Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Mures
  • Oras:Mures
Postat

Pe topicul asta incepe sa fie nevoie de multa lamaie... :D

stie cineva unde mai activeaza-daca mai activeaza Olivia.Avea un tatuaj destul de mare pe antebrat si s+a perindat la Amazonia cateva luni.Multumesc.

• Oras:Uranus
Postat

Prospatura la Amazonia, Andreea 21 de ani care lucreaza de ieri acolo si care trebuie vizitata chiar de mai multe ori.

Domnisoara are cam 165-170, carne tare sani maari f grei si plini, fund tare, fara celulilta iar la fata simpatica satena cu parul lung prins in coc.

Experienta cu ea a fost una f buna, masajul a fost de exceptie, la cel erotic mai are putin de invatat, poate ca fiind noua in stabiliment avea si ceva emotii, pana se acomodeaza cu spatiul samd. Este comunincativa, simpatica insa nu duce o discutie prea departe, e o fata simpla,lipicioasa, simpatica buna la corp si la suflet:))

Bafta!

• Like 3
  • Oras:everywhere
  • Oras:everywhere
Postat

Prospatura la Amazonia, Andreea 21 de ani care lucreaza de ieri acolo si care trebuie vizitata chiar de mai multe ori.

Domnisoara are cam 165-170, carne tare sani maari f grei si plini, fund tare, fara celulilta iar la fata simpatica satena cu parul lung prins in coc.

Experienta cu ea a fost una f buna, masajul a fost de exceptie, la cel erotic mai are putin de invatat, poate ca fiind noua in stabiliment avea si ceva emotii, pana se acomodeaza cu spatiul samd. Este comunincativa, simpatica insa nu duce o discutie prea departe, e o fata simpla,lipicioasa, simpatica buna la corp si la suflet:))

Bafta!

plinuta, asa si asa.....supla?

Postat

Supla nu cel putin eu prin supla inteleg skinny si nu e skinny dar nici nu are sunci burta sau ceva, e pur si simplu zdravana daca vrei, o femeie pe care ai ce pune mana, carne f tare fara sa fie neaparat mare.

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Azi am fost a 8-a oara pe anul asta la Amazonia

de data asta la Cristina, puffffff nici nu stiu cum sa descriu totul, nici rau nici super, nici normal,.. Cristina face masaj super bun, seamana la corp cu Ema si Daria, daca nu vedeam tatuajele pe ea credeam ca e Daria... Am stat juma de ora la masaj cand ma intors ma terminat in 5 (!!!!!) minute, e incredibil, eu care termin atat de greu, si binenteles ca regret, voiam sa mai savurez 10 minute corpul ei sexy si suplu.... Are o tehnica care te stimuleaza si-mi place la nebunie, cu manutele pe la  fundulet de parca simteam ca acolo ma excit mai tare decat in orice alta parte .... Am tras-o spre mine vrand sa gust ciresica, nu a zis NU dar nici da, nu stiu daca e genul care e NU categoric sau e nevoie de ceva timp cum e la altele, si dupaia ma lasa sa gust si eu cateva minute.... Azi cum necum cand sa ajung cu limba s-a pus pe mine, nu am mai luat-o tare ca pe Daria, dar am simtit ca e loc de mai mult pt viitor....un viitor care nu sunt 100% sigur de revenit, rau nu a fost deloc, o fata super super, dar  e prima din cele 20 la care am fost anul asta care ma terminat atat de repede, RESPECT(!) dar vreua sa mai savurez putin daca tot stau o ora... Concluzia: va recomand pe Cristina dar duceti-va jumatate de ora, e de ajuns, eu am stat o ora si dupa 35 minute eram gata, ( msaj 30-35 minute ) nu se grabeste, dar e talentata in a te termina, are o tehnica speciala, tremuram de placere.... O mai am de vizitat pe Irina si Andreea , apoi le stiu pe toate 5 si cele 2 care au plecat... Nota finala Cristina 8!

p.s. nu glumesc stati 30 minute, cine ma termina pe mine in 5 minute termina pe oricine repede ( si eu sunt genul care nu stau niciodata sub o ora, dar cu ea o sa fac o exceptie ca nu am ce face o ora)

• Like 2
Postat

de data asta la Cristina, puffffff nici nu stiu cum sa descriu totul, nici rau nici super, nici normal,..Am tras-o spre mine vrand sa gust ciresica, nu a zis NU dar nici da, nu stiu daca e genul care e NU categoric sau e nevoie de ceva timp cum e la altele, si dupaia ma lasa sa gust si eu cateva minute..  Azi cum necum cand sa ajung cu limba s-a pus pe mine, nu am mai luat-o tare ca pe Daria, dar am simtit ca e loc de mai mult pt viitor....

In lipsa de ciresele , ma multumesc si cu samburii...cand ii prind si pe aceia

Postat

In lipsa de ciresele , ma multumesc si cu samburii...cand ii prind si pe aceia

Da :laugh2  Eu scriu asa ca sa nu primesc puncte minus, am vazut astia care vorbesc direct primesc minus si apoi ban, deci zic si eu "ciresica" pt ca pui limba rar pe ea ( ca pe cireasa de pe tort) ce-a mai buna dar cel mai greu de atins...

Eu am sa mai merg de 2 ori acolo in iulie, la Andreea si Irina! si ultima v-a fi Bela ( care incerc sa dau de ea din februarie) apoi am sa ma retrag din activitatea asta, ...  Am ajuns la 3.000 lei cheltuiti in 3 luni pe masaje, si mi-am facut plinul, deja a disparut acea bucurie , aviz celor care se duc des: Duceti-va mai rar , sau o sa va plictisiti... Mi-am facut plinul , sunt suparat pe mine ca am exagerat... Le mai am pe aceste 3 fete pe lista si gata!  

Stiu ca unele fete citesc aici, sunt de parere ca nu am fost prea critic, critica e ce-a care te ajuta sa evoluezi in bine, cand faci totul bine e loc doar in jos...cand gresesti e loc doar pentru bine.... 

Acum ca mai am 2 fete si am terminat, am realizat ca eu nu am dat niciodata nimic in plus, decat mici cadouri, sper ca nu am fost injurat prea rau, nu stau asa de bine cu banutii precum altii, castig mai putin decat toate fetele,... Dar nu e nimic in lume ce respect mai mult decat o femeie, oriunde, oricare, toti ne-am nascut din o femeie, si cand mor vreau sa fie ultimul lucru pe care l-am vazut pe pamant, cel mai mare dar a lui Dumnezeu : o femeie :bow  Toate cele bune!!! ( revin cu ultimele 2 recenzii luna iulie)

Postat

Da :laugh2  Eu scriu asa ca sa nu primesc puncte minus, am vazut astia care vorbesc direct primesc minus si apoi ban, deci zic si eu "ciresica" pt ca pui limba rar pe ea ( ca pe cireasa de pe tort) ce-a mai buna dar cel mai greu de atins...

Eu am sa mai merg de 2 ori acolo in iulie, la Andreea si Irina! si ultima v-a fi Bela ( care incerc sa dau de ea din februarie) apoi am sa ma retrag din activitatea asta, ...  Am ajuns la 3.000 lei cheltuiti in 3 luni pe masaje, si mi-am facut plinul, deja a disparut acea bucurie , aviz celor care se duc des: Duceti-va mai rar , sau o sa va plictisiti... Mi-am facut plinul , sunt suparat pe mine ca am exagerat... Le mai am pe aceste 3 fete pe lista si gata!  

Stiu ca unele fete citesc aici, sunt de parere ca nu am fost prea critic, critica e ce-a care te ajuta sa evoluezi in bine, cand faci totul bine e loc doar in jos...cand gresesti e loc doar pentru bine.... 

Acum ca mai am 2 fete si am terminat, am realizat ca eu nu am dat niciodata nimic in plus, decat mici cadouri, sper ca nu am fost injurat prea rau, nu stau asa de bine cu banutii precum altii, castig mai putin decat toate fetele,... Dar nu e nimic in lume ce respect mai mult decat o femeie, oriunde, oricare, toti ne-am nascut din o femeie, si cand mor vreau sa fie ultimul lucru pe care l-am vazut pe pamant, cel mai mare dar a lui Dumnezeu : o femeie :bow  Toate cele bune!!! ( revin cu ultimele 2 recenzii luna iulie)

sunt barbati care au cheltuit zeci de mii de euro pe parcusul anilor la masaje, asa ca nu te mai simti "vinovat" :) .  in loc sa te duci in cazino sau la pariuri, te "descarci" la masaje. sigur, de o vreme, calitatea saloanelor a scazut MULT si rar mai gasesti un loc in care sa revii cu placere.

Postat

Poate ai primit minusuri pt.ca ai spus cam multe si cam pe direct.

Unele lucruri nu e nevoie sa se spuna.

Asa cum unele daruri nu sunt in bani.

Asta sper sa fi invatat din aceste experiente.

De lasat total si definitiv, dupa ce ai gustat,  e cam greu.

Postat

de parca conteaza ce minusuri primesti pe un forum .

spui ce gandesti intr-un mod direct(nu esti la pension de maicute aici), cum am zis eu despre Randunica, ca este o tiganca cocalara ca si comportament si mi-a dat minus la toate postarile pe care la-m facut aici  LOL  

sunt afectat profund !  :boob  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
Postat

A 73-a vizita la Amazonia... din pacate, doar a 2-a din acest an:)

Intrat cu Daria, o blonduta simpatica, miniona, 24 de ani declarati, 160 cm probabil, si pana in 50 kile. Sani micuti dar draguti, comunicativa si putin peltica. Per total, o prezenta agreabila, un amestec de candoare si maturitate... Din pacate era disponibila doar pentru varianta de 30 min, pt care am avansat suma de 100 ron.

Locatia aceeasi, la standard inalt de igiena, insa trasa in jos de baia aia horror. Prestatia, a fost una corecta, foarte placuta, insa fara sa fie nimic wow.

Ca si note, cotez astfel:

Daria: 9

Masaj relaxare: 7 mult prea scurt din pacate, datorita limitariii de timp

Masaj erotic: 8,5 - o experienta interesanta, avand in vedere va timpul alocat a fost scurt

Atitudine: 9, buna pentru o prima intalnire (si scurta), cu elemente de GFE nedisimulate. Potential excelent pt intalniri viitoare.

Cadou: 100 ron

Concluzia, cam aceeasi: departe de zilele sale de glorie, Amazonia ramane un salon de referinta, un reper de normalitate in peisajul serviciilor erotice bucurestene.

• Like 4
Postat

Pt ca va scutisem de comentarii si pt ca v--ati luat lamai, reapar.

Am fost la Andreea, incitat de comentarii, de noutate si de micul face to face cand mi-a fost prezentata si intrasem la sigur, cf.programarii, cu Daria (si chiar NU am regretat, se pare ca nu stiam ce se poate ascunde  in  faptura aceea mica si delicata).

Acum, la a doua prezentare , Andreea a zambit frumos si i-am spus asta; la care i-a mi-a replicat Dar  ce zambet nu este frumos”’?

Buun, deci fata are replica de apropiere. Mi-a spus ca a mai lucrat (episodic)  masaj de relaxare ( are diploma) si erotic.

Cum sunt fan la jumate in toate, am cotizat 100 pt jumatate de ora.

Buna,  tandra , lipicioasa, feminina. Privirea galesa, ovalul feþei si parul lung , usor ondulat,  imi amintesc de mai micuta Bianca, aka Larisa,  cineva cu care eu unul m-am inteles bine si repetat.Andreea este frumoasa la chip, bine inzestrata la corp si feminina in comportament.

Are ceva din Irina (in partea din fata sus), ceva din Cristina (in partea din spate, mijloc-jos...nu chiar brazilian, dar venezuelian tot e); ceva din Daria (lipiciul) si ceva mai  picant , la comportament, din Ema . Dar aici am uitat ce anume, poate prietenii stiu ce. Nu in aceleasi doze , fiecare femeie fiind unica, dar suficient sa faca o combinata prizabila repetat.  Poate chiar in aceeasi sedinta pt cine il tine presiunea.

Locatia 10+., fara apa pe jos in baie.Bun gelul de dus, de marca,  mereu plin, bun dusul, buna bateria.Cada nu evacueaza rapid, dar wtf? Ma adaptez la o femeie noua si nu ma adaptez la o baie straina? Barbat sau carlig de masaj?

Note corp 8,5, fata -9, .erotism 9,5, masaj relaxare  terapeutic 10 (forta fara durere , mangaiere, ulei cat sa alunece bineeh, de ar fi asa simplu sa nimeresti alunecarea si doza la toate).Eu care nu facusem masaj de relaxare de acum mai an, de  la prima vedere cu Ema, am  rabdat acum in loc de tigara de dupasi a fost foarte bine. Inclusiv relaxarea si conversatia deschisa.Fata e calda si incalzibila. S-a implicat, s-a ocupat de tot ce trebuie; cred ca pentru ambii, daca am vazut bine cu   coada ochiului inchis de placere. Fara inhibitii majore, normal in limitele no sex (de nici un fel, adica nici cunni); a facut masaj cu sanii pe unde trebuiesi cu burtica si cu venezueleanul.Parca parca  vrea sa puna mana cam des, pare ca din impuls sincer , nu din  fisa postului; dar raspunde la sugestii si fie pune altceva, fie accepta o schimbare de rol. Raspunde la unele din stimularile normale ale unei femei normale , inclusiv vorbitul si purtatul frumos. Va las  sa le descoperiti sau nu pe restul,   eu zic ca merita incercat.

• Like 1
Postat

Locatia aceeasi, la standard inalt de igiena, insa trasa in jos de baia aia horror.

.............................

Ca si note, cotez astfel:

Concluzia, cam aceeasi: departe de zilele sale de glorie, Amazonia ramane un salon de referinta, un reper de normalitate in peisajul serviciilor erotice bucurestene.

Pe bune, ne-am mai contrazis si ,pana la urma ,dat la pace noi, dar nu inteleg. Pana acum, nu doar aici,  am luat apararea fetelor , acum iau apararea baii.  Cui nu-i place , sa nu citeasca  sau ca apeleze la lamaie.

Poate inca nu stiu ce e aia baie normala in vremurile moderne. Pt mine  horror sunt dusurile " colective" din armata, din WC-rile de camping/plaja populara, fara para de dus si cu baterii defecte sau incomplete. Sau galeata de apa rece ,  carata pe scari si, alaturi de oala  incalzita  pe aragaz,  turnata in cap, din caminele studentesti/blocurile muncitoresti ceausiste, pe   cand se oprea apa.

Admit ca imi plac fetele ,  salonul si atmosfera, deci poate  maresc notele cam cu (cel mult) un punct.

Dar de moment ce am aer mereu proaspat, cada noua, incapatoare, potrivit de  inalta, curata (si curatata, nu am gasit niciodata urme piloase sau spumoase), apa calda rece mixabila in orice proportie sau presiune  si stabil,   gel de dus bun si plin, schimband des  sortimentul sau marca,  WC curat, hartie igienica , mereu sul nou, cos de gunoi  golit, intretinut, fereastra mare, luminoasa  dar prin care nu se vede de afara, chiuveta cu  oglinda curata, sapun lichid, deodorant si after shave/apa de colonie masculine calitate  mainstream, prosoape suplimentare noi si curate, agatate in cui (nu realizez pt cine or fi, sunt verde oliv, nu sunt nici ale fetelor la tinuta de lucru, nici ale clientilor), ce gasesti " horror" la baia lor?Niste stropi de apa pe jos? Ca e si o masina de spalat acolo, care poate functioneaza? Ca se aud ceva ciripeli prin pereti din camera de asteptare a fetelor??Astea au fost singurele mici perturbatii care imi aduc aminte ca nu sunt singur acolo, ca ma aflu in o vizita platita si masurata in timp. Dar se vede ca mereu trece cineva prin baie,  pt ca se intretine curatenia. Curatenie in o baie folosita des, de catre  barbati diversi, si cumva in graba unul dupa altul ,dar sa nu se intalneasca, toate astea fara apa ramasa  pe ici pe colo eu nu vad cum.

Prefer sa ma gandesc ca la usa face de garda o fata frumoasa in tinuta de prezentare, care ma asteapta sa ma gadile ea mai bine dupa ce m-am gadilat eu cum m-am priceput  cu gelul si cu dusul.

Chiar imi place si  baia lor, pe mine ma "trage" in "sus".

Postat

Colegule (sau coleguto, dupa caz), cu postarea asta m-ai convins, daca mai era cazul, ca te ocupi de PR-ul salonului... Scuza-ma ca nu am apreciat imbunatatirile pe care le-at adus baii: atata timp cat pardoseala e mereu uda si risti sa aluneci si sa te accidentezi, puteti sa puneti si faianta Armani: baia tot horror este!:P

• Like 1
Postat

Hai ca o dam in balarii, daca s-a ajuns pana la elogii si pentru baia de la Amazonia. Ok, salonul asta e unul bun dar nu e totusi Burj Al Arab. Vorba colegului de mai inainte, miroase tare a PR.

• Like 2
Postat

Salutare!

Am fost azi la amazonia ( aniversarea 10)

Am dat insfarsit de Andreea, si... booooaaaaaa , are cu ce baieti.... Doar fata creola de la  Piata Muncii are niste pepeni mai mari ( si mai e una la sweet massage) Deci au dat jackpotul , cred ca Andreea are sanii mai mari la un loc decat cristina,Daria si Angela ( pe Irina inca nu am vizitat-o) Masajul a fost unul decent dar nu cine stie ce, e pupacioasa daca te faci placut, si nu e deloc respingatoare..cand m-am intors am fost badaran ma uitam doar la tatele alea mari, si surpriza m-a lasat sa fac ce vreau cu ei ( aviz la altele) mmmmm mmmmm am supt ca un bebe, ... Nu s-a intors sa-i vad pasa. dar azi nu am regretat, am atins putin si era umed, semn ca inca mai fac femeile exictate cu toate ca imbatranesc...Dar la cat de dulce e Andreea nu am facut nici un milimetru in plus ( pe ca v-a exista si o data viitoare) Nu mai intru in toate detaliile, nu sunt interesante, .... Are experienta dar Angela si Cristina stiu mai bine cu mainile, mai ales pe la fundulet , in schimb ia compenseaza cu atitudinea , descisa la atingeri, si pepenasii aia care mau bagat in boala, eram asa fericit ca a inceput si ea sa rada, cu toate ca am vazut ceva femei la viata mea, dar 95% cu sani mici, astea cu sani mari sunt perfecte, daca mai au si atitudine e tacamul complet la mine!

Andreea corp : 10! ( nu e grasa nu e slaba e PERFECTA)

Masaj : 7.5 la masaje e decenta dar nu exceleaza, nu ma plang dar nici nu e WOW

Atitudine : 9.5 raspunde la orice intrebare ( nu am mai intrebat de prieten ca mi-e frica din trecut :laugh2 ) dar tu trebuie sa dezvolti subiectele, ea doar raspunde ( inversul Emei si a Angelei)

Final nota 9! Eu o sa mai merg pe la ea fara discutii, o sa o fac Ema 2.0, varianta big boobs, dar ... Ema nu v-a fi inlocuita nicodata..

Ahhh si acum salivez, parca eram un copil in magazinul de dulciuri :laugh2  Acum sa vedem cum v-a arata viitorul, sper sa se mai deschida nitel si sa ma lase sa gust si eu desertul candva intr-un viitor.....  Pe curand ( Apropo a fost cineva recent la Irina? poate dau skip, dar ea e singura care mai lipseste din bifate... cum e caracterul ei?)

• Like 2
Postat

Colegule (sau coleguto, dupa caz), cu postarea asta m-ai convins, daca mai era cazul, ca te ocupi de PR-ul salonului... Scuza-ma ca nu am apreciat imbunatatirile pe care le-at adus baii: atata timp cat pardoseala e mereu uda si risti sa aluneci si sa te accidentezi, puteti sa puneti si faianta Armani: baia tot horror este! :P

parerea ta...asta cu PR-ul..am mai scris ca e apa si ca nu ma deranjeaza , asa cum nu ma deranjeaza semaforul de pe strada ca are si culoarea rosie.

Dupa cum parerea mea este ca un barbat care pica pe o apa in baie si accidenteaza sau, mai rau, se vaieta ca i s-ar putea intampla asa ceva ,  nu e barbat .

E client de supermarket unde s-a spalat pe jos si s-a pus panou pentru cine nu stie sa mearga cu " Atentie! podea umeda".

Cred ca inainte de a merge la femei , chiar la locatiile fara sex, trebuie sa stii sa mergi. Din fericire pt multi,  la locatiile unde platesti, nu e nevoie.

Dar mi-ai dat o idee, ca tot zici ca sunt cu PR-ul...poate pun fetele un anunt din ala, eventual  si cu unul "rosu-cald, "albastru"-rece.

Vezi ce faci la iarna, o sa fie gheata pe jos!

Postat

Hai ca o dam in balarii, daca s-a ajuns pana la elogii si pentru baia de la Amazonia. Ok, salonul asta e unul bun dar nu e totusi Burj Al Arab. Vorba colegului de mai inainte, miroase tare a PR.

gyorgye69, on 05 Jul 2016 - 4:19 PM, said:

Colegule (sau coleguto, dupa caz), cu postarea asta m-ai convins, daca mai era cazul, ca te ocupi de PR-ul salonului... Scuza-ma ca nu am apreciat imbunatatirile pe care le-at adus baii: atata timp cat pardoseala e mereu uda si risti sa aluneci si sa te accidentezi, puteti sa puneti si faianta Armani: baia tot horror este! :P

In clar si on topic, adica despre femei ,  bai si PR. Pt.ca a pt Burj al Arab nici n-am banii,  nici, daca i-as avea, nu i-as da. Daca ma duc la  masaj erotic ma duc in primul rand  la femei, asi apoi    la baie, ulei, crema, masaj de relaxare . Adica la hand job, la propriu si la figurat,  ca sa ma exprim elegant. Dar va inteleg si pe cei care aveti vreun fetis cu o baie uscata. La Amazonia, pt. Andreea , Daria, Irina, in ordine alfabetica,  m-as spala si cu apa rece in wc-ul de la Mac-ul din colt, si m-as sterge undeva cu servetele umede de la salon. Pt ca pot. Am si facut-o la Confidential perioada Caderea Bastiliei, intr-o zi cand nu aveau apa calda si alti barbati si-au contramandat programarile pt ca nu le aveau cu  apa rece.

M-am suparat ca m-ati considerat  PR-ist ( gyorgye 69 chiar mi se adreseaza in consecinta)  sau chiar fată. In fiecare zi cand traiesc incerc sa fiu barbat, chiar daca platesc si chiar daca nu fac sex acolo unde platesc. Apar barbatia lipsita de mofturi,  la modul general, nu fetele, la modul particular. Daca le 'iert" pe fete pt baia uda, nu le iert pt ca am vreum interes sau pt.ca sunt pus sa  le apar de critici. Le iert ca sa arat ca un barbat, cum imi place sa ma consider,  nu se impiedica in aspecte pe care eu le gasesc   secundare. Cred ca aceste, zic eu,  copilarii , gen pardoseala mereu uda, sau risti sa aluneci si sa te accidentezi, coroborate cu platitul pt.interactiunea erotica , nu neaparat de la tine sau de la gyorgye 69, dar adunate , le ajuta pe unele maseuze sa  creada ca de fapt meritam doar un handjob . Si, cel putin  subconstient, sa nu se comporte ca fata de niste barbati. Asta cred eu. Din ce  le-am intrebat,  ele  nu spun ce cred , dar sunt  tinere si au politetea si tacerea in fisa postului . Parola, care pe mine ma face sa zambesc , este  la Amazonia  vezi sa nu aluneci. Cred ca unui om matur,  care a vazut multe bai si face  2 dusuri zilnic, atunci cand nu face unul la doua zile, nu trebuie sa i se spuna cum sa mearga in o  baie anume.

Eu , barbat,  nu consider barbat care se va descurca la maxim la femei  pe unul care nu se descurca intr-o baie uda pe jos. Sau caruia ii e frica sa cada si care spune chestia asta public , pe forum, altor barbati si femei .Cred ca acesta e inca un copil undeva mental , iar o femeie va simti asta ,  il va judeca si trata in consecinta, ca pe un copil,   nu ca un pe un barbat .Asta cred eu. Cine s-o pricepe mai mult la femei , bai si la PR o crede altfel.

Postat

Salutare!

Am fost azi la amazonia ( aniversarea 10)

Am dat insfarsit de Andreea, si... booooaaaaaa , are cu ce baieti.... Doar fata creola de la  Piata Muncii are niste pepeni mai mari ( si mai e una la sweet massage) Deci au dat jackpotul , cred ca Andreea are sanii mai mari la un loc decat cristina,Daria si Angela ( pe Irina inca nu am vizitat-o) Masajul a fost unul decent dar nu cine stie ce, e pupacioasa daca te faci placut, si nu e deloc respingatoare..cand m-am intors am fost badaran ma uitam doar la tatele alea mari, si surpriza m-a lasat sa fac ce vreau cu ei ( aviz la altele) mmmmm mmmmm am supt ca un bebe, ... Nu s-a intors sa-i vad pasa. dar azi nu am regretat, am atins putin si era umed, semn ca inca mai fac femeile exictate cu toate ca imbatranesc...Dar la cat de dulce e Andreea nu am facut nici un milimetru in plus ( pe ca v-a exista si o data viitoare) Nu mai intru in toate detaliile, nu sunt interesante, .... Are experienta dar Angela si Cristina stiu mai bine cu mainile, mai ales pe la fundulet , in schimb ia compenseaza cu atitudinea , descisa la atingeri, si pepenasii aia care mau bagat in boala, eram asa fericit ca a inceput si ea sa rada, cu toate ca am vazut ceva femei la viata mea, dar 95% cu sani mici, astea cu sani mari sunt perfecte, daca mai au si atitudine e tacamul complet la mine!

Andreea corp : 10! ( nu e grasa nu e slaba e PERFECTA)

Masaj : 7.5 la masaje e decenta dar nu exceleaza, nu ma plang dar nici nu e WOW

Atitudine : 9.5 raspunde la orice intrebare ( nu am mai intrebat de prieten ca mi-e frica din trecut :laugh2 ) dar tu trebuie sa dezvolti subiectele, ea doar raspunde ( inversul Emei si a Angelei)

Final nota 9! Eu o sa mai merg pe la ea fara discutii, o sa o fac Ema 2.0, varianta big boobs, dar ... Ema nu v-a fi inlocuita nicodata..

Ahhh si acum salivez, parca eram un copil in magazinul de dulciuri :laugh2  Acum sa vedem cum v-a arata viitorul, sper sa se mai deschida nitel si sa ma lase sa gust si eu desertul candva intr-un viitor.....  Pe curand ( Apropo a fost cineva recent la Irina? poate dau skip, dar ea e singura care mai lipseste din bifate... cum e caracterul ei?)

Sa traiesti, Alex si sa bucuri multe femei. The manhood is still young. Am inteles de la altii ca baia nu e un loc, dar vad Andreea ti se  pare si tie ca e o maseuza adevarata.

Postat

Seriosss??? Ai pierdut juma de ceas sa-mi dai mie o replica legata de baia... altcuiva??? Mai, sa fie!!

Postat

Seriosss??? Ai pierdut juma de ceas sa-mi dai mie o replica legata de baia... altcuiva??? Mai, sa fie!

Nu de aceea, ci pt ca  m-am atacat ca am fost acuzat , pe nedrept zic eu, de PR.  Si ca sa ma dau mai barbat decat voi. Nu le apar pe ele, ma apar pe mine si conceptul anti-cocolosire, al interactionarii barbatesti cu niste  femei.

Credeti ca pe un barbat l-ar durea fix in pix de apa din baie doar daca ar fi pus sa faca PR, nu pt ca asa ar putea gandi un barbat.

Daca n-as putea sa imi controlez pasii pe langa mici baltoace,  echilibrul pe o gresie uda  sau durerea unei eventuale caderi,  cum as avea pretentii  sa ma dau barbat, sa  imi controlez erectia si ejaculpardon, finalizarea?Ca sa ma pot ocupa de ele asa cum merita, ca de aceea consider eu ca am platit?

Si daca nu mi-as putea controla erectia si  finalizarea, ce as mai cauta la femei tinere, frumoase si sexoase? Sa platesc pt o baie uscata si o masturbare umeda? No, thanks.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...