kami19 Reputație: 1 Postat Mai 23, 2016 Postat Mai 23, 2016 Nume: KamiVarsta: 19Locatie: BrasovZodia:LeuCuloarea parului: BlondaCuloarea ochilor: CapruiInaltimea: 1.65Greutatea: 49Sani: MariLimbi straine: Engleza, SpaniolaDisponibilitate: locatie personala Zona: Stabilim la telefonPreturile serviciilor: 100 RON 30 DE MINUTE / 200 RON ORARaspunde la nr. privat: NuSex normal: DaSex oral fara prezervativ: DaDeepthroat: NuSex anal: NuSarut cu limba: NuSex intre sani: Da69: DaGirlfriend experience: DaFinalizare pe fata: NuFinalizare in gura: NuFinalizare pe corp: DaMasturbare: DaFantezii cu roluri: DaBisexuala (pentru cupluri): DaAccept cupluri(ea doar priveste):DaSex in grup (cu barbati): DepindeShow lesbi: DaPrietena pentru show lesbi: DaFantezii extreme: NuJocuri cu sfori: NuStapana: DaJucarii erotice: DaInsotire la petreceri : DaMasaj erotic: DaStriptease: DaDeplasare in alte orase: NuDeplasare in alte tari: NuTelefon: (+4) 0752544298
cassy Reputație: 16361 Postat Mai 23, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Mai 23, 2016 Tu nu ai pozele la tine? trebuie sa le salvezi de pe un forum?
bambi6969 Reputație: 635 Postat Mai 23, 2016 Oras:Pestera Oras:Pestera Postat Mai 23, 2016 Salutare, Am vizitat aceasta fata acum cateva saptamani. Stabilit telefonic intalnirea, a respectat ora, locatia usor de gasit.Am fost placut surprins sa gasesc o tipa foarte frumoasa, si cu un aer inocemt, ca de liceu, are niste ochi superbi si niste sani si mai superbi.Am fost invitat la baie, care este destul de ok, fara papuci din pacate, dupa care am revenit in camera de tortura, unde ma astepta frumoasa kami, au urmat cateva sarutari pe corp pt a se trezi goguta, este o tipa vorbareata, stie sa se faca placuta, ma amuza faptul ca la oral se uita foarte intens in ochii mei si ma intreba mereu daca imi place )Trecand la normal am constatat ca este foarte stramta, abea am reusit sa facem ceva, ceea ce nu prea mi-a placut, pentru ca spunea mereu ca o doare si trebuia sa ma misc cu viteza melcului, si nu m-a lasat sa o patrund in profunzime dar actul in sine a fost destul de placut, ma simteam ca cu o pustoaica de liceu la primul sau al doilea futai ) are niste sani si un fund de zile mari Locatie : 7Kami : 9-10Oral : 9Normal : 6-7Anal : Nu stiuFk : Nu vreaHalat : 100/ fin are si varianta de 200/hora Per total eu m-am simtit ok si am sa mai revin la ea, cred ca maine voi fi in zona si s-ar putea sa ii fac o vizita Ciocane tari !!! 3
pitiku Reputație: 376 Postat Mai 23, 2016 Oras:Allover Oras:Allover Postat Mai 23, 2016 Ia zi colegule ai ciocănit gazela la Brașov sau București..... Sa ne dumirim si noi pe unde sa ne deplasam.... 1
cassy Reputație: 16361 Postat Mai 23, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Mai 23, 2016 Ce coincidenta, se deschide un topic la o sectiune nepotrivita , adica BUCURESTI, si totusi cineva gaseste imediat topicul si apare o recenzie
bambi6969 Reputație: 635 Postat Mai 23, 2016 Oras:Pestera Oras:Pestera Postat Mai 23, 2016 La Brasov, in delegatie Nu stiu ce ti se pare asa ciudat, eram online cand a postat tocmai ce verificam pe aici noutatile 1
kami19 Reputație: 1 Postat Mai 23, 2016 Autor Postat Mai 23, 2016 Buna, nu prea stiu cum merg lucurile pe aici, scuzele mele, am aflat de site de la un client.Am din cate citisem stiam ca anunturile noi trebuiesc puse la orientare consiliere, rog un administrator sa ma ajute, daca se poate 1
cassy Reputație: 16361 Postat Mai 23, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Mai 23, 2016 O sa-l mute un admin
geosto81 Reputație: 48 Postat Mai 24, 2016 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Postat Mai 24, 2016 Kami,ești o dulce! 1
e_xtz Reputație: 39 Postat Mai 24, 2016 Oras:brasov Oras:brasov Postat Mai 24, 2016 Din cate stiu eu s-a retras din Brasov. 1
cassy Reputație: 16361 Postat Mai 24, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Mai 24, 2016 Din cate stiu eu s-a retras din Brasov.Pai.. tocmai ieri si-a postat aici topic nou
e_xtz Reputație: 39 Postat Mai 24, 2016 Oras:brasov Oras:brasov Postat Mai 24, 2016 Pai.. tocmai ieri si-a postat aici topic nou Pai sa spuna careva daca a mai fost la ea?Eu din 19 stiu ca nu mai este in Bv.Iar tlf este inchis.Deci! 1
ptitii Reputație: 128 Postat Februarie 26, 2017 Oras:Pestera Muierii Oras:Pestera Muierii Postat Februarie 26, 2017 Salutare, mai stie cineva ceva de aceasta domnisoara ? Am vizitat-o si eu mai demult prin Brasov, dar telefonul este inchis. Activeaza prin alte orase ? aveti vreun nr actual ? Multumesc anticipat !!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum