m mister Reputație: 109 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:Here and there Oras:Here and there Postat Septembrie 26, 2016 Rebeca a parasit si ea echipa de la Amazonia am fost dezamagit sa aud asta ieri... mie imi placuse ...e ceva vanzoleala pe acolo recent...Deja a plecat? Era o prezenta profi chiar daca era noua.
misterboy Reputație: 15 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 29, 2016 Review masaj cu Ramona! Fata m-a primi clasic cf. stilului salonului. Experienta: Aspect - 8Atitudine în timpul masajului - 7Calitate masaj - 6Experienta per ansamblu - 7 Nu e încă ceea ce trebuie!Mai are de învățat ce înseamnă spiritul Amazonia! 2
m mister Reputație: 109 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Here and there Oras:Here and there Postat Octombrie 4, 2016 Review masaj cu Ramona! Fata m-a primi clasic cf. stilului salonului. Experienta: Aspect - 8Atitudine în timpul masajului - 7Calitate masaj - 6Experienta per ansamblu - 7 Nu e încă ceea ce trebuie!Mai are de învățat ce înseamnă spiritul Amazonia!Poate a fost intr-o pasa mai proasta? Poate nu v-ati sincronizat?Incerc sa imi fac o idee, comparativ cu celelalte fete, cine crezi ca detine acest spirit?
nfhh Reputație: 276 Postat Octombrie 6, 2016 Postat Octombrie 6, 2016 Deja a plecat? Era o prezenta profi chiar daca era noua.din pacate da... daca afla careva ceva de ea, daca activeaza pe undeva, mi-ar place sa o mai intalnesc
m mister Reputație: 109 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:Here and there Oras:Here and there Postat Octombrie 6, 2016 din pacate da... daca afla careva ceva de ea, daca activeaza pe undeva, mi-ar place sa o mai intalnescCu siguranta multi doresc sa o reintalneasca, din ce am citit...
slutreview Reputație: 124 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2016 Salut!Am observat ca Daria are destul de putine review-uri, asa ca am sa-i fac eu unul. Am ales varianta de 30 min, fiind oarecum in criza de timp dar in acelasi timp cu dorinta mare plus niste dureri de spate care cereau a fi luate masuri de urgenta.Daria este o tipa simpatica, miniona, vopsita blonda, picioarele si fundul fiind piesele de rezistenta. Marturisesc ca la prima vedere am fost mai putin impresionat decat in cazul Irinei sau Emei(ex-Amazonia).Masajul de relaxare a fost extrem de placut, desi timpul alocat lui a fost destul de scurt, lucru firesc daca alegi varianta de 30 de minute. A sesizat faptul ca muzica se aude prea incet si a dat-o mai tare, fara a intrerupe masajul(+).La partea erotica, am fost placut surprins de anumite tehnici pe care Daria le foloseste si pe care nu le-am regasit la alte colege de la Amazonia: sarutari pe corp, respiratie calda foarte aproape de anumite zone cheie ale corpului(inclusiv obiectul),folosirea medalionului pe care il poarta intr-un mod extrem de senzual. Desi nu are sanii mari, sunt placuti la atingere, mai ales atunci cand simti sfarcurile excitate direct pe piele. La cererea mea, finalizarea nu a fost facuta prin handjob, lasandu-i libertatea sa aleaga ea modalitatea. Daria s-a descurcat foarte bine, masand cu tot armamentul din dotare (sanii, fesele, buzele) pentru a-mi oferi o experianta erotica memorabila. Note:Aspect 8,5.Atitudine 10Masaj: 10Atmosfera 10 De revenit? Cu siguranta! 1
xxxxxxxxxxxx Reputație: 308 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:nowhere Oras:nowhere Postat Octombrie 9, 2016 Salut!Am observat ca Daria are destul de putine review-uri, asa ca am sa-i fac eu unul. Am ales varianta de 30 min, fiind oarecum in criza de timp dar in acelasi timp cu dorinta mare plus niste dureri de spate care cereau a fi luate masuri de urgenta.Daria este o tipa simpatica, miniona, vopsita blonda, picioarele si fundul fiind piesele de rezistenta. Marturisesc ca la prima vedere am fost mai putin impresionat decat in cazul Irinei sau Emei(ex-Amazonia).Masajul de relaxare a fost extrem de placut, desi timpul alocat lui a fost destul de scurt, lucru firesc daca alegi varianta de 30 de minute. A sesizat faptul ca muzica se aude prea incet si a dat-o mai tare, fara a intrerupe masajul(+).La partea erotica, am fost placut surprins de anumite tehnici pe care Daria le foloseste si pe care nu le-am regasit la alte colege de la Amazonia: sarutari pe corp, respiratie calda foarte aproape de anumite zone cheie ale corpului(inclusiv obiectul),folosirea medalionului pe care il poarta intr-un mod extrem de senzual. Desi nu are sanii mari, sunt placuti la atingere, mai ales atunci cand simti sfarcurile excitate direct pe piele. La cererea mea, finalizarea nu a fost facuta prin handjob, lasandu-i libertatea sa aleaga ea modalitatea. Daria s-a descurcat foarte bine, masand cu tot armamentul din dotare (sanii, fesele, buzele) pentru a-mi oferi o experianta erotica memorabila. Note:Aspect 8,5.Atitudine 10Masaj: 10Atmosfera 10 De revenit? Cu siguranta!Detaliaza putin partea cu masatul cu ajutorul buzelor... ce vrei sa spui mai exact...?
tudor33 Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2016 Postat Octombrie 9, 2016 Am fost la amazonia acum 2"sapt,am ales 2 fete pt masajul dublu,respectiv Elena si Irina.Frumoase fete,parca scoase din reviste....Pffff,si acum salivez ....Memorabila experienta,de neuitat.atingeri suave dar senzuale.In mod clar voi reveni!
expertul888 Reputație: 1113 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:Monte-Carlo Oras:Monte-Carlo Postat Octombrie 10, 2016 Bine, patroane. 2
nakavasile Reputație: 143 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 10, 2016 S-a intors Rebeka. 2
m mister Reputație: 109 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:Here and there Oras:Here and there Postat Octombrie 10, 2016 S-a intors Rebeka.Cunoastem, de ce crezi ca nu mai e nimeni pe forum? )
spume pe bune Reputație: 130 Postat Octombrie 12, 2016 Postat Octombrie 12, 2016 Salut, PR .com omg este in restrangere de punga, punguta si activitate. Dar nu a rezistat tentatiei omenesti de a vizita cea mai noua legitimata a clubului , Eva Mers tot pe neve, la recomandare PR-istica a programatoarei, pt care eu unul am o slabiciune (de fapt o tarie), dar degeaba. Eva e foarte draguta dar cumva atipica fata de fetele cu care am eu increedere maxima; mignone, tip Daria, Ioana, Rebeca. Eva este mai statuara si la format si la tinuta si la fizinomie. Am crezut ca imi va fi mai greu sa o binedispun chiar la prima intalnire , conform formatului personal ; 100 lei, ½ ora. Dar mi-a spus ca a mai lucrat 1an jumate masaj, asa ca atmosfera s-a dezghetat si am avut si eu curaj sa pun o vorba sau o mana. Sau o…mana.Mai mult mana decat vorba, n-am apucat sa intreb cum sta cu pritenul/dragostea, pt ca nu parea sa conteze. Fata e mai feminina decat arata fizinomia cam genul serios , fara varsta, retinut . Si tanara in mod real la corp , cu carnea tare pe ea. Sanii par si sunt micuti, dar placut tari si cand e deasupra se ascut f.excitant.Cum ziceam, nu conteza nici varsta nici starea vieii intime, e cooperant erotica asa ca nu ne trebuie sa stim amanunte , pt ca treaba sa mearga bine. Intalnirea a de-curs absolut in regula.Eva a coperat in pozitiile ce o avantajeaza la maxim.Un ochi normal format poate observa imediat ca partea de sub talie atrage si mentine mai repede decat bustul. Are o carnatie excelenta ca elasticitate si tarie. Are niste tatauje mai originale, dar iarasi nu conteaza, pt. ca, de fapt pun in evident picioarele lungi si frumoase , mai ales de unde incep ele. Si culoarea pielii e frumoasa, catre aramiu solar.Buna, ce sa mai.Atat de buna incat n-am avut timp sau nevoie de mari fantezii sau de explorat ceva tehnici speciale. Misionarul, girl on top si asa vrea Adrian Minune cu fetele toate cat mai poate ,au mers de minune. Poate si cu o mica jena si cu o mica retinere . Dar ca si micile si mediile implicari, inscriindu-se in plaja normala dintre doi adulti responsabili si respectand legile locului si ale Legii. Fara a atinge (inca) nivelurile de armonie cu Irina, de cearta -impacare (fitze –cedari) cu Cristina sau e atatare- alinare cu Daria, intalnirea a fost foarte reusita. La inceput a abordat formatul profesional , gen “spune-mi ce iti pace ca sa iti fac” . Suna bine, dar usor inhibant pt mine. Inteleg buna intentie, dar altceva e cand vine de la sine.,Asa ca eu i-am spus “mie imi place sa ii placa partenerei”. Asa ca avut cateva “iesiri” din format, cu vagi sclipiri de tandreturi feminine. Dupa anumite semne clinice cred ca , in atmosfera zonei Amazonia, ( probabil in vaporii din baia mereu uda) a ramas si ceva din “know-how”-ul Emei . Cred ca virusul “O” bantuie , sta in hibernare , dar in anumite circumstante, pe care cercetatorii britanici nu le-au identificat clar , poate deveni activ. La majoritatea actualelor membre ale tribului amazonian.Poate asta o fi “spiritul” Amazoniei pe care unii il prind mai des, altii mai rar. Ca asa e in t..enis. Locatie 9, daca 10 e in rai. Baie 10, mie imi place.Am facut fetis la gelurile lor de dus. Si la echilibrul in situatii de cumpana.Intre in picioare si cazut, intre tarie maxima si …finalizare precoce.Incep autocontrolul din baie. Ce exercitii yoga, ce guru Bivolaru? Te tii in picioare in baie, fara papuci, tii si “piciorul” in picioare. Eva .Corp9, erotism 10, GFE 8,5 (inca n-am uitat-o pe Irina si ultima-ultima intalnire cu Irina si probabil n-o sa le uit niciodata) halat :100 +mic cadou+mic cadou la programatoare (imi place vocea ei, tot sper, măi, sa faca ...pasul catre masaj) Pe cur and, incurand, la rand. 3
m mister Reputație: 109 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:Here and there Oras:Here and there Postat Octombrie 13, 2016 Salut, PR .com omg este in restrangere de punga, punguta si activitate. Dar nu a rezistat tentatiei omenesti de a vizita cea mai noua legitimata a clubului , Eva Mers tot pe neve, la recomandare PR-istica a programatoarei, pt care eu unul am o slabiciune (de fapt o tarie), dar degeaba. Eva e foarte draguta dar cumva atipica fata de fetele cu care am eu increedere maxima; mignone, tip Daria, Ioana, Rebeca. Eva este mai statuara si la format si la tinuta si la fizinomie. Am crezut ca imi va fi mai greu sa o binedispun chiar la prima intalnire , conform formatului personal ; 100 lei, ½ ora. Dar mi-a spus ca a mai lucrat 1an jumate masaj, asa ca atmosfera s-a dezghetat si am avut si eu curaj sa pun o vorba sau o mana. Sau o…mana.Mai mult mana decat vorba, n-am apucat sa intreb cum sta cu pritenul/dragostea, pt ca nu parea sa conteze. Fata e mai feminina decat arata fizinomia cam genul serios , fara varsta, retinut . Si tanara in mod real la corp , cu carnea tare pe ea. Sanii par si sunt micuti, dar placut tari si cand e deasupra se ascut f.excitant.Cum ziceam, nu conteza nici varsta nici starea vieii intime, e cooperant erotica asa ca nu ne trebuie sa stim amanunte , pt ca treaba sa mearga bine. Intalnirea a de-curs absolut in regula.Eva a coperat in pozitiile ce o avantajeaza la maxim.Un ochi normal format poate observa imediat ca partea de sub talie atrage si mentine mai repede decat bustul. Are o carnatie excelenta ca elasticitate si tarie. Are niste tatauje mai originale, dar iarasi nu conteaza, pt. ca, de fapt pun in evident picioarele lungi si frumoase , mai ales de unde incep ele. Si culoarea pielii e frumoasa, catre aramiu solar.Buna, ce sa mai.Atat de buna incat n-am avut timp sau nevoie de mari fantezii sau de explorat ceva tehnici speciale. Misionarul, girl on top si asa vrea Adrian Minune cu fetele toate cat mai poate ,au mers de minune. Poate si cu o mica jena si cu o mica retinere . Dar ca si micile si mediile implicari, inscriindu-se in plaja normala dintre doi adulti responsabili si respectand legile locului si ale Legii. Fara a atinge (inca) nivelurile de armonie cu Irina, de cearta -impacare (fitze –cedari) cu Cristina sau e atatare- alinare cu Daria, intalnirea a fost foarte reusita. La inceput a abordat formatul profesional , gen “spune-mi ce iti pace ca sa iti fac” . Suna bine, dar usor inhibant pt mine. Inteleg buna intentie, dar altceva e cand vine de la sine.,Asa ca eu i-am spus “mie imi place sa ii placa partenerei”. Asa ca avut cateva “iesiri” din format, cu vagi sclipiri de tandreturi feminine. Dupa anumite semne clinice cred ca , in atmosfera zonei Amazonia, ( probabil in vaporii din baia mereu uda) a ramas si ceva din “know-how”-ul Emei . Cred ca virusul “O” bantuie , sta in hibernare , dar in anumite circumstante, pe care cercetatorii britanici nu le-au identificat clar , poate deveni activ. La majoritatea actualelor membre ale tribului amazonian.Poate asta o fi “spiritul” Amazoniei pe care unii il prind mai des, altii mai rar. Ca asa e in t..enis. Locatie 9, daca 10 e in rai. Baie 10, mie imi place.Am facut fetis la gelurile lor de dus. Si la echilibrul in situatii de cumpana.Intre in picioare si cazut, intre tarie maxima si …finalizare precoce.Incep autocontrolul din baie. Ce exercitii yoga, ce guru Bivolaru? Te tii in picioare in baie, fara papuci, tii si “piciorul” in picioare. Eva .Corp9, erotism 10, GFE 8,5 (inca n-am uitat-o pe Irina si ultima-ultima intalnire cu Irina si probabil n-o sa le uit niciodata) halat :100 +mic cadou+mic cadou la programatoare (imi place vocea ei, tot sper, măi, sa faca ...pasul catre masaj) Pe cur and, incurand, la rand.Deci ai vazut-o pe tipa de la receptie? Dupa voce te incita gandul de a o vedea si a face masaj cu ea, poate. Dar cum arata? Eva...mi-am dat seama din primele 5 sec ca a mai facut masaj.
spume pe bune Reputație: 130 Postat Octombrie 17, 2016 Postat Octombrie 17, 2016 Deci ai vazut-o pe tipa de la receptie? Dupa voce te incita gandul de a o vedea si a face masaj cu ea, poate. Dar cum arata? Eva...mi-am dat seama din primele 5 sec ca a mai facut masaj. Da , am vazut-o pe una din receptionere, sa ii zicem A.. De vreo 2 ori. Arata finuta si draguta. Inalta, slaba, sportiva, sanii mici din ce m-am prins, picioare si restul bune pt cat e de slabuta, proportionata excelent catre skinny , bruneta , posibil usor ajustata la culoarea parului. Are prieten. De curand...deci sanse subnule..N-a mai facut masaj si zice ca n-o sa faca, s-o pici cu...orice. Ceea ce e foarte atragator si in mod pervers, excitant, e ca pare si este ...pura, proaspata, serios vorbesc.Insist sa o vad des , mai ales cand vin eu la prima ora . Dar o data o vad, odata mi-o trimite pe Ramona sa imi deschida, de 8 ori imi deschide cea cu care am facut programarea.O data e rusinoasa, odata (cam mereu) raspunde la telefon, odata cica are grija, alaturi de colege, de... apa din baie. Adica sa nu fie... )))cica ele se straduie, dar suntem noi prea multi sau prea unul dupa altul ... Am vazut-o si pe cealalta receptionera, sa ii zicem D. Pare mai din carne si sange, nu din aer si apa de parfum de femeie .Zice ca a facut masaj , dar din atitudine si privire chiar zambitoare, dar profesionala rece, era greu de intuit.Totusi una dintre ele sau patroana, pe site-ul casei, face portrele acelea fetelor. Acolo toate sunt cel putin 3 din urmatoarele : " calda , comunicativa, fire vesela , jucausa, atenta , delicata". Ceva undeva din PR-ul asta exista , dar nu numai la fetele care practica o meserie care uzeaza , fete care vin si pleca ci, cred eu, si la fetele/femeile de pe margine, care raman mai mult. La Eva da, eu nu m-am pris...decat sa intreb. Pare ca a facut bine catre foarte bine.
spume pe bune Reputație: 130 Postat Octombrie 17, 2016 Postat Octombrie 17, 2016 Detaliaza putin partea cu masatul cu ajutorul buzelor... ce vrei sa spui mai exact...?N-a spus SI mai exact. Din ce am vazut eu la femei, nu pot fi decat buze, buze sau buze si buze.Pt exact, vezi o recenzie din iulie anul trecut spyman. Nu zic sa iei un masaj, sa nu zici ca fac PR.
bogdy Reputație: -474 Postat Octombrie 17, 2016 Postat Octombrie 17, 2016 A disparut Irina de pe site...vreo veste proasta?
xxxxxxxxxxxx Reputație: 308 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:nowhere Oras:nowhere Postat Octombrie 17, 2016 N-a spus SI mai exact. Din ce am vazut eu la femei, nu pot fi decat buze, buze sau buze si buze.Pt exact, vezi o recenzie din iulie anul trecut spyman. Nu zic sa iei un masaj, sa nu zici ca fac PR. Pe langa faptul ca raspunzi in locul altcuiva si te bagi ca musca in lapte, nici nu am inteles nimic din ce ai spus... Abtine-te pe viitor, ms frumos.
dönitz Reputație: 606 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:Grünau Oras:Grünau Postat Octombrie 17, 2016 Pe langa faptul ca raspunzi in locul altcuiva si te bagi ca musca in lapte, nici nu am inteles nimic din ce ai spus... Abtine-te pe viitor, ms frumos.Sunt baiat fin asa ca-ti raspund. Ie vorba de buzele de jos. Alea patru. Are tehnica ei, de a se freca cu "ele" de "tine". Succese!
xxxxxxxxxxxx Reputație: 308 Postat Octombrie 18, 2016 Oras:nowhere Oras:nowhere Postat Octombrie 18, 2016 Sunt baiat fin asa ca-ti raspund. Ie vorba de buzele de jos. Alea patru. Are tehnica ei, de a se freca cu "ele" de "tine". Succese!"Iesti" baiat fin cu conturi multiple si mari lacune in ortografia si gramatica limbii romane...
spume pe bune Reputație: 130 Postat Octombrie 18, 2016 Postat Octombrie 18, 2016 Pe langa faptul ca raspunzi in locul altcuiva si te bagi ca musca in lapte, nici nu am inteles nimic din ce ai spus... Abtine-te pe viitor, ms frumos.Ma abtin numai la femei.Pentru ca pot.Daca n-ai inteles , poate nu e doar vina mea.Eu am vorbit frumos in ton si usor cifrat in continut, din motive de bun simt. A trebuit sa iti explice altul cate buze are o femeie si unde le are; de ce de unii se freaca si de altii nu , asta n-o sa-ti explice nimeni, daca nu stii singur.Si daca gandesti ca doar unele se freaca. Si daca nu esti dispus intai sa platesti si apoi sa afli, fara sa mai intrebi pe altii, de ce nu are ursul coada.Dar cum desteptul invata de la oricine , o sa iti urmez sfatul si o sa ma abtin sa ma mai bag in vorba cu tine.Vorba de pe buze.
xxxxxxxxxxxx Reputație: 308 Postat Octombrie 18, 2016 Oras:nowhere Oras:nowhere Postat Octombrie 18, 2016 Ma abtin numai la femei.Pentru ca pot.Daca n-ai inteles , poate nu e doar vina mea.Eu am vorbit frumos in ton si usor cifrat in continut, din motive de bun simt. A trebuit sa iti explice altul cate buze are o femeie si unde le are; de ce de unii se freaca si de altii nu , asta n-o sa-ti explice nimeni, daca nu stii singur.Si daca gandesti ca doar unele se freaca. Si daca nu esti dispus intai sa platesti si apoi sa afli, fara sa mai intrebi pe altii, de ce nu are ursul coada.Dar cum desteptul invata de la oricine , o sa iti urmez sfatul si o sa ma abtin sa ma mai bag in vorba cu tine.Vorba de pe buze.Atata timp cat nu ti-am adresat tie o intrebare, chiar te bagi ca musca in lapte... Si o mai faci si folosind o exprimare incoerenta pe deasupra...
spume pe bune Reputație: 130 Postat Octombrie 18, 2016 Postat Octombrie 18, 2016 A disparut Irina de pe site...vreo veste proasta?Da, pentru noi. Pentru prietenul ei cred ca e buna.Pentru ea, ramane un mister...
spume pe bune Reputație: 130 Postat Octombrie 18, 2016 Postat Octombrie 18, 2016 Atata timp cat nu ti-am adresat tie o intrebare, chiar te bagi ca musca in lapte... Si o mai faci si folosind o exprimare incoerenta pe deasupra...Aici era vorba de femei, nu de exprimari.Iar tu intrebai pe public, nu pe vreun chat. Exprimari, la Facultatea de Drept si bune maniere.De exemplu :" ŞI o MAI faci ŞI folosind o exprimare incoerenta PE DEASUPRA " este un triplu pleonasm.
staysafe Reputație: 17 Postat Octombrie 18, 2016 Postat Octombrie 18, 2016 A disparut Irina de pe site...vreo veste proasta?Veste proasta intr-adevar, a plecat Irina, cu slabe sperante sa mai reactiveze in peisajul masajului autohton......
super Reputație: 42 Postat Octombrie 23, 2016 Postat Octombrie 23, 2016 Pe site apare o fata noua cu nume de Eva
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum