Sari la conținut

Duplicitatea ca mod de viata

Postări Recomandate

Vizitator Beraru
Reputație: 0
Postat

Nu, pentru ca am fost serios si am incercat sa dau dovada de empatie.

Korsakof e un nene rau cu drum unic.

L-am gugalit si mi-a gasit un jmecher cu doi de "f". La simptome scrie ca "severe memory impairment without any dysfunction in intellectual abilities". Acu' chiar nu ma mai tem: la mine e invers. Tin minte, da' ma prostesc.

• Like 1
Postat

L-am gugalit si mi-a gasit un jmecher cu doi de "f". La simptome scrie ca "severe memory impairment without any dysfunction in intellectual abilities". Acu' chiar nu ma mai tem: la mine e invers. Tin minte, da' ma prostesc.

Ala e.

Inseamna ca nu esti bautor adevarat.

:)

Vizitator Beraru
Postat

Ala e.

Inseamna ca nu esti bautor adevarat.

Poate ca sunt si eu snob la capitolul asta.

• Like 2
Vizitator Beraru
Postat

Citisem odata pe alt topic, nu mai retin unde, cand picon, ca un veritabil fariseu, scapase ceva despre dece, cum ca ar fi "in treaba lui", apoi, prins la stramtoare, s-a besit in explicatii si justificari...

Doamne.

Zi-mi mie acum, ca e tarziu si nu mai citeste nimeni. Cu ce/cine lupti? Cu meteahna sau cu omu'? A depasit deja sfera unei vendette.

PS: nu ca ar exista raspuns corect sau gresit; da' vreau sa plec si mor de curiozitate, inaintea cirozei

• Like 2
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Citisem odata pe alt topic, nu mai retin unde, cand picon, ca un veritabil fariseu, scapase ceva despre dece, cum ca ar fi "in treaba lui", apoi, prins la stramtoare, s-a besit in explicatii si justificari...

Doamne.

Vad ca ai devenit galben.

Felicitari! :)

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Bai fratilor....nu pot sa spun decat....Tuamneeee!!!!

Si acum ma retrag in aplauzele voastre furtunoase.

• Like 1
Postat

Zi-mi mie acum, ca e tarziu si nu mai citeste nimeni. Cu ce/cine lupti? Cu meteahna sau cu omu'? A depasit deja sfera unei vendette.

PS: nu ca ar exista raspuns corect sau gresit; da' vreau sa plec si mor de curiozitate, inaintea cirozei

Cu morile de vant.

Vendetta e cand se divulga amanunte de natura personala,gen "dece e in treaba lui" sau "stii tu de ce nu vrea lumea sa te vada", nu butadele mele.

Vizitator Beraru
Postat

Cu morile de vant.

Perfect! Acum intelegi de ce eu ma descriu ca fiind "scarbos de pragmatic".

Vizitator Beraru
Postat

Miskine, e putin cam aiurea sa ai discutii civilizate la ora asta, este? Te simti in elementul tau?

Il las pe Lynx sa duca legenda mai departe in orele urmatoare, ca intra copilu' in operatie si i-am promis ieri ca daca e cuminte o sa-i fiu alaturi. Si-a fost, fir-ar el sa fie!

Seara buna!

LE: uitasem: :)

• Oras:pretutindeni
Postat

Doamne.

Cum faci, cum nu faci, tot în/la pula lu' Picon tragi/ajungi :)

Sã mor, dacã s-ar retrage Picon, viata ta ar fi pustiu...zic, nu dau cu paru' :)

Am 2-0, de-te-n sloboz =))

p.s vezi cã mã culc, nu mã vorbi în lipsã,cã nu-i frumos :)

• Like 3
Vizitator Beraru
Postat

Preiau eu. Pentru curiosi: a iesit asta micu' din operatie si e bine. Tu dormi mai mult de-o ora?

• Like 1
Postat

Preiau eu. Pentru curiosi: a iesit asta micu' din operatie si e bine. Tu dormi mai mult de-o ora?

Pt tine m-am trezit instant...spune :))

• Like 1
Vizitator Beraru
Postat

Pt tine m-am trezit instant...spune :))

Duamne fereste! Uite cum ma fortezi tu sa iau o lumanare in plus duminica asta si sa te tec pe pomelnic. Era o gluma inspirata de faptul ca si Miskin si eu am anuntat ca plecam da' ne-am intors in maxim 30 de minute :).

Dormi in pace pretenu' meu!

Vizitator Beraru
Postat

S-a naruit totul! Ce cacatu' meu mai citesc maine dimineata? Nu-s sufucient de narcisist incat sa ma satisfaca propriile postari.

Vizitator Beraru
Postat

Ma intrebi sau e retorica?

Ma simt bine in al 5-lea element.

Nu e retorica, ca n-am pretentia ca te cunosc.

Asta cu elementu' nu era un titlu de film?

LE: Da, e film. Plm, daca il vedeam (sau tineam minte) incercam sa-mi dau seama daca ai fost banal sau ai spus ceva cu subinteles :).

Postat

Cum faci, cum nu faci, tot în/la pula lu' Picon tragi/ajungi :)

Sã mor, dacã s-ar retrage Picon, viata ta ar fi pustiu...zic, nu dau cu paru' :)

Am 2-0, de-te-n sloboz =))

Pai si cand esti la femei, cica :), faci pe avocatul lui picon?

Nu stiu de unde ti-ai venit tie asta cu 2-0, dar stii ca e cel mai periculos scor.

D-abia joci in Liga I, pe când eu sunt atacat cu toate armele, arbitrii si spectatori, in fazele superioare din UCL.

Vizitator Beraru
Postat

Ai avut cumva impresia ca nu as discuta civilizat?

Peste 99,99 % din postarile mele nu contin invective, asta din respect pentru interlocutor.

Pe bune c-am vazut (si admirat) asta. ...Buna gluma din ultima propozitie :).

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...