Sari la conținut

Diana 0799343582

Postări Recomandate

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Up in pula mea.!

• Oras:Bucuresti
Postat

Am revenit si eu pe la ea.

Susțin pe ceilalti futomani!

E drăguța, gfe ridicat, de altfel foarte buna de futut, oral super ok...

Merita!

• Oras:Pestera
Postat

Am revenit in seara asta la Diana, pentru a ....nu stiu cata oara, ce pot sa mai spun, pentru mine este un drog foarte puternic :))))

Notele nu isi mai au rostul, cred ca are cel mai mare GFE de pe forumul asta, 10+ pe linie.

Nu stiu de ce nu este inca la top, este cu mult, peste unele de acolo.

https://www.youtube.com/watch?v=w64rTyY3t1I

• Like 3
  • Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Nu stiu de ce nu este inca la top

Nu are relatii!!
Vizitator bewild99
Postat

daca ea arata bine :D ce sa zic aveti gusturi bune :))

Postat

daca ea arata bine :D ce sa zic aveti gusturi bune :))

Du-te la ea si vorbim dupa, pozele acestea sunt mai vechi, pe care le-a postat colegul si nici nu reflecta foarte bine realitatea !

Postat

Ceva poze cu domnisoara. :gifs_ojos

Prin pagina 3 postasem si eu aceleasi poze dar acum vad ca se mai vad doar doua din cele puse de tine

• Like 1
Postat

Du-te la ea si vorbim dupa, pozele acestea sunt mai vechi, pe care le-a postat colegul si nici nu reflecta foarte bine realitatea !

In sensul ca in realitate e mai rotunda sau mai subtire decat in poze?

Postat

In sensul ca arata mult mai bine decat in poze, nu este nici slaba nici grasa, este perfecta, are niste sani superbi si un corp wow, mergi pe mana mea si nu o sa iti para rau, o sa vezi, imi vei da dreptate :)

• Like 2
  • Oras:bucuresti
Postat

Am programare pt mai târziu la Diana si numai am răbdare să "fac test-drive" dar nush dak face cim , cof :))

• Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva
Postat

Am programare pt mai târziu la Diana si numai am răbdare să "fac test-drive" dar nush dak face cim , cof :))

Sa ne povestesti...

Postat

Nu sunt talentat la povesti...Dar ce pot spune este că Diana este o fata super si intradevar pozele o dezavantajează destul de mult.Recunosc k nu am rezistat mult la oralul super pe care îl execută.Am finalizat cim :)

Acum sa trecem la note:

Diana 9

Oral 9(poate chiar 10 dar nu este vina ei k eu nu am rezistat prea mult )

Si restul detaliilor cu alta ocazie când voi fi mai în formă :P

Diana este o super fata pe care va recomand să nu o încercați...sa mi-o lăsați doar mie :))

• Like 4
Postat

Eu incerc de prin iulie cu mesaje. Am inteles ca doar asa reusesti sa prinzi o programare

Vizitator sarlatanu
Postat

Eu am trimis scrisoare prin Fan Curier si in doua zile am reusit sa ajung la ea.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Salutare, in seara asta am reusit sa o vizitez pe Diana. Facut programare la ora 22:00, am ajuns in zona, m-a indrumat catre apartament. Pe scurt a fost o experienta frumoasa. Am ales o ora cu 2 finalizari, cadoul 200 ron. Ca sa fac o comparatie, au fost cei mai bine investiti bani ca si scutul metalic la masina, soferii cunosc :laugh2 .

Actiunea s-a petrecut in toate pozitiile, normal, 69, pe la spate, etc.Pasarica ei este delicioasa, incepusem sa respir pe urechi :laugh2

Este o persoana curata, glumeata, nu m-a grabit.

Note:

Fata: 10

Normal: 10

Oral:10

GF: 10

De revenit cu siguranta. Recomand.

Seara buna!

• Like 5
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Salutare, in seara asta am reusit sa o vizitez pe Diana. Facut programare la ora 22:00, am ajuns in zona, m-a indrumat catre apartament. Pe scurt a fost o experienta frumoasa. Am ales o ora cu 2 finalizari, cadoul 200 ron. Ca sa fac o comparatie, au fost cei mai bine investiti bani ca si scutul metalic la masina, soferii cunosc :laugh2 .

Actiunea s-a petrecut in toate pozitiile, normal, 69, pe la spate, etc.Pasarica ei este delicioasa, incepusem sa respir pe urechi :laugh2

Este o persoana curata, glumeata, nu m-a grabit.

Note:

Fata: 10

Normal: 10

Oral:10

GF: 10

De revenit cu siguranta. Recomand.

Seara buna!

Da probleme cu dantura mai are??

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Da probleme cu dantura mai are??

Nu stiu de unde ai scos-o pe asta cu dantura, eu nu am observat ca ar avea o problema.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare