Sari la conținut

Cel mai bun sex oral din Bucuresti 0737439019

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Femeia Taur – AMANTA AMANTELOR

Te-a invitat la cină în lumina lumânărilor. A deschis sticla de vin roşu. Vorbiţi şi remarci că are o voce minunată (multe femei Taur cântă foarte bine). Eşti fascinat de ţinuta ei şi de bijuteriile fermecătoare. Şi ea te găseşte foarte atrăgător, altfel n-ai fi acolo. Şi vei avea parte de toate deliciile.

Totul e un joc de imaginaţie, o expresie puternică, sănătoasă a pasiunii incendiare. Dar poate merge la extreme. Femeia Taur e ruptă între instincte sexuale puternice şi nevoie de siguranţă. Dorinţa ei mistuitoare riscă uneori să fie suspectată de nimfomanie. Dar un bărbat adevărat nu-i va pune niciodată o asemenea etichetă. El ştie că tot ce-i trebuie acestei femei cu o sexualitate răvăşitoare este un partener pe măsură. Fascinată de plăcerile orale... Fascinaţia ei pentru pentru plăcerile orale se regăseşte aproape întotdeauna într-un entuziasm inegalabil pentru felaţie. Care bărbat nu şi-ar dori o astfel de parteneră? :)

Io sunt capricorn... Ma primesti? :laugh2

• Like 1
  • Minus 5
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Dar am aceleași opțiuni văd,doar ca în loc de verde este portocaliu...acum albastru....ciudat!

Te-ai facut albastra pentru ca ai depasit 1000 de postari.

Ai aceleasi optiuni,doar ca la rubrica anunturi nu o sa mai poti posta,doar conturile rosii sau verzi au acest "drept".

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator

Mai...ma arată vip member..si am putut posta la anunțuri :)

O sa iti fie inchise toate topicele cu anunturi...in curand

P.S:incearca sa deschizi topic nou,acolo,sa vezi ca nu merge :(

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator deliaro

Dragi nimfomani...eu Delia,va ofer cel mai deep deepthroat posibil,sex oral,face fuck,anal,normal,69,fantezii erotice,french Kiss,fetish,girlfriend fucking sexperience!Ce fac eu cu limba nu face nici zorro cu sabia!0722742326

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...