Sari la conținut

Cel mai bun sex oral din Bucuresti 0737439019

Postări Recomandate

Vizitator deliaro
Reputație: 0
Postat

Disponibilă pentru programări începând cu ora 12:30 ;)

Vă pup la Pulă și vă aștept cu drag :)

Last day..today :*

Vizitator deliaro
Postat

Disponibilă 14:00-19:00 :)

Cu ocazia asta.. vă urez și eu sărbători binecuvântate.. Crăciun fericit.. masă îmbelșugată și sănătate ;)

Ne revedem pe 27 decembrie :*

• Like 1
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Cu colinde de Crăciun, iti doresc un an mai bun şi

cu dragostea creştină,

să primesti în dar lumină,

Crăciun Fericit si Sărbători Fericite!

Vizitator deliaro
Postat

Mulțumesc frumos pentru urările de sărbători tuturor :)

O țuică fiartă .un vin fiert un colind.. simțurile de sărbători îți aprind...știu ..eu te aprind altfel.. în felul meu..de tăuroaică ♉😉😜 nebună :D

Ne revedem pe 27 decembrie :P

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator deliaro
Postat

Seară bună și fericit să ai Crăciunul...și tot anul.. să ai bani să îți iei zi de zi Loganul :)

Revin pe 27 decembrie începând cu ora 10:00 dimineața :)

https://youtu.be/FlnHGONaOn8

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Seară bună și fericit să ai Crăciunul...și tot anul.. să ai bani să îți iei zi de zi Loganul :)

Revin pe 27 decembrie începând cu ora 10:00 dimineața :)

Craciun fericit. Sa mai pui si poze noite-am pupat jos.

https://youtu.be/FlnHGONaOn8

Vizitator deliaro
Postat

Bună dimineața razele mele de soare și bine v-am regăsit :)

Disponibilă pentru programări începând cu ora 12:00 ;)

Vizitator deliaro
Postat

Sunt disponibilă pentru programări :)

Vă pup la Pulă și vă aștept cu drag :*

Vizitator deliaro
Postat

Pentru cei care doresc sa petrecem mai mult timp împreună am făcut un pachet promoțional valabil până la sfârșitul anului :)

Detalii la telefon bineînțeles ;)

Vizitator deliaro
Postat

DeliaRo aka Zorro-0722742326

Programările se fac telefonic nu răspund la SMS     :girly

Locație: Bulevardul Unirii, Zepter     :serenade

Servicii:

Sex oral Deepthroat

Finalizare orală

Facefuck

Anal&normal protejat

69-diferite poziții

French Kiss

Gfe,Pse

Cim,cob

Dirty talk,fetish

Masaj erotic,de relaxare,prostatic

Dominare activă

Pot fi soft sau hard     :69      :atm

Ce fac eu cu limba nu face nici Zorro cu sabia     :icecream 

post-204201-0-50557800-1530344979_thumb.jpg

post-204201-0-95491800-1530340723_thumb.jpg
Vizitator deliaro
Postat

Disponibilă :)

Mă puteți găsi până mai târziu ;)

Vizitator deliaro
Postat

Disponibilă :)

Mă puteți găsi până mai târziu ;)

Sunt până la 23:00 :)

Cei cu țepele să nu mai sune degeaba!

• Oras:caacal
  • Oras:caacal
Postat

Va salut, dragi futaciosi! Exista o vorba, la pomul laudat sa nu te duci cu sacul - un cliseu total fals si idiot.

Azi am vizitat pt prima oara aceasta fata minunata, care imi va lua muuuuulti bani de-acum incolo. M-am dus la ea pentru o ora de oral adevarat, cel mai bun pe care l-am primit ever. Nu se poate compara cu nimeni, super hard, super deep, super umed. Totusi, cel mai mult m-a miscat felul ei de a fi, adica degajata si fff inteligenta. Am unele retineri cand dau de femei inteligente, ma simt oarecum inconfortabil. Dupa ce ca e o super fata finuta, frumoasa, cu forme apetisante, aranjata cu bun gust, TE SUGE DE TE RUPE! Chiar mi-era oarecum jena sa ii dau asa fara mila, pt ca ea duce mult. cred ca timp efectiv de muie a fost de peste 35 de minute(am luat o ora, dar nu am reusit sa finalizez al doilea număr, intrucat ma termin f greu si primul, al doilea fff greu, nu am vrut s-o chinui)

Nu comenteaza, te lasa sa o iei de cap, chiar te indruma uneori, cand nu sunteti sincronizati.

Acum sa dau si note, sa respect regulile - 10 pe linie(poate sunt subiectiv), dar asta e, am fost impresionat

PS - Iertare, draguta, daca am fost cam rapid si parca tot timpul pe fuga - data viitoare voi fi mai grijuliu cu tine. Te pup si ai grija de tine! La multi ani!

Postat

Am fost la ea anul trecut. Din amintiri:

Locatia: 5/10 . Nu exista separatie intre usa de la intrare si pat, camera mirosea a fum de tigara, din camera cealalta se auzeau voci destul de tari (posibil de la un TV) care m-au inhibat un pic; cel mai tare mi-a displacut ca in loc de cearsaf actiunea s-a petrecut direct pe tapiteria canapelei (era prosopul de la dus dedesubt dar a alunecat repede), ce mi-a dat o senzatie de slinos pe care mi-a fost greu sa o

Fata: 7/10. Are intr-adevar un aparat bucal fenomenal, dar in rest nu mi se pare deloc atragatoare, chiar un pic turn off, dar compenseaza prin atitudine; nu ma atrag nici costumele de piele si alte asemenea, de gustibus; conversatia nu a fost una fenomenala, poate eram si eu un pic off (vezi punctul 1)

Oral: 10/10 Aici oricat de carcotas sa fii, nu ai cum sa nu dai nota maxima. Dublu facefuck sustinut cu finalizare fara niciun ajutor din partea mainilor, once in a lifetime, nu stiu pe unde respira fata aceasta; I got carried away si cred ca am impins cam tare de cateva ori, dar a facut fata

Normal: 6/10, dar cred ca dupa oralul acela totul era fad, asa ca am preferat sa revin la oral

Anal: m-a intrebat daca tin neaparat si nu am tinut

GFE: 6/10, nu am facut click, desi a fost f. prietenoasa si chiar mi-a oferit inca jumatate de ora la reducere pe care am acceptat-o; am simtit o oarece distanta. Asa numitul FK e viol oral din partea ei si nu am simtit nicio secunda vreo urma de tandrete (dar nu e stilul ei, banuiesc)

PSE: 10/10, dar nu e un interes major pt mine

Timp d2d: 90 minute, am platit tariful pe o ora + 50 de lei.

De revenit: pt mine nu, dar inteleg perfect de ce majoritatea ar vrea sa revina.

• Like 1

Vizitator deliaro
Postat

Am fost la ea anul trecut. Din amintiri:

Locatia: 5/10 . Nu exista separatie intre usa de la intrare si pat, camera mirosea a fum de tigara, din camera cealalta se auzeau voci destul de tari (posibil de la un TV) care m-au inhibat un pic; cel mai tare mi-a displacut ca in loc de cearsaf actiunea s-a petrecut direct pe tapiteria canapelei (era prosopul de la dus dedesubt dar a alunecat repede), ce mi-a dat o senzatie de slinos pe care mi-a fost greu sa o

Fata: 7/10. Are intr-adevar un aparat bucal fenomenal, dar in rest nu mi se pare deloc atragatoare, chiar un pic turn off, dar compenseaza prin atitudine; nu ma atrag nici costumele de piele si alte asemenea, de gustibus; conversatia nu a fost una fenomenala, poate eram si eu un pic off (vezi punctul 1)

Oral: 10/10 Aici oricat de carcotas sa fii, nu ai cum sa nu dai nota maxima. Dublu facefuck sustinut cu finalizare fara niciun ajutor din partea mainilor, once in a lifetime, nu stiu pe unde respira fata aceasta; I got carried away si cred ca am impins cam tare de cateva ori, dar a facut fata

Normal: 6/10, dar cred ca dupa oralul acela totul era fad, asa ca am preferat sa revin la oral

Anal: m-a intrebat daca tin neaparat si nu am tinut

GFE: 6/10, nu am facut click, desi a fost f. prietenoasa si chiar mi-a oferit inca jumatate de ora la reducere pe care am acceptat-o; am simtit o oarece distanta. Asa numitul FK e viol oral din partea ei si nu am simtit nicio secunda vreo urma de tandrete (dar nu e stilul ei, banuiesc)

PSE: 10/10, dar nu e un interes major pt mine

Timp d2d: 90 minute, am platit tariful pe o ora + 50 de lei.

De revenit: pt mine nu, dar inteleg perfect de ce majoritatea ar vrea sa revina.

Dacă după un an îmi scrii recenzia e clar că muia ce ti'am făcut-o este memorabilă ;)

Aspectul meu și comportamentul meu sunt văzute diferit de fiecare individ în parte :)

Unii vor schiloade alții mai împănate ca mine :)

Alții vor pisicuțe alții vor ceva mai...real și nu teatral :)

Din păcate nu pot juca teatru.. acționez și reacționez după persoană ..sunt directă:)

Mulțumesc pentru recenzie și La mulți ani!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...