Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Si ca exemplu concret , asta propun eu statului care oficial ne slujește pe noi : legalizarea drogurilor&prostituției! 10% profit sa meargă la stat. Iar statul sa reglementeze aceste domenii. Adică să pună în lege verificarea fetelor de vreo boala odată la o lună. Si verificarea saloanelor ca merg corespunzător legii ! Iar la droguri verificarea acestora ca find de calitate ! Si gata ! Omul se poate fute unde vrea cu cine vrea si sa consume ce vrea! Iar statul încasează 10% din profit! Toți sunt bucuroși! Diicot dacă citiți aici va rog eu hai sa ne mișcăm di noi mai cu talent spre secolul 21 ! Faceti si voi valva la aia mai mari sa legalizam lucruri banale ...

Cunosti vreo tzara din lumea asta in care drogurile sunt legalizate ? Nu, nu exista.

Prostitutia este legalizata in vreo 10 state din Europa dar nu complet. In unele state bordelurile sunt ilegale.

Da' in patria democratiei (USA ) cum o fi ? Pai zice ca e ilegala. Asa ca.....

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cunosti vreo tzara din lumea asta in care drogurile sunt legalizate ? Nu, nu exista.

Olanda man... olanda. California... mai nou

• Like 1
Postat

Da' in patria democratiei (USA ) cum o fi ? Pai zice ca e ilegala. Asa ca.....

ce vorbesti? Las Vegas iti spune ceva?

Postat

Americani sunt social conservatori deci nu e un argument ca nu e legal acolo. Si e dezastru efectul ilegalizarii si razboiului antidrog in SUA.

Daca Romania ar legaliza prostitutia si drogurile macar usoare ar aduce probabil o tona de turisti in city break. Englezi pt petreceri de burlaci etc mai ales ca alcoolu e eftin

• Like 1
Postat

Olanda man... olanda. California... mai nou

Doar marijuana, man.....doar marijuana. Mai nou nu e California, e Canada. Tot asa, doar marijuana, man.

Si ceva mai vechi, man. In Coreea de Nord canabisul nu e considerat drog, il gasesti la piata. 

Tu vrei d'alea mai tari, nu ?

• Like 1
Postat

ce vorbesti? Las Vegas iti spune ceva?

Habar n-ai, citeste si-apoi ai voie sa vorbesti.

In SUA prostitutia este ilegala. Intr-un singur stat, Nevada, este legalizata.

Postat

Habar n-ai, citeste si-apoi ai voie sa vorbesti.

In SUA prostitutia este ilegala. Intr-un singur stat, Nevada, este legalizata.

si deci ce habar nu am? Am zis las vegas... 

Postat

Nu ai habar ca in SUA prostitutia e ilegala. Stiind ca in Las Vegas e legala, credeai ca e legala pe intreg teritoriul USA. Nu e asa. Cum se zice "cu o floare nu se face primavara"

Postat

Buna seara,

Stie cineva ce au devenit fetele de la amazonia. Daca s au angajat in alta parte?

Postat

Nu ai habar ca in SUA prostitutia e ilegala. Stiind ca in Las Vegas e legala, credeai ca e legala pe intreg teritoriul USA. Nu e asa. Cum se zice "cu o floare nu se face primavara"

nu fi prost, fiecare stat are propria legislatie, a spune ca in SUS prostitutia e ilegala si apoi sa spui ca in Nevada e legala e o contradictie stupida.

E evident ca nu poti spune "prostitutia e ilegala in SUA". 

Unde naiba am zis eu ca e legala pe intregul teritoriu? Numai cine nu stie ca legile difera de la stat la stat (poate tu?) ar zice asa ceva.

Postat

nu fi prost, fiecare stat are propria legislatie, a spune ca in SUS prostitutia e ilegala si apoi sa spui ca in Nevada e legala e o contradictie stupida.

E evident ca nu poti spune "prostitutia e ilegala in SUA". 

Unde naiba am zis eu ca e legala pe intregul teritoriu? Numai cine nu stie ca legile difera de la stat la stat (poate tu?) ar zice asa ceva.

Mai omule chiar nu-ntelegi ca doar in statul Nevada e legala ? Bineinteles ca difera legile de la stat la stat. Si ? Io spun una, tu spui altceva. Cred ca mataluta esti cam prostut.

Vizitator dan cel nou
Reputație: 0
Postat

Salutare!

Pana va contraziceti voi pe legislatia din tara lu' nenea Trump si a lu' tanti Melania, cat mai e halatu' la Amazonia?

Mai bine zis...mai exista? Sau vorba colegului, toate (90 si ceva la numar) sunt menajere de casa?  :thinking

Vizitator dan cel nou
Postat

Da, exista! La Jilava. Intrebi de masajul special Stoaca

Eu am intrebat de vorba buna. Nu cred ca te-am deranjat cu ceva...

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Salut Danutze

N-am vrut sa te ofensez fratioare, dar daca citeai si tu mai sus iti raspundeai singur la intrebare.

Vizitator dan cel nou
Postat

Salut Danutze

N-am vrut sa te ofensez fratioare, dar daca citeai si tu mai sus iti raspundeai singur la intrebare.

@legionarul: Nicio problema! Atat de mult off topic este incat nu am citit pana la capat! Nicio ofensa. :)

Vizitator dan cel nou
Postat

Am sunat eu,este închis salonul.

@dorobanti41 Am inteles colegu*. Pacat, fetele erau ca lumea, dar asta e...

Postat

Despre Irina, mai știe cineva ceva? Activează la un alt salon? Mulțumesc pentru o eventuală informație. O seară frumoasă!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...