so_77 Reputație: 158 Postat Octombrie 29, 2014 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Octombrie 29, 2014 Maria nu mai lucreaza de vreo 3 ani la Amazonia, nici nu a prins locatia noua... Ana Maria era o roscatica simpatica, alucrat cred pana anul trecut prin vara, insa nu mai stiu nimic despre ea. Maria de care zic eu era bruneta cu ochii verzi-albastrii si ten alb - foarte frumoasa! si sunt sigur ca a lucrat in locatia noua (cam acum un an maxim un an si cateva luni) pentru ca eu nu stiu de alta locatie a salonului decat cea de acum...in care am si fost ultima data acum 2 saptamani...
gyorgye69 Reputație: 3996 Postat Octombrie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 29, 2014 Oupssss, cred ca am ratat-o, sau poate nu i-am retinut numele, ca multe fete s-au perindat prin noua locatie:)) De fapt, dupa ce au plecat Alina si Denisa mi-a cam scazut interesul pentru locatie, si am cam rarit vizitele... Coane, precum vezi, ne-ai trezit la o gashca intreaga amintiri si dulci nostalgii legate de vremurile de odinioara... 1
legionarul Reputație: 534 Postat Octombrie 29, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 29, 2014 Nici eu nu-mi amintesc de Maria. Dupa plecarea Denisei au fost Andreea, Catalina, Roxana, Bianca...
gyorgye69 Reputație: 3996 Postat Octombrie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 29, 2014 Aaaaaa, mi-am amitit-o!! O fata frumoasa, inalta, din Braila sau Galati, putin peltica si usor ciudata: daca avea chef era superlipicioasa, daca nu, iti vorbea in dodii... Cred ca am fost de vreo 2 ori cu ea. Coane, nu mai stiu nimic despre ea. De fapt, in general, nu prea am obiceiul sa cer numerele personale ale fetelor (stiu, rau fac), si le cam pierd urma cand incep sa migreze...
gicutu41 Reputație: 64 Postat Octombrie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 29, 2014 Rocker-ita din Braila. La masaj nu se obosea prea mult,. A mai lucrat si la perfectmassage. Perioada meteorica la Amazonia.
cristi22222 Reputație: 218 Postat Noiembrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 1, 2014 Rocker-ita din Braila. La masaj nu se obosea prea mult,. A mai lucrat si la perfectmassage. Perioada meteorica la Amazonia.cred ca vb de persoane diferite....
gyorgye69 Reputație: 3996 Postat Noiembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 1, 2014 Cristi, Maria de care vorbesti tu era micuta, brunetica si nu a prins noua locatie... cred ca sunt mai bine de 3 ani de cand nu mai lucreaza acolo... parca imi aduc aminte de la Denisa sau Alina ca s-ar fi lasat de tot, si ca ar lucra in presa. Punea fatuca aia un suflet la masaj cum nu pun multe femei cand fac dragoste:)
cristi22222 Reputație: 218 Postat Noiembrie 3, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 3, 2014 Cristi, Maria de care vorbesti tu era micuta, brunetica si nu a prins noua locatie... cred ca sunt mai bine de 3 ani de cand nu mai lucreaza acolo... parca imi aduc aminte de la Denisa sau Alina ca s-ar fi lasat de tot, si ca ar lucra in presa. Punea fatuca aia un suflet la masaj cum nu pun multe femei cand fac dragoste:)
bogdy Reputație: -474 Postat Noiembrie 6, 2014 Postat Noiembrie 6, 2014 Corina din Brasov, spunea ea ca este...inalta, cu fund mare, coapse puternice si destul de lipicioasa...pe mine ma termina mereu intre fesele ei, si-o baga si aveai impresia ca i-o dai in fund! La mine era genul meu si fizic, dar ma si termina destul de repede cu fundul ala, ceea ce pentru mine este foarte placut, daca reuseste vreo fata...din doua motive, unul ca termin destul de greu, iar cand termin repede senzatia e super, iar doi, imi place analul, iar ea iti forma mmental o stare asemanatoare pr subiect...gemea, vorbea, dadea din buci ca o cubaneza, sa masturba in timp ce ti-o lua intre fesele mari si intra toata de ziceai ca esti in ea, fese mari ai adnci, bombate. Toate astea dupa un masaj bun, in forta si o "incingere" pe masura...pe mine ma innebunea dr placere! Atitudine super...daca as stii unde activeaza, m-as duce glont, chiar si la Brasov! Daca stiti ceva dedpre ea la monentul actual, fiti buni si dati de veste...dau o bere mare si ei o stropeala si mai mare! :-)...numai bine!
doru9871 Reputație: 5 Postat Noiembrie 10, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 10, 2014 Acum vreo 2 saptamani am fost la Larisa. O sa fiu succint, scriu de pe telefon.Intrat, ma cer la dus, ea ma pofteste, dar cat ma dezbracam, ea a stat in camera si nu zicea nimic (pana acum fetele ieseau si...). Ciudat.Dau sa plec spre dus, imi cere banii. Serios?!Dau banii, plec la dus, revin, si incepe masajul.Nu a fost rau, se misca bine deasupra, dar nu te lasa sa o atingi mai deloc. De vazut pasarica, nici macar.Finalizare dintr-o laba din laterala. Dupa ce imi da servetele sa ma sterg singur(?!), se aseaza langa mine si zice sa mai stam...Am mai stat 5 min si am plecat la dus. Toata actiunea 40 min.Fata - 7 (sani ok, fatza de fata de la tara)Actiune 8 - se misca bine, da cu limba pe spate, musca de urecheCadou 150 ron Ah si numele ei real si l-a tatuat pe incheetura ))) not that bright 4
cristi22222 Reputație: 218 Postat Noiembrie 10, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 10, 2014 poze noi cu toate gagicile http://www.amazoniamasaj.ro/galerie_foto.html
legionarul Reputație: 534 Postat Noiembrie 11, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 11, 2014 poze noi cu toate gagicile http://www.amazoniamasaj.ro/galerie_foto.htmlAstea sunt vechi...de pe site!
rm72 Reputație: 215 Postat Noiembrie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 12, 2014 De Irina stie cineva cum e? M ar tenta....
rm72 Reputație: 215 Postat Noiembrie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 18, 2014 Ieri am reusit o programare la Irina. Arata foarte bine , tipul "girl next door", blonda natural si o pereche de sani de colectie. Igiena perfecta.Masajul de relaxare este acceptabil spre bun, se straduieste mult dar nu e foarte experientata.Cel erotic e mai slabut, la fel se straduieste dar nu e foarte senzuala. Isi face insa treaba cu seriozitate si nu i se poate reprosa nimic. Daca ramane in bransa si va fi indrumata bine , promite. Este insa foarte placuta in general. Tarif 1 ora/ 150 ron. 1
tonytherock Reputație: 4 Postat Noiembrie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 18, 2014 Ai incercat FK sau CUNNI cu Irina? What about 2 finalizari? Thanks
so_77 Reputație: 158 Postat Noiembrie 27, 2014 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Noiembrie 27, 2014 Am fost si eu la Irina acum o saptamana. Locatia: zona McDonald`s Berzei sau Uranus mai nou...acces facil, locuri de parcare am gasit de obicei.Modalitatea de contact: unul din telefoanele de pe siteDetalii intalnire: pe scurt....am sunat, m-am programat, am ajuns, am sunat la poarta, mi-a deschis si am intrat...se trece un culoar foarte mic si se intra in vila pe usa din spate direct catre ultimul etaj. Fiind client vechi am rugat direct de la telefon o programare cu Irina atras fiind de pozele de pe site.Aspectul fetei: blonda, cam 1,65-1,70, varsta aprox. 20 de ani, foarte draguta la fata, dantura ok, sani mari naturali, fermi, forma foarte frumoasa si foarte placuti la atingere; pasarica epilata si parfumata, foarte curata. Atitudine placuta si calda.Detalii locatie: camera de masaj este curata, papuci de unica folsinta, lenjerie de unica folosinta, prosop curat, baie mare si curata (baia este pe hol).Detalii despre serviciile prestate: a debutat cu masaj erotic facut cu pasiune, body facut cu toate partile corpului. Permite atingeri in zona intima - dar cu delicatete. Am avut parte de doua finalizari - ceea ce este foarte rar la mine - de obicei ma tine destul de mult si daca termin mi-e greu sa mai reincep...intre finalizari am avut parte de un masaj de relaxare foarte bun. O fata deosebita cu care ai ce discuta, corecta si fara fitze - o recomand cu toata increderea. :clapp Tarifare: 150 RON/1hNote: Locatie: 9,5 - central, acces usor, locuri de parcare suficiente la ora la care am ajuns eu (20:00), camera si baie foarte curateAspect fizic: 10 - este frumusica focMasaj erotic: 9,5Masaj relxare: 9GFE: 9 - este usor timida si probabil e nevoie de mai mult timp ca sa se exteriorizeze - insa cred ca asta se castiga cu timpul. Nu am facut FK sau CUNI pentru ca nu m-au tentat atunci...poate incerc data viitoare...Per total va recomand salonul cat si pe Irina Sa aveti presiune!Lucian 4
cristi22222 Reputație: 218 Postat Noiembrie 28, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 28, 2014 ca noutati din salon(de pe site ul lor), au plecat Olivia SI Angela
rm72 Reputație: 215 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2014 Pacat, Olivia era chiar ok.
borat80 Reputație: -336 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2014 Ce se alege de salonul asta ?
george333 Reputație: 1146 Postat Decembrie 1, 2014 Oras:bucale Oras:bucale Postat Decembrie 1, 2014 salonul este foarte OK, iar dupa parerea mea, ramane una dintre cele doar 2 optiuni valide in Bucuresti pentru masaj erotic, alaturi de Noblesse, care e mai scump.am fost si eu la Irina de curand si e o pustoaica vesela, blonda, cu ochi albastri si cu par foarte lung (cu extensii, cred), corp fara repros, ten si piele foarte matasoase, cu sani naturali. nr,3 si fund apetisant.gura mica, frumoasa, cu dinti perfect aliniati.masajul de relaxare e destul de OK, pe langa obisnuita impregnare cu ulei a talpilor si gambelor prestand si un masaj dorsal cu coatele, mai rar pe la noi.si cand se lasa cu 50 de kg ale ei pe spinare, chiar aranjeaza cate ceva pe acolo.nu e chiar "point technique", dar e bine. la erotic are scoala clasica Amazonia, sanii si pubisul miscandu-se peste tot, iar in momentul pre-climatic "buzele camilei" se freaca de madular, in reverse cow girl.cu pussy poti face cam ce vrei tu, pe afara insa, nu si pe dinauntru.altfel e destul de pustoaica, nu interactioneaza ca o femeie cu experienta,o simti ca un tip timida, dar in cateva luni o sa fie ca focul, fiindca e talentata si ii place ce face.Ca atitudine mi-aduce aminte de Playboy mansion, unde toate puicutele blonde topaiau si chicoteau in jurul mosului Heffner, desi ala era aproape un cadavru viu.Un soi de tatuc Playboy m-am simtit si eu, pe langa fluturasul blond Irina (autoironia y compris).150 de lei ora(120 sambata) sau 100/80 pentru 30 minute. fizic:10atitudine.GFE :9masaj de toate felurile: 9experienta, per ansamblu: 9 salon: 9,5, cu papuci si cearsaf de unica folosinta, baie completa si dotata programarile sunt respectate strict, nu intalnesti alte fetze pe acolo etc. 9
borat80 Reputație: -336 Postat Decembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 1, 2014 pentru mine era cel mai misto salon pana de curand.. din ce a ramas acum, as incerca cu irina. celelalte doua nu mi-au lasat dorinta de a reveni..
cristi22222 Reputație: 218 Postat Decembrie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 1, 2014 Cristina e si ea f ok, cel putin mie mi a placut
andreidudau83 Reputație: 38 Postat Decembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 9, 2014 Am fost si eu la Irina.Masaj relaxare: 8Masaj body: 8Masaj erotic:9aspect fata:10, poze de pe site realeAm fost de cateva ori la Irina, imi place, are orientare către client, n.am facut fk sau 2 finalizari. Una dar buna.Mai are de invatat la senzualitatea miscarilor dar e de bifat.Recomandare: daPreturi: 150 ora 4
crystinutza Reputație: 7707 Postat Decembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat Decembrie 9, 2014 Salut FATA: Ana Maria foarte frumasa parerea meaMASAJ: exceptional atat cel de relaxare cat si cel eroticATITUDINE: Foarte prietenoasaNOTA DE PLATA;130 Ron pt o ora si am lasat 200 Ron EU ma am simtit foarte bine acum GUSTURULE NU SE DISCUTA Tin sa te anunt ca plusul de 70 lei nu au ajuns in buzunarul maseozei. Mai bine ii dadeai dupa in camera.
xxxxxxxxxxxx Reputație: 308 Postat Decembrie 9, 2014 Oras:nowhere Oras:nowhere Postat Decembrie 9, 2014 tin sa te anunt ca gramatica limbii romane nu merita faultata, iar la Amazonia banii se dau in camera.....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum