incepator12 Reputație: 75 Postat Februarie 6, 2019 Postat Februarie 6, 2019 Bunaaa Deliaa!! :PDaca vin cu sotia mea... Esti dispusa sa ii faci ei oral pana se incinge, apoi sa ma luati aman2 la supt, sa ii explici cum se suge ? Ca e incepatoare.Vorbesc ff serios si nu fac niciun fel de gluma !Platesc , bineinteles !! Daca vin cu sotia mea... Esti dispusa sa ii faci ei oral pana se incinge, apoi sa ma luati aman2 la supt, sa ii explici cum se suge ? E egoistă și rușinoasă.. și nu prea s-ar descurca cu 2 persoane deodată.Degeaba înveți o femeie să sugă pula dacă nu ii place sau n-are talent :)Cu asta te naști nu se învață ;)Dacă nu-i place, sunt de-acord, dar întrebarea este.. „ce există persoane de sex feminin care să le placă” ?Iar faza cu „talentul” nu e vorba de fotbal sau mare-ndemânare.Și nu, nu ai cum să te naști cu asta.
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 Pula ta mai întreabă de mine? :blushing2 Poate îi este dor de o muie :atm :69 făcută bine ;)...poate coaiele tale vor să mă cunoască :jerko ..gura mea să le încălzească..de plăcere să înnebunească :D Disponibilă pentru programări începând cu ora 12:30 ;)Pentru cei care doresc sa petrecem mai mult timp împreună am făcut un pachet promoțional ;)Detalii la telefon bineînțeles ;) 1
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 DeliaRo aka Zorro-0722742326 Programările se fac telefonic nu răspund la SMS :girly Locație: Bulevardul Unirii, Zepter :serenade Servicii: Sex oral Deepthroat Finalizare orală Facefuck Anal&normal protejat 69-diferite poziții French Kiss Gfe,Pse Cim,cob Dirty talk,fetish Masaj erotic,de relaxare,prostatic Dominare activă Pot fi soft sau hard :69 :atm Ce fac eu cu limba nu face nici Zorro cu sabia :icecream https://i.imgur.com/WFRa4eW.gif
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 Rugăminte la domni și domnișori (+18 ani) deopotrivă :) În momentul în care faceți o programare și o confirmați..rog a fi respectată ;) 1
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 Sunt disponibilă :)Mă puteți găsi până mai târziu ;) https://im5.ezgif.com/tmp/ezgif-5-8fd3c964249b.gif
bodostanca Reputație: 21 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 domaneeee..pacat ca nu vi si in Timisoaraaaa..tare mult mi-ar placea sa simt limba aia. tare mult...iar eu la buc nu am drum
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 https://thumbs.gfycat.com/HarshAstonishingChimneyswift.webp
kovacs_ Reputație: 706 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Pe aci... Oras:Pe aci... Postat Februarie 7, 2019 domaneeee..pacat ca nu vi si in Timisoaraaaa..tare mult mi-ar placea sa simt limba aia. tare mult...iar eu la buc nu am drumAi si tu la TM ceva asemănător, cauta cu atentie
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 Liberă pentru programări 19:00-22:00 :)
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2019 Postat Februarie 7, 2019 Ai si tu la TM ceva asemănător, cauta cu atentietot așa limbă lungă ca a mea ? :)))).. arată sa vadă și ochii mei :) 1
kovacs_ Reputație: 706 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Pe aci... Oras:Pe aci... Postat Februarie 7, 2019 tot așa limbă lungă ca a mea ? :)))).. arată sa vadă și ochii mei :)Nu fetița. La asta esti unica. :)) Te pup!
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2019 Postat Februarie 8, 2019 Hello,tu :)...da,da.. tu :)..cel care îmi citești cuvintele :pepsi Eu te aștept pe la mine să iți sug seva din tine :atm :69 Disponibilă pentru programări :jerko :feet
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2019 Postat Februarie 8, 2019 Pula ta mai întreabă de mine? :blushing2 Poate îi este dor de o muie :atm :69 făcută bine ;)...poate coaiele tale vor să mă cunoască :jerko ..gura mea să le încălzească..de plăcere să înnebunească :D Disponibilă pentru programări ;)Pentru cei care doresc sa petrecem mai mult timp împreună am făcut un pachet promoțional ;)Detalii la telefon bineînțeles ;)
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2019 Postat Februarie 8, 2019 Sunt disponibila :)Mă puteți găsi până mai târziu ;)
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2019 Postat Februarie 8, 2019 DeliaRo aka Zorro-0722742326 Programările se fac telefonic nu răspund la SMS :girly Locație: Bulevardul Unirii, Zepter :serenade Servicii: Sex oral Deepthroat Finalizare orală Facefuck Anal&normal protejat 69-diferite poziții French Kiss Gfe,Pse Cim,cob Dirty talk,fetish Masaj erotic,de relaxare,prostatic Dominare activă Pot fi soft sau hard :69 :atm Ce fac eu cu limba nu face nici Zorro cu sabia :icecream
bibanu Reputație: 64 Postat Februarie 8, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 8, 2019 Un filmulet poate pui si tu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2019 Postat Februarie 8, 2019 Mă puteți găsi până la ora 23:00 ;)
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2019 Postat Februarie 8, 2019 Un filmulet poate pui si tuNu vreau să facă lumea infarct ;)Prefer acțiunea live..ar dispărea tot farmecul dacă arât cum sug pula..unde ar mai fi curiozitatea ?:))) 1
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2019 Postat Februarie 9, 2019 Bună dimineața tuturor și weekend fain să avem :)
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2019 Postat Februarie 9, 2019 Disponibilă pentru programări începând cu ora 14:30 ;)P.s : cine face cinste cu o cafea ? :D
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2019 Postat Februarie 9, 2019 Disponibilă pentru programări începând cu ora 14:30 ;)P.s : cine face cinste cu o cafea ? :DMă puteți găsi până mai târziu ;)
36dragos36 Reputație: -13 Postat Februarie 9, 2019 Postat Februarie 9, 2019 nimic spectaculos baieti statea pe la unirii in perioada cand am fost la ea si sa chinuit in toate stilurile posibile la al 2 lea numar fara nici un rezultat(o grasuta mica de statura si uratica)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum