Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Sunt nou pe aici si sincer nici nu stiu exact inca despre ce este vorba insa sunt de putin timp in tara asa ca mi-ar place sa cunosc persoane noi si sa incerc lucruri noi!

Sunt aici numai pentru doamne/domnisoare!

0725 940 259

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Ba esti nebun? Gigoloiule :)

Trebuia sa postezi la intrebari si raspunsuri dar o sa se rezolve, ne bazam pe motan.

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

Sunt nou pe aici si sincer nici nu stiu exact inca despre ce este vorba insa sunt de putin timp in tara asa ca mi-ar place sa cunosc persoane noi si sa incerc lucruri noi!

Sunt aici numai pentru doamne/domnisoare!

0725 940 259

Margareta Drăguţ, fost cadru didactic al Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”. Silviu-Nicolae Peniu, fost angajat al Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa, şi Lucian Borcea, fost lucrător la Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, au fost condamnaţi azi, alături de alte persoane, într-un dosar instrumentat de procurorii DIICOT.

Margareta Drăguţ a luat patru ani şi două luni de închisoare pentru constituire a unui grup infracţional organizat şi proxenetism.

Silviu-Nicolae Peniu a luat cinci ani de detenţie pentru iniţiere sau constituire a unui grup infracţional organizat ori aderarea sau sprijinirea sub orice formă a unui astfel de grup, pentru trafic de **spam editat**, în formă continuată şi pentru proxenetism, în formă continuată.

http://www.ziuaconstanta.ro/diverse/stiri-calde/o-fosta-profesoara-de-la-eminescu-un-jandarm-de-la-gruparea-mobila-si-un-politist-din-ipj-condamnati-pentru-proxenetism-580952.html

ai vreo legatura cu asta domnule peniu?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.