Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Dar la rafinata Angela putem merge ? Multi spun ca este cea mai senzuala si mai priceputa la masaj...

• Like 2
  • Minus 4
Vizitator
Postat

@ Mr.  Examinatorul,

esti un forumist cu recenzii pertinente si  bine  alcatuite.

Rog  si o recenzie  pentru  Angela, eu oricum ajung greu pe acolo....

Multumesc mult si inspiratie  maxima cu donnele !

• Like 3
  • Minus 4
Postat

A avut cineva "noroc" cu Ema ? Mie mi s-a părut ca este loc de mai mult decât un masaj

Nope..nici n-am incercat..nici nu e nevoie..pt ca .ne-am simtit bine amandoi...da, s-ar putea sa se simta bine mai usor, sau mai intens,  ca asa o fi facuta, nu ca ar vrea ceva in plus...poate chiar treaba care se intampla e ce i-o place.....daca noua ne place si cu  "in loc de" , de ce n-ar fi si la ele ceva asemanator? plus ca nu au riscurile sexului, ( la un salon unde e interzis, apare un mare risc in plus) deci sunt mai relaxate?

Am mai fost la Ema, a doua oara …data trecuta avea o lenjerie intima  foarte matasoasa…am banuit ceva, dar a doua oara m-am convins… TOATA e matasoasa…cred ca 'acolo" e laser, frate...ideea e ca la Amazonia nu se poate "treaba aia"....e un aer care nu te lasa decat sa te gandesti, nu sa si  propui;  ..daca incepi sa rostesti cuvantul  "prezerv...".toate se crispeaza, la mimica si la atitudinea corporala, oricat ai spune ca e fara sex, doar asa, ca sa ne atingem...deci un drum infundat la capete....ca sa zic asa..

Postat

Colegule, nici pe departe gandul ca as cauta vreo galceava sau nu ti-as fi vorbit civilizat. Atata doar ca si laudele excesive seamana a lobby, cateodata dauneaza:D In rest fiecare e liber sa comenteze dupa cum crede de cuviinta. Ciocane tari sa avem! :)

OK...am prins ideea , trebuie sa iti dau dreptate ...ma ambalasem....

chiar mi-a placut si IMI PLACE la salon si de fetele recenzate....cumva aici, la un forum public (!) despre experiente totusi intime (!!),  e ca la poker...trebuie sa te pricepi la oameni, sa discerni  cartea buna de cacialmale (vezi ce se scrie despre Teo, de la povesti cu mirosuri pana la un comentariu elogios...vezi si despre Irina, ce scria unul la inceput, tot ceva cu miros, ceea  ce,  fara lobby, NU am simtit niciodata), si desigur  sa mai si platesti ...ca sa afli daca ai pierdut sau castigat... tot la poker , cand eram mic  si nu se juca electronic,  numai cel ce platea avea dreptul sa vada...cartea. Acolo se platea numai cu bani. La femei e mai complicat.

Pe scurt, si apropo de urare,  voi incerca sa fiu oleaca mai dur....in exprimare.

• Like 1
  • Oras:bucale
  • Oras:bucale
Postat

de data asta a fost naspa la Amazonia.

baia era intr-o stare catastrofala, pe langa armatura de la WC si suportul de prosoape, care erau distruse in mod obisnuit, acum era o balta imensa in toata baia, datorita traficului intens si datorita faptului ca pe fete le durea in cur sa dea 30 de secunde cu mopul.

plus un bec galben si chior, nu cred ca are mai mult de 25 de watti

Teo era pe fuga, ca avea program de club mai pe seara, asa ca tot masajul a durat 15 minute (varianta scurta, mai precis super-scurta, in cazul de fata).

am primit bonus 10 minute de asteptat eliberarea piscinei (sau a baii, ma scuzati).

atmosfera de fast-fuck, ca fast-masaj nu suna asa sugestiv.

• Like 2
Postat

de data asta a fost naspa la Amazonia.

baia era intr-o stare catastrofala, pe langa armatura de la WC si suportul de prosoape, care erau distruse in mod obisnuit, acum era o balta imensa in toata baia, datorita traficului intens si datorita faptului ca pe fete le durea in cur sa dea 30 de secunde cu mopul.

plus un bec galben si chior, nu cred ca are mai mult de 25 de watti

Teo era pe fuga, ca avea program de club mai pe seara, asa ca tot masajul a durat 15 minute (varianta scurta, mai precis super-scurta, in cazul de fata).

am primit bonus 10 minute de asteptat eliberarea piscinei (sau a baii, ma scuzati).

atmosfera de fast-fuck, ca fast-masaj nu suna asa sugestiv.

O zi zboara, o zi nu zboara...azi zboara...fost azi -luni-la Amazonia..la  Cristina...(care avea de la mine o recenzie mai putin elogioasa decat colegele)...culmea tu ai fost mai pe fuga cu Teo, careia ii facusesi super cronica de era sa le insel pe cele 3,5 mandre la care merg eu .

iar eu am fost ( a treia oara consecutiv)  f multumit de Cristina..e drept, azi  a fost cam al 10-lea eseu in terenul de tinta (de data asta, fara transformare, pt ca am promis intre buturi pt alta) ....am invins,  continui, am pierdut, continui...si nu mai caut explicatii la Loteria vietii...

armatura de WC, nu stiu ce e aia , am folosit WC-ul, ca baietii, am tras apa, totul in regula...

opaa, oi fi fost sambata, cand e trafic...cum am zis, si eu am fost o (una) data sambata si a fost nashpa atmosfera...da am si scris aici sau pe site-ul lor ca nu recomand...

da apa pe jos, in nota obisnuita...baltocele vizibile...eu unul n-am ici o greata sa dau SI eu cu mopul ( daaa, sariti,  fac lobby salonului) daca am facut mai multa udeala decat am gasit...nu la blana, ci doar sa nu se vada ca e  la mine...dupa care,  evident, ma spal iarasi pe maini, poate am noroc ( pana acum nu, dar nu se stie niciodata) de un fingering....femeile sunt fiinte ciudate,  toti stim ca au o componenta de mama ,nevasta/prietena coabitanta, sora, matusa,  ce face ordine si are pata pe barbatii ce ...lasa urme...ca sa zic asa... deci,  chiar daca au in fisa postului sa STEARGA si sa NE STEARGA,  eu unul prefer sa nu le (im)pun (in) ipostazele astea...cred  ca e rewarding...ca nu sunt eu ala supermasculul, dar sunt tratat f bine...

acum decriptez si eu "ai grija sa nu aluneci"...pai am grija....e mai simplu...nu pot schimba apa de pe jos, nu imi vine sa las fete dragute, destepte, cooperante la saltea...deci am grija sa nu alunec...nu schimb salonul dupa mine, ma schimb eu dupa salon...acolo unde imi place...unde nu, nu ma mai duc...

da, suportul de prosop s-a desprins cand am tras de prosop...l-am pus la loc...cum am zis, sa nu fie de la mine...

posibil ca becul sa fie chior...asa ca vin pe zi...

de fast forward, ce sa zic, n-am avut parte niciodata la masaj, dar da, atunci sambata, nasoala treaba cu asteptatul la baie...iar inainte de masaj ma cam duc la baie....poate d'aia lasa una pe alta sa dea cu mopul si nu o face niciuna (habar n-am a cui e sarcina, norma ar fi al fetei cu care intri tu) ...

de obicei , oriunde ma duc, asa cum noteaza fetele la ce ora au intrat, notez si eu la ce ora vin ele  in camera...deci, draga,  ai venit la ora, mai avem MASAJ, nu asteptare baie, pana la ora...pe urma, la final sau la finalizare,  asteptam la baie...sau, daca nu mai e timp, NU ma mai duc la baie si plec frumos, wtf?...suntem barbati, ne descurcam.....e plin de servetele umede si uscate, cearceafuri de unica folosinta, perdele (pardon, asta era in bancul cu perdea)

usor off topic, ca tot mise en place-ul asta, alege tu fata cea mai draguta dim maseuzele noastre frumoase si experimentate, te masam, te ducem pe culmile placerii, te stergem ,te mangaiem, bla bla bla, ce scrie pe toate site-urile..este evident o "conventie" cum mi-a spus si mie o maseuza cu care m-am vazut ulterior acasa la ea......realitatea e realitate; banii merg in castigurile patronului si ceva impozite, deci poate intretine, poate intretine doar...cat poate,    poate repara, poate nu repara, fetele sunt si ele oameni, buna dispozitie poate fi mimata ,nu stiu daca si cumparata ...pe bune, mi s-a parut ca o vorba buna , sincera... dulce  a adus intotdeauna multa dulceata... cand am "ales" una si o vad sictirita, obosita sau palida la fata, adica pe nashpa (asta nu au voie sa spuna) o intreb, vad mimica la raspuns si fac cum facem toti...schimb sau renunt. Mi-am luat rareori tepe si, foarte rar, tepe pana la capat...adica , si daca am intrat in masaj , ma prind in timp util (2-5, hai10 min) ca o sa fie NASHPA si  renunt, cu toate eventuale fiţe ale fetei;  majoritatea saloanelor iti dau fie banii inapoi , fie alta fata, pe loc sau data viitoare.

Postat

cat de permisiva a fost cristina cu tine, fiind client vechi?

buna intrebare , pt un maestru curvar...pt un ucenic, ca sa zic raspund si eu cat pot, mai... jos

deci pe scurt

locatie, inclusive baie-9…desi pt mine, de la 5 in sus ( apa curenta, min 12 grade Celsius, sapun lichid )-pana la 10 e tot aia…apa calda  a functionat;

iar daca suportul de prosop e rupt, pun prosopul pe masina de spalat.

Cristina- GFE -9-doar n-o sa -i cer FK, de ce sa fiu respins? Plus ca, daca ar fi 10, ar fi GF pe bune si asta nu se poate....

Masaj relaxare…habar n-am si nu tin sa  aflu , viata e prea scurta si ora prea scumpa.

Masaj erotic- azi -10- a stat (si miscat) cum am vrut si, mai ales, cum a vrut; si a vrut

Igiena salon -10

Revin, functie de buget, la toate 3-4…bine ca n-am card de credit, ca il praduiam

asta erau pregatite sa fie scrise dinainte

acum, raspuns pt XX.....X

daca nu ai citit printre multele mele randuri sa reiau

tine cont ca prefer sa fiu mai prieten cu fetele decat cu voi, pt ca sunt straight,  nu gay...deci o sa spun  si n-o sa spun...doar n-o sa zic ca m-a lasat de 3 ori cu degetul mic pe buza mare stanga prin partea dreapta a chilotului tanga ,  o data cu nasul ,  de doua ori m-a pus sa dau pe cearceaf, o data pe burta ei, o data pe a mea, si o data pe perete...m-as linge ( pe mine!!) pe bot definitiv...nu cu Cristina, cu ORICE femeie...

nah, paranteza...scria unul aici ca Bianca nu permite cunnilingus (mare eroare ca a scris asta ) spre deosebire de alte colege, mai permisive ( SI mai mare eroare, pe de o parte, pe de alta, e mai bine, ca nu da nume)....iti dai seam ce sanse mai are respectivul la Bianca....sau altul, pe site-ul alalalt,  ca Angela nu permite nici ea aceeasi  procedura,..ei bine,  alta data, cand o chema altfel, la alt salon, daca nu cumva visez si confund, s-a comportat cu mine  in mod diferit...cand am incercat sa bisez , la alta vizita, mi-a spus "nu, si asa a fost prea mult". Si n-am mai dezlegat misterul Angela...am dezlegat partial alte mistere...ce ii pot spune "colegului" e ca gemetele ei erau  (zic eu) reale...

Orice femeie o data permite mai mult , odata mai putin si n-o sa stim niciodata cand sau de ce (asta e tot farmecul)....ce cauze fizice sau psihice o fac sa fie intr-un fel sau altul...si ce permite unuia odata nu permite aceluiasi sau altuia , alta data...nah, ce pot spune e ca am primit mult mai mult de la femei dupa ce am realizat ca, practic cu orice femeie,   NU SUNT PRIMUL, NU SUNT ULTIMUL si , mai ales,  NU SUNT CEL MAI BUN ; si ca EA ALEGE ce sa faca cu cine vrea si cand vrea muschiul ei... de aici incepe "convingerea".Si mai e un secret, al lui Pollichinelle, asa ca nu il spun.Il gasesti inclusiv pe orice site tip cancan.

Iar daca mie imi permite cam cat pot duce eu fiziologic si ce fantezii normale am  , sunt foarte multumit...sexualitatea mea este destul de redusa ca spectru; si axata pe preludiu ...nu am treaba cu uro, SM, strap-on, punctul G masculin si nici sexul anal nu ma pasioneaza sa il fac nici macar activ,  cu femei...deci nici fingering-ul acolo mai avansat de o falanga (atat am putut face cand eram la sex la una despre care stiam ca face si anal, EU eram blocat) ...statistic vorbind, asta corespunde cu preferintele majoritatii fetelor foarte tinere si  "cuminti" adica alea cu un prieten si ceva aventuri/clienti, inca 'proaspete " in viata sexuala, deci fetele dispuse si capabile sa se simta bine SI fara sex/penetrare cu penisul ...care se duc sa lucreze la saloane fara sex pe bune...de aceea ma duc des la saloane si rar la sex...plus ca e mai ieftin si gasesc fete mai destupate la cap si mai indopate  la capul celalalt... mai 'cuminti",  deci care raspund bine la carezza fara a fi necesara penetrarea...sau, nah, care se excita mai repede clitoridian ( DACA te lasa)  decat vaginal..

• Oras:Bucuresti
Postat

buna intrebare , pt un maestru curvar...pt un ucenic, ca sa zic raspund si eu cat pot, mai... jos

deci pe scurt

locatie, inclusive baie-9…desi pt mine, de la 5 in sus ( apa curenta, min 12 grade Celsius, sapun lichid )-pana la 10 e tot aia…apa calda  a functionat;

iar daca suportul de prosop e rupt, pun prosopul pe masina de spalat.

Cristina- GFE -9-doar n-o sa -i cer FK, de ce sa fiu respins? Plus ca, daca ar fi 10, ar fi GF pe bune si asta nu se poate....

Masaj relaxare…habar n-am si nu tin sa  aflu , viata e prea scurta si ora prea scumpa.

Masaj erotic- azi -10- a stat (si miscat) cum am vrut si, mai ales, cum a vrut; si a vrut

Igiena salon -10

Revin, functie de buget, la toate 3-4…bine ca n-am card de credit, ca il praduiam

asta erau pregatite sa fie scrise dinainte

acum, raspuns pt XX.....X

daca nu ai citit printre multele mele randuri sa reiau

tine cont ca prefer sa fiu mai prieten cu fetele decat cu voi, pt ca sunt straight,  nu gay...deci o sa spun  si n-o sa spun...doar n-o sa zic ca m-a lasat de 3 ori cu degetul mic pe buza mare stanga prin partea dreapta a chilotului tanga ,  o data cu nasul ,  de doua ori m-a pus sa dau pe cearceaf, o data pe burta ei, o data pe a mea, si o data pe perete...m-as linge ( pe mine!!) pe bot definitiv...nu cu Cristina, cu ORICE femeie...

nah, paranteza...scria unul aici ca Bianca nu permite cunnilingus (mare eroare ca a scris asta ) spre deosebire de alte colege, mai permisive ( SI mai mare eroare, pe de o parte, pe de alta, e mai bine, ca nu da nume)....iti dai seam ce sanse mai are respectivul la Bianca....sau altul, pe site-ul alalalt,  ca Angela nu permite nici ea aceeasi  procedura,..ei bine,  alta data, cand o chema altfel, la alt salon, daca nu cumva visez si confund, s-a comportat cu mine  in mod diferit...cand am incercat sa bisez , la alta vizita, mi-a spus "nu, si asa a fost prea mult". Si n-am mai dezlegat misterul Angela...am dezlegat partial alte mistere...ce ii pot spune "colegului" e ca gemetele ei erau  (zic eu) reale...

Orice femeie o data permite mai mult , odata mai putin si n-o sa stim niciodata cand sau de ce (asta e tot farmecul)....ce cauze fizice sau psihice o fac sa fie intr-un fel sau altul...si ce permite unuia odata nu permite aceluiasi sau altuia , alta data...nah, ce pot spune e ca am primit mult mai mult de la femei dupa ce am realizat ca, practic cu orice femeie,   NU SUNT PRIMUL, NU SUNT ULTIMUL si , mai ales,  NU SUNT CEL MAI BUN ; si ca EA ALEGE ce sa faca cu cine vrea si cand vrea muschiul ei... de aici incepe "convingerea".Si mai e un secret, al lui Pollichinelle, asa ca nu il spun.Il gasesti inclusiv pe orice site tip cancan.

Iar daca mie imi permite cam cat pot duce eu fiziologic si ce fantezii normale am  , sunt foarte multumit...sexualitatea mea este destul de redusa ca spectru; si axata pe preludiu ...nu am treaba cu uro, SM, strap-on, punctul G masculin si nici sexul anal nu ma pasioneaza sa il fac nici macar activ,  cu femei...deci nici fingering-ul acolo mai avansat de o falanga (atat am putut face cand eram la sex la una despre care stiam ca face si anal, EU eram blocat) ...statistic vorbind, asta corespunde cu preferintele majoritatii fetelor foarte tinere si  "cuminti" adica alea cu un prieten si ceva aventuri/clienti, inca 'proaspete " in viata sexuala, deci fetele dispuse si capabile sa se simta bine SI fara sex/penetrare cu penisul ...care se duc sa lucreze la saloane fara sex pe bune...de aceea ma duc des la saloane si rar la sex...plus ca e mai ieftin si gasesc fete mai destupate la cap si mai indopate  la capul celalalt... mai 'cuminti",  deci care raspund bine la carezza fara a fi necesara penetrarea...sau, nah, care se excita mai repede clitoridian ( DACA te lasa)  decat vaginal..

Ar fi util pentru noi, toti colegii tai de forum, sa descri totul cu vorbe mai putine

si cu mai multa coerenta

deja am obosit citind prima fraza.

Daca scri numai pentru tine este in regula. Eu totusi cred ca scri pentru informarea celorlalti colegi

Postat

Ar fi util pentru noi, toti colegii tai de forum, sa descri totul cu vorbe mai putine

si cu mai multa coerenta

deja am obosit citind prima fraza.

Daca scri numai pentru tine este in regula. Eu totusi cred ca scri pentru informarea celorlalti colegi

OK,

incerc ..daca mi se pun intrebari de genul "cat de permisiva a fost Cutărica? " sau daca aud de barbati care se plang de apa calda sau ca nu au unde sa puna un prosop, mi-e greu sa ma abtin.

Fost azi. Cu EMA, conform progaramare facuta la 11,15.Ca sa scriu si pt altii, pt a va programa SIGUR la cine si cand vreti,  incercati sa telefonati putin INAINTE de 11.00, ora oficiala de deschidere.

Curatenie salon 9..apa din baie era  stearsa , la ambele dusuri facute; temperatura si debitul apei calde... variaza usor; pe mine  nu ma deranjeaza.

Programare respectata de ambele parti...timp real masaj 1/2 ora.  100 RON halatul plus mic cadou

aspect fizic fată -9

GFE -9

masaj erotic 10...  fata raspunde daca e tratata frumos

eu zic ca face; face si salonul.

Bine?

• Like 1
Vizitator
Postat

Bine zis, rafinata Angela !

eu am fost de mai multe ori cu ea

Chiar merita sa incercati !

O recomand.

Te  rugam, dorim  o recenzie  nici prea  stufoasa, nici prea  scurta  despre  Angela.

Multumim ! 

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:nowhere
  • Oras:nowhere
Postat

recenziile tale, oricat ar fi de lungi sau scurte, in afara ca ne lamuresc in ce priveste  cotele apelor apei din baie, nu spun nimic clar si la obiect...

Postat

Bah, dar rai sunteti! Colegului ii place locatia, este evident! Si mie mi-a placut pe vremuri, insa recunosc ca nu am avut niciodata nici timpul si nici vocabularul lui!

In rest, Doamne ajuta: numai femei bune!

Postat

OK,

incerc ..daca mi se pun intrebari de genul "cat de permisiva a fost Cutărica? " sau daca aud de barbati care se plang de apa calda sau ca nu au unde sa puna un prosop, mi-e greu sa ma abtin.

Fost azi. Cu EMA, conform progaramare facuta la 11,15.Ca sa scriu si pt altii, pt a va programa SIGUR la cine si cand vreti,  incercati sa telefonati putin INAINTE de 11.00, ora oficiala de deschidere.

Curatenie salon 9..apa din baie era  stearsa , la ambele dusuri facute; temperatura si debitul apei calde... variaza usor; pe mine  nu ma deranjeaza.

Programare respectata de ambele parti...timp real masaj 1/2 ora.  100 RON halatul plus mic cadou

aspect fizic fată -9

GFE -9

masaj erotic 10...  fata raspunde daca e tratata frumos

eu zic ca face; face si salonul.

Bine?

Multumesc frumos !

Sa traiesti!

Vizitator
Postat

@ Examinatorul -  da, am vazut ceva  aprecieri mai vechi pe aici ale  tale  la adresa  Angelei, in regula, multumesc !

@ Gyorgye 69 - multumesc  pentru  interventie

@  xxxxxxxxxxxx -  cam surprinzator  acest  mesaj, hai sa fiu constructiv  si nu circotas  dar  nu mi-am putut stapini curiozitatea  si am cautat  recenzii  in stilul  xxxxxxxxxxx  pe citeva  topice de  aici dar cu parere de rau nu am gasit....pina una alta, redau aici o recenzie  a mea  mai veche  ( am cont  si pe alt forum de gen ) si  mai mult de atit nu mai scriu  nimic.

Da, fara dubiu, am petrecut  o ora  extatica si  agreabila  in micuta  jungla  amazoniana  din  inima  iubitei noastre  urbe  Bucuresti.

Actiunea  s-a  petrecut  acum citeva  luni…..
Dupa  multe  aminari mai mult sau mai putin obiective, reglindu-ma psihic pe  conceptul  de  ‘’ Amazonia  ‘’ , ajuns-am  in cele din urma si in jungla  amazoniana.
Luarea de contact  cu lumea  amazoniei a  avut loc dupa urcarea a doua etaje intr-o vila veche dar  renovata, destul de misterioasa ( oare ce o fi inauntru , va corespunde  asteptarilor ? ) si cind usa s-a deschis a aparut o tinara blonda, inalta, cu forme, zimbitoare si care m-a topit. Nu era ea maseuza destinata dupa cum mi-a spus. Posibil sa fi fost  Sofia sau  Daria….
As fi dorit programare la  Cristina sau  la Irina, vedetele testate ale  salonului dar  Cristina tocmai se ocupase si Irina nu era in micuta jungla.
Atunci am  acceptat sa ajung pe miinile  Gabrielei ( nou venita in team ).
Luarea de contact cu  noua Gabriela m-a  impresionat, destul de inalta, cu forme dar nu plinuta, genul meu, bruneta , sini mari alungiti si naturali  , un fund de exceptie ( imi ramasesera ochii la el, imi venea sa pun mina pe el chiar pe hol,)  ingrijita.
Eu fiind  rezervat  in privinta ei, mi-a raspuns ca are  3 ani experienta de masaj  si ca eventual pot  alege alta  maseuza.
Pas ! am zis, imi  plac  brunetele ,tipa era calma si avea o privire enigmatica si patrunzatoare , mai apoi aveam sa constat ca are si ochi deosebiti, hmmmm !
Schimb un pic mai mult stilul recenziei  mele  si aleg  ideile  principale : 
Argumente  pro :
-   Locatie  discreta, centrala  dar  greu  accesibila pentru mine….uffff
-   Curatenie  bec si amenajare cu toate  dotarile, toate  ireprosabile
-   Un mic  templu  al masajului incarcat de energie  pozitiva
-   Programare  usoara, personal  amabil si pro  client
-   Maseuza  cu un corp si un fizic de exceptie, amabila, educata si   calma
-   M-am  relaxat  bine  fizic si psihic, aproape m-am detasat total fizic si psihic de lumea  exterioara  bucuresteana, eram doar eu si ea…..
-   Locatie – 10
-   Curatenie – 10
-   Maseuza  -fizic – 9 , atitudine  -  9 ( cam retinuta in unele  momente  si as  fi  dorit sa vad ceva zimbete  etc. ) 
-   Masaj de relaxare : 8  
-   Masaj  Erotic – 8 ; Masaj  Body  - 8
-   As  fi  dorit  mai mult  masaj  erotic si body, mai multa  atentie zonei mele genitale ( adica  si folosirea  miinii ei  )  - este loc si de mai bine data  viitoare – si acces  la  pussy ( cu limba , macar de facut cunostinta, desi initial imi promisese acces la  pussy  ) si la  corp – sarutari pe  corp si pe funduletul de colectie.
 -      Finalizare  aproape de sinii  ei, dupa ce m-a incins bine cu sinii pe spate si pe fata
-   Este  posibil ca fiind  prima  intilnire  Gabriela sa nu se dezlantuie sau sa nu fi intrat in ritmul  Amazonian, ea fiind  ardeleanca si deci structural mai calma                         ( opusul  meu, eu fiind mai putin calm )
-   Am gasit o interlocutoare  agreabila, deschisa, cu personalitate, nu doar o papusa decorativa si   cu care am interactionat, ca si cu o veche prietena
-   Si acum ma urmaresc  cei doi ochi ai ei , de femeie misterioasa si greu de patruns, cred ca a fost  gheisa sau mare  preoteasa in alta  viata, serios vorbesc !
-   Aveam nevoie de o astfel de traire, intr-o companie feminina calma, sigura pe ea si pozitiva, mari calitati la o femeie
-   In  fapt  Amazonia  ramine un salon de masaj  autentic, de relaxare complexa , printre putinele care tine sus  steagul masajului de clasa la  toate  capitolele, oh ,yeaaaaah !
Argumente  contra :  
-   Sa  zicem – o singura  baie……trebuie uneori rabdare….
-   O prima senzatie de lipsa de aer, prima camera  unde am asteptat  nu avea fereastra, a doua da, dar  climatizarea nu functiona ; pe urma m-am obisnuit 
Tariful bine  cunoscut  : 150  Lei  noi  - una  ora.
Jungla  amazoniana se prezinta  plina de suprize placute  si cred ca tot  ce as  testa   pe acolo    ar fi un cistig pentru  mine….
Acum o am pe lista  pe  rafinata  Angela, pare de alta  clasa, ca si prezenta si atitudine.
Abia  astept !

• Like 8
  • Minus 4
Postat
Luni dimineata am vizitat pentru prima oara salonul Amazonia. Programarea telefonica a fost din scurt, si rapida, erau 3 fete disponibile, si din fericire si cea pe care speram s-o cunosc, in urma pozelor de pe site - Gabriela.

Mentionez ca pentru mine este doar a doua experienta de genul, si consider ca nu sunt in masura sa dau calificative, neavand termen real de comparatie (prima experienta a fost o incercare nereusita intr-un salon din centrul vechi). Asa ca ma voi rezuma doar la a povesti experienta, iar voi veti trage concluziile.

Gabriela ma primeste in lenjerie intima, imi zambeste si ma invita in camera. Sunt de la inceput placut surprins de privelistea ce se deschidea in fata mea, o data cu usa apartamentului. Doi ochi expresivi, incadrati de o fata ovala, tenul masliniu, si toata atmosfera amplificata de lumina difuza din apartament. Reusesc sa ma desprind din vraja in care cazusem, si sa pasesc in apartament, apoi in camera. In fundal, muzica de lounge. 

Rezolvam partea financiara - 150 ron/ora, apoi intru la dus. Dupa ce termin, o astept in camera, in timp ce face si ea un dus. 

Gabriela incepe cu un masaj de relaxare, atmosfera se destinde, si ma intreaba daca prefer sa vorbim sau sa ma bucur de masaj in liniste. Aleg sa ne cunoastem un pic - cred ca a construi un pic de intimitate ajuta de ambele parti, si face toata experienta masajului mai placuta. Descopar o femeie interesanta, cu pasiuni artistice si multilateral dezvoltata. Jumatate de ora zboara in felul acesta placut, dupa care se face tranzitia catre body massage, si Gabriela continua sa imi povesteasca despre ea, dar de data aceasta fara cuvinte. 

De indata ce ma intorc pe spate, intru intr-o dilema: as vrea sa-i admir corpul bine proportionat, dar nu pot scapa de farmecul ochilor ei. Gabriela incepe un masaj slow, in timp ce ma priveste intens in ochi. Lucru care mi se pare super-hot. Din cand in cald, imi zambeste, lucru care ma dezarmeaza complet. Imi vine s-o iau in brate, dar imi dau seama ca este deja in bratele mele. Ii cer s-o faca mai des. Dar poate ca daca ar fi facut-o prea des si-ar mai fi pierdut din farmec. Dupa un timp reusesc sa imi cobor privirea si sa admir un corp voluptos, cu forme, exact pe gustul meu. Sanii Gabrielei sunt plini, grei, frumos sculptati, pielea este fina, iar partea de jos este epilata complet. Atmosfera se incinge, si Gabriela imi demonstreaza ce insemna un masaj de calitate. 

Intreb, si aflu ca o pot saruta oriunde pe corp, mai putin pe gura. Ma straduiesc sa-i respect dorinta. La sfarsit mai povestim putin si ii spun ca unul din lucrurile importante pentru mine este GFE-ul. Gabriela n-a fost foarte lipicioasa, dar un ciuda acestui fapt, eu am simtit un click. Si a fost prima intalnire. Sunt curios cum se va desfasura a doua.

Pana atunci, va las cu aceste randuri care sper sa va fie de folos.

Multumesc, Gabriela, pentru o experienta memorabila. Astept sa ne revedem cand mai vin prin tara.

• Like 11
  • Oras:Genova
Postat

Dupa ce am urmarit forumul cateva luni, m-am decis sa-mi fac cont si sa spun si eu experientele personale.

Am testat si eu salonul. Locatie centrala, langa mcdonald buzesti, destul de greu cu locurile de parcare.

Mi-am facut o programare la Irina, dupa ce am vazut pozele pe site. Corp normal, sani marisori, aspect banal al fetzei.

Masaj de relaxare ok, nimic special, masaj erotic mediu. 

Ceea ce a fost un mare turn-off a fost faptul ca domnisoara are niste alunite oribile pe corp. Le-am atins fara sa vreau si aproape mi s-a culcat. Cred ca ar trebui sa mearga la un dermatolog sa si le scoata, macar cele doua de sub sani.

Nu ma pricep sa dau note, as spune un 7 la aspect, 9 curatenie, masaj de relaxare 8, masaj erotic 6. 

Zi buna!

• Like 1
Postat

Dupa ce am urmarit forumul cateva luni, m-am decis sa-mi fac cont si sa spun si eu experientele personale.

Am testat si eu salonul. Locatie centrala, langa mcdonald buzesti, destul de greu cu locurile de parcare.

Mi-am facut o programare la Irina, dupa ce am vazut pozele pe site. Corp normal, sani marisori, aspect banal al fetzei.

Ceea ce a fost un mare turn-off a fost faptul ca domnisoara are niste alunite oribile pe corp. Le-am atins fara sa vreau si aproape mi s-a culcat. Cred ca ar trebui sa mearga la un dermatolog sa si le scoata, macar cele doua de sub sani.

Nu ma pricep sa dau note, as spune un 7 la aspect, 9 curatenie, masaj de relaxare 8, masaj erotic 6. 

Zi buna!

dap, fiecare cu reactiile lui.. ..in alt secol, femeile isi pictau cate o alunita falsa pe decolteu....mie , dimpotriva, mi se scoala cand o vad pe aia de pe spate...ca imi aminteste ca sta ( de fapt, NU sta, ci se misca  )  cu spatele...

pe alea de langa  sani, in vreo 15 vizite, timp de 11 luni , NU le-am vazut (nici macar prima oara, cand nu ma imprietenisem inca ); eu zic ca,  daca ma deranjau, le vedeam ...am si acum in minte, dupa 8 ani,  prima din cele 2 iubiri, Daria de la Japan Garden...si ea avea o alunita pe un san  de nota 20 , si imi placea f mult de ea (si usor reciproc).....ca idee, alunitele NU se scot...din zona sanilor, daca sunt, cu atat mai mult....din motive de Doamne Fereste.

Postat

Zi buna!

Nu-i in regula sa scri asa ceva despre o fata

Imi pot pune intrebarea daca nu cumva ai primit ceva refuzuri din partea fetei si te razbuni.

Eu am fost de cateva ori cu Irina si pot spune colegilor de forum ca este o fata deosebita si daca te porti frumos cu ea ai parte de un masaj erotic de o senzualitate aparte !

Nu cumva ai cerut sex, pentru ca Irina nu ofera asa ceva ?

• Like 1
Postat

sunt sub sani si arata de parca ar avea 4 sfarcuri :))

acum fiecare cu problemele lui....

Salut,

am fost azi la Irina si m-am uitat...la inceput, pe urma ne-am ocupat de altele, nu ca dadusem 100lei juma de ora, dar era pacat de o fată aşa frumoasă sa o las neconsolata :)....DA , le are, o palma jumate- doua sub sani. Adica destul de departe ca atunci cand sunt excitat si focalizat pe sani :eek  sa nu vad alunitele.. Nu le vazusem pt ca, atunci cand ma duc la o femeie cu sani misto  care accepta sa fie  pupati, mangaiati, pipaiti  si mai face uneori si masaj pe DANSA  cu ei, :tdo13 , atunci  ma uit la SANI , :boobs  , nu la alunite.

Iar sanii, marisori si calzi,  au sfarcuri mici maro rox culoare normala :movingthem1 ....pe cand alunitele sunt ca alunitele si  mai mici.In fine , nu pot sa zic ca mutanta cu trei sani  din Total Recall, ala cu Swarzenegger , m-a excitat. In relatia barbat femeie , imaginatia, mai normala sau mai ...particulara, are rolul ei. Si nu toate relatiile, chiar ocazionale, sunt de succes.

Probleme are fiecare...depinde  daca si  stie sa le rezolve.Apropo, stii care e culmea matematicii? :350x

...................................................................................................................

Raspuns: sa te duci la culcare cu doua necunoscute si sa le rezolvi pe amandoua. :138x

Indicatie: necunoscutele se pot rezolva si pe rand...daca nu iti desumfla pixul vreo alunita, desigur.

• Like 1
Postat

Am fost de mai multe ori acolo, cu diferite domnisoare, nu am cerut niciodata sex. Pur si simplu mi se pare overrated Irina. E parerea mea, fiecare are standardele lui, iar pt mine, acele alunite mi s-au parut scarboase. That's all!

Repet, nu am nimic cu fata, nu am fost refuzat cu nimic, dar nu e asa spectaculoasa cum se spune pe aici.

Postat

Salut,

am fost azi la Irina si m-am uitat...la inceput, pe urma ne-am ocupat de altele, nu ca dadusem 100lei juma de ora, dar era pacat de o fată aşa frumoasă sa o las neconsolata :)....DA , le are, o palma jumate- doua sub sani. Adica destul de departe ca atunci cand sunt excitat si focalizat pe sani :eek  sa nu vad alunitele.. Nu le vazusem pt ca, atunci cand ma duc la o femeie cu sani misto  care accepta sa fie  pupati, mangaiati, pipaiti  si mai face uneori si masaj pe DANSA  cu ei, :tdo13 , atunci  ma uit la SANI , :boobs  , nu la alunite.

Iar sanii, marisori si calzi,  au sfarcuri mici maro rox culoare normala :movingthem1 ....pe cand alunitele sunt ca alunitele si  mai mici.In fine , nu pot sa zic ca mutanta cu trei sani  din Total Recall, ala cu Swarzenegger , m-a excitat. In relatia barbat femeie , imaginatia, mai normala sau mai ...particulara, are rolul ei. Si nu toate relatiile, chiar ocazionale, sunt de succes.

Probleme are fiecare...depinde  daca si  stie sa le rezolve.Apropo, stii care e culmea matematicii? :350x

...................................................................................................................

Raspuns: sa te duci la culcare cu doua necunoscute si sa le rezolvi pe amandoua. :138x

Indicatie: necunoscutele se pot rezolva si pe rand...daca nu iti desumfla pixul vreo alunita, desigur.

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...