Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Amazonia, odata cu noua amenajare, a reusit in una din camere sa construiasca  o mica masina de calatorit in timp, gen cabina telefonica a lui Doctor Who.Undeva candva m-am reintalnit erotic pana la finalizare  cu una din preferatele  mele de aici din trecutul recent   :138x  :flowers2  .Nu stiu daca am fantazat, asa ca nu dau amanunte inca.Dar dati voi telefon sa va lamuriti.Daca a fost realitate,  media salonului a crescut din nou. :clap2

• Oras:Bucuresti
Postat

Amazonia, odata cu noua amenajare, a reusit in una din camere sa construiasca  o mica masina de calatorit in timp, gen cabina telefonica a lui Doctor Who.Undeva candva m-am reintalnit erotic pana la finalizare  cu una din preferatele  mele de aici din trecutul recent   :138x  :flowers2  .Nu stiu daca am fantazat, asa ca nu dau amanunte inca.Dar dati voi telefon sa va lamuriti.Daca a fost realitate,  media salonului a crescut din nou. :clap2

@spune pe bune.. Nu te supara man, dar ce naiba vorbesti tu acolo??? iti citesc de 2 ani recenziile si nu prea le inteleg, parca ai fi un baiat de 13 ani din anul 1853 de prin Banat, care incearca sa-si exprime parerile, dar e prea limitat in asta! Spune care e fata aia ! si ce masaj ai avut! scurt si la obiect, nu mai devia pe campi ! uita-te si pe la altii pe aici, si incearca sa pui o propozitie decenta! Aici e forum nu povesti.

• Like 3
Postat

@spune pe bune.. Nu te supara man, dar ce naiba vorbesti tu acolo??? iti citesc de 2 ani recenziile si nu prea le inteleg, parca ai fi un baiat de 13 ani din anul 1853 de prin Banat, care incearca sa-si exprime parerile, dar e prea limitat in asta! Spune care e fata aia ! si ce masaj ai avut! scurt si la obiect, nu mai devia pe campi ! uita-te si pe la altii pe aici, si incearca sa pui o propozitie decenta! Aici e forum nu povesti.

Uite cine vorbeste de comportamente adolescentine, cel care, la inceputurile lui in ale masajului ,se temea de apa de pe pardoseala baii sau care povestea cate orgasme a avut partenera in timp ce aceasta se masturba , dandu-i si numele de scena .Si care  apoi care  o dregea, negand.

Am avut un masaj body de nota 10,(mai ales cu sanii)  relaxare si erotic am sarit,  GFE de nota 10, corp  10-

salon 9. Pret1200, 30 min spaga zero Cadou un tricou.

E una din fetele vechi, pe care am prins-o in prima zi de reluare, (probabila) a activitatiii.De moment ce am zis ca e una din preferatele mele, e clar  ca are recenzie sau recenzii mai vechi de la mine, alea de nu le poti tu citi.Cum Ema e activa la bussineess-ul ei  si  Daria de cand este, nu a plecat, poti reduce numarul de variante. Daca fata  ramane , va avea oficial poze pe site.Pana atunci poti da telefon.

Daca nu le intelegi, de ce le citesti? Daca administratorii site-ului le considera inutile, spam  sau off topic, pot sa le stearga, sa ma atentioneze sau sa ma banneze.

Ma uit la altii si fac ca mine.Nu o sa povestesc niciodata in clar daca si cate degete am bagat ,pe unde , pana unde si cui anume,cine se masturbeaza sau nu,  sau daca termina vreuna cu mine, sa pun  pe forum. Pana acum, acest tip de comportament mi-a adus , alaturi de supararea ta  si a altora, multe raspunsuri bune de la maseuze.Si unul rau, la Micki de la Excess, suparata ca am scris...prea mult!. Dar o sa tin cont  partial de sugestiile tale/voastre.Totusi, mie imi plac femeile, nu barbatii.

• Like 1
Postat

PR...

Poate;dar pentru fata; a meritat-o!

P.S.Sper ca ai vazut ca am scris si cand a fost netentant, cand cu Andreea, de am plecat acasa fara sa intru in masaj.

• Like 2
Postat

@spume pe bune: stii ca imi place sa te necajesc... S-a intors aia mica? Ca doar nu e vorba de Rebecca...

• Oras:Here and there
  • Oras:Here and there
Postat

Cred ca e vorba de Irina, blonda.

Same here, as per site.

Cristina nu cred.

Postat

@spune pe bune... Am sa-ti dau partial dreptate, In legatura cu inceputurile mele, corect , am dat prea mult din casa, si inca mai am o tona de amintiri dar nu le mai zic.. ( exemplu era sa plec fara un deget prin 2016 din jungla) dar nu e interesanta povestea!

Da recunosc ca la inceput era sa alunec pe gresia aia si am scris aici pt ca nu e normal sa fie uda nicaieri! Si imi aduc aminte si de celelalte recenzii cam ciudate , eram la inceput... Totusi la Amazonia doar Ema si sefa ( care face rar de tot masaj) au fost piesele de baza, si Ioana , si mai era si Rebeca, nu stiu de voi, dar nu am avut o chimie cu niciun alt om mai mare decat cu ea, poate sunt doar eu sau o avea cu toti, oricum acum ca tot nu mai e pot zice ca a fost fata cu care am avut cel mai mult FK din viata mea, dupa  o iranianca care am cunoscut-o pe facebook la table, si am petrecut 20 de ore in fk la Berlin... cei mai buni 200 euro investiti din viata mea ,si cred ca vor ramane . Si mai era si Ioana care i-i faceam eu masaj , masaj la sani 30-40 minute, cand ieseam de la masaj curgea apa de pe mine de parca as fi facut maratonul orasului, dar fata era speciala, pt ea deja invatasem tehnici speciale a masajului la sani, nu ma mai lasa sa plec ca-i placea, ... Sunt amintiri care nu le voi uita, erau timpuri frumoase... si tot ce am zis pe aici e 1%....  Rebeca, Ioana si legenda Ema mi-au facut viata frumoasa in timpuri grele.  Binenteles , nimic frumos nu ramane vejnic :( ... Sefa trebuie sa schimbe ceva, eu stiu exact si ce, pas cu pas, daca ma vrea alaturi cu sfaturi si sugestii sunt AICI! Am si facut un plan bine gandit cum as putea salva salonul, ..  In primul rand sa nu uite, oricat de mult suflet pune, si ea si fetele, intr-o afacere care este dedicata strict barbatilor, ai nevoie si de un barbat alaturi de tine! ... Acum cateva luni mai erau 4 fete, Ioana,Rebeca,Angela si Ramona,.. EI!!!! Am facut pariu ca Ramona si Angela raman! si celalte 2 pleaca, pt ca asta arata declinul unei afaceri, oamenii buni se duc, cei slabi raman! Binenteles ca exact asa a fost! Si apoi a marit si pretul! In clipa aia am crezut ca o sa dea faliment, cum ne cum s-a mai redresat salonul, dar oricum merge intr-o directie gresita! Ei acum traiesc din renume!

Ce mai stiu eu din viata mea, am avut si sefi si sefe, in general am vazut si aici si in Germania unde am trait, ca femeile in general nu pot da oameni afara! Chiar daca afacerea merge intr-o directie gresita, ele prefera sa vorbeasca sau cauta alte cai, dar nu pot zice: ESTI CONCEDIAT! Asta e alt motiv de ce un salon sau oricare alta afacere are nevoie si de un barbat!  Oricum eu am scris 10 puncte care trebuie executate, pt ca salonul sa aiba un viitor si sa prospere ca pe vremuri! .. Poate mai fac si eu o vizita candva anul asta, inima a ramas acolo, cu toate ca eu am schimbat locatia!  Si acum sa va zic cum stiu care ce cum e acolo: Cand am fost la masaj acum ceva vreme, mi-am dat seama ca vorbesc cu sefa, atunci cand mi-a zis numele de pe forum, a zis ca stie numele ca am scris si un comentariu pe site, dar acolo am folosit alt nume!!! Iar aici stiu ca fetele nu citesc, pt ca nu le pasa!!! Deci cu-i i-i pasa ce se scrie aici? SEFUL/SEFA... si cand a inceput sa-mi zica de toate si trecut si prezent si etc etc, mi-am dat seama ca ea e! Dupa discutia aia am intrat si in depresii, pt ca niciodata nu am pus mai mult suflet intr-un loc in care ma duc! Toata viata mi-a fost usor sa plec in alta parte, dar acolo e inima mea! dupa discutia aia unde am plecat mai trist ca niciodata, mi-am dat seama ca nici-o fata nu are cum sa stie tot ce am scris eu pe aici, ci doar un om cu interes maxim... si am fost dezamagit pt ca am avut 90% recenzii foarte bune.... si doar 10% rele... si ea tot se lega de alea rele, apoi a zis ca si pleaca din cauza mea, cad ea defapt conduce totul, nu sunt prost, stiu foarte bine sa inteleg oamenii! si inca ceva, ca si om ,maseoza ea ar putea fi lejer nr1 la care am fost, simteam cum pune suflet pt orice, dar nu inteleg de ce nu asculta niciodata de sfaturi, da stiu cand creezi ceva vrei sa fie totul al tau, dar vine o vreme cand trebuie sa asculti si alte sfaturi, sa iei indicatii poate sa schimbi ceva. Pt mine salonul ala e inima mea, iar sefa e un om absolut special, as vrea sa prospere si sa fie nr 1! Eu am plecat de acolo pe alte meleaguri,dar inima mi-a ramas acolo, imi pot da altii si calitate mai buna si fete mai frumoase, dar acolo vreau sa ma intorc candva... Momentan mi-e si frica sa ma duc, pt ca am impresia ca sunt "inamic" si asta pt ca am spus ce nu merge bine, cu toate ca reparatiile erau foarte mici, acum sunt din ce in ce mai mari! 

Habar nu am de ce pot sa sufar asa mult dupa salonul asta, ma simt ca o femeie care se intoarce mereu la prietenul ei care nu o respecta, si nu stiu de ce,!

Pe Irina nu am vizitat-o niciodata ca mereu nu era cand sunam, iar Beatrice sper sa aiba un caracter frumos si sani mari, poate imi iau curaj  si mai merg acolo odata, nu pt ca asa vrea mintea, ci pt ca asa vrea inima!

Gata am scris destul, trebuia sa ma descarc... prin toamna am sa merg iarasi acolo sa vad ce mai e, sper sa ma intorc inapoi :)

• Like 1
Postat

@spume pe bune: stii ca imi place sa te necajesc... S-a intors aia mica? Ca doar nu e vorba de Rebecca...

m-ai prins .te luasem in serios..asa ca te necajesc la randu-mi raspunzand in stilul personal .

Întrebare la radio Erevan : zebra are blana cu pete sau cu dungi? Radio Erevan raspunde;DA.

(traducere : aia mare ..la bust).

• Like 2
Postat

@alexberg, esti bine, colegule??? Cum plm sa faci depresie din cauza unui salon? Pai, nici nu mai am curaj sa spun cat de cacat a fost ultima experienta (foarte recenta) pe care am avut-o acolo....

• Like 3
Postat

@spune pe bune..

Gata am scris destul, trebuia sa ma descarc... prin toamna am sa merg iarasi acolo sa vad ce mai e, sper sa ma intorc inapoi :)

Corect,   elegant , adevarat ,   cu marturisiri partiale  si cu pareri personale (la cea cu un barbat consilier subscriu , iar  pariul meu , pe neve, este  ca in  Fantezsy-ile Emei exista, ca sa stii pe ce picioare stai) si suficient de discret, intr-un cuvant, BARBATESC.

Bravo.Nu stiu sa dau un plus, dar sunt sigur ca vei primi mai ales in viata.De la cine te astepti si poate , surpriza, si de la cine nu.

Iranienicei poti sa ii trimiti cate un gand...Nu stii, s-ar putea sa ajunga la ea.

Postat

Pana la urma care e treaba cu Irina? ca pe site scrie ca vor pune poze in curand ... de ceva vreme...

si vad ca pe aici nu a aparut vreo recenzie pentru Irina...

Postat

Lume noua, marfa proaspata, etc.

Am mai vizitat Amazonia si am fost la Alexandra, care pentru mine e noua, si e noua si conform salonului.

Este, din punct de vedere fizic, ceva ce lipsea de la salon, parerea mea. Inalta, cam la 1 70 sau chiar ceva peste, nu pot estima exact, eu am 1 82 si pe tocuri era mai inalta decat mine cand m-a primit. Slaba – in sensul fara grasime, nu in sensul foarte skinny, picioare frumoase pentru gustul meu, fund ok – bine proportionate pentru inaltimea ei. Sanii medii (desi medii spre mici mai degraba decat medii spre mari), nelasati, frumosi, placuti la atingere. Per total carne tare, “Fit” cum ar zice verii americani, nu atarna nimic si ai pe ce pune mana. Creata, draguta la fata. Prea bronzata pentru gustul meu, si cu urme evidente de la costumul de baie (pe unii ii deranjeaza asta, unora le place). 8 - 8.5 la aspect

Masaj de relaxare destul de bun, tehnica ok si destul de variata, doar ca un pic cam soft pentru gustul meu. 7-8 sa zic.

Masajul erotic a fost ok desi nu grozav, dar nici eu nu am prea facut click cum se zice. Finalizarea a fost tip laba, desi poate daca insintam era si altfel. Permisivitate ok – permite atingeri maingaieri, saruturi pe corp. Mai mult nu am incercat. Overall 7, nu m-a dat pe spate dar nici rau nu a fost.

De recomandat? Macar o data cred ca da, daca va place o femeia mai inalta si cu niste forme fara grasime. Masajul nu e cel mai bun de care am avut parte la Amazonia, dar nici cel mai slab. L-as clasifica ca mediu, dar ok.

• Like 3
Postat

Pana la urma care e treaba cu Irina? ca pe site scrie ca vor pune poze in curand ... de ceva vreme...

si vad ca pe aici nu a aparut vreo recenzie pentru Irina...

Lucreaza.

Recenzii am facut pe vremea cand mi s-a zis ca as fi scris in plus.Au facut si altii, mai...variate, ca sa zic asa.

Acum, la revederi,  cred ca ar trebui sa scriu in minus.Asa ca nu mai scriu.Pt.mine (dar, ca orice barbat realist, stiu ca nu doar pt.mine), este aceeasi  (super)fată care merita re-vizitata.

• Like 2
Postat

Au parut pozele pe site.

Ramona...presupun ca este o tipa noua.

Este aceeasi Ramona... e de ceva timp la ei, cum spunea si colegul mai sus... nu stiu sa aiba vreo noutate in afara de Alexandra care nu are inca poze in galeria de poze de pe site

Postat

Dar Alexandra cum arată?

citeste vreo 5 posturi mai sus pe aceasta pagina recenzia colegului @georgepr si vei afla cum arata fata prin ochii colegului

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...