Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 De ce tot editezi postarile?Esti nesigur pe tine?Fuga de idei?Clasica ta alergie .Editez pt. ca sunt dezordonat. ...Inclusiv in idei. Nu sunt sigur pe mine; mi-e teama de ridicol.
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Si-acum imi vine, abia ma abtin. O sa zica lumea ca sunt un sperficial .
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Si poate acum o sa te lamuresti: cand am adaugiri de facut (cazul recent), prefer sa editez. Gasesc nepoliticos sa scriu o alta postare, separata, pt. 2-3 cuvinte in plus.
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Evident, astea nu sunt singurele cazuri in care gasesc de cuviinta sa editez.
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Iunie 1, 2016 Autor Postat Iunie 1, 2016 Si poate acum o sa te lamuresti: cand am adaugiri de facut (cazul recent), prefer sa editez. Gasesc nepoliticos sa scriu o alta postare, separata, pt. 2-3 cuvinte in plus.Acum ai scris 3 postari drept raspuns la postarea mea.Nu esti prea politicos cu mine.Ori o incercare timida de a fi ironic?
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Tu poate acum vrei sa dai un reply care nu mai e valabil in lumina noilor postari, dar nu aveai cum sa stii asta decat daca as fi editata postarea initiala, careia ii raspunzi, nu si daca fac noi postari.
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Acum ai scris 3 postari drept raspuns la postarea mea.Nu esti prea politicos cu mine.Ori o incercare timida de a fi ironic?Tocmai asta explic: nu e politicos si prefer sa editez. Tu ce preferi? Sa editez si sa par nesigur sau mai stiu eu ce, sau sa fiu/par nesimtit?
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Iunie 1, 2016 Autor Postat Iunie 1, 2016 Tocmai asta explic: nu e politicos si prefer sa editez. Tu ce preferi? Sa editez si sa par neaigur sau mai stiu eu ce, sa sa fiu nesimtit? Te pierzi in sofisme.
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Te pierzi in sofisme.Retorice, mai degraba.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2016 Ești la muncã? 1
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Iunie 1, 2016 Autor Postat Iunie 1, 2016 Retorice, mai degraba.Nu bei ce trebuie.
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Iunie 1, 2016 Autor Postat Iunie 1, 2016 Ești la muncã?S-a luat curentu' pe plantaţie. Mergi la culcare.
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Nu bei ce trebuie.Recomandari de ceva de calitate, pana intr-un salariu mediu pe economie? ...Sau fara limita, daca e cinstea ta.
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Iunie 1, 2016 Autor Postat Iunie 1, 2016 Recomandari de ceva de calitate, pana intr-un salariu mediu pe economie? ...Sau fara limita, daca e cinstea ta. Ieftin.
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Ieftin.Alea-s "Maaria Insangerata"?
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Ești la muncã?Ai stat sa vezi daca se lasa cu scandal, lasa vrajeala.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2016 S-a luat curentu' pe plantaţie. Mergi la culcare. Dã-mi un like și plec, sã mor ) 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2016 Ai stat sa vezi daca se lasa cu scandal, lasa vrajeala. Vrei sã te mint?!
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Iunie 1, 2016 Autor Postat Iunie 1, 2016 Dã-mi un like și plec, sã mor )Pentru ce?Aversitate?
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Pentru ce?Aversitate?N-ai zis tu ca greseala e omeneasca, sau ceva in genu'?
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Vrei sã te mint?! Da, cu conditia sa spui adevarul.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2016 Pentru ce?Aversitate? Sã mã laud și io cã umblu cu tine Aversiune
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Iunie 1, 2016 Autor Postat Iunie 1, 2016 N-ai zis tu ca greseala e omeneasca, sau ceva in genu'?Ba da.Dar, utilizand metoda socratica, am scos in relief duplicitatea. Credeai ca m-ai prins sau cum?
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Iunie 1, 2016 Autor Postat Iunie 1, 2016 Sã mã laud și io cã umblu cu tine AversiuneN-am masina, deci nu vad ce folos ai avea din a umbla cu mine.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum