Sari la conținut

Cel mai bun sex oral din Bucuresti 0737439019

Postări Recomandate

Postat

Chiar nu am fost ironic. am zis ca vin,am sa vin. Si in legatura cu recenziile(imi spuneai sa le citesc) am citit toate 43 pagini :))

• Oras:GreenStreet
  • Oras:GreenStreet
Postat

....ca d intru pe forum ma astept sa citesc recenzii si sa imi fac "o idee"despre fata

Mereu sar taranii care sunt in cautare de laba.

Nu stiu cum sa o spun..sper ca n am zis nimic gresit..dar faceti ceva cu ciudatii astia...

• Like 2
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Ok Deliuta. Fac pe dracu in 4 si am sa renunt la 2 zile de munca sa te vizitez. Atentie.......voi sta cu ochii pe ceas.

deci: 200 e timpul pt 30 min/o finalizare. unii poate fac finalizarea in 3 min,dar asta nu inseamna ca te da afara. mai o mangaiere,mai o limba,mai o tigara!

daca stam s-o luam asa,placerea efectiva e doar de 20-30 de secunde,cat te golesti in gatul don'şoarei!;)

• Like 1
Vizitator deliaro
Reputație: 0
Postat

La dracu' nu am dat pe nimeni afară brusc după o finalizare :(...e de ajuns tot ce citesc! Las loc recenziilor să vb în locul meu! Bună,rea,asta Sunt!

• Like 4
Postat

deci: 200 e timpul pt 30 min/o finalizare. unii poate fac finalizarea in 3 min,dar asta nu inseamna ca te da afara. mai o mangaiere,mai o limba,mai o tigara!

daca stam s-o luam asa,placerea efectiva e doar de 20-30 de secunde,cat te golesti in gatul don'şoarei! ;)

Ok.30 minute. M-ai convins. Sper sa am timp si eu si tu maine. 

• Like 1
Vizitator deliaro
Postat

Cipic asta e singurul tău cont de aici? Observ că ai postat numai la mine:) zi frumoasă să ai!

• Like 2
Postat

Cipic asta e singurul tău cont de aici? Observ că ai postat numai la mine:) zi frumoasă să ai!

Da scumpa.Asta e singurul cont......il am de vreo luna dar,doar am citit. Am citit recenziile tale,mi-au placut si de aceea esti singura careia i-am scris.

Vizitator deliaro
Postat

Am observat....cât ma placi... numai bine îți doresc! Aici pun stop la discurs!

• Like 2
Postat

Da scumpa.Asta e singurul cont......il am de vreo luna dar,doar am citit. Am citit recenziile tale,mi-au placut si de aceea esti singura careia i-am scris.

Aaaaaa.....si sa nu te sperii de 23-ul ala. Nu e nici marimea,nici varsta mea :)) E ziua de nastere

Postat

Am observat....cât ma placi... numai bine îți doresc! Aici pun stop la discurs!

Mai multe am sa spun dupa vizita

Vizitator deliaro
Postat

Nu mă sperie dimensiunea penisului! Când o să vii la mine,sa fi fizic pregătit ;)

• Like 2
  • Oras:California Sacramento
  • Oras:California Sacramento
Postat

Nu mă sperie dimensiunea penisului! Când o să vii la mine,sa fi fizic pregătit ;)

Delia o sa sperii lumea

• Like 14
  • Minus 8
Vizitator deliaro
Postat

Devorez p**a atât :)

• Like 5
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

p**a ca p**a, dar daca iti este "foame", am auzit ca nici co***le nu scapa :))

• Like 1
Vizitator deliaro
Postat

Nimic nu scapă :)

• Like 6
Vizitator deliaro
Postat

Cu pula ma înțeleg cel mai bine :) ups

• Like 4
Vizitator all_star
Postat

Cu pula ma înțeleg cel mai bine :) ups

Doar cu ea(pula) ???!!!  :))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...