spume pe bune Reputație: 130 Postat August 10, 2015 Postat August 10, 2015 acum si cea despre Cristina, incerc sa adaptez din ce am scris si altundeva;repet, nu e reclama...mi-au placut fetele; dar, pt obiectivizare, mai puneti si voi un filtru 90-95%...personal eu am fost incantat...asa ca, amintidu-mi de ele, sunt putin "high"Locatia, overall, imi pare de nota 9 . Un minus, accesul cvasidificil (scara ingusta, dai... nas in nas). Nu mi s-a intamplat sa ma intalnesc cu clienti, dar cu alte persoane feminine , da (e un salon de beauty la alt etaj). Discretia , daca esti Gigi rapidu', este cvasi asigurata de poarta, gang si scara ingusta.Da , cam lipsa aer natural in camere; deci musai AC-ul..o oxigenare buna face si ...circulatia buna, alt musai la genul asta de activitate.Ar mai fi niste plus-uri pe care le trec tot la locatie. Puctualitatea lor, timpul care este cel efectiv de masaj, de cand intra fata in camera pana iese; uneori si cateva minute in plus; adica nu iti bate nimeni in usa cu 10 min inainte sa iti strice momentul; dar exista si ceas la vedere, atat pt client cat si pt maseuza. Daca nu stai tu cu ochii, sta dumneaei. Alt plus este amabilitatea , cum sa zic, IMBIETOARE, a drei/drelor de la programare, de iti vine sa le intrebi de vor lucra si in camera.. Sunt desigur niste formule standart : "te pupam"," o zi frumoasa", "te mai asteptam pe la noi", etc, dar unele vorbe si ale lor si ale maseuzelor, chiar par spuse pe bune. De cele mai multe ori 'click'-ul, daca s0a facut se ..decupleaza la plecare, dupa rearanjarea tinutei ei si dusul tau. Nu coneza , dat viitoare o iei de [la] capat...Alta chestie, cand suni, nu ti se raspunde din prima cu "Amazonia salon"; cumva implicit, se stie unde si pentru ce ai sunat, se creaza deja usor atmosfera unei intalniri conspirative intre cunoscuti.Curatenie -10 adica da, prosoape si papuci unica folosinta, da, gel de dus (flacon mereu plin, uneori sunt si 2 flacoane diferite) , deodorant masculin; nu ma afecteaza micile baltoace de pe pardoseala baii; fetele le sterg periodic si e posibil sa provina de la noi...cat am lumina, oglinzi, fereastra deschisa, tehnico sanitare functionale, apa calda -rece instant, ca barbat (venit in vizita la femei) nu vad de ce as face vreun naz.O mentiune pt conceptul special in care fata te asteapta (protejeaza de intalnirea cu alti clienti) cat esti la baie; asta imi starneste amintiri mai intime, de un salon de alta categorie, unde se facea- si faceam- mai ales "treaba aia". Am intrat cu CRISTINA prima oara, pt ca imi placeau pozele care "puneau in evidenta" ce i-a dat Dumnezeu de la brau in jos in partea din spate. Nu uit nici acum, la erotic a reusit un gen de mangaieri pe tot corpul meu si m-a ghidat si pe al ei (experienta nerepeta in intalnirile ulterioare) care au facut ca pielea (a mea sigur) sa devina toata sensibila la atingerile placute.Pe urma intalnirile au ...curs : una calda, una calduta. In mod exceptional (dar ma tem oricand sa mi se ia darul, ca aluia din poveste de arde vesmintele de lebada) ultimele doua au fosta calda si foarte calda. Cristina dpdv psihic e mai complexa; desi bine dotata si cu butoanele functionale, inclusiv cele trei principale, (pt. ca mai scapa cate un oftat care nu e fake), ea mai are unul pe 'pilot automat" , cel mai des in pozitia ' OFF", situat in cea mai erogena zona a omuiui ; creierul. Si are creier , poate prea mobilat pt genul asta de activitate , pt ca e fata universitara. [ Atentie mare la conversatia f placuta; poate fi o capcana , o cochetarie feminina , care mananca din timpul celeilate activitati; " cum vrei tu si pe urma mancam" poate fi rapid inversata daca nu esti atent; asa ca , functie de timp, faceti conversatia simultan cu masajul de relaxare; sau "dupa", daca va mai tine muschiul vorbirii; si o sa va tina, pt ca organul vorbirii, la Cristina, nu poate fi folosit si in alte scopuri; desigur noi, barbatii, suntem incantati de conversatia intr-o atmosfera intima, dar si mai incantati de intimitatea intr-o atmosfera intima]. Inca nu am gasit virusul care sa deblocheze butonul de la creieras, de fiecare data, garantat. Cred ca schimba des parola. In principiu insa, daca o cuceresti putin si in mod real , sincer, cu rabdare, esti rasplatit cu acces ,daca si numai daca e reciproc placut, la nurii ei,; da, cei vizibili pe site. [ Si da, daca e suficient de disponibila nu iti strica momentul final; eu cu ea, in multe vizite, am finalizat doar la cea mai recenta; cam intarzii la fiecare fata, in intalniri repetate, pana ne cunoastem bine, pt nu imi place sa apara o distanta umana , cand cea fizica dispare; mai pe sleau nu vreau sa o vad ca are vreo grimasa, vreo crispare, vreo respingere taman cand mi-e lumea mai draga; si cum lucrul asta nu il poti testa decat pe ...p...ielea ta, imi iau toate precautiile INAINTE; cu Cristina cred ca am dozat bine timpul, finalizarea a fost OK ] Atingerile excepta 'zona intima". Un cod pe care l-am decriptat in general la diverse fete, diverse varste, diverse educatii, din diverse saloane . Cand ele spun, mai oficial, " zona intima" si nu "pasarica", "acolo", "pussy" , adica nu alinta, nu ofera, e clar ca apropierea e refuzata sau cel putin, f.dificila.Deci erotic-9,5 cu bataie spre...9(in sensul ca am senzatia ca a dat maximul ei adevarat in o interactie fara sex, si ca m-a excitat pe mine la placerea maxima, inainte, in timp ce si dupa) si ca e o fata atragatoare fizic, emitand hormoni si feromoni , chiar daca nu face cine stie ce tehnici in plus ; nu cunni, nu clavicula, nu atins "zona" ei de "zona" ta.GFE...greu greu greu de evaluat, hai 9pt sinceritate ( e si asta o apropiere, nu?) ca iti spune ( si iti arata prin atitudine, cum depasesti granita ei apare o microcrispare, un microblocaj) ca mai mult nu se poate (butonul ala de care v-am zis); daca ar fi Human experience, ar fi 10, dar girl, e 9 masaj de relaxare...???nu cunosc; nu incerc de obicei, nu pierd timpul , pt ca vin des si iau masajul de jumatate de ora ( prosopul 100, L-V, 80,S). Apropo de sambata, nu recomand , desi e mai ieftin.Am incercat o singura data si oricat s-au straduit sa mascheze, am perceput senzatia de '"urmatorul client"; ( cred ca a fost chiar una din intalnirile doar "caldute" cu Cristina).In plus sambata si variabilele ( orar, fete disponobile)sunt mai greu e armonizat cu programul propriu. Desi sambata vin cam toate fetele. 1
spume pe bune Reputație: 130 Postat August 11, 2015 Postat August 11, 2015 Am revenit, dupa vreo 6 luni, in locul atat de drag mie, altadata: AMAZONIA! Am cerut telephonic o prezentare, au venit.......si Irina (blonda, 21 ani, sani maricei si frumosi) cu care am si intrat in masaj. Raman la parerea mea, ca zilele de glorie ale salonului sunt de multa vreme apuse, de cand a plecat Denisa, chiar daca standardul de curatenie si de serviciu se mentine destul de ridicat. Ca si note, zic asa;Locatie: 9 .....Irina: 9 (frumoasa, tanara, dar cam...netonifiata. La varsta ei ar trebui sa faca mai mult sport)Relaxare: 7,5 (destul de rapid, prea uleios, si cam soft)Erotic: 7 a trecut prea repede la laba, altfel se incinge destul de tare si ea, si devine destul de vocala)Gfe: 8,5 (as zice destul de bun pentru varsta si experienta ei...)Halat: 150 ron, achitati in avans. Cred ca o sa mai iau o pauza de 4-5 luni pana la urmatoarea vizita.Btw, pentru clientii fideli, am inteles ca s-a intors Angela. Eu nu am fost fanul ei, dar presta destul de correct.Ciocane tari, fratilor! Am o parere diferita...oricum ea a tinut cont de ce i-o fi spus unul sau altul pt ca de doua ori am prins-o cu febra musculara la....trenul inferioreu cred ca are o piele super si o carnatie placuta, de fata /femeie tanara si echilibrata hormonal (adica rezolvata constant acasa) FARA celulita ; da, are putina grasime pe burtica..dar e femeie, wtf? plus ca e si ala un loc....asta cu laba e si greseala noastra daca o acceptam....pt ele e cea mai simpla si cea mai ne-intima rezolvare....in ani de zile si cateva sute de masaje am fost pacalit (adica lalalala,baaa!-pana la finalizare) de doar doua ori ( o data . la Confidential, cu un supermodel proaspat intors de la sedinta foto, pictata cu pulbere aurie, alta data, la Caresse, cu o fata ce o revedeam dupa 2 ani si am avut ceva cedari sentimentaliste) ;"vaai sa vezi ce bine o sa fie, lasa ca stiu eu"...aiurea, n-a fost, le tin minte si acum ca masaje ANTI-erotice;nu vorbesc de excitarea reala cand te mangaie ca II VINE sa puna mana, mai tarziu in jocul erotic, cand s-a ambalat....dar sigur NU recomand pt finalizare...degetele imi par mai nasoale decat alte parti ale corpului permise la masaj sau, unde e cazul, la sex...si cum 'clientul nostrU " are prioritate, cred ca fiecare poate cere o "tehnica specifica de masaj erotic", alta decat laba..da, la buna intelegere cu fata...nu e acum cazul la Irina, dar multe fete , mai ales la inceput de drum d'asta pacatos, cred ca daca barbatul a ejaculat inseamna si ca i-a placut la maxim; si atunci L A B A devine cea mai simpla si da, rapida, rezolvare; fetele mai uita ceva; LABA e GRATIS daca ti-o faci singur, acasa, nu te costa timp si bani; chiar asa, la bulk sa ne considere , in mod sexist, mai fraieri pe noi, barbatii, incat sa platim pt laba? nu vorbesc de tine, mine, Irina, vorbesc in general si IMPOTRIVA unei astfel de mentalitati;sper ca fetele si patronatul care mai citesc pe aici sa inteleaga, daca nu stiu pana acum; la saloanele de masaj NU vin labagii; labagii stau acasa...daa, si eu am stat uneori, normal;dar am "recuperat" de mult...despre "devine vocala" asta mie imi place la cine se intampla si cand se intampla..pt "vocalize" reale as da si plusuri si bonusuri si reveniri la vizite...in fine, mi-ar place ,tot asa, maseuza sa ajunga la nivelul "destul de " si la capitolul "incins" si la "vocalize..".destul de " ar insemna la mine ar fi cat pot eu duce, sau chiar peste....asta ar fi plus-uri 2
spume pe bune Reputație: 130 Postat August 11, 2015 Postat August 11, 2015 Salutare confrati futaciosi,Ajuns intr-un final de week end, am hotarit sa-mi delectez simturile mai spre seara de sambata la acest salon minunat.Sunat pu programare si stabilit sa fiu intampinat de Daria (punctat pe ea direct, cu toate ca erau de garda si Gabriela si Irina). Next time merg pe pielea Irinei.....Urcat, intampinat si atentionat ca pot sa merg doar pe varianta de 30 minute, caci Daria avea programare dupa mine si cum eram bine decis sa fie Daria, am accepta. (Un lucru mi s-a parut ciudat, caci la vechea locatia nu mi s-au cerut banutii in avans, dar in fine nu asta conteaza).Dyshat rapid si intins pe canapeaua neagra in asteptarea Dariei.Domnisoara e mica de statura, pina-n 165, blonda cu ochi verzi si sani mici, dar tari si foarte placuti la atingere, mai ales cand sunt excitate sfarcurile la maxim. Bila alba pu faptul ca a reusit sa ma relaxeze in scurta sedinta pe care am avut-o si din initiativa ei, s-a axat mai mult pe partea erotica si anume, am fost calarit in adevaratul sens al cuvantului. Sus pe mine si cu pasarica ei umezita s-a tot delectat cu juniorul in toata lungimea lui. Stie domnisoara cum sa-ti ridice pielea de pe corp prin sarutari inocente si respiratia sexy in ureche.Recomand prin prizma faptului, ca odata conectat cu ea la miscari si priviri perverse, masajul devine o "partida" bine meritata.Finalizarea, off course si normal, prin tehnicile masajului pe sanii micuti si de pustoaica Cam atat am avut de spus, ca sa Va las si pe voi sa delectati partea nepovestita si pe care se merita sa o incercati cu aceasta domnisoara.Halatul de 80lei/30 minute, oferta promotionala de sambata. Definitiv e in favoarea clientului si sambata se incadreaza la Jack potul de halat raport calitate. Locatia - 9 cu plus, baie mare, luminoasa, prosop curat, papucei de camera si gel de dysh, tipic barbatescDaria - e o crima sa dam note, dar prefer sa catalochez fetele in neingrijite, gingase si frumoase.. Daria fiind closer to frumoase...Relaxare - 8 fiind din scurt, a fost ok, prefer sa dau note cand sunt la tura deplinaMasaj Erotic - 9 - 9.5, a simtit juniorul relaxarea, incat a ramas deplin satisfacut.........................................................Halat - mentionat 80 ron/ juma de ora, platiti in avans Ciocane tari si nu uitati ca in afara de asta, rezerva nu exista... confirm si reconfirm...n-am spus-o, (banuiam eu ca privirile perverse sunt pre- fabricate dar si acum sunt convins ca sunt editie limitata) dar acum, daca a spus-o altul, pot si eu sa confirm...atatia pupici destul de aproape, pasarica rara la masaj fara distanta negativa intre parteneri; de re-confirmat cu proxima ocazie, sper (intotdeauna ma tem de vacante, mai ale de cele de An Nou; cum asta e de vara si scurta,, sper, măi confrati , ca pasarelele vedeta se vor intoarce toate in ...stol)
spume pe bune Reputație: 130 Postat August 11, 2015 Postat August 11, 2015 Am revenit, dupa vreo 6 luni, in locul atat de drag mie, altadata: AMAZONIA!.........Irina (blonda, 21 ani, sani maricei si frumosi) cu care am si intrat in masaj. Raman la parerea mea, ca zilele de glorie ale salonului sunt de multa vreme apuse, de cand a plecat Denisa, chiar daca standardul de curatenie si de serviciu se mentine destul de ridicat. Ca si note, zic asa;Locatie: 9 ................................Irina: 9 (frumoasa, tanara, dar cam...netonifiata.....)Relaxare: 7,5 (destul de rapid, prea uleios, si cam soft)Erotic: 7 a trecut prea repede la laba, altfel se incinge destul de tare si ea, si devine destul de vocala)Gfe: 8,5 (as zice destul de bun pentru varsta si experienta ei...).........................................Ciocane tari, fratilor! inca o faza,,,valabila in general, cam orice salon si orice fata ( care e si ea femeie , adica om, cum se spunea intr-o polemica la alt topic)...vii spre sfarsitul programului dupa mai multi alti clienti, ai sanse mari sa prinzi fata cu dispozitie nu prea buna...cu totii la munca stim ca avem ore si zile mai bune si altele mai putin bune...o fata de aici, de la Amazonia, nu spui cine, persoana importanta, mi-a zis ca intr-o sambata a avut si 8 clienti.. spre deosebire de alta care mi-a spus ca in timpul saptamanii are in medie 2clienti/zi; (desigur declaratiile le iau cu o anumita rezerva, ca pe niste declaratii ale unor fete catre un barbat, identitati necunoscute, nume de scena, si intr-o situatie ce implica din start o alegorie, o trunchiere si o modificare a realitatii) .Faza e ca, daca fata este dintre vedete locale, atunci e mai solicitata si ai sanse marite ca, obosita sau indispusa de vreun client mai ciudat (la Amazonia se pare ca nu e cazul, clientela e educata), sa nu mai fie asa vedeta cu tine daca vii la spartul targului...am patit-o la alte saloane, cu fete cu care ma intelegeam bine; ele m-au rugat (pt a ne intelege si mai bine) sa nu mai vin la inchidere...asa ca eu unul, caut sa vin mai la....deschidere, in zilele din cursul saptamanii.Pt ca si si la deschiderea de luni, primele vizita, se mai intampla (da, si aici ) ca vreo fata sa fie ramana usor cuplata pe viata (inclusiv intima) reala si sa se incalzeasca /adapteze mai greu la cea de seviciu, pe bani si pe alegerea ALTUIA, nu a femeii, cum e cazul in realitate...pe scurt, precum in o curba sub forma de sân, pardon, de clopot, experientele cel mai probabil fericite nu au fost la primele sau ultimele masaje ale programului. 1
earlofcismigiu Reputație: 349 Postat August 11, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Titan Telefon: [email protected] Oras:Titan Postat August 11, 2015 Domnisoara Teo are tatuaje ? Seamana foarte bine cu Teo care era la Nirvana.
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat August 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 13, 2015 Am o parere diferita...oricum ea a tinut cont de ce i-o fi spus unul sau altul pt ca de doua ori am prins-o cu febra musculara la....trenul inferior eu cred ca are o piele super si o carnatie placuta, de fata /femeie tanara si echilibrata hormonal (adica rezolvata constant acasa) FARA celulita ; da, are putina grasime pe burtica..dar e femeie, wtf? plus ca e si ala un loc.... asta cu laba e si greseala noastra daca o acceptam....pt ele e cea mai simpla si cea mai ne-intima rezolvare....in ani de zile si cateva sute de masaje am fost pacalit (adica lalalala,baaa!-pana la finalizare) de doar doua ori ( o data . la Confidential, cu un supermodel proaspat intors de la sedinta foto, pictata cu pulbere aurie, alta data, la Caresse, cu o fata ce o revedeam dupa 2 ani si am avut ceva cedari sentimentaliste) ;"vaai sa vezi ce bine o sa fie, lasa ca stiu eu"...aiurea, n-a fost, le tin minte si acum ca masaje ANTI-erotice; nu vorbesc de excitarea reala cand te mangaie ca II VINE sa puna mana, mai tarziu in jocul erotic, cand s-a ambalat....dar sigur NU recomand pt finalizare...degetele imi par mai nasoale decat alte parti ale corpului permise la masaj sau, unde e cazul, la sex...si cum 'clientul nostrU " are prioritate, cred ca fiecare poate cere o "tehnica specifica de masaj erotic", alta decat laba..da, la buna intelegere cu fata...nu e acum cazul la Irina, dar multe fete , mai ales la inceput de drum d'asta pacatos, cred ca daca barbatul a ejaculat inseamna si ca i-a placut la maxim; si atunci L A B A devine cea mai simpla si da, rapida, rezolvare; fetele mai uita ceva; LABA e GRATIS daca ti-o faci singur, acasa, nu te costa timp si bani; chiar asa, la bulk sa ne considere , in mod sexist, mai fraieri pe noi, barbatii, incat sa platim pt laba? nu vorbesc de tine, mine, Irina, vorbesc in general si IMPOTRIVA unei astfel de mentalitati;sper ca fetele si patronatul care mai citesc pe aici sa inteleaga, daca nu stiu pana acum; la saloanele de masaj NU vin labagii; labagii stau acasa...daa, si eu am stat uneori, normal;dar am "recuperat" de mult... despre "devine vocala" asta mie imi place la cine se intampla si cand se intampla..pt "vocalize" reale as da si plusuri si bonusuri si reveniri la vizite...in fine, mi-ar place ,tot asa, maseuza sa ajunga la nivelul "destul de " si la capitolul "incins" si la "vocalize..".destul de " ar insemna la mine ar fi cat pot eu duce, sau chiar peste....asta ar fi plus-uriColegule, nu polemizez cu tine, fiecare cu gustul lui... Nu-ti contest nici experienta, nici abilitatile de comunicare cu fetele. Cunosc salonul asta de 5-6 ani, inca de cand activa in vechea locatie. Raman la parerea ca zilele de glorie ale salonului au apus! Daca ai fi facut macar o data masaj cu Maria, cu Denisa, cu Alina, chiar si cu Elvira, fetele de astazi ti s-ar parea pistoale cu apa:) Sunt o gramada de domni pe forum care stiu despre ce vorbesc:) In rest, sa avem parte de ciocane tari si numai de femei frumoase! 5
chaos Reputație: 59 Postat August 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 13, 2015 Domnisoara Teo are tatuaje ? Seamana foarte bine cu Teo care era la Nirvana.Da. 1
spume pe bune Reputație: 130 Postat August 16, 2015 Postat August 16, 2015 Colegule, nu polemizez cu tine, fiecare cu gustul lui... Nu-ti contest nici experienta, nici abilitatile de comunicare cu fetele.Cunosc salonul asta de 5-6 ani, inca de cand activa in vechea locatie. Raman la parerea ca zilele de glorie ale salonului au apus! Daca ai fi facut macar o data masaj cu Maria, cu Denisa, cu Alina, chiar si cu Elvira, fetele de astazi ti s-ar parea pistoale cu apa:) Sunt o gramada de domni pe forum care stiu despre ce vorbesc:) In rest, sa avem parte de ciocane tari si numai de femei frumoase! Nu polemizam, facem schimb de impresii...Corect...eu n-am fost...atunci mergeam la Expose, Japan Garden, Confidential, Karma, si altele de nu le tin minte (doar pe fete), ca era megaoferta si acele saloane imi erau prin drum. Apropo de locatie, am trecut o data, cam pe atunci, la aceasta locatie unde e azi Amazonia, unde nu stiu cum se numea salonul de atunci , dar toate fetele prezente (seara,pe la 17 ) erau de categoria "o sa revin altadata".Si chiar am plecat si NU am revenit.Faut de mieux, ne masam cu ce avem . Hic Rhodos, hic salta. Traim azi aici, ne descurcam azi, aici.Sa nu uitam ca acum mai multi ani si fetele (mai multe dragute, mai istete, calitatea umana medie a romanilor era alta, viata era mai frumoasa si mai indestulata) erau mai permisive si pt ca nu erau constiente de eventualele riscurile medicale...nu aparuse nebunia cu HPV-ul de exemplu (care nu se ia, dar cine stie?)...aveam parte de masaj neprotejat "zona" pe "zona", de la fete tinere frumoase, studente, uneori masaj initiat de ele, digitatie 50%, cunnilingus moka, clavicula la cate unele in programul de baza (dar nu stiam eu ce e aia si ca desteptul refuzam)...erau si bani mai multi in circuit, totul era mai relaxat, mai in joaca...uneori, sa nu zic vorba mare, chiar prin locatii unde NU si NU, se mai intamplau si lucruri pe ici pe colo, prin punctele esentiale.Parca si femeile, pe unde se aflau ele, aveau orgasm mai usor...si daca nici asta nu e un indicator al calitatii vietii, nu stiu care altul ar fi.Pe scurt, inteleg ca acum 5-6 ani e bun si acuma! 1
theono Reputație: 647 Postat August 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 28, 2015 Am revenit si eu astazi la Amazonia unde am intrat cu Bianca aka Larisa. Notele juriului:Fata - 9 frumusica, tinerica, corp frumos armonizatMasaj de relaxare - 9,5 fata asta chiar stie ce faceMasaj erotic - 8 si nota este asa mare pentru impactul vizual mai mult decat pentru implicarea ei Pe scurt, fata are cu ce dar este foarte distanta si nepermisiva (fata de alte colege), fapt ce o face de nerecomandat decat pentru cei care doresc un masaj de relaxare bun si atat. De revenit, incep sa cred ca nu, nici macar la alte colege pt ca observ o scadere constanta a calitatii fetelor din salon 2
scaraoschi Reputație: 92 Postat August 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 31, 2015 A aparut o noua fata blonda sub numele de Ema. 1
theono Reputație: 647 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2015 Am revenit si eu la Amazonia tocmai pentru o ultima incercare, Ema si imi multumesc ca am facut asta. Fata este revelatia anului pentru mine in materie de masaj erotic. Nu dau detalii, doar note: Locatia 8Fata 9,5Masaj de relaxare 10Masaj erotic 11 Experienta avuta cu Ema per total nota 20 (poate am facut noi un click mai special sau asa e fata mereu) De revenit, doar la ea, eventual cu abonament 1
spume pe bune Reputație: 130 Postat Septembrie 10, 2015 Postat Septembrie 10, 2015 Am revenit si eu la Amazonia tocmai pentru o ultima incercare, Ema si imi multumesc ca am facut asta. Fata este revelatia anului pentru mine in materie de masaj erotic. Nu dau detalii, doar note: Locatia 8Fata 9,5Masaj de relaxare 10Masaj erotic 11 Experienta avuta cu Ema per total nota 20 (poate am facut noi un click mai special sau asa e fata mereu) De revenit, doar la ea, eventual cu abonament absolut de acord, de aceea citatul e integral, nu de copypaste. Am intrat (in masaj) cu Ema, incitat de pozele ei si de un comentariu pe site-ul lor, in care era laudata pt carnatia tare; dar omul ( semna Mihai V) avea rezerve asupra stapanirii artei masajului erotic, sau avea, dupa cum scria, amintiri prea puternice de la precedente 'domnite".Si eu, cand am vazut-o prima oara pe Ema, (si am intrat cu alta dra), am catalogat-o - GRESIT- ca venita prin transfer de la scoala catolica.Ulterior am aflat ca fusese prima ei zi de munca si prima prezentare.Ei bine, mai ieri, cred ca de Santa Marie, (ce brodeala cu catolicismul) cand am revenit, era schimbata la look; inaltata pe tocuri, discret si frumos machiata, coafata 'blond atragator", cu o tinuta de prezentare sexy care ii punea in valoare corpul, cu o privire numa buna... mai punea si mana pe bratul tau in preludiul conducerii la dus si al aranjarii patului ...probabil ca sa te in cu r ajeze...clasic, profesional, dar incitant, pt.ca este un cod valabil si in viata reala, platita altfel. Arata traznet la corp; da, are carnea tare, dar e TARE (buna) in toate. Are niste sani superbi, altfel de frumosi decat ai Irinei, pt ca nu putem compara mere cu pere ( n-am gasit alta rima).Tot similar si diferit faţă de Irina ar fi anume daruri de la Dumnezeu, ce le ajuta pe amandoua sa fie....sincere si...spontane in...manifestari.Nu stiu daca EMA a vrut sa ma contrazica pt primul meu comentariu, de doua vorbe (si alea gresite) aruncate ,a vrut sa se "razbune' , sau a avut pur si simplu CHEF, pt ca m-a luat la smotoceala pana mi-au iesit toti, dat toti ...fulgii.Locatie 9 , pt scara fumoar al altor firme; acum ( am fost straight marti-miercuri, Ema- Cristina) functioneaza BINE si apa calda, inclusiv pt "fetitele" care merg la femei;EMA- 9,(9)GFE -9, desi iarasi fata cred ca merge usor pana la 10, fiind comunicativa; dar nu mai sunt eu aceeasi generatie si nu pot comuta rapid pe (toate) ale ei; e tanara, isteata, universitara, muncitoare si in alta parte (mai conventionala), deci integrata in Romania de azi si in ritmurile de azi, de care eu sunt cam rupt;masaj de relaxare 9 ,ca eram eu cam in 'stand by" pt ce ( ce??) o sa urmeze, dar ea l-a facut si bine si apropiat;masaj erotic 10,ca e o nota maxima;si pt.ca nu m-a tinut pe mine mai mult. Pt barbatii care sunt in stare sa treaca de maxim, adica cei ce au un potential erotic ( sa nu zic sexual) comparabil cu al femeilor, daca e sa dam note peste plaja uzuala, cred ca poate fi dusa pana la " F" (informaticienii stiu despre C vorbesc).Am exmatriculat-o instant de la scoala catolica, unde a fost inscrisa din o greseala "soft"; cred ca se califica ...cu ...TĂRIE... ca "manager" pt preotesele Templului de pe Muntele lui VenusDaca dupa comenariul meu rautacios, ea a fost BUNĂ RĂU, ma intreb ce ma asteapta dupa comentariul acesta favorabil...pt ca o sa revin precis si doresc mult sa o mai ...prind. 3
xxxxxxxxxxxx Reputație: 308 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:nowhere Oras:nowhere Postat Septembrie 10, 2015 am fost la masaj la angela... pot sa spun atat... daca vreti sa va luati pumni in coaie in timp ce v-o freaca ea e persoana potrivita.... 1
spume pe bune Reputație: 130 Postat Septembrie 10, 2015 Postat Septembrie 10, 2015 Am revenit si eu astazi la Amazonia unde am intrat cu Bianca aka Larisa. Notele juriului:Fata - 9 frumusica, tinerica, corp frumos armonizatMasaj de relaxare - 9,5 fata asta chiar stie ce faceMasaj erotic - 8 si nota este asa mare pentru impactul vizual mai mult decat pentru implicarea ei Pe scurt, fata are cu ce dar este foarte distanta si nepermisiva (fata de alte colege), fapt ce o face de nerecomandat decat pentru cei care doresc un masaj de relaxare bun si atat. De revenit, incep sa cred ca nu, nici macar la alte colege pt ca observ o scadere constanta a calitatii fetelor din salon
spume pe bune Reputație: 130 Postat Septembrie 10, 2015 Postat Septembrie 10, 2015 Am revenit si eu astazi la Amazonia unde am intrat cu Bianca aka Larisa. Notele juriului:Fata - 9 frumusica, tinerica, corp frumos armonizatMasaj de relaxare - 9,5 fata asta chiar stie ce faceMasaj erotic - 8 si nota este asa mare pentru impactul vizual mai mult decat pentru implicarea ei Pe scurt, fata are cu ce dar este foarte distanta si nepermisiva (fata de alte colege), fapt ce o face de nerecomandat decat pentru cei care doresc un masaj de relaxare bun si atat. De revenit, incep sa cred ca nu, nici macar la alte colege pt ca observ o scadere constanta a calitatii fetelor din salondap, ma mir si nu prea de recenzia ta, dar asa e cu fetele/femeile...totul e imprevizibilam mai scris am avusesem cu dansa 3 masaje ( 2 cand era Larisa), din care 2 "shot'-uri ( unul la Larisa, unul la Bianca, ca sa incercam ceva nou, nu?)stiu ca si cand o chema Larisa a avut niste comentarii...retinute si chiar negative...fata s-a schimbat si nu prea ...avatarul Bianka e mai slabuta la combinata solduri-coapse -fund , pastrand sani la fel de frumosi si punand in evidenta talia...si faţa, usor mai ovalizata, incadrata de parul lung, o pune in valoare..bun , acuma despre prestatii...cand o chema Larisa a si avea comentarii mai medii, am intrat ca imi placea si zicea ca are 18-19 ani, ceea ce era excitant in sine...si , cand s-a implicat putin , mi- a mai si bagat textul..”pai fac (tehnica) asta prima oara”...poate avea dreptatate , poate nu...e femeie, e copil, cine stie adevarul? a doua oara, tot la Larisa, am finalizat ca in melodia lui Adi Minune cu o tona de servetele de protectie, dar a mers...ceva pervers murdar si buuuuuunam revazut-o up-datată Bianca, dupa vreo 4 luni, in care a ajuns la 20 de ani (misterele maseuzelor); avea si o minirecenzie favorabila pe site-ul de casa; atunci m-a rezolvat ea, nu cu mana , si era f fericita ca m-a facut sa ma simt bine...am incercat sa ii explic ca si mai bine este, pt.mbii PARTENERI, cand se simta fata cat de cat bine...cum n-a inteles, cu o "ura" ne-varsata mi-am soptit atunci in barba (de sus) ca o sa ii arat despre ce e vorba in pro-pozitie.Mai alaltaieri, mergand la EMA, (necunoscuta pt mine atunci) precomandasem a doua sesiune cu Bianca, convins ca ma pot "pastra". Pt ca EMA m-a lasat fara pic de " ura" , am contramandat sedinta ,la care avansasem deja banii. Si fata de la programare ( Ana , vocea Invizibila) si Biank mi-au zis no problemo, money back, no question asked. Asa ca azi, cu Irina in cap, sun la prima ora si mi se spune "n-avem Irina pana la 17" . Cum nu puteam atunci, zic hai sa refacem ce n-am facut cu Biank cand i-am aplicat dictonul " dezbraca-te ca ne masam, imbraca-te ca nu ne mai masam"...Oricum avea deja o bila alba ca nu s-a suparat..Asa ca am intrat in setul 4.. Fata arata perfect, e pustoaica totusi .... Foarte sexy mi s-a parut lenjeria colorata, (sutien jmeker, alb, chiloti, bleu-albastri, chiar si neasortarea era placuta, parea ceva nepregatit); tinuta tot de pustoica, ceva care o reprezenta, nu aiureli rosii si negre, prea dantelate, de profesioniste...de care fetele astea NU sunt.Pustoiceala se vede si in comportamentul la patul de masaj...pastrand specificul, e genul de imprevizibilitate al Cristinei (care pare mai matura , mental vorbind). Adica , daca te porti frumos, nu stii de ce o sa ai parte. Daca nu te porti frumos, nici (de) atat.Si tot soiul chestii femeiesti si copilaresti , i-ar place sa fie bagata in seama si apreciata…dar nu ii este clar ce , cât şi DACA o fi bine sa DEA ceva pt. asta.Masaj de relaxare..nu incerc..ala il fac cand dorm.GFE, 9 ca fata e deschisa, spune ce si cum; inclusv si ce NU face sau nu ii place.MASAJ EROTIC 9,5 cel mai bun (al ei) de pana acum...cu multa vorba dulce am reusit sa deschid ceva din comporatamentul erotic probabil real; nu a fost Cactus Jane, ci o fata tanara , cu putina/medie experienta care, la o buna dispozitie a simturilor, trece usor granita intre placere exclusiv fizica si , sa zicem, “click”, apropiere umana. In acele moment e o fata calină, lucru rar (la Irina am mai prins comportamentul acesta)…N-am facut mai nimic in zona fizica de granită fara sa o intreb in prealabil. Nu pune botul la cunnilingus, adica nu pune cunni la lingus.N-am insistat.Si am profitat de starea ei buna (oftaturile in mare parte posibil reale) pt a o lasa sa faca “tehnicile specific de masaj erotic” pe care le-a facut cu chef, implicare , placere, excitare(?).Am primit si respiratii calde pe ceafa, si pupici pe burtica (poate si pt ca nu am burtica?) si pe obraz, asa aruncat in treacat, deci parea sincer (iarasi, cine poate sti? Si de ce ar trebui sa stim??) , si de o chestie absolut noua si originala, (pe care nu o spun) lucru neasteptat la mine , dupa 12 ani de masaje…Prima oara cand imi place si mie hand-jobul (nefinalizat), combinat cu ceva ulei, cu o burtica, un pupic, cu un sânut, cu un sfarculet erect, cu doi sânuti…Cred ca am reusit sa o aduc in starea buna ocupandu-ma de ea si nefinalizand. Pt ca ma storsese total EMA cu doua zile inainte si , apoi, ieri, a trecut Cristina pe la rezerva strategica si golit-o si pe aia transferand-o pe undeva prin zona periculoasa a hârcioagelor ei, nu imi amintesc clar, pt. ca imi cam vuiau tamplele…Locatie 9Igiena 10 ( 2 deodorante, gel de dus mereu plin), prosoape, papuci,cearceaf unica folosinta, servetele , alea aleasanatate si virtute!
rafa121 Reputație: 841 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:Alep Oras:Alep Postat Septembrie 10, 2015 Am fost la Amazonia pentru a intra la masaj cu Bianca. Fata are sânii foarte frumoşi şi mi-a lăsat impresia că este o persoană foarte jovială. Într-adevăr, Bianca nu este permisivă deloc, nu m-a lăsat nici să o sărut pe obraji-că nici nu mă aşteptam să accepte sărutul pe gură, cunnilingus nu accepta, nu vroia nici să-i mai ating păsărica, la un moment dat nu mai voia să -i mângâi nici sânii. Dar pe lângă toate astea, a existat şi un sfert de oră în care mi-a făcut o demonstraţie de erotism extrem (la acest salon doar Iulia a fost mai bună la capitolul acesta)-pentru aşa ceva aş merge des la saloane de masaj, dar în rest erotismul tindea spre zero, exista doar bună-dispoziţie, vorbărie, masaj plictisitor. Pentru spectacolul oferit îi dau un 9,5. >Salon =9,5 cearceaf şi papuci de unică folosinţă baie curată prosop curat>Corp =9 >Faţă =8 >Masaj de relaxare =8>Masaj erotic =6,5 Concluzia este că fata încearcă şi are priceperea să păstreze cât mai multă distanţă faţă de client, dar este o fire veselă aşa încât cred că reuşeşte să lase o impresie nu chiar aşa de rea. Nu am revenit la masaj la Bianca, am ales alte fete de la Amazonia.preţ 1h masaj = 120lei 3
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 10, 2015 @Spume pe bune: esti PR-ul salonului?? Mi se pare destul de aiurea sa comentezi, fie si prin comparatie, fiecare recenzie...
spume pe bune Reputație: 130 Postat Septembrie 11, 2015 Postat Septembrie 11, 2015 @Spume pe bune: esti PR-ul salonului?? Mi se pare destul de aiurea sa comentezi, fie si prin comparatie, fiecare recenzie...Ar trebui sa nu raspund, ca ar fi comentariu??Nu's PR -ul fetelor. Dar imi place de ele. Cred ca cel mai bun PR si-l fac cum se comporta. Cu mine si l-au facut, asa ca asa le multumesc eu. O vorba buna costa mai putin decat o spaga sau o erectie beton de o ora si 2 orgasme/sesiune pt ele, pe care poate nu le [mai] pot oferi .Eu zic ca le am pe astea cu scrisul.Cu tine am avut mai multe replici, civilizate, iar in ultimele chiar am vorbit la modul general, de cum erau saloanele mai an si cum sunt acum; nu de asta vorbim aici, ca sa schimbam impresii? daca unul e nemultumit odata , de ce altul multumit, de doua ori, ar trebui sa o faca doar pentru ca e pus sa o faca?Poate chiar a fost multumit, poate chiar a invatat , dupa foarte multe experiente anterioare, cum sa procedeze pt sanse sporite de a fi mutumit.[sti, cred, fraierul invata din experienta proprie, desteptul, din ale altora. Eu am fost fraier; acum incerc sa fiu mai destept ; am citit , inclusiv pe aici, inclusiv ce scrie randunica; si caut sa ma revansez scriind si eu]. Nu asa e viata, nu asa sunt intalnirile erotice, mai reusite sau mai putin reusite?In functie de parteneri si de moment?Nu comenteza mai toti in replica, pt ca un nou venit sa aibe mai multe puncte de vedere diferite?Eu de ce nu as face-o tot in replica?N-am comentat fiecare recenzie, ci doar la fetele la care am fost repetat si cu care m-am simtit f bine: Irina, Daria, Cristina, Bianca, Ema . Uneori confirmand ( Ema, Daria) sau nu (Bianca) si si da si nu ( Irina, Cristina) parerile altora. Mi se par chestii de viata si de forum. Esti mai batran ca mine in ale scrisului aici , chiar nu vad ce deranjeaza daca scriu de bine despre ceva ce a fost bine. Si ce nu a ..."iesit" bine sa o zic mai ...cu perdea (vezi ce am scris de Cristina) ca sunt femei si vreau sa mai merg la femei, inclusiv si mai ales la acestea.Nu cred ca daca le critic in clar, dur si public pt ..nereusite , vor fi mai ...primitoare data viitoare.Si nu am timp si bani sa ma ...masez cu toate, ca asta in lume nu se poate. Daca esti om dus la femei, si vad ca esti, cred ca stii ca ele apreciaza daca zici de bine despre cele la care ai mai fost , gasind balanta justa intre discretie, adevar si compliment. Hai sa ne vedem fiecare de ce stim mai bine, sa cautam sa invatam in continuare, iar viata sa ne rasplateasca in consecinta.Tarie in instalatie si mentala! Nu trebuie sa fim de acord pt a ne respecta . Si putem sa ne acordam prezumtia de nevinovatie.
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Septembrie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 11, 2015 Colegule, nici pe departe gandul ca as cauta vreo galceava sau nu ti-as fi vorbit civilizat. Atata doar ca si laudele excesive seamana a lobby, cateodata dauneaza:D In rest fiecare e liber sa comenteze dupa cum crede de cuviinta. Ciocane tari sa avem!
spume pe bune Reputație: 130 Postat Septembrie 12, 2015 Postat Septembrie 12, 2015 @Spume pe bune: esti PR-ul salonului?? Mi se pare destul de aiurea sa comentezi, fie si prin comparatie, fiecare recenzie...Da, m-am mai gandit.Poate ca fac PR ,dar nu pt salon, nici pt fete, ci pt. FEMEIE si cum poate fi tratata pt a primi ceva la schimb.Pt a invita si pe altii sa o faca, cu cine vor si unde vor. Azi sunt eu cu Irina la Amazonia , maine e Dorel cu Vanessa la ForEver Happy End massage. . (Nume imaginare). Nu cred ca poti avea erotism fara o picatura de interes real, de ambele parti, oricat am plati noi si oricat ar fie ele instruite explicit ce si cum sa faca si ar avea sarcina de serviciu. Mai scriu si de alta. La un moment dat se vor lasa , vor avea mult mai putini parteneri in viata reala (si, putin probabil, concomitent), vor…inainta in varsta si/sau kilograme...u drum pe care unii din noi am plecat mai devreme decat ele. Poate partenerii aceia le vor spune, poate nu, cat si CUM sunt de “bune”. Despre nebuniile lor, daca le fac azi, va mai ramane ceva cat va mai fi site-ul asta.Vezi ce bine si detailat scriu unii, cand sunt multumiti, la capitolul escorte.Si mai scriu ca sa retraiesc niste ‘momente magice” ce zboara, ce au zburat. 1
alin79 Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 19, 2015 A avut cineva "noroc" cu Ema ? Mie mi s-a părut ca este loc de mai mult decât un masaj
theono Reputație: 647 Postat Septembrie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 21, 2015 La Amazonia nu este loc de mai mult decat masaj sincer si crede-ma ca am incercat in numeroase randuri. In alta ordine de idei observ ca toata lumea a tabarat pe Ema, pt ca nu reusesc sa o prind de vreo sapt cel putin 1
theono Reputație: 647 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 22, 2015 Sortii mi-au suras si astazi am reusit sa fac din nou o programare la Ema. Fara a relua detaliile deja prezentatr in recenzia trecuta voi da doar note Locatia - 8Ema - 9Masaj de relaxare - 8Masaj erotic - 9,5 Halatul 150 mardei/o ora De revenit, NU pentru ca am avut o experienta neplacuta cu salonul (fara a avea vreo vina Ema) 1
george333 Reputație: 1142 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:bucale Oras:bucale Postat Octombrie 2, 2015 voiam sa incerc la Ema, dar e cam ocupata si greu de prins.asa ca am ales-o pe Teo, care e intr-adevar cea fosta la Nirvana. cam 1,70, foarte slaba, poate 47-48 de kg, cu sani marimea 0,5-1, fund mai deloc si un ditai nasul.asta pe langa mutiplele tatuaje, nu prea reusite. mai are si o piele brun-aramie, ziceam ca m-am pricopsit cu vreo fosta vecina din R.F.G.(Rahova- Ferentari-Giulesti) dar.... are o tunsoare moderna, cu aproape jumatate de cap ras si cealalta taiata drept si lung, blond deschisochi caprui jucausifoarte calina si placuta.e inchisa la culoare fiindca exagereaza cu solaruliar nasul ii da un chic memorabil, e chiar draguta foc. se cheama ca am facut "click", dar nu din prima. draguta, atenta, lenta, masajul mai mult colectie de mangaieri, plus ceva antebrate pe spate. la masajul erotic nu lipseste nimic, e cam maxim ce poti obtine, (excluzand sexul propriu-zis).e cam se se plangea un confrate de pe-aici ca nu mai gaseste, cum era la Amazonia de pe vremurivremurile alea n-au apus, dar probabil ca experientele noastre difera. Teo nu se grabeste si creeaza o atmosfera foarte intima, greu de intalnit.pentru mine a fost o demonstratie de feminitate pura, ambalata (aparent) nu tocmai apetisant. dar personalitatea ei, ca si si maiestria ei erotica au transfigurat totul.o tanara femeie autentica, seductiva in mod subtil, nu genul cu o sexualitate izbitoare.o experienta de 10+ aspect fizic:8masaj: 8masaj erotic: 10GFE 10 duceti-va la Ema, lasati loc liber la Teo! 2
george333 Reputație: 1142 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:bucale Oras:bucale Postat Octombrie 2, 2015 Up pentru masaj erotic adevarat si impotriva pro(sti)tuților!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum