, sa stie, sa profite in mod barbar de mine. Asa ca am ales sa o vizitez pe Deliaro. Tot avea ea chef, tot aveam si eu, a fost ceea ce tinder numeste perfect match. Detaliile sunt mai putin importante, modul in care face oral,felul in care te face sa simti ca termini si te lupti, te abtii, iti muti gândul la orice altceva in timp ce ea ti-o suge, asta conteaza cel mai mult. Apoi păsărica aia micuta, in care intri cu teama, sa nu o doara, apoi cresti ritmul si vezi ca ii place si asta...si iar te abtii, e un joc al simturilor. Bai si imi place.e ce trebuie.e cum trebuie. Asta nu e o recenzie. E modul meu de a ii multumi Deliei pentru ca face ce face si pentru ca e cum e. E modul meu de a spune....Domnilor, nu va multumiti cu putin, exista Deliaro. Daca altele au frustrări si cauta scuze pentru a face o chestie naturala si placuta, la naiba cu ele, eu o am pe Deliaro. Hai v-am pupat, Multumesc Deliaro! 1
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2018 Postat Iunie 30, 2018 Disponibilă pentru programări mâine dimineață începând cu ora 10:00 :)
badmadafaka Reputație: 1435 Postat Iulie 1, 2018 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Iulie 1, 2018 Bună dimineața :)S-a trezit si ratza 😂
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2018 Postat Iulie 1, 2018 Disponibilă pentru programări :)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum