Sari la conținut

Diana 0799343582

Postări Recomandate

Reputație: 1867
31 minutes ago, gicacontra2012 said:

Serviciile și preturile actuale ale Dianei sunt :

oral neprotejat dacă igiena permite, normal doar protejat, fantezii,fk, finalizare orala(contra cost-50lei) ,finalizare corporala.

200lei finalizarea și 400lei ora.

Locația este pe Bd Metalurgiei vis a vis de depoul de lângă Grand Arena

Salut Gica!

Când ai fost la ea ultima oară? Cum a fost, se merită o vizită? Mulțumesc. 

Link spre comentariu
Reputație: 1867

Salut!

Am ajuns la Diana și vă las mai jos experiența mea.

### Programare

Mi-a răspuns repede în ziua când i-am scris, dar nu făcea programări pentru ziua în care aș fi vrut eu. Am revenit a doua zi cu mesaj dimineața și am primit răspuns în jurul prânzului, stabilind ușor întâlnirea.

### Locație

Pe Bd. Metalurgiei, reper Grand Arena, o garsonieră curată, cu multă lumină naturală (am fost după prânz). La baie, totul în regulă, geluri de duș și apă de gură la dispoziție. De la Diana am primit un prosop curat, cam micuț, dar m-am descurcat.

### Diana

M-a așteptat într-o rochie scurtă de culoare neagră. Are 165 cm, este brunetă și are părul lung; la corp arată bine, este slim, bine proporționată, cu o piele foarte fină și ușor bronzată. Sânii sunt foarte frumoși, destul de mari pentru statura ei și se simt foarte bine, iar fundulețul este și el ce trebuie, bombat și tare. La față este drăguță, cu trăsături frumoase și are ochii căprui. Este naturală, fără intervenții estetice, gen buze augmentate.

Am stat la o mică discuție de cunoaștere cam 5 minute, după care am mers la duș.

### Acțiune

Revenit în cameră, ea s-a lepădat de textile și a venit peste mine, începând cu FK, care a fost de la început foarte bun, fără reținere din partea ei, și mângâieri din partea amândurora. Am întins-o pe pat și am continuat cu FK, m-am mai delectat cu sânii, apoi am coborât la păsărică. Are o păsărică frumoasă, perfect epilată, cu o culoare rozalie și cu labiile bine proporționate, iar igiena a fost impecabilă, de neratat un cunni. Asta am și făcut, iar Diana a reacționat neașteptat de bine aproape de când am început, cu gemete, spasme și apucând cu mâinile tot ce era prin jur: tablia patului, perna, sânii sau mâinile mele. Mi-a plăcut atât de mult și mie că am stat minute bune la cunni. Într-un final am lăsat-o și pe ea să presteze și a început un ON foarte bun, începând cu bobinele pe care le-a alintat cu limba, apoi trecând la 🍆. Are un ritm potrivit, nici încet, nici rapid, cu toate că, la un moment dat, am început s-o ghidez mai repede, ținând mâna pe capul ei. Am încercat și din picioare, cu ea pe pat; se vedea foarte mișto fundulețul așa, cu ea cambrată. Din cauza oboselii acumulate, nu am fost la 100% și 🍆 s-a cam blegit, așa că am revenit la FK. Asta m-a ajutat să-mi revin și am pus guma.

La NP, am venit eu peste (n-a folosit lubrifiant), am pompat 2-3 minute, am inițiat FK din ambele părți, dar 🍆 nu era chiar ce trebuie, așa că m-am oprit și am prestat iar puțin cunni în speranța că voi ranforsa erecția. A funcționat, am revenit iar la NP în misionar și am dat mai tare; Diana gemea frumos, FK susținut, dar 🍆 era cam amorțită, nu mai simțeam mare lucru și iar am făcut pană. 🤦‍♂️

Am revenit la cunni, prestând minute bune, cu Diana reacționând foarte frumos, fiind excitată maxim, s-a udat abundent, tot încerca să se dea mai în spate, dar nu mai avea unde, poate doar să se urce pe perete. :laugh2 N-am întrebat-o dacă a avut orgasm(e), dar la final mi-a spus că s-a simțit foarte bine. Am mai avut o sesiune excelentă de FK și, într-un final, și-a revenit și 🍆, am pus iar latexul și am trecut la NP în poziția capră. Diana are un fund foarte mișto, rotund, tare și s-a poziționat foarte frumos, era cambrată, se vedea bine rău. Am început să pompez ușor, mărind ritmul treptat, atent și la reacțiile Dianei, care gemea plăcut și strângea o pernă cu mâinile. Când eram aproape să finalizez, m-am oprit, fiind cu 🍆 până la cotor în ea, am stat așa câteva secunde în care s-au simțit foarte bine câteva contracții vaginale. Am mai pompat puțin după și, când am simțit că termin, m-am ridicat în picioare în pat și Diana s-a întors spre mine și a executat un CIM excelent, continuând cu oralul în timp ce îmi mai arunca priviri cu subînțeles.

Mai aveam câteva minute din oră, așa că am stat puțin de vorbă. Diana este o fată prietenoasă și mi-a plăcut conversația cu ea. Am mers la duș și apoi am mai stat puțin de vorbă cât m-am îmbrăcat.

### Concluzie

A fost o întâlnire reușită cu Diana; cred că am avut și acel click cu ea care a făcut ca totul să vină natural. Nici nu cred că e greu să ai o conexiune bună cu Diana dacă ești cu bun simț; este o fată deschisă, veselă și am simțit-o implicată și atentă pe toată durata în care am stat împreună. La capitolul servicii nu am ce să reproșez: FK-ul este foarte bun și susținut, ON-ul este și el făcut cu responsabilitate, iar la NP, în cele două poziții încercate, mi-a plăcut, mai ales pe la spate.

Nu am fost în cea mai bună zi a mea, așa că n-am reușit să fac tot ce aș fi vrut, dar mă revanșez la următoarea vizită.

### Halat

400 de pisoi - o oră

• Like 7
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Salut!

Am revenit la Diana pentru că aveam niște restanțe după prima întâlnire.

Programarea a fost simplă, am stabilit-o de pe o zi pe alta, iar locația a rămas aceeași. M-a întâmpinat într-o rochiță sexy care îi punea în evidență sânii frumoși.

Acțiunea a fost la cote înalte, de data aceasta fiind și eu într-o condiție mai bună. Diana a prestat un ON de mare angajament, umed, cu presiune bună pe 🍆 și ritm variat, cu atenție la bobine, în timp ce îmi arunca priviri cu subînțeles. La NP am început cu LOT, Diana s-a mișcat foarte bine, a avut o anduranță bună, iar când mai obosea, preluam eu inițiativa. În misionar am pompat mai tare, cu pauze pentru FK. Am încercat și doggy; fundul e superb, bombat, tonifiat, o priveliște de ținut minte. Când am obosit, Diana a mai făcut ON, iar după am revenit la doggy. Nu reușeam să termin, așa că am încercat un 69, iar în final, un handjob care s-a terminat cu un CIM foarte bun.

Diana m-a impresionat plăcut încă de la prima întâlnire, iar acum pot spune că pentru mine este într-o categorie aparte. Este o fată cu care am rezonat imediat și alături de care mă simt excelent, simpla ei prezență mă binedispune.

Diana, mulțumesc mult pentru o oră absolut minunată!

• Like 2
  • Inimioara 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...