Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2018 Postat Decembrie 23, 2018 Disponibilă pentru programări începând cu ora 12:30 ;)Vă pup la Pulă și vă aștept cu drag :)Last day..today :*
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2018 Postat Decembrie 23, 2018 Disponibilă 14:00-19:00 :)Cu ocazia asta.. vă urez și eu sărbători binecuvântate.. Crăciun fericit.. masă îmbelșugată și sănătate ;)Ne revedem pe 27 decembrie :* 1
duminas Reputație: 235 Postat Decembrie 23, 2018 Oras:GreenStreet Oras:GreenStreet Postat Decembrie 23, 2018 Craciun fericit
gsp Reputație: 134 Postat Decembrie 24, 2018 Postat Decembrie 24, 2018 Sarbatori in pace si liniste !
gsp Reputație: 134 Postat Decembrie 24, 2018 Postat Decembrie 24, 2018 Sarbatori in pace si liniste !
motanelul79 Reputație: 451 Postat Decembrie 24, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 24, 2018 Cu colinde de Crăciun, iti doresc un an mai bun şi cu dragostea creştină, să primesti în dar lumină, Crăciun Fericit si Sărbători Fericite!
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2018 Postat Decembrie 24, 2018 Mulțumesc frumos pentru urările de sărbători tuturor :)O țuică fiartă .un vin fiert un colind.. simțurile de sărbători îți aprind...știu ..eu te aprind altfel.. în felul meu..de tăuroaică ♉😉😜 nebună :DNe revedem pe 27 decembrie :P 1 1
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2018 Postat Decembrie 24, 2018 Un gând așa pervers .. pentru tine...da tu ;) https://youtu.be/cU0GS-IqS4I 1 1
duminas Reputație: 235 Postat Decembrie 25, 2018 Oras:GreenStreet Oras:GreenStreet Postat Decembrie 25, 2018 :)
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2018 Postat Decembrie 25, 2018 Seară bună și fericit să ai Crăciunul...și tot anul.. să ai bani să îți iei zi de zi Loganul :)Revin pe 27 decembrie începând cu ora 10:00 dimineața :) https://youtu.be/FlnHGONaOn8 1
paul_no12 Reputație: 36 Postat Decembrie 25, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 25, 2018 Seară bună și fericit să ai Crăciunul...și tot anul.. să ai bani să îți iei zi de zi Loganul :)Revin pe 27 decembrie începând cu ora 10:00 dimineața :)Craciun fericit. Sa mai pui si poze noite-am pupat jos. https://youtu.be/FlnHGONaOn8
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2018 Postat Decembrie 27, 2018 Bună dimineața razele mele de soare și bine v-am regăsit :)Disponibilă pentru programări începând cu ora 12:00 ;)
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2018 Postat Decembrie 27, 2018 Sunt disponibilă pentru programări :)Vă pup la Pulă și vă aștept cu drag :*
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2018 Postat Decembrie 27, 2018 https://youtu.be/P49C72RXPH8
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2018 Postat Decembrie 27, 2018 Pentru cei care doresc sa petrecem mai mult timp împreună am făcut un pachet promoțional valabil până la sfârșitul anului :) Detalii la telefon bineînțeles ;)
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2018 Postat Decembrie 27, 2018 DeliaRo aka Zorro-0722742326 Programările se fac telefonic nu răspund la SMS :girly Locație: Bulevardul Unirii, Zepter :serenade Servicii: Sex oral Deepthroat Finalizare orală Facefuck Anal&normal protejat 69-diferite poziții French Kiss Gfe,Pse Cim,cob Dirty talk,fetish Masaj erotic,de relaxare,prostatic Dominare activă Pot fi soft sau hard :69 :atm Ce fac eu cu limba nu face nici Zorro cu sabia :icecream
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2018 Postat Decembrie 27, 2018 Disponibilă :)Mă puteți găsi până mai târziu ;)
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2018 Postat Decembrie 27, 2018 Disponibilă :)Mă puteți găsi până mai târziu ;)Sunt până la 23:00 :)Cei cu țepele să nu mai sune degeaba!
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2018 Postat Decembrie 27, 2018 https://youtu.be/bPvmJcJ7yT0
discoshok Reputație: 37 Postat Decembrie 27, 2018 Oras:caacal Oras:caacal Postat Decembrie 27, 2018 Va salut, dragi futaciosi! Exista o vorba, la pomul laudat sa nu te duci cu sacul - un cliseu total fals si idiot.Azi am vizitat pt prima oara aceasta fata minunata, care imi va lua muuuuulti bani de-acum incolo. M-am dus la ea pentru o ora de oral adevarat, cel mai bun pe care l-am primit ever. Nu se poate compara cu nimeni, super hard, super deep, super umed. Totusi, cel mai mult m-a miscat felul ei de a fi, adica degajata si fff inteligenta. Am unele retineri cand dau de femei inteligente, ma simt oarecum inconfortabil. Dupa ce ca e o super fata finuta, frumoasa, cu forme apetisante, aranjata cu bun gust, TE SUGE DE TE RUPE! Chiar mi-era oarecum jena sa ii dau asa fara mila, pt ca ea duce mult. cred ca timp efectiv de muie a fost de peste 35 de minute(am luat o ora, dar nu am reusit sa finalizez al doilea număr, intrucat ma termin f greu si primul, al doilea fff greu, nu am vrut s-o chinui)Nu comenteaza, te lasa sa o iei de cap, chiar te indruma uneori, cand nu sunteti sincronizati.Acum sa dau si note, sa respect regulile - 10 pe linie(poate sunt subiectiv), dar asta e, am fost impresionat PS - Iertare, draguta, daca am fost cam rapid si parca tot timpul pe fuga - data viitoare voi fi mai grijuliu cu tine. Te pup si ai grija de tine! La multi ani!
tamerlane Reputație: 43 Postat Decembrie 27, 2018 Postat Decembrie 27, 2018 Am fost la ea anul trecut. Din amintiri: Locatia: 5/10 . Nu exista separatie intre usa de la intrare si pat, camera mirosea a fum de tigara, din camera cealalta se auzeau voci destul de tari (posibil de la un TV) care m-au inhibat un pic; cel mai tare mi-a displacut ca in loc de cearsaf actiunea s-a petrecut direct pe tapiteria canapelei (era prosopul de la dus dedesubt dar a alunecat repede), ce mi-a dat o senzatie de slinos pe care mi-a fost greu sa oFata: 7/10. Are intr-adevar un aparat bucal fenomenal, dar in rest nu mi se pare deloc atragatoare, chiar un pic turn off, dar compenseaza prin atitudine; nu ma atrag nici costumele de piele si alte asemenea, de gustibus; conversatia nu a fost una fenomenala, poate eram si eu un pic off (vezi punctul 1)Oral: 10/10 Aici oricat de carcotas sa fii, nu ai cum sa nu dai nota maxima. Dublu facefuck sustinut cu finalizare fara niciun ajutor din partea mainilor, once in a lifetime, nu stiu pe unde respira fata aceasta; I got carried away si cred ca am impins cam tare de cateva ori, dar a facut fataNormal: 6/10, dar cred ca dupa oralul acela totul era fad, asa ca am preferat sa revin la oralAnal: m-a intrebat daca tin neaparat si nu am tinutGFE: 6/10, nu am facut click, desi a fost f. prietenoasa si chiar mi-a oferit inca jumatate de ora la reducere pe care am acceptat-o; am simtit o oarece distanta. Asa numitul FK e viol oral din partea ei si nu am simtit nicio secunda vreo urma de tandrete (dar nu e stilul ei, banuiesc)PSE: 10/10, dar nu e un interes major pt mine Timp d2d: 90 minute, am platit tariful pe o ora + 50 de lei.De revenit: pt mine nu, dar inteleg perfect de ce majoritatea ar vrea sa revina. 1
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2018 Postat Decembrie 27, 2018 Am fost la ea anul trecut. Din amintiri: Locatia: 5/10 . Nu exista separatie intre usa de la intrare si pat, camera mirosea a fum de tigara, din camera cealalta se auzeau voci destul de tari (posibil de la un TV) care m-au inhibat un pic; cel mai tare mi-a displacut ca in loc de cearsaf actiunea s-a petrecut direct pe tapiteria canapelei (era prosopul de la dus dedesubt dar a alunecat repede), ce mi-a dat o senzatie de slinos pe care mi-a fost greu sa oFata: 7/10. Are intr-adevar un aparat bucal fenomenal, dar in rest nu mi se pare deloc atragatoare, chiar un pic turn off, dar compenseaza prin atitudine; nu ma atrag nici costumele de piele si alte asemenea, de gustibus; conversatia nu a fost una fenomenala, poate eram si eu un pic off (vezi punctul 1)Oral: 10/10 Aici oricat de carcotas sa fii, nu ai cum sa nu dai nota maxima. Dublu facefuck sustinut cu finalizare fara niciun ajutor din partea mainilor, once in a lifetime, nu stiu pe unde respira fata aceasta; I got carried away si cred ca am impins cam tare de cateva ori, dar a facut fataNormal: 6/10, dar cred ca dupa oralul acela totul era fad, asa ca am preferat sa revin la oralAnal: m-a intrebat daca tin neaparat si nu am tinutGFE: 6/10, nu am facut click, desi a fost f. prietenoasa si chiar mi-a oferit inca jumatate de ora la reducere pe care am acceptat-o; am simtit o oarece distanta. Asa numitul FK e viol oral din partea ei si nu am simtit nicio secunda vreo urma de tandrete (dar nu e stilul ei, banuiesc)PSE: 10/10, dar nu e un interes major pt mine Timp d2d: 90 minute, am platit tariful pe o ora + 50 de lei.De revenit: pt mine nu, dar inteleg perfect de ce majoritatea ar vrea sa revina.Dacă după un an îmi scrii recenzia e clar că muia ce ti'am făcut-o este memorabilă ;)Aspectul meu și comportamentul meu sunt văzute diferit de fiecare individ în parte :)Unii vor schiloade alții mai împănate ca mine :)Alții vor pisicuțe alții vor ceva mai...real și nu teatral :)Din păcate nu pot juca teatru.. acționez și reacționez după persoană ..sunt directă:)Mulțumesc pentru recenzie și La mulți ani!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum