ramonaramonika Reputație: 0 Postat Mai 22, 2016 Oras:Unirii Oras:Unirii Postat Mai 22, 2016 Sunt o femeie in varsta de 31 ani foarte curata si sociabila, imi place sa ofer clipe de neuitat domnilor generosi si cu gusturi fine. Confidentialitatea, discretia,igiena si seriozitatea sunt maxime, daca vrei o femeie cu stil si clasa te astept pe la mine.
bobsapp151 Reputație: -10 Postat Mai 22, 2016 Oras:Monte Carlo Oras:Monte Carlo Postat Mai 22, 2016 prime 2 poze false ultimele 2 reale te-n plm de tepara 1
sangre Reputație: -988 Postat Mai 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Mai 23, 2016 Ce tepara ma, nu vezi cata vita e? D.aia te.au dungat astia.
liviu58 Reputație: -7337 Postat Mai 23, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Mai 23, 2016 Cred ca este Madalina care a fost cu foi ani in urma vis a vis de Spectrum cu Cristina etajul 7 4 6
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Mai 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2016 Cred ca este Madalina care a fost cu foi ani in urma vis a vis de Spectrum cu Cristina etajul 7Corect, numai sa nu fie alta cu pozele ei ! Trebuie facuta o inspectie, insa eu nu fac inspectii tehnice la Cifa )) 3
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Mai 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2016 Sunt o femeie in varsta de 31 ani foarte curata si sociabila, imi place sa ofer clipe de neuitat domnilor generosi si cu gusturi fine. Confidentialitatea, discretia,igiena si seriozitatea sunt maxime, daca vrei o femeie cu stil si clasa te astept pe la mine. Nr de telefon? Sau nu avem bani de cartela? 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum