alexberg Reputație: 76 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 11, 2016 O sa fiu off topic , dar nu stiu unde sa intreb,Vreau un masaj de la o asiatica sau africanca, dar originale nu semi sau corcituri... Daca ati vazut pe la un salon una din aceasta categoria, spuneti-mi! Nu conteaza la ce salon din Bucuresti, sa fie asiatica sau africanca, multumesc confrati, si sorry pt off topic.
mann29 Reputație: 5 Postat Septembrie 11, 2016 Postat Septembrie 11, 2016 Am fost si eu miercuri (parca), si la telefon mi-a raspuns o voce placuta care mi-a zis sa aleg dintre fete, am ales Daria ca mi-au placut pozele pe site. Am fost acolo, am mai sunat o data inainte de sedinta cu vreo 5 min ca nu gaseam intrarea si nu stiam ce nr are casa, ma lamureste etc, urc scarile, la intrare mai era un client in spatele meu (aglomerat din cate vad), deschide o fata pe nume Ioana parca, o discutie cam along these lines: - Buna, buna, tu esti programat la mine, nu? (catre clientul din spatele meu) - Da- Si tu, la cine esti? (catre mine)- La Daria- Ok, tu intra la mine, si tu mai asteapta un pic pe scari te rog. Imi cer scuze Ies pe scari, sun din nou peste vreo 5 min, imi deschide Daria, o fata draguta dar cam firava Intreb daca se plateste la inceput, imi zice da, scot cei 150 ron, ma intreaba daca vreau la dus, zic da as prefera, zice "ok, ies pe hol si iti spun cand e "liber" sa vii la dus". Trec vreo 5 min, ma anunta, merg la dus, aici aveti mare grija ca se aluneca serios pe podea. ar trebui sa aiba un mop ceva sa dea pe-acolo dupa clienti, sa faca uscat sa nu-si rupa careva gatul. In fine termin dusul, intru in camera, fata dragutica ea asa, se dezbraca si incepe cu un masaj normal incetisor, i-am spus sa aiba grija cu o rana la picior sa nu puna presiune, si a fost foarte atenta, ceea ce am apreciat. Facem un pic de smalltalk, apoi incepe sa ma maseze cu sanii si cu pasarica, in fine a fost o chestie foarte soft, pt ca eu am cerut asa, si fara finalizare, pt ca din nou, eu am vrut asa. Am mangaiat-o si eu un pic, etc, dar nu prea imi plac uleiurile alea, asa ca nu prea mult. Am plecat un pic mai devreme cu vreo 5-10 min ca n-am vrut sa stau pana la final. Per total, Daria e foarte grijulie, recomand. Mai ales daca va plac fetele firave la corp. Note - Daria Corp 9 - nu am nimic cu ea, dar e un pic prea subtirica pt gustul meu. Pozele pe site sunt din unghiuri avantajoase, in real life ma asteptam la un corp un pic mai voluptos, asa ca in poze. Cam cum e fata cealalta care mi-a deschis initial usa, Ioana. Masaj 9. Daria deasupra e ca si cum ai un fulg pe tine, abia o simti. Un punct in minus pt ca la masaj normal sunt un pic mai exigent, intimp ce ma masa ea mi-am adus amintele de masajele thai unde te intorc aia pe toate partile si iti rezolva fiecare articulatie etc. masaj erotic 9. Interesant, soft, asa cum am vrut. Minus un punct ca nu imi plac uleiurile vietii si nu am putut sa ma bucur de ea cat as fi vrut din cauza lor atitudine 10 - dragalasa, comunicativa atat cat trebuie, receptiva la mangaieri, daca e ceva ce nu accepta se eschiveaza subtil, simpatica. Destul de profi, per total Impresie generala - e chestie de gust aici, personal as reveni daca au fete mai voluptoase si mai inaltutze. 4
expertul888 Reputație: 1113 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:Monte-Carlo Oras:Monte-Carlo Postat Septembrie 11, 2016 Halatu,cat e halatu ?
m mister Reputație: 109 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Here and there Oras:Here and there Postat Septembrie 12, 2016 Halatu,cat e halatu ?A spus ca a platit 150
usrusr Reputație: -27 Postat Septembrie 12, 2016 Postat Septembrie 12, 2016 Auzi 80 minute ? Minciuna 1
m mister Reputație: 109 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Here and there Oras:Here and there Postat Septembrie 12, 2016 Auzi 80 minute ? MinciunaSau gelozie? ) Joke aside...si 30 de min sunt suficiente daca sunt folosite cu cap (am testat o data si am fost placut impresionat) si cu cine trebuie. Si...astia ai casei, ce s-a intamplat cu Cristina? reprofilare? 1
expertul888 Reputație: 1113 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Monte-Carlo Oras:Monte-Carlo Postat Septembrie 12, 2016 Minciuna
bastet Reputație: 18 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 12, 2016 Salutare confrati,Vizitat acum cateva zile dra Ramona.S-au spus deja multe aici despre locatie si despre Ramona incerc sa nu mai repet generalitatile si sa fiu concret.Totusi, la generalitati ma inscriu si eu intre cei care apreciaza pozitiv locatia, confortul si curatenia. Nimic de reprosat. Poate doua bai nu ar strica... Si soua intrari... Din motivele aratate de confrati mai sus.Ramona:Pe mine nu m-a intampinat cu snur in ... c*r, ci cu niste chiloti normali. Ulterior am descoperit si motivul: avea un snur in... alta parte din cauza "razelor" lunii. Personal acest lucru m-a facut sa nu fiu foarte explorator in zona aceea, insa nu m-a deranjat mult acest lucru.Nu repet ce s-a mai spus despre Ramona, ma incadrez intre cei care considera ca are un corp bine proprtionat. Sanii sunt cam nr. 3 insa destul de lasati (dupa propriile declaratii a slabit brusc intr-o perioada si probabil din acest motiv...) vrea sa ii tonifice in viitor si eventual o operatie de ridicare. Ii urez succes, in acest look ar fi chiar beton.Masaj de relaxare bun, masaj erotic bun si el, din pacate am finalizat destul de repede si nu am avut ocazia (probabil) sa vad tot ce poate.Mi-a placut atitudinea: deschisa, zambareata, comunicativa. La comunicativa o mentiune: daca nu-i vorbesti, nu vorbeste, daca ai chef de vorbit intretine conversatia. Ceea ce mi se pare super OK. Si inca ceva la atitudine: cu tot cu prima finalizare am epuizat doar vreo 40 min dupa care m-a intrebat ce mai facem acum. Ceea ce e iar OK. Si stiti ce am facut? La rugamintea ei i-am facut putin... masaj. Zice ca i-a placut iar pe mine nu m-a deranjat ideea, ba chiar a fost foarte placut sa o ating... unde vroiam eu.Dupa care pe final, desi ii zisesem ca nu cred sa mai reusasca sa il faca sa dea laptic pe ala mic, a reinceput masajul erotic. Nu s-a finalizat cu laptic ci cu o... bataie discreta in usa.Ora a fost ora, fara a pune la socoteala dusurile.Note , RAMONACorp 9 (9 pentru posterior, 9 pentru marimea sanilor si 8,5 pt ca sunt putin lasati)Masaj de relazare 9Masaj erotic 8,5 (nu am putut eu cat cred ca poate ea)Atitudine 10Revin cu placere si la ea si la AmazoniaSal'tare tuturor 4 1
expertul888 Reputație: 1113 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Monte-Carlo Oras:Monte-Carlo Postat Septembrie 12, 2016 postac
xxxxxxxxxxxx Reputație: 308 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:nowhere Oras:nowhere Postat Septembrie 12, 2016 Asta cu bataia in usa bag seama ca e noua... Si asta cu facutul masajului in perioada rosie de asemenea...
string Reputație: 53 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 13, 2016 Asta cu bataia in usa bag seama ca e noua... Si asta cu facutul masajului in perioada rosie de asemenea... DA, nu stiu de ce nu le da liber fetelor in perioada ROSIE. Mi se pare aiurea sa faci masaj cand "curge" din tine si pentru fata si pentru client(mai ales).
xxxxxxxxxxxx Reputație: 308 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:nowhere Oras:nowhere Postat Septembrie 13, 2016 DA, nu stiu de ce nu le da liber fetelor in perioada ROSIE. Mi se pare aiurea sa faci masaj cand "curge" din tine si pentru fata si pentru client(mai ales). Cel mai aiurea mi se pare sa nu anunti clientul in prealabil si sa-l intrebi daca e de acord sa ii faca persoana respectiva masaj in aceste conditii...
nfhh Reputație: 276 Postat Septembrie 13, 2016 Postat Septembrie 13, 2016 a intrat cineva la masajul "la dublu"? (cu doua fete)ca uneori imi mai vine ideea de incercare, dar nah, am zis sa intreb, gen, poate a mai incercat cineva de pe aici
string Reputație: 53 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 13, 2016 Cel mai aiurea mi se pare sa nu anunti clientul in prealabil si sa-l intrebi daca e de acord sa ii faca persoana respectiva masaj in aceste conditii... DA, exista si varianta asta daca tot sunt "dupa bani" si nu pot sta acasa cateva zile. Anunti clientul "sunt ROSIE azi, e in regula? Daca nu, alege alta fata. "
tecumseh Reputație: 76 Postat Septembrie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2016 a intrat cineva la masajul "la dublu"? (cu doua fete)ca uneori imi mai vine ideea de incercare, dar nah, am zis sa intreb, gen, poate a mai incercat cineva de pe aiciPare foarte tentant dar nu te sfatuiesc sa incerci masajul la dublu. Fetele isi rezerva o parte din timp si pentru ele iar atunci tu treci pe planul doi. Eu am incercat de doua ori si m-am lecuit definitiv dar poate cineva are alta parere. 3
kristi22222 Reputație: 89 Postat Septembrie 14, 2016 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Septembrie 14, 2016 Pare foarte tentant dar nu te sfatuiesc sa incerci masajul la dublu. Fetele isi rezerva o parte din timp si pentru ele iar atunci tu treci pe planul doi. Eu am incercat de doua ori si m-am lecuit definitiv dar poate cineva are alta parere.ai fost la Amazonia la masaj dublu ? ceva,detalii?
tecumseh Reputație: 76 Postat Septembrie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2016 ai fost la Amazonia la masaj dublu ? ceva,detalii?Am fost la Amazonia dar nu la dublu. 2
spume pe bune Reputație: 130 Postat Septembrie 23, 2016 Postat Septembrie 23, 2016 Si...astia ai casei, ce s-a intamplat cu Cristina? reprofilare? Cristina papapa definitiv, vezi site-ul lor. Job la vedere, fara aspecte clandestine. Vazut in ultima zi de lucru ca maseuza, cand a mai renuntat la ariceala.Cine stie unde o vom mai vedea.
gicutu41 Reputație: 64 Postat Septembrie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 23, 2016 rebecca ? noua denisa disparu ______ vorbind despre denisa e de apreciat ca i s-a retras tricoul, cred ca nici o fata , nu a mai evoluat cu numele ei ... sau ma insel?
nfhh Reputație: 276 Postat Septembrie 24, 2016 Postat Septembrie 24, 2016 Rebeca a parasit si ea echipa de la Amazonia am fost dezamagit sa aud asta ieri... mie imi placuse ...e ceva vanzoleala pe acolo recent...
alexberg Reputație: 76 Postat Septembrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 24, 2016 Salutare!Vizita nr 17..Azi am aleso pe Elena,care nu o stiam... Din pacate trebuie sa fac si o recenzie mai negativa, Elena nu se integreaza in conceptul AMAZONIA, si asta e adevarul.Am platit o ora dar masajul a durat 20 minute, m-am intors si dupa ce s-a frecat 1 minut de mine direct la o laba, de parca voia sa fuga mai repede.... La inceput nici macar nu am putut sa iau sanii ei mici la gustat, nu voia, dar cum necum ma lasat putin... Nu am simtit absolut nimic palpitant,doar un masaj rapid si eroticul un frecus rapid cu o laba rapida, la sfarsit mi-a zis ca nu s-a intors ca e pe "rosu".. si sincer chiar daca se intorcea nu schimba situatia cu aproape nimic, pentru ca masajul erotic nu e doar masajul ci si atmosfera... Incerc mereu sa vad partea pozitiva, nu-mi place sa critic, dar e e chiar sub Angela, am terminat la si 25, ca apoi sa vorbim 20 minute despre pisici..... Stie sa faca Hand Job bun dar asta e si atat, la corp nu are nimic special, plat totul, atitudinea la fel. Mi-e greu sa scriu randurile astea, pt ca din cele 17 experiente 12 au fost extrem de placute, 2 asa si asa 2 cam naspa, dar asta a fost cireasa de pe tort. sa platesti o ora si masajul sa fie 20-25 minute total cu finalizare........Totusi am avut impresia ca-i plac barbatii mai maturi, nu astia ca mine , si daca nu e pe rosu si te lasa sa simti piersicuta poate nu e o experienta atat de proasta, dar pe langa asta are nevoie de cu totul alta atitudine, ea nu e deloc inchisa, dar se vede de la o posta ca pt ea masajul e un job ,poate un job ales pt bani si nu pt placere, ar fi fost frumos sa ramana Rebeca care era la polul opus, cu ea ma simteam mai bine decat cu prietena dar cu Elena, e ca si un corp strain , ... Nu va luati dupa mine, incercati-o poate aveti mai mult noroc.. Eu am vazut destul, am pierdut un drum degeaba astazi .Elena noteCorp 6.5Atitudine 6.5Masaj: 5Atmosfera 1total 5 ( poate intr-o zi buna prinde 6-7)De revenit? La anul si la multi ani... 3
xxxxxxxxxxxx Reputație: 308 Postat Septembrie 25, 2016 Oras:nowhere Oras:nowhere Postat Septembrie 25, 2016 A doua recenzie in decurs de o sapt in care se pomeneste ca fata era pe rosu... Eu nu mai calc pe acolo, la cat sunt de norocos sigur nimeresc pe vreuna in perioada colorata....
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2016 Postat Septembrie 25, 2016 Hmmm , rafinata Angela este asa de slab cotata ?Care sa fie adevarul ? 1 2
spume pe bune Reputație: 130 Postat Septembrie 25, 2016 Postat Septembrie 25, 2016 Salutare!Vizita nr 17..Azi am aleso pe Elena,care nu o stiam... Din pacate trebuie sa fac si o recenzie mai negativa, Elena nu se integreaza in conceptul AMAZONIA, si asta e adevarul.Am platit o ora dar masajul a durat 20 minute, m-am intors si dupa ce s-a frecat 1 minut de mine direct la o laba, de parca voia sa fuga mai repede.... La inceput nici macar nu am putut sa iau sanii ei mici la gustat, nu voia, dar cum necum ma lasat putin... Nu am simtit absolut nimic palpitant,doar un masaj rapid si eroticul un frecus rapid cu o laba rapida, la sfarsit mi-a zis ca nu s-a intors ca e pe "rosu"..Elena noteCorp 6.5Atitudine 6.5Masaj: 5Atmosfera 1total 5 ( poate intr-o zi buna prinde 6-7)De revenit? La anul si la multi ani...Nashpa, inteleg. Oricum mersi de recenzie, inseamna ca am avut fler.Elena nu m-a inspirat de cand am vazut-o.Prea era scandurica si inalta.Asa ca nici nu m-am riscat.Vorbesc In general, nu discut aici, desi cat sunt eu de PR-ist, mi s-a intamplat si aici. Dar mi s-a spus la inceput (cand am ajuns) si mi s-a oferit varianta sa schimb fata sau sa renunt la masaj.Oricat ai fi de client al casei oriunde, firma vrea sa mai bifeze un masaj . Asa ca trebuie sa fim atenti mereu.Faza asta cu rosu poate sa fie si o vrajeala, o scuza ca nu ii placea ce facea sau nu ii placea de client. In mod normal fetele ar trebui sa se JENEZE sa vina la munca in situatia asta. Sau sa fie jenate, sa le doara pe bune.Ar trebui sa stea pe acasa macar prima si a doua zi. Sau vorba altuia, macar sa ne anunte la inceput. Eu, ca sa nu iau plasa, intreb de la telefon. Si tot mi-am luat semi-plasa , programatoarea nestiind sau facandu-se ca nu stie.Mi-a spus fata la intratul in masaj, din proprie initiativa.Ar trebui intr-adevar si conducerea sa le instruiasca in sensul asta. Dar nu poti sa stii care e interesul patronatului. Sau poti.Pe de alta parte, de cand cu OB-urile, situatia nu mai e asa vizibila. Nu vezi ca curge, vorba unuia. . Iar ele , fiind o treaba fara sex sau, in multe cazuri, si fara alte introduceri mai putin sexuale, pot sa tina "secret'.Nu mi se pare insa fair...play.Una peste alta , cum eu tin si partea fetelor, ar trebui sa nu uite ca noi platim ca sa ne simtim BINE. In viata reala femeile evita apropierea fizica atunci cand sunt pe ciclu. Pt ca stiu ca nici ele nici noi nu ne-am simti bine.De ce oare, atunci cand e pe bani si la munca, nu procedeaza la fel?? 4
gyorgye69 Reputație: 4014 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 26, 2016 Felicitari PR-ului pt astfel de ganduri...))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum