Sari la conținut

S-a mai scris despre asta,însă....

Postări Recomandate

Reputație: 2570
  • Oras:Sa fie usor de ajuns
Postat

Frumos, chiar foarte frumos!

Sper sa fie si un pic spus si pentru mine...asa ca ...eu iti  multumesc...chiar daca nu e :hihat

• Like 3
Postat

@Lazy.....ce zace-n tine, drace...ahhhh....

Fac si eu ce pot,  cu asistentza/daca nu pot cu...prezentza :hihat  :slap2

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Sper sa fie si un pic spus si pentru mine...asa ca ...eu iti  multumesc...chiar daca nu e :hihat

Este...cum sa nu fie...ce de senzații...relatare de milioane!
  • Like 1
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Sami bag lindiku di numi vini sa ma marit cu un capitan di armata ! :)))))

Urmeaza fanteziile cu cascheta, cizme negre de piele si cravasa :))
  • Like 3
Postat

M-am luat cu povestitul si am uitat ce a scris Larisssa in deschiderea topicului.

"Regula jocului -una singură - fiecare dintre cei ce vor "recenza" , să nominalizeze/provoace următorul membru care să ii urmeze exemplul. Ex -am scris povestioara mea, îl/o provoc pe X să scrie.şi el /ea una.

În rest, orice e permis -pot fi personaje.reale, de actualitate sau amintiri vechi....pot fi întâmplări reale sau, şi mai util, ce v-ați dori să fie...ORICE. "

Facand bilantul  stau bine la capitolul "provocari", adica am dreptul la 3 "trageri", nu?

Pai...prima ar fi referitoare la tine, "ul amelia'. Te provoc sa scrii o ..."chestie"  pe subiect, povestita de tine dupa ce ai aflat-o de la iuby al tau....o istorioara de pe urma careia cititorii sa ramana cu ceva de tinut minte ( ca morala/situatie/reactie/...etc.). ....Pentru posteritate ( :laugh2 ), fac precizarea ca la momentul la care am scris acest post, reputatia "provocatului" era de "1313". 

Postat

Cam liniste pe-aici... Imi mai incerc norocul cu o provocare ( a 2-a la care am dreptul, dupa cum am scris mai sus)

Pe principiul " Pct. de reputatie mi-a dat, belea si-a capatat"... .Crissu...did you read? :hihat  :hihat  :hihat

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

Pai...prima ar fi referitoare la tine, "ul amelia'. Te provoc sa scrii o ..."chestie"  pe subiect, povestita de tine dupa ce ai aflat-o de la iuby al tau....o istorioara de pe urma careia cititorii sa ramana cu ceva de tinut minte ( ca morala/situatie/reactie/...etc.). ....Pentru posteritate

Scuzi..nam vazut pina acusea provocaria ! Io o acciept..da imi trebe o leaca di timp. Promit sa osa postez o relatari, cit ma prisep si io.

Dak pina atuncea vrea Crissu sa ni zica civa frumi..io dabia astiept sa citiesc ! :)

• Like 1
Postat

I just try, Crissu :hihat

• Like 2
  • Oras:constanta
Postat

Corp ca al AM23, pasa ca a and18,oral ca al ah123,normal ca al crss-ului,lrssei,anoa,pau&ana si mai sunt cateva,toate combinate! Zambet...ca al roxanei2! Ba nu, zambetul lui iliescu :)

GFE....fiecare din cele enumerate are stilul ei, nu e de amestecat!

• Like 1
Postat

Codule.....fitear testiculelii ancarcati maxim di nu gandiesti clar si ti dezorientiezi...aistai topingu ku ricenzii dalea di masturbare !

Ci GFE vrei tu (ala Tamparinii)... ie pi topingu aista:

http://nimfomane.com/forum/topic/71879-un-fel-de-superwoman/

:)))

Ptiu! :)))

Câta gafa am facut! Eram sigur ca am postat unde trebuie, eu povesti d-astea siropoase sau vise umede nu am avut! :)

Sorry, am postat aiurea si nu e de la aifon 6 egi!:)

• Like 1
Postat

Ia baga tu Nokia S6 in priza si viezi undi ti se discarca ! ;)

Poati sai dun GaFaE ca la carti ! ;)

• Oras:Antioquia, Medellin
Postat

Unii la poligon, altii la priveghi....

Ce urmeaza sa scriu posibil sa para putin creepy dar dat fiind faptul ca eram fix la sfarsitul liceului iar creierul meu (desi si acum cred ca e la fel :D ) avea varsta de 12 ani in loc de 19, ma pus in fata unei situatii la care nici nu ma gandeam ca s-ar putea materializa in acea seara...

Murindu-mi un unchi (crek unchi imi vine fiind bunicul lu' varumeo) si fiind noaptea priveghiului, eu si varmiu ( mai mic decat mine cu 2 ani ) am ramas sa pazim casa in timp ce toate rudele erau la casa mortuara si pazind defunctul sa nu cumva sa reinvie...casa fiind tixita cu vin, rachiu, visinata la discretie...

Se face noapte, iar eu avand fobie de morti mai grav decat orice altceva pe lumea asta...nu puteam sa stau astamparat in casa, varmiu fiind mai troscangiu de fel, incearca din rasputeri sa ma corupa sa degustam "putin" din ceea ce aveam pentru pomana...dupa cateva insistente, cedez si imi calc pe inima sa incep sa beau cu el...dupa un timp auzim la poarta niste strigate de fete care il cautau pe varmiu, atat a trebuit ca sa se intarate idiotu' si sa ajungem sa o facem de oaie rau de tot.

Iesim la poarta si dam de 2 turcoaice surori ( sincer sa fiu pe mine nu prea ma atrageau, dar in acele momente eram putin ametit asa ca nu a fost greu sa ma iau dupa varmiu ) fetele venisera sa-si transmita condoleantele fata de prea iubitul meu verisor, fiind vara si avand la dispozitie o groaza de licori bahice si cum fetele nu prea erau usa de biserica ( eu neavand de unde stii, varu' incepe sa uite de ce eram noi prezenti acolo si le invita pe donsoare la un pahar de visinata ca deh...i-o fi sete raposatului sau bunic...) dupa 2 refuzuri ale domnisoarelor, si dupa cum bine stiti orice femeie orice ii propui te refuza politicos de 2 ori dar a 3a oara va garantez ca aproape orice ii propui va fi un raspuns pozitiv si v-a face ceea ce ii ceri, ne-am vazut deja cu ele sub bolta de vita de vie din curte...racoare, liniste si o senzatie foarte dubioasa pe care eu o aveam in mine dat fiind faptul ca eu ma aflam acolo pentru un scop macabru si nu ma lasau deloc sa stau linistit, gandurile din capul meu...

Dupa cateva ceasuri, toata visinata deja isi facea efect in capetele noastre seci de copii tampiti si varmiu zice ca e timpul sa bem si niste vin la fiola, preferatul meu Busuioaca de bohotin...dupa uciderea unei sticle deja fetele uitasera prin ce treceam noi si incep sa se napusteasca asupra noastra facandu-ne niste felatii care sincer chiar nu-mi mai aduc aminte daca era ceva ok sau nu...ce conta, era ca eu uitasem ce se intamplau in acele momente, de ce ma aflu acolo, si ce trebuia sa fac a2a zi...asa ca am cazut cu totii de comun acord sa ne retragem in casa si sa ne vedem in continuare de treaba.

Zis si facut ajungem in dormitor, acolo unde am inceput dezdrabalarea, fetele aduceau incontinuu sticle de vin, le desfaceau beau din fiecare se racea coborau in beci, isi aduceau ce vroiau, noi vazand ca ele se simt bine nu m-ai constientizam ca ele atentau la resursele pentru pomana de a doua zii, pe la miezul noptii, morti de beti toti 4, la fete le-a venit chef sa faca poze sa ne mascarim unii pe altii si iata-ma pe mine imbracat in capodu de noapte a lu matusimea cu pula sculata iesindu-mi pe sub cordonu cu care ma legasem, varmiu in capodu lu bunicasa aceeasi situatie ca si mine, iar fetele deja faceau vama prin hainele matusimii cautand niste haine care sa le scoata in evidenta formele...dupa ce ne-am mai atacat si cu niste tuica ca deh fetele vroiau sa deguste absolut orice sortiment de alcool din acel beci, imi trece prin cap ca ar fi ceva fenomenal sa o fut pe una din turcoaice in fata portii pe ulita satului sa vad cat poate rezista saraca fata fara sa geama, si sa ne auda satenii ce dezdrabalare faceam noi in casa raposatului, acesta asteptand sa isi duca somnul de veci, dupa ce mi-am satisfacut fetish-ul, dau sa ma intorc in casa si il vad pe varmiu pe terasa tinandu-o pe turcoaica in pozitia roaba tragand in ea fara mila si saraca fata sprijinandu-se doar in palme in timp ce baiatu pompa cate o puta in ea, saraca dadea din maini sa mearga mai in fata sa scape de chinurile la care o supunea distrusu' plin cu capul de alcool...ma uit la el si tin minte ca i-am zis ca daca nu fac tot turu curtii cu ea in pozitia aceea e de cacat si ca cu mine numai are ce discuta...ce crede-ti, omul si-a pus ambitia cu ce i-am spus si pana nu a tarat-o pe saraca fata prin toata curtea nu sa lasat...

Acum cat timp am vizionat circul facut de sora partenerei mele si prea iubitul meu var, observ cusca cainelui si imi vine o idee...ce-a mai proasta ever...ii zic daca ar vrea sa o pun pe cusca si sa o fut capra, doar ca de data asta sa isi dea drumu' la imaginatie si sa tipe sa urle sa faca ce vrea ea dat fiind faptul ca era cusca din spatele casei...unde se afla si o derea....zis si facut...o pun pe cusca incerc sa ma proptesc in ea, dar la cat de mort eram am alunecat speriind cainele iar acesta vine si ma musca pe mana, atunci m-am cacat pe mine de frica am fugit de acolo si am lasat-o pe aia moarta, si ea la randul ei, catarata pe cusca cainelui, iar cainele latrand de zor la ea sa ii lase locul de odihna in pace...

Ajuns in casa ii vad pe astia 2 ca se futeau de mama focului, eu uitand complet ce se intamplase afara cu colega mea, priveam de ceva minute la cei doi cum se futeau, lingeau, faceau matzele incurcate si pur si simplu salivam si imi doream si eu...cand deodata ma observa turcoaica si ma intreaba " sormea unde e ? " la care eu ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat " a plecat acasa..." in momentul imediat urmator turcoaica " coboara in beci ca eu numai sunt in stare adu ceva de baut si dupaia hai sa mi-o pun cu amandoi..."

Ma duc sa caut capodu sa mi-l pun pe mine ca era destul de racoare in beci si dau sa cobor, ( mare prostie... ) ajuns acolo, iau o sticla de vin incerc sa imping pluta cu degetu nici o sansa si in lupta mea cu sticla de a o deschide adorm in capodu lu matusimea cu pula zglobie si libera in beci cu sticla in brate...ipostaza in care m-a gasit tata cu unchimiu a2a zi dimineata cand au venit dupa mine si varmiu sa luam tot ce aveam acasa sa le ducem la restaurant pentru pomana...insa surpriza...inafara de visinata care numai exista, vinul care mai ramasese sub jumatate din cat era si tuica doar putin atinsa ( motiv de bucurie pt tata si unchimiu ca nu ne-am atins prea grav de licoarea lor preferata ) au inceput sa ma ia la 3/14 :)) dat fiind faptul ca pe mine m-au gasit ultimu, fiind in cel mai safe loc posibil. Pe alde varmiu i-au gasit in dormitor in pielea goala sforaind unu mai grav decat celalalt, iar pe turcoaica mea dormind tot in costumul evei langa cusca, cainele facandu-i cica un dush de toata frumusetea...

Toate oalele s-au spart in capu' meu fiind ala mai mare, iar varmiu cocolosit de toata familia ca deh, lepra la corupt sa faca asa ceva...

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Io am o vorba: Mortii ku mortii..Vii ku vii !

Io is convinsa ca si regrietatu deciedatu unchi al tau, pus in locu vostru..la fiel di perviers o fasea ! Tu mai bini zi dak iera caini sau femela..ka poati inoda javra pula in frumusietea adormita linga cusca si sa viezi porma scandaluri si cierturi cum sai disparti.

:)

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Io am o vorba: Mortii ku mortii..Vii ku vii !

Io is convinsa ca si regrietatu deciedatu unchi al tau, pus in locu vostru..la fiel di perviers o fasea ! Tu mai bini zi dak iera caini sau femela..ka poati inoda javra pula in frumusietea adormita linga cusca si sa viezi porma scandaluri si cierturi cum sai disparti.

:)

dracu stie daca era femela sau mascul, si sincer nu-s genu de om sa fac dinastea in momente critice dar raposatu' nu prea aveam eu mari tangente si foc de el asa ca...raman doar cu amintirea :))

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Unii la poligon, altii la priveghi....

Ce urmeaza sa scriu posibil sa para putin creepy dar dat fiind faptul ca eram fix la sfarsitula liceului iar creierul meu (desi si acum cred ca e la fel :D ) avea varsta de 12 ani in loc de 19, ma pus in fata unei situatii la care nici nu ma gandeam ca s-ar putea materializa in acea seara...

Murindu-mi un unchi (crek unchi imi vine fiind bunicul lu' varumeo) si fiind noaptea priveghiului, eu si varmiu ( mai mic decat mine cu 2 ani ) am ramas sa pazim casa in timp ce toate rudele erau la casa mortuara si pazind defunctul sa nu cumva sa reinvie...casa fiind tixita cu vin, rachiu, visinata la discretie...

Se face noapte, iar eu avand fobie de morti mai grav decat orice altceva pe lumea asta...nu puteam sa stau astamparat in casa, varmiu fiind mai troscangiu de fel, incearca din rasputeri sa ma corupa sa degustam "putin" din ceea ce aveam pentru pomana...dupa cateva insistente, cedez si imi calc pe inima sa incep sa beau cu el...dupa un timp auzim la poarta niste strigate de fete care il cautau pe varmiu, atat a trebuit ca sa se intarate idiotu' si sa ajungem sa o facem de oaie rau de tot.

Iesim la poarta si dam de 2 turcoaice surori ( sincer sa fiu pe mine nu prea ma atrageau, dar in acele momente eram putin ametit asa ca nu a fost greu sa ma iau dupa varmiu ) fetele venisera sa-si transmita condoleantele fata de prea iubitul meu verisor, fiind vara si avand la dispozitie o groaza de licori bahice si cum fetele nu prea erau usa de biserica ( eu neavand de unde stii, varu' incepe sa uite de ce eram noi prezenti acolo si le invita pe donsoare la un pahar de visinata ca deh...i-o fi sete raposatului sau bunic...) dupa 2 refuzuri ale domnisoarelor, si dupa cum bine stiti orice femeie orice ii propui te refuza politicos de 2 ori dar a 3a oara va garantez ca aproape orice ii propui va fi un raspuns pozitiv si v-a face ceea ce ii ceri, ne-am vazut deja cu ele sub bolta de vita de vie din curte...racoare, liniste si o senzatie foarte dubioasa pe care eu o aveam in mine dat fiind faptul ca eu ma aflam acolo pentru un scop macabru si nu ma lasau deloc sa stau linistit, gandurile din capul meu...

Dupa cateva ceasuri, toata visinata deja isi facea efect in capetele noastre seci de copii tampiti si varmiu zice ca e timpul sa bem si niste vin la fiola, preferatul meu Busuioaca de bohotin...dupa uciderea unei sticle deja fetele uitasera prin ce treceam noi si incep sa se napusteasca asupra noastra facandu-ne niste felatii care sincer chiar nu-mi mai aduc aminte daca era ceva ok sau nu...ce conta, era ca eu uitasem ce se intamplau in acele momente, de ce ma aflu acolo, si ce trebuia sa fac a2a zi...asa ca am cazut cu totii de comun acord sa ne retragem in casa si sa ne vedem in continuare de treaba.

Zis si facut ajungem in dormitor, acolo unde am inceput dezdrabalarea, fetele aduceau incontinuu sticle de vin, le desfaceau beau din fiecare se racea coborau in beci, isi aduceau ce vroiau, noi vazand ca ele se simt bine nu m-ai constientizam ca ele atentau la resursele pentru pomana de a doua zii, pe la miezul noptii, morti de beti toti 4, la fete le-a venit chef sa faca poze sa ne mascarim unii pe altii si iata-ma pe mine imbracat in capodu de noapte a lu matusimea cu pula sculata iesindu-mi pe sub cordonu cu care ma legasem, varmiu in capodu lu bunicasa aceeasi situatie ca si mine, iar fetele deja faceau vama prin hainele matusimii cautand niste haine care sa le scoata in evidenta formele...dupa ce ne-am mai atacat si cu niste tuica ca deh fetele vroiau sa deguste absolut orice sortiment de alcool din acel beci, imi trece prin cap ca ar fi ceva fenomenal sa o fut pe una din turcoaice in fata portii pe ulita satului sa vad cat poate rezista saraca fata fara sa geama, si sa ne auda satenii ce dezdrabalare faceam noi in casa raposatului, acesta asteptand sa isi duca somnul de veci, dupa ce mi-am satisfacut fetish-ul, dau sa ma intorc in casa si il vad pe varmiu pe terasa tinandu-o pe turcoaica in pozitia roaba tragand in ea fara mila si saraca fata sprijinandu-se doar in palme in timp ce baiatu pompa cate o puta in ea, saraca dadea din maini sa mearga mai in fata sa scape de chinurile la care o supunea distrusu' plin cu capul de alcool...ma uit la el si tin minte ca i-am zis ca daca nu fac tot turu curtii cu ea in pozitia aceea e de cacat si ca cu mine numai are ce discuta...ce crede-ti, omul si-a pus ambitia cu ce i-am spus si pana nu a tarat-o pe saraca fata prin toata curtea nu sa lasat...

Acum cat timp am vizionat circul facut de sora partenerei mele si prea iubitul meu var, observ cusca cainelui si imi vine o idee...ce-a mai proasta ever...ii zic daca ar vrea sa o pun pe cusca si sa o fut capra, doar ca de data asta sa isi dea drumu' la imaginatie si sa tipe sa urle sa faca ce vrea ea dat fiind faptul ca era cusca din spatele casei...unde se afla si o derea....zis si facut...o pun pe cusca incerc sa ma proptesc in ea, dar la cat de mort eram am alunecat speriind cainele iar acesta vine si ma musca pe mana, atunci m-am cacat pe mine de frica am fugit de acolo si am lasat-o pe aia moarta, si ea la randul ei, catarata pe cusca cainelui, iar cainele latrand de zor la ea sa ii lase locul de odihna in pace...

Ajuns in casa ii vad pe astia 2 ca se futeau de mama focului, eu uitand complet ce se intamplase afara cu colega mea, priveam de ceva minute la cei doi cum se futeau, lingeau, faceau matzele incurcate si pur si simplu salivam si imi doream si eu...cand deodata ma observa turcoaica si ma intreaba " sormea unde e ? " la care eu ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat " a plecat acasa..." in momentul imediat urmator turcoaica " coboara in beci ca eu numai sunt in stare adu ceva de baut si dupaia hai sa mi-o pun cu amandoi..."

Ma duc sa caut capodu sa mi-l pun pe mine ca era destul de racoare in beci si dau sa cobor, ( mare prostie... ) ajuns acolo, iau o sticla de vin incerc sa imping pluta cu degetu nici o sansa si in lupta mea cu sticla de a o deschide adorm in capodu lu matusimea cu pula zglobie si libera in beci cu sticla in brate...ipostaza in care m-a gasit tata cu unchimiu a2a zi dimineata cand au venit dupa mine si varmiu sa luam tot ce aveam acasa sa le ducem la restaurant pentru pomana...insa surpriza...inafara de visinata care numai exista, vinul care mai ramasese sub jumatate din cat era si tuica doar putin atinsa ( motiv de bucurie pt tata si unchimiu ca nu ne-am atins prea grav de licoarea lor preferata ) au inceput sa ma ia la 3/14 :)) dat fiind faptul ca pe mine m-au gasit ultimu, fiind in cel mai safe loc posibil. Pe alde varmiu i-au gasit in dormitor in pielea goala sforaind unu mai grav decat celalalt, iar pe turcoaica mea dormind tot in costumul evei langa cusca, cainele facandu-i cica un dush de toata frumusetea...

Toate oalele s-au spart in capu' meu fiind ala mai mare, iar varmiu cocolosit de toata familia ca deh, lepra la corupt sa faca asa ceva...

Cumetre si marmota invelea ciocolata in staniol .
Postat

Cumetre si marmota invelea ciocolata in staniol .

Ne cunoastem de undeva ?

• Oras:pe unde ma poarta gandu'
  • Oras:pe unde ma poarta gandu'
Postat

Iarta-l ca la el s-a terminat totul: si mintea, si gusturile...

El e vesnicul nemultumit

• Like 1
Postat

Felicitari, kritiquews, pentru scriere.  

• Like 1

Postat

Eram in Bucuresti, acum ceva ani, intr-o delegatie de doua saptamani. Impreuna cu trei colegi…si de serviciu , dar si de escapade after work. Adica un fel de “ieseala” cu de toate… nopti pierdute ( pardon, castigate !!!) la concerte/bridge/chefuri/sex.  Hotelul in care eram cazati nu ne dadea pe spate cu luxul, dar nu era nici vreo maghernita infecta…cu specific de tranzit. Noi aveam camerele repartizate consecutiv, de aceeasi parte a culoarului, eu fiind intr-una din camerele de la mijloc. Ne obisnuisem dimineata sa batem fiecare in peretii vecinului(lor), ca semnal ca  eram gata pentru o noua zi de munca. Intr-o dimineata, inainte sa plecam la job, galagie mare pe etajul nostru. Pentru ca eram déjà imbracat, am iesit sa vad ce se intampla, acelasi lucru facandu-l si unul dintre colegi. Pe hol, cateva “domnitze” se agitau de mama focului cu caratul unor bagaje. Un du-te- vino pe tocuri: trei – patru, mai tinerele, faceau naveta  Receptie- etaj, iar una, mai in varsta, le repartiza cheile de la camera.

-          Colegu’, zic, ia hai sa fim si noi cavaleri cu fetele, sa le ajutam, ce zici?

Respectivul a inteles repede a ce mirosea…atmosfera si in cateva minute, le-am instalat pe dame, cu tot cu bagaje, in camerele lor, pozitionate oarecum vizavi de ale noastre. Si-au facut aparitia si celialti  “adormiti” ai nostri. Eram déjà in intarziere, asa ca ne-am despartit repejor de proaspetele locatare care, dupa multumirile de rigoare pentru ajutorul  oferit ( total…interesat !!!), ne-au invitat  “pe seara la o sticla de vin si tarie, cu ceva gatit in casa”. Pe drum i-am pus in tema pe adormiti cu programul de seara. Am ajuns la hotel mai spre seara, cu chef de…relaxare cat cuprinde. Ne-am “igienizat” rapid si – cine altul decat subsemnatul- am ciocanit usurel in usa  uneia din camere. Bine… intentionat am ales la care camera sa ma infiintez…adica la aia la care banuiam eu ca este cazata “sefa”. Si am nimerit bine.. mi-a deschis respectiva, o cucoana cam la 40 de primaveri. Arata bine de tot si mirosea si mai bine…abia iesita din dus ( se vedea ca are parul inca ud).

-          A, buna, voi erati? Pe mine ma cheama Mari…Sa ma scuzi ca lipsesc un pic …ma  duc sa dea adunarea la fete… Va lansez inca o data invitatia pentru toti la o masa comuna in camera mea.

In 5 minute ne-am strans in camera respectiva…noi eram 4, ele tot 4, cu “cucoana “ cinci. Fara prea multe formalitati, ne-am prezentat unii altora… Cu durata si scopul vizitei in Capitala am inceput noi…ele au ezitat un pic, insa Mari le-a scos din incurcatura pe un ton important : “ Avem treaba, aaaa…lucram  vreo saptamana la Institutul X”.  Si asa era, pentru ca a doua zi, in fata hotelului, le-am auzit cu urechile noastre cum spuneau adresa acelui institut soferului de taxi.

Revenind la masa comuna, am inceput sa discutam fiecare de pe la el de-acasa, in timp ce fetele pregateau ce sa puna pe masa. Erau dintr-un orasel din Moldova… si ne-au luat ochii …si nasul (!!!) cu sarmale facute de ele, incalzite pe plita electrica adusa de-acasa. Bucatele “moldoviniesti” ( am scris bine, Amelia?) originale “ de la mama lor” au fost bine stropite cu vin de buturuga… noua ne cresteau burtile in ritm alert, proportional cu starea de buna dispozitie care se instalase pe fetzele tuturor comesenilor.

Glume, bancuri…la vreo 2 ore aduce un coleg o scula de ascultat muzica…atmosfera se incinsese bine de tot, blues-uri, dancing-uri…Ai mei se lansasera déjà in priviri si apropo-uri languroase ( uneori de-a dreptul libidinoase), la care “partea femeiasca” raspundea afirmativ, fiecare cu body- language-ul din dotare. Dintre fete, numai una (”…si mandra-n toate cele…”) era casatorita, iar Mari era divortata de aproape jumatate de an… Va dati seama ca eu pe ea pusesem ochii…parea asa, ca lider de grup, putin mai..inabordabila in ceea ce …imi ardea mie buza! C-o fi fost din cauza fetelor, ca era ea mai pudica, la momentul acela nu stiam, cert este ca se facea ca nu pricepe avansurile mele mai mult sau mai putin subtile. In plus, a pretextat ca trebuie sa iasa un pic in oras, sa viziteze o verisoara, ca i-a promis…c-o fi, c-o pati… Ceea ce a si facut, la o ora destul de tarzie, lasandu-ne in compania fetelor. Ramasesm  4 la 4 in …noua dispunere pe teren…Colegii nu pierdusera timpul, fiecare inghesuindu-se si chicotind cu cate o fata prin diverse locuri din camera.  “Dispo” ramasese doar “casatorita”, ametita binisor, ca toata lumea de altfel,  asa ca m-am reorientat instant:

-          Ia,  gata, fiecare pe la cmera lui, raman eu cu Ioana ( asa o chema pe cea cu pirostriile) sa facem curat la Mari. Va doresc npapte buna!

Astia abia asteptau sa dispara, asa ca terenul s-a eliberat rapid, pe...perechi. Si am inceput sa facem curat, eu bineinteles  atingand-o usor si fugitiv de cate ori si pe unde aveam ocazia. Asa ametita cum era, a fost usor pentru mine sa “trecem vizavi dupa curatenie”, adica la mine in camera. Fata sanatoasa si cuminte, rumena in obraji, cu sanii tari si cu un vino-n-coa din ala natural…Ca sa relatez in termenii “nimfomane” despre Ioana…au fost  doua finalizari, prima data NP clasic, cu FK. Era, cum s-ar zice…”nu prea plimbata prin lume” intr-ale poftelor trupesti: 2-3 baieti, apoi sotul… Dupa runda nr.1 am pierdut eu inca vreo ora s-o lamuresc ce pierde, ca trebuie sa-si diversifice pozitiile sexuale cu sotul, ca ar trebui sa fie mai curioasa, ca n-are cum sa afle nimeni, si hai sa mai bem din vinul asta bun…chestii de-astea.…Si dupa ce i-am largit…orizontul (!!!), am reusit s-o initiez …chiar in DT cu CIM si COF… In fine, pe la 11.00 am dus-o la ea in camera, mai mult pe brate decat pe picioarele ei.

Dar tot la …Mari imi ramasese mie gandul…pe unde-o fi ea acum la ora asta tarzie? Oare de ce m-a refuzat? Am ciocanit la usa ei, nu mi-a raspuns nimeni.  Mie imi era clar ca dupa cele doua “descarcari” recente nu as mai fi fost in stare sa prestez la standarde inalte daca, Doamne-ajuta, ar fi fost cazul cu Mari… Dar si sa las asa, “neterminati”, piticii mei de pe creier, parca nu se facea… Si ce m-am gandit eu: ia sa las usa camerei mele intredeschisa “la jumate”(!!!), sa vad cand se intoarce “cucoana” in camera.

Si nu trece sfertu’ ala de ora academic,  ca aud pasi pe hol. Era ea…ma arunc in usa camerei si ma laud:

-          Ei, iti place ca am facut curatenie?

-          Imi place, Imi place…ca si-asa sunt obosita, ma dor tare picioarele de la mers pe jos…te rog sa ma scuzi ca vreau sa fac un dus repede si sa ma bag la somn.

-          Gata, uite, dupa ce iesi, promit ca iti fac 5 minute un masaj de-o sa ma tii minte. Masaj 5 mnute si plec dupa, promit!, ii zic si o imping in baie, ca sa n-apuce sa zica ceva “contra”.

A iesit…Doamneeee, iar mirosea asa de frumos. ..dar eu aveam doua lucruri: o …neputiinta fizica pe care tocmai am mentionat-o, si o…promisiune de respectat. Asa ca m-am tinut frumusel de cuvant si am prestat un …masaj , asa cum iesise de la dus, cu halatul pe ea, insistand mai mult pe gambe…

-          Gata, promisiunea e promisiune, am plecat si noapte buna…poate ne vedem maine! ii spun indreptandu-ma catre usa.

S-a ridicat din pat, oarecum usurata si, inainte sa deschid usa, m-a sarutat apasat cateva secunte ( a real FK !!!), cu o mana intre picioarele mele. Instinctiv, am  ridicat si eu mainile catre pieptul ei, dar rapid s-a smuls din imbratisare si mi-a facut vant din camera razand si inchizand usa cu cheia. Pfff, parca voia si…nu voia…in acelasi timp….De obicei nu-s de accord cu atitudinea  de tipul “ Cine sa le mai inteleaga pe femei?”, dar atunci cred ca ceva de genul asta se citea pe fatza mea.

Bun, si vine a doua zi…eu tot cu gandul la ce se va mai intampla oare spre seara, cu…Mari…Deja ticluisem in minte un plan. Colegilor le povestisem ( si ei mie) ce am facut noaptea trecuta, le spusesem ca trebuie sa fac pe dracu-n patru ca s-o cunosc pe Mari in sens biblic, cerandu-le ajutorul. Ma gandeam ca unul din motivele ei de refuz este teama de a afla celelalte fete…Asa ca le-am spus colegilor sa le zica fetelor ca eu plec in seara aia la un prieten bucurestean si ca pot “reedita masa comuna” la mine in camera, ca eu vin tarziu. Intre timp, aranjasem cu una din cameriste  sa-mi dea cheia unei camera libere un etaj mai jos , contra- cost.  Dau o fuga prin oras, sa cumpar ce-mi pusesem in minte. Revin in noua camera, pun vinul si un lichior la rece…sucul neacidulat…gheatza in congelator… flori in vaza …un parfum “de firma” sub perna ( pe cuvant de onoare ca nu mai tin minte producatorul, dar jur ca nu era Guess !!!)…Arunc o foaie de hartie pe pat, cu o sageata indicand perna…o veioza chioara de pe noptiera aprinsa…Organized, or what???

O gasesc pe camerista, ii dau un plic sigilat (in care am scris numarul camerei!!!) si-i spun s-o cheme pe “doamna Mari” la Receptie si sa-i dea plicul, apoi sa dispara iute din fatza ei . Va intrebati ce faceam eu in timpul asta, nu-i asa? Pai sunt sigur ca banuiti déjà. Ma strecurasem in balconul camerei “aranjate” de mine, cu perdeaua trasa pe interior, cu o sticla de vin si tigari. Dupa o juma’ de ora, juma’ de sticla si trei tigari…cioc, cioc in usa. Trec cateva secunde, apoi usa se deschide, usooooor de tooootttt...Imbracata in pardesiul de zi cu zi ( era sfarsit de septembrie), dar pe tocuri, apare Mari…mergea in reluare, ca pe ace, uitandu-se in stanga si-n dreapta…

-          ”E cineva?”…

Eu, pauza…

A mirosit florile, a vazut hartia de pe pat, a scos de sub perna parfumul, s-a dat cu el, s-a uitat in oglinda, s-a dus la baie…s-a relaxat “umpic” pe un fotoliu…spuneti voi, era destul de incited,  or what???

Si-mi fac aparitia in …sunetul de trambite…din capul meu, bineinteles!!!

-          Banuiam eu ca numai tu puteai sa fii, asa de galant si dragutz…

O iau “tare” de tot: ii pup mana, scot trandafirul din buzunarul de la piept al sacoului si i-l dau, intreband-o:

-          In paharele de pe masa ma lasi  sa torn ceva pe langa gheatza din frigider?

-          Ce vrei tu, da’ tare sa fie, ca tu vad ca…esti déjà ! chicoteste cucoana, uitandu-se fix intre picioarele mele.

Dom’le, pe cinstea mea, pe jumatate avea dreptate…

Am ciocnit pararele cu lichior si gheatza am inceput un interesant joc de-a soarecele si pisica…stiti voi, ala vechi de milenii intre EA si El. Doar ca sa-mi scot piticii din creier, am intrebat-o direct:

-          Aseara m-ai jucat pe degete, ori voiai ori nu voiai?

-          Aseara a fost aseara, acum e acum. O sa intelegi tu de ce m-am purtat asa…Conteaza acum ca m-am hotarat, nu?

-          Da-ti jos pardesiul ala, nu ti-e cald?

-          Imediat, zice, ridicandu-se din fotoliu.

A bajbait dupa telecomanda TV, a ales un canal de muzica si si-a descheiat nasturii. Doamneee, iar ma invaluia mirosul ala demential. Avea o rochie mulata pe ea, cu un fermoar la spate, de sus pana jos. Atat am apucat sa observ in cateva secunde, pana m-a provocat:

-          Auzi, tu poti sa deschizi fermoarul asta in timp ce eu dansez?

Cred ca a fost cea de-a 13-a munca a lui Hercule, mai ales ca Mari dansa cu paharul in mana, facandu-ma atent ca nu trebuie sa vars nicio picatura pe ea, ca ma pune s-o…ling!!!. Pe ea, pe picatura, naiba mai stie…Dar ce, eram prost sa renunt? Era, in mod clar, o situatie de-aia de “win-win”, nu?

Chestia aia despre care ziceam ca “avea pe jumatate dreptate” era demult apta 100%. Vreo cateva ore am ocupat camera aia. Va marturisesc ca, per ansamblu, nu eu am fost regizorul, nici macar actorul principal in tot ceea ce s-a intamplat . Despre ea, cuvintele care-mi vine in minte si acum sunt STATUTA PREA MULT TIMP !…Nu era fotomodel, avea un pic de celulita, dar doar pe ici, pe colo..la 40 de ani arata cam de un 8, asa…

Ok, hai sa trec la motivul pentru care m-am decis sa scriu intamplarea asta. La prima “strigare”: vreo 10-15 minute, schimbam noi cateva pozitii, devenim “orgasmici” amandoi. Toate bune si frumoase pana aici. Dusuri, chestii, realimentare cu lichide de-ale lui Nea Bachus…discutii…trec vreo 30-40 de minute…Redevin…apt 100%. Ma asez pe …pozitii, gata de.. “dansa-ntransa”.

STUPOARE !!! NU MAI INTRA!!!  1 minut, secunde numarate, am tot incercat !!! WHAT THE FUCK??? Ma bantuiau ipoteze care de care mai fanteziste, pe care le autoeliminam (“fata mare nu e, doar ce-am performat nr.1”, “ himen elastic n-are, ca am mai avut de-a face…”, “si-o fi dat cu ceva cand era singura la dus…bine, dar de ce???”, etc). Mari era ca-n basmul ala cu fata care cu un ochi plange, cu altul rade…Nu mai rezist si o intreb, incercand s-o dau pe glume:

-          “Spune-mi cu ce ti-am gresit/Si de ce m-ai parasit?”

-          Draga, asta e motivul principal pentru care am fost asa, mai rece cu tine. De pe la 25 de ani mi s-a-ntamplat chestia asta. Am fost si la doctor sa imi spuna ala ce se intampla cu pasarica mea. A zis ca a mai auzit de asa ceva…incerc sa-ti explic cu cuvintele mele…cica din cauza supraexcitarii, muschii laterali ai vaginului au asa, un fel de contractie continua, mult timp dupa orgasm, impiedicand  temporar o noua penetrare. Trebuie sa avem rabdare, ca-mi “revine “la loc dupa o ora, oo ora si ceva. Ce,  crezi ca eu nu te mai vreau…da’ daca nu pot chiar acum,  ce sa fac???

Mut am ramas la explicatia asta. Am iesit amandoi pe balcon, la aer, apoi ne mutam la TV… trece, sa zic, inca ½ ora. Cucoana imi face brusc cu ochiul:

-          Hai ca si-a …”revenit” !

Am izbucnit in ras amandoi, apoi am luat-o de la capat, cu success de data astaJ). Noaptea urmatoare, la fel, dar in camera mea. Inca doua prestatii…de data asta seara si…dimineata, inainte sa plecam la treaba, ca nu m-am mai simtit  in stare sa astept inca o data ora aia …ca sa-si…”revina la loc”!!! In ziua urmatoare, fetele ne-au spus ca “sefa” a fost chemata inapoi in oraselul din Moldova, ca aveau “control de la Finante” si numai ea putea sa-I descurce.

De Ioana cea “mandra-n toate cele…” n-am mai reusit sa ma mai ating, ca deh, mi-au spus colegii ca mirosise ea ceva, ca prea o abandonasem dupa initierile alea…

Asa ca, pana la sfarsitul delegatiei, adica inca vreo 4 zile, seceta mare, mon cher ! A ramas doar amintirea celor doua nopti cu o partenera cu care, anatomic vorbind, am avut parte de X Files in materie de …XXX ! Si, sincer, nici n-am avut motiv sa ma documentez…am luat partea buna a lucrurilor.

P.S.1: Va multumesc pentru rabdarea cu care ati citit.

P.S.2: Sunt imun la ironii de genul “si marmota..invelea ciocolata...” 

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...