Sari la conținut

TANARA licentiata 0799325833

Postări Recomandate

Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Chiar este , acum am vazut ca e zburatoare de colo colo cu preturi dupa cum pun botul fraierii  . Si-a luat " Licenta" pa minciuni sau cu p...a ??? , ca acum e la moda sa nu treci o zi pe la fac. fiind ocupata cu sex-atul toata ziua. Mai e una pe aici , venita din Bacau , care s-a apucat de Facultate dar cand a dat de gustul pulii si al banului s-a lasat brus de ea , iar acum se crede mare doamna (cand am cunoscut-o acum cativa ani era timida si docila , iar acum nu-i ajungi cu ....pe la nari) :laugh2

• Like 28
  • Minus 18
Postat

Ti-am spus eu ca tu ai program non-stop de labareala (trolling) pe aici. Iar ai aparut "pizdica" ramsay Ce s-ar face forumurile astea fara tine si clonele tale ?

Zi lu MOTAN sa-ti faca reducere cand va incarcati conturile (clonelor) , ca acum am auzit ca se lauda ca voi ii aduceti trafic .Fara voi viata ar fi pustie . Nu fii asa de proast(a): cum sa faci trafic si sa te alegi si cu banii cheltuiti? Cereti drepturile ca de banat , nu are de gand , prefera poluarea voastra (deja s-a obisnuit cu mirosul ) Ce banii prostului nu au tot serie ? :laugh2

• Like 26
  • Minus 17
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ce legatura are licenta cu sexul? :)) daca e licentiata o suge mai bine? Pfff daca nu are master nu cred ca reuseste un deep hard :)

Ca in CV, da mai bine cand vede omu ca e licentiata :)

Pentru deep trebuie Doctorat.

Cu licenta doar o linge :icecream :laugh2

• Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

si-a facut maieu din mileu' de sub pestele de sticla de pe televizorul diamant 135

Nu frate , l-a luat din vitrina de la magazinele de ....Orice Produs 5 lei. Preturi d'alea studentesti

• Like 26
  • Minus 17

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...