Sari la conținut

ANDRA MEGA MALL - 0737504793

Postări Recomandate

• Oras:București

Am mai scris si repet,din moment ce a inceput sa minta ,am zis sa ma distrez si nu o sa ma opresc pana nu spune adevarul.Sincer putin ma intereseaza ce cred ceilalti despre mine,apreciez la tine faptul ca te ai adresat la modul civilizat si am putut avea un dialog fara sa ne jignim.

Cat despre machoman Andra,o sa ma opresc cand ma voi plictisi,ea e singura vinovata ptr faptul ca o bag in seama zi de zi.

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Prietene nu m am tocmit,ea mi a facut oferta ptr ca eu vroiam sa plec.

F frumos din partea ta ca futi dar mie nu mi a placut ce ofera machoman ul Andra.

Pe langa altele e la copii&juniori

Ray tata ... cred ca te paste un 'ban' maxim cu stergere de cont. Ti-ai facut prea multi dusmani pe aici. Sincer, nu cred ca cineva o sa iti ia apararea. Toti cei care intram aici pe forum, intram ca ne plac fetitele vesele. Noi vrem sa schimbam impresii despre Andra.

Niciodata nu o sa ai castig de cauza, poti doar sa faci comentarii, dar lupti intr-un razboi pe care o sa-l pierzi.

• Like 5
  • Minus 8
Link spre comentariu

Hai sa-ti zic ceva Ray Donovan si eu m-am dus la fetite si am platit pentru 1 ora si a trebuit sa finalizez a doua oara la laba... ce e asa grav aici??? Am platit si am finalizat cum am putut. Ok, tu te contrezi pe tema ca, tu zici ca ai finalizat glorios, iar persoana in care ai finalizat glorios zice ca ai finalizat cu "manuela". Asa si?  Ti-a ranit orgoliul de mascul? O sa rada prietenii de tine? Dar care sunt prietenii tai de pe forum? Ca nu remarc ca nu prea  ai asa ceva...

• Like 6
  • Minus 8
Link spre comentariu

Am mai scris si repet,din moment ce a inceput sa minta ,am zis sa ma distrez si nu o sa ma opresc pana nu spune adevarul.Sincer putin ma intereseaza ce cred ceilalti despre mine,apreciez la tine faptul ca te ai adresat la modul civilizat si am putut avea un dialog fara sa ne jignim.

Cat despre machoman Andra,o sa ma opresc cand ma voi plictisi,ea e singura vinovata ptr faptul ca o bag in seama zi de zi.

Pai pe tine nu merita nici sa te jignesc , asta ar insemna sa ma cobor la nivelul tau si sincer chiar imi este greu....

Propun sa nu i se mai dea atentie acestui domn ray si sa vedem cat o va tine singur asa de nebun , nici andra nici nimeni sa nu il mai bage in seama

• Like 3
Link spre comentariu

Chiar crezi ca ma intereseaza?Crezi ca nu pot face alt cont?sau nu mai pot merge la fetele de aici?

Si vb aia,omu fara dusmani e ca banca fara bani :))))

Scandalul face bine acestui forum,e up mereu,asa ca...ce ar fi sa ma ignorati si sa va vedeti de vietile voastre,nu v am deranjat cu nimic,nu va oblig sa luati parte la spectacol,e pur si simplu alegerea voastra

,plus ca la varsta ei(35 de ani)ar trebuie sa stie ca un eventual conflict se stinge prin diplomatie .

• Minus 2
Link spre comentariu

Chiar crezi ca ma intereseaza?Crezi ca nu pot face alt cont?sau nu mai pot merge la fetele de aici?

Si vb aia,omu fara dusmani e ca banca fara bani :))))

Scandalul face bine acestui forum,e up mereu,asa ca...ce ar fi sa ma ignorati si sa va vedeti de vietile voastre,nu v am deranjat cu nimic,nu va oblig sa luati parte la spectacol,e pur si simplu alegerea voastra

,plus ca la varsta ei(35 de ani)ar trebuie sa stie ca un eventual conflict se stinge prin diplomatie .

Ok... 

• Like 1
Link spre comentariu

Daca nu te coborai,nu te mai bagai in seama cu mine si nici nu mi dadeai sfaturi.Cand am mai avut alte dispute de genul asta cu alte fete,am renuntat cand am observat ca fetele,faceau in asa fel incat sa incheiem,aici nu vad asa ceva,abia cand o sa vad probabil ca o sa ma opresc,asta daca nu ma plictisesc pana atunci.Cautati vinovatii in alta parte :)

Pai pe tine nu merita nici sa te jignesc , asta ar insemna sa ma cobor la nivelul tau si sincer chiar imi este greu....

Propun sa nu i se mai dea atentie acestui domn ray si sa vedem cat o va tine singur asa de nebun , nici andra nici nimeni sa nu il mai bage in seama

• Minus 2
Link spre comentariu

Daca nu te coborai,nu te mai bagai in seama cu mine si nici nu mi dadeai sfaturi.Cand am mai avut alte dispute de genul asta cu alte fete,am renuntat cand am observat ca fetele,faceau in asa fel incat sa incheiem,aici nu vad asa ceva,abia cand o sa vad probabil ca o sa ma opresc,asta daca nu ma plictisesc pana atunci.Cautati vinovatii in alta parte :)

M-am bagat cu tine in seama pt a ii lua apararea Andrei care nu are nici o vina!

Nicidecum nu m am bagat in seama pt a iti da tie importanta!

• Like 2
Link spre comentariu

Prietene incep sa mi schimb parerea despre tine, ai dialogat cu mine nu conteaza motivul.Oricum te apreciez ca nu jignesti,atata timp cat minte duduia e vinovata pt ceea ce se intampla aici :)

M-am bagat cu tine in seama pt a ii lua apararea Andrei care nu are nici o vina!

Nicidecum nu m am bagat in seama pt a iti da tie importanta!

• Minus 2
Link spre comentariu

Atunci crede o pe ea,eu de ce as minti?Un motiv ar fi ca mi am spus parerea despre serviciile ei in repetate randuri si atunci a inceput sa minta cu nerusinare si nesimtire,in loc sa aplaneze,atunci a inceput distractia :))

Nu fi naiv, o cunosti doar din relatia curva-client

Gandeste te ca e la o distanta de 2 km de Mega Mall si ea spune in prezemtare ca e la 500 m :))))

E dreptul tau si al tuturor sa credeti ce vreti,eu merg mai departe :))

• Minus 2
Link spre comentariu

Ma deranjeaza ca minte,nu am nevoie de prieteni aici :)

Hai sa-ti zic ceva Ray Donovan si eu m-am dus la fetite si am platit pentru 1 ora si a trebuit sa finalizez a doua oara la laba... ce e asa grav aici??? Am platit si am finalizat cum am putut. Ok, tu te contrezi pe tema ca, tu zici ca ai finalizat glorios, iar persoana in care ai finalizat glorios zice ca ai finalizat cu "manuela". Asa si?  Ti-a ranit orgoliul de mascul? O sa rada prietenii de tine? Dar care sunt prietenii tai de pe forum? Ca nu remarc ca nu prea  ai asa ceva...

• Minus 2
Link spre comentariu

Atunci crede o pe ea,eu de ce as minti?Un motiv ar fi ca mi am spus parerea despre serviciile ei in repetate randuri si atunci a inceput sa minta cu nerusinare si nesimtire,in loc sa aplaneze,atunci a inceput distractia :))

Nu fi naiv, o cunosti doar din relatia curva-client

Gandeste te ca e la o distanta de 2 km de Mega Mall si ea spune in prezemtare ca e la 500 m :))))

E dreptul tau si al tuturor sa credeti ce vreti,eu merg mai departe :))

Nu vrei sa iti zic exact la cati cm este de mega mall?

Curva-client!

Dc trebuiesc tratate ca niste curve?

Este tot o meserie si asta!

Sunt tot femei nu sunt sclave!

• Like 1
Link spre comentariu

Unde vezi tu lipsa de respect?Cand am mers la ea,am tratat o cu respect,am avut un comportament cat se poate de firesc.

Cu asta se ocupa,ofera servicii sexuale deci prostituata,e o activitate ilegala,dar cu toate astea e o meserie ca oricare alta,daca oferea servicii de contabilitate ii spuneam contabila .

Nu e nevoie sa cazi in extremitati penibile gen sclave sau cm de mega mall,dar probabil asta te caracterizeaza. Nu a tratat o nimeni ca pe o sclava si e la distanta de cel putin 2 km de mall,daca nu ai nimic conclundent de spus si aberezi in continuare ,ar fi bine sa te opresti ca faci off topic.

Nu vrei sa iti zic exact la cati cm este de mega mall?

Curva-client!

Dc trebuiesc tratate ca niste curve?

Este tot o meserie si asta!

Sunt tot femei nu sunt sclave!

• Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...