cerrone Reputație: -1104 Postat Iunie 21, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 21, 2018 Si ca exemplu concret , asta propun eu statului care oficial ne slujește pe noi : legalizarea drogurilor&prostituției! 10% profit sa meargă la stat. Iar statul sa reglementeze aceste domenii. Adică să pună în lege verificarea fetelor de vreo boala odată la o lună. Si verificarea saloanelor ca merg corespunzător legii ! Iar la droguri verificarea acestora ca find de calitate ! Si gata ! Omul se poate fute unde vrea cu cine vrea si sa consume ce vrea! Iar statul încasează 10% din profit! Toți sunt bucuroși! Diicot dacă citiți aici va rog eu hai sa ne mișcăm di noi mai cu talent spre secolul 21 ! Faceti si voi valva la aia mai mari sa legalizam lucruri banale ...Cunosti vreo tzara din lumea asta in care drogurile sunt legalizate ? Nu, nu exista.Prostitutia este legalizata in vreo 10 state din Europa dar nu complet. In unele state bordelurile sunt ilegale.Da' in patria democratiei (USA ) cum o fi ? Pai zice ca e ilegala. Asa ca..... 2
justagigolo Reputație: -339 Postat Iunie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 21, 2018 Cunosti vreo tzara din lumea asta in care drogurile sunt legalizate ? Nu, nu exista.Olanda man... olanda. California... mai nou 1
justagigolo Reputație: -339 Postat Iunie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 21, 2018 Da' in patria democratiei (USA ) cum o fi ? Pai zice ca e ilegala. Asa ca.....ce vorbesti? Las Vegas iti spune ceva?
georgepr Reputație: 1132 Postat Iunie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 22, 2018 Americani sunt social conservatori deci nu e un argument ca nu e legal acolo. Si e dezastru efectul ilegalizarii si razboiului antidrog in SUA. Daca Romania ar legaliza prostitutia si drogurile macar usoare ar aduce probabil o tona de turisti in city break. Englezi pt petreceri de burlaci etc mai ales ca alcoolu e eftin 1
venitres Reputație: 87 Postat Iunie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 22, 2018 am fost eu azis-a redeschisLas-o jos ca macane
cerrone Reputație: -1104 Postat Iunie 22, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 22, 2018 Olanda man... olanda. California... mai nouDoar marijuana, man.....doar marijuana. Mai nou nu e California, e Canada. Tot asa, doar marijuana, man.Si ceva mai vechi, man. In Coreea de Nord canabisul nu e considerat drog, il gasesti la piata. Tu vrei d'alea mai tari, nu ? 1
cerrone Reputație: -1104 Postat Iunie 22, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 22, 2018 ce vorbesti? Las Vegas iti spune ceva?Habar n-ai, citeste si-apoi ai voie sa vorbesti.In SUA prostitutia este ilegala. Intr-un singur stat, Nevada, este legalizata.
justagigolo Reputație: -339 Postat Iunie 27, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 27, 2018 Habar n-ai, citeste si-apoi ai voie sa vorbesti.In SUA prostitutia este ilegala. Intr-un singur stat, Nevada, este legalizata.si deci ce habar nu am? Am zis las vegas...
cerrone Reputație: -1104 Postat Iunie 27, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 27, 2018 si deci ce habar nu am? Am zis las vegas... si deci ce habar nu am? Am zis las vegas... Nu ai habar ca in SUA prostitutia e ilegala. Stiind ca in Las Vegas e legala, credeai ca e legala pe intreg teritoriul USA. Nu e asa. Cum se zice "cu o floare nu se face primavara"
french10 Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 27, 2018 Buna seara, Stie cineva ce au devenit fetele de la amazonia. Daca s au angajat in alta parte?
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Iunie 28, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 28, 2018 s-au facut femei de casa...
justagigolo Reputație: -339 Postat Iunie 30, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2018 Nu ai habar ca in SUA prostitutia e ilegala. Stiind ca in Las Vegas e legala, credeai ca e legala pe intreg teritoriul USA. Nu e asa. Cum se zice "cu o floare nu se face primavara"nu fi prost, fiecare stat are propria legislatie, a spune ca in SUS prostitutia e ilegala si apoi sa spui ca in Nevada e legala e o contradictie stupida.E evident ca nu poti spune "prostitutia e ilegala in SUA". Unde naiba am zis eu ca e legala pe intregul teritoriu? Numai cine nu stie ca legile difera de la stat la stat (poate tu?) ar zice asa ceva.
cerrone Reputație: -1104 Postat Iunie 30, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 30, 2018 nu fi prost, fiecare stat are propria legislatie, a spune ca in SUS prostitutia e ilegala si apoi sa spui ca in Nevada e legala e o contradictie stupida.E evident ca nu poti spune "prostitutia e ilegala in SUA". Unde naiba am zis eu ca e legala pe intregul teritoriu? Numai cine nu stie ca legile difera de la stat la stat (poate tu?) ar zice asa ceva.Mai omule chiar nu-ntelegi ca doar in statul Nevada e legala ? Bineinteles ca difera legile de la stat la stat. Si ? Io spun una, tu spui altceva. Cred ca mataluta esti cam prostut.
Vizitator dan cel nou Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2018 Postat Iulie 1, 2018 Salutare! Pana va contraziceti voi pe legislatia din tara lu' nenea Trump si a lu' tanti Melania, cat mai e halatu' la Amazonia? Mai bine zis...mai exista? Sau vorba colegului, toate (90 si ceva la numar) sunt menajere de casa? :thinking
legionarul Reputație: 534 Postat Iulie 1, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 1, 2018 Da, exista! La Jilava. Intrebi de masajul special Stoaca
Vizitator dan cel nou Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2018 Postat Iulie 1, 2018 Da, exista! La Jilava. Intrebi de masajul special StoacaEu am intrebat de vorba buna. Nu cred ca te-am deranjat cu ceva...
chaos Reputație: 59 Postat Iulie 2, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 2, 2018 Closed ... definitiv.
legionarul Reputație: 534 Postat Iulie 2, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 2, 2018 Salut DanutzeN-am vrut sa te ofensez fratioare, dar daca citeai si tu mai sus iti raspundeai singur la intrebare.
Vizitator dan cel nou Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2018 Postat Iulie 2, 2018 Salut DanutzeN-am vrut sa te ofensez fratioare, dar daca citeai si tu mai sus iti raspundeai singur la intrebare.@legionarul: Nicio problema! Atat de mult off topic este incat nu am citit pana la capat! Nicio ofensa. :)
dorobanti41 Reputație: 962 Postat Iulie 3, 2018 Oras:București. Oras:București. Postat Iulie 3, 2018 Am sunat eu,este închis salonul. 2
Vizitator dan cel nou Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2018 Postat Iulie 3, 2018 Am sunat eu,este închis salonul.@dorobanti41 Am inteles colegu*. Pacat, fetele erau ca lumea, dar asta e...
kiru2016 Reputație: 8 Postat Septembrie 20, 2018 Postat Septembrie 20, 2018 Despre Irina, mai știe cineva ceva? Activează la un alt salon? Mulțumesc pentru o eventuală informație. O seară frumoasă!
yolo_1234 Reputație: 4 Postat Septembrie 22, 2018 Oras:Buc Oras:Buc Postat Septembrie 22, 2018 idem pentru Daria <3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum