rock10 Reputație: 604 Postat August 10, 2020 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat August 10, 2020 Unde o vezi in ce zona ..
delimano Reputație: 7 Postat August 10, 2020 Oras:timis Oras:timis Postat August 10, 2020 In zona girocului
rock10 Reputație: 604 Postat August 10, 2020 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat August 10, 2020 Mai exact unde a stat ultima oară ??
payment Reputație: -5708 Postat Iulie 4, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Iulie 4, 2021 La 23.10.2013 la 2:55, mihneauu a spus: Da Carmen, scuze…Oricum nu voi renunta dar este enervant sa tot apelezi si sa astepti in strada ..mila domnisoarei..Atatea comentarii beton, cred si eu ca merita…Imi puteti da si o locatie mai precisa, e aproape de liceul Azur ca eu pana acolo am ajuns…Urmeaza…sper..next level..Eu am mers deseori la Denisa si am ramas profund dezamagit cand a plecat.. Adevarul este ca esti nedemn de mila, odiotii ca tine trebuie calcati in picioare! Marshla o laba mica, acolo iti este locul milogule! 1
mrpenguin Reputație: 3 Postat Iulie 28, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 28, 2021 Este vre-o sansa sa te revedem? 🙄 Daca da, arata-ne un semn! Multumesc 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum