Sari la conținut

In Vizita la Bihor 2 zile vreau orgasme multiple

Postări Recomandate

• Oras:In pat cu picioarele desfacute😜
Postat

Tipa ce dorește sa fie linsă la mij Contacteaza - ma si nu vei regreta post-207947-0-46700100-1464392927_thumb.jpegpost-207947-0-85470300-1464392958_thumb.jpegpost-207947-0-80978300-1464392997_thumb.jpeg

• Oras:West Country
  • Oras:West Country
Postat

Lasă si tu o modalitate de contact :)))))...sau contacte multiple :)))))...

Moare pisic când vede că a devenit matura_sexy :)))...

Reputație: 143
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

femeia e din Arad, ma indoiesc ca e in Oradea, mai ales ca nu apare nici un nr de contact. si inscrierea recenta....miroase a teapa sau s a plictisit cineva si in lipsa de altceva si a mai facut un cont fals.

• Oras:ENISALA
Postat

Parca am mai vazut anuntul asta mai demult. Nu era acelasi text, dar ca idee era cam la fel. Randunica respectiva chiar raspundea la telefon insa foooarte suspicioasa. Punea o tona de intrebari, te saturai de futut raspunzandu-i

• Like 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Asta-i milfa din Arad 😂😂😂prietena bossului!

• Like 2
Reputație: 3141
  • Oras:Vest
  • Oras:Vest
Postat

Asta-i milfa din Arad prietena bossului!

Se stieeee...ca ea e !! fara numar :)))

• Like 2
Postat

Asta-i milfa din Arad 😂😂😂prietena bossului!

post-207947-0-76606500-1464555199_thumb.jpegpost-207947-0-76606500-1464555199_thumb.jpegasa face motanul cu milfa😜
Postat

Salut! Vreau să-mi fac o programare.Îmi lași o modalitate de contact? Merci!

nr wathapp-0726065931 vb acolo vreau sa fiu linsa hard la punctul G. :laugh2  :pope

Postat

N-auzi (nu vezi) ca tre sa ceri derogare de la boss...?

Boss e plecat in vacanta in TENERIFE :pope

• Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

Daca il gasesti pe ala sa iti linga punctul G... i-as putea face cunostinta cu vreo 3-4 femei...care ar plati bine manevra asta...

• Like 2
Postat

Daca il gasesti pe ala sa iti linga punctul G... i-as putea face cunostinta cu vreo 3-4 femei...care ar plati bine manevra asta...

sunt foarte mulți care ling punctul G ,sug chiar si pule aici in Oradea Pt ca nu sunt bărbați ,sunt bulangii sugaci si rujati sa le fut rasa in gura de infecți !
Postat

nu ești online

sunt la Hilton nu am timp sa stau online ,sunt ocupată cu orgasmele multiple !!!!va astept cu drag pe toți la lins miju sunt nesătulă !!!
Postat
post-207947-0-94682300-1464657380_thumb.jpeg aici aveti dovada ascuțiți limbile
Vizitator
Postat

sunt foarte mulți care ling punctul G ,sug chiar si pule aici in Oradea Pt ca nu sunt bărbați ,sunt bulangii sugaci si rujati sa le fut rasa in gura de infecți !

Ai vrut sa zici ca vin altii sau altele(gen tu)in Oradea sa sugeti pulele la Oradeni,tu'ti rasa-n cur sa-ti fut de infecta!
  • Like 3
Postat

M-am tot invartit o zi jumate pe-acolo cu treaba.. cica... da' nu te-am vazut.

Chiar asa mult timp petreci cu orgasmele alea?

Vizitator fullspeed
Postat

Vrajala de 2 lei

Postat

avand in vedere, ca are asteptari de la voi s-o lingeti la "mij", tind sa cred ca este TIGANCA ! avand in vedere c-a postat altfel de anunturi, unde va duce gandu ? sincer, pe mine nu la ceva curat, nu la ceva serios, nu la ceva REAL.

atata timp cat nimeni nu i-a calcat pragu, decat bossu aka cristinel aka pisicuts .. care este putin mincinos si laudaros !

Postat
avand in vedere, ca are asteptari de la voi s-o lingeti la "mij", tind sa cred ca este TIGANCA ! avand in vedere c-a postat altfel de anunturi, unde va duce gandu ? sincer, pe mine nu la ceva curat, nu la ceva serios, nu la ceva REAL.

atata timp cat nimeni nu i-a calcat pragu, decat bossu aka cristinel aka pisicuts .. care este putin mincinos si laudaros ![/quote. Țiganca sunt si sunt nebuna Nebuna dupa orgasme multiple dar tu nu ai nici o șansa sa ma lingi ca nu te vreau

Postat

stim amandoi cat sunt de interesat sa fac asta. eu zic sa dai din aripi, sa-ti iei zboru la tine in tarile calde si sa ne lasi pe noi cu romancele noastre, curate si devreme acasa :D :D :D 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...